• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خمیر Liquid Ultra و Arctic Silver 5

rasool_000

Registered User
لایک‌ها
20
سلام.
دوست عزیز ممنون میشم مقدار Thermal Conductivity هر کردوم از خمیر ها رو بهم بگید.مرسی.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
سلام.
دوست عزیز ممنون میشم مقدار Thermal Conductivity هر کردوم از خمیر ها رو بهم بگید.مرسی.
سلام. الان فقط مدل Liquid Ultra موجوده که بیشترین رسانایی رو داره چون فلز مایع هست.
اطلاعات بیشتر رو میتونید از سایت FrozenCPU یا سایتهای شبیه اون پیدا کنید.

rasool_000

Registered User
لایک‌ها
20
من توی سایتهای مشابه و همچنین سایتی که گفتین سرچ کردم اما متا سفانه مقادیر دقیق و قابل اطمینانی پیدا نکردم.چون این اطلاعات رو عموما روی جعبه محصول ذکر میکنند خواستم یه نگاه کنید ببینید این مقادیر رو برای هر کدوم چند نوشته.
چیزایی که پیدا کردم به این شرح هست شاید به بعضی از دوستان که میان اینجا کمک کنه.مقدار Thermal Conductivity برای :
Liquid Ultra=7.4
Tuniq TX-4 1ml=6.53
Gelid GC Extreme=8.5
Arctic Silver 5=8.7
و خمیر z9 که عموما استفاده میکنند و همچنین خودم هم استفاده میکنم 4 هست.

حالا سوالم اینجاست که چرا Liquid Ultra با توجه به Thermal Conductivity کمتر از Gelid GC Extreme و Arctic Silver 5 بهتره.و از لحاظ انتقال گرمایی عملی و تست شده به ترتیب اولویت همینی هست که خودتون توی پست اول نوشتین؟؟؟
اگر ممکنه هم راهنمایی کنید که با توجه به مایع بودن Liquid Ultra چطوری میشه اونو روی سطح cpu استفاده کرد که دورو برش نریزه و روی تمام سطح cpu رو پوشش بده.مرسی.

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
من توی سایتهای مشابه و همچنین سایتی که گفتین سرچ کردم اما متا سفانه مقادیر دقیق و قابل اطمینانی پیدا نکردم.چون این اطلاعات رو عموما روی جعبه محصول ذکر میکنند خواستم یه نگاه کنید ببینید این مقادیر رو برای هر کدوم چند نوشته.
چیزایی که پیدا کردم به این شرح هست شاید به بعضی از دوستان که میان اینجا کمک کنه.مقدار Thermal Conductivity برای :
Liquid Ultra=7.4
Tuniq TX-4 1ml=6.53
Gelid GC Extreme=8.5
Arctic Silver 5=8.7
و خمیر z9 که عموما استفاده میکنند و همچنین خودم هم استفاده میکنم 4 هست.

حالا سوالم اینجاست که چرا Liquid Ultra با توجه به Thermal Conductivity کمتر از Gelid GC Extreme و Arctic Silver 5 بهتره.و از لحاظ انتقال گرمایی عملی و تست شده به ترتیب اولویت همینی هست که خودتون توی پست اول نوشتین؟؟؟
اگر ممکنه هم راهنمایی کنید که با توجه به مایع بودن Liquid Ultra چطوری میشه اونو روی سطح cpu استفاده کرد که دورو برش نریزه و روی تمام سطح cpu رو پوشش بده.مرسی.

تا اونجا که بنده اطلاع دارم انتقال حرارتی طی یک بازده زمانی باید بررسی بشه.. تفاوت بین این خمیرها اینه که لیکویید طی گذر زمان کیفیت خودشو از دست نمیده به سادگی و میانگیم انتقال حرارتی در مجموع بهتر داره چون به نوعی جوش میخوره با دو سطح... از طرفی محدودیت داره نمیتونی روی سطوح آلمینیومی استفاده کنیش... خمیرهای دیگه اولش کیفت عالی دارند ولی پس از مدتی انتقال گرماییشون دیگه مثل روز اول نیست... امیدوارم براتون روشن شده باشه

rasool_000

Registered User
لایک‌ها
20
تا اونجا که بنده اطلاع دارم انتقال حرارتی طی یک بازده زمانی باید بررسی بشه.. تفاوت بین این خمیرها اینه که لیکویید طی گذر زمان کیفیت خودشو از دست نمیده به سادگی و میانگیم انتقال حرارتی در مجموع بهتر داره چون به نوعی جوش میخوره با دو سطح... از طرفی محدودیت داره نمیتونی روی سطوح آلمینیومی استفاده کنیش... خمیرهای دیگه اولش کیفت عالی دارند ولی پس از مدتی انتقال گرماییشون دیگه مثل روز اول نیست... امیدوارم براتون روشن شده باشه

lممنون بابت پاسختون.پس میشه در کل اینجور گفت که انتقال گرماییش با ثبات تر و پایدارتره.
من که از خمیر z9 استفاده کردم البته توی بازه زمانی 1 ساله با توجه به حساسیتی که دارم درجه حرارت سیستم رو همیشه چک میکنم.توی 1 سال تفاوت خاصی ندیدم توی حالت نرمال و فشار زیاد.حتی بعد 2 ماه یه خورده جا میفته خمیر و تا 1 تا 2 درجه بهتر میشه انتقال گرماش.اما در کل توی این 1 سال درجه حرارت سیستم توی تمام شرایط یکسان بوده با هم.

سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر خمیرهایی مثل Gelid GC Extreme و Arctic Silver 5 نسبت به Coollaboratory Liquid Ultra دارای ثبات انتقال گرمایی نباشند خب بعد یه مدت انتقال گرماییشون کم میشه.که در نتیجه میرسند به انتقال گرمای Liquid Ultra با این فرض پس هنوز از Liquid Ultra بهتر هستند یا مساوی میشند.مگر اینکه باز کارایی انتقال حرارتشون بعد یه مدت دیگه خیلی زیاد و محسوس باشه.اگر اشتباه میگم لطفا راهنمایی کنید.مرسی.

Last edited:

Sam Nice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا احسان چیزی موجوده ؟

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام 1.5 ميل خمير سليكون 60 هزار تومان يا 60 تومان؟

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
دوست عزیز با اجازه ی اقا احسان . الان یه ادامس هم بیشتر از 6 تومنه .

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
قبلا از اين خمير گرفته بودم 20گرمي 3 هزار تومن فكر ميكردم بهترين نوعش هست!!! نميدونستم 1.5 گرمي 60 هزار تومن هم هست

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
قبلا از اين خمير گرفته بودم 20گرمي 3 هزار تومن فكر ميكردم بهترين نوعش هست!!! نميدونستم 1.5 گرمي 60 هزار تومن هم هست
درسته منتهی این خمیر سیلیکون تخصصیه و جنسش هم از فلز مایع مخصوصی هست که باعث گرون شدن قیمتش شده و ضمن اینکه این خمیرها برای کم شدن درجه حرارت CPU و کارت گرافیک و ... استفاده میشه که تغییر دو سه درجه ای بسیار مهمه در نتیجه کار.

ata_se7en

Registered User
لایک‌ها
333
با سلام خدمت احسان جان عزیز و بزرگوارم / احوال شما قربان ؟
جسارتا هر وقت از این نوع چهارم موجود کردین یه ندا به این بنده حقیر بدین

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
با سلام خدمت احسان جان عزیز و بزرگوارم / احوال شما قربان ؟
جسارتا هر وقت از این نوع چهارم موجود کردین یه ندا به این بنده حقیر بدین
به به سلام آقا عطای عزیز. ممنونم خوبید؟ منور کردید
چشم حتماً بزرگوار.

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
احسان جان سلام و عرض ادب . من تاپیک شما رو بالاخره پیدا کردم و تو تاپیک فروش رم آمار Liquid رو گرفتم که به بزرگی خودتون ببخشید
بنده یه دونه از این Liquid Ultra ها رو میخوام . باقی موارد رو تو پخ خدمت تون اعلام میکنم . ممنون

esi13

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
شرمنده میخواستم بدونم کی مورد سوم رو موجود میکنید؟؟

بالا