• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
امیر قلعه نویی و برنامه نود
همان طور که خیلی از بینندگان عزیز می دانید یکی از پر بیننده ترین برنامه های حال حاضر صدا و سیما در زمینه ورزشی برنامه پر طرفدار نود با اجرای اقای عادل فردوسی پور هست. این برنامه با بیش از یک دهه فعالیت توانسته است مخاطبان زیادی را به خود جذب بکند که از هر مسابقه پیامکی ان می توان فهمید که حداقل هر مسابقه بالای یک میلیون پیام دریافتی دارد. در این برنامه در زمینه های مختلف فوتبال بحث می شود . بازیکنان فوتبال را می اورند و با انها بحث می کنند. کلیپ های ارسالی مردم و خودشان را از تلویزیون نمایش می دهند. بحث های داغ داوری گذاشته می شود. و همیشه یکی از بهترین بحث ها این است که انها مربی های تیم های مختلف در لیگ را دعوت می کنند یا از پشت تلفتن ارتباط تلفنی با انها برقرار می کنند و سوالاتی از انها پرسیده می شود و انها جواب های می دهند که برنامه را جذاب تر می کند. و حاشیه های زیادی را به این برنامه می دهد . امروز در این ویدیو کلیپ اقای امیر قلعه نویی مربی تیم استقلال تهران میهمان تلفنی این بحث برنامه نود هست که در ان الفاظی رد و بدل می شود که واقعا برنامه را دیدنی تر می کند.
امیر قلعه نویی و برنامه نود
53e8cf3576882_o_53e8cf29e1e47_____________________________________________5BYT-f18_5D_5Bu5Co6jiz810_5D.jpg

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
جالبه هر وقت اقای دایی افتخار بدهند و پشت خط بیان براشون وقت هست ولی برای امثال ماجدی وقت نیست و یا اخر برنامه.من که بعد از مدتها پای برنامه اش نشستم و پشیمان شدم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
جالبه هر وقت اقای دایی افتخار بدهند و پشت خط بیان براشون وقت هست ولی برای امثال ماجدی وقت نیست و یا اخر برنامه.من که بعد از مدتها پای برنامه اش نشستم و پشیمان شدم.

یه زمان هم 1 ساعت آقای فردوسی پور با یکی از مسئول های استقلال بحث میکرد که ( اگر درست یادم مونده باشه ) از تهران تا لاهیجان چند ساعت راه هست و ... ولی سالی 2 دقیقه به مربی و سرمربی تیم های شهرستانی وقت نمیداد که صحبت کنند و این ایراد بهش وارده..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کلا برنامه 90 بیشتر یک شوی تلیوزیونی برای سرگرمی مردم و فروختن آگهی های صدا و سیما هست و بس

در مورد یکی از این همه موضوعاتی که صحبت کرده حتی یکیش رو پیگیری نکرده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یه زمان هم 1 ساعت آقای فردوسی پور با یکی از مسئول های استقلال بحث میکرد که ( اگر درست یادم مونده باشه ) از تهران تا لاهیجان چند ساعت راه هست و ... ولی سالی 2 دقیقه به مربی و سرمربی تیم های شهرستانی وقت نمیداد که صحبت کنند و این ایراد بهش وارده..

چه ربطی داشت؟
اون مسئله رو خود 90 و فردوسی پور گیر داده بود و برای اینکه حرصش گرفته بود که چرا بازی به تعویق بیفته با مسئولین باشگاه استقلال تماس گرفت! وگرنه مسئولین باشگاه نخواستن صحبت کنند! فردوسی پور بحث رو به جنجالی تبدیل کرد!

بعدشم آقای عزیز شما بالا بری پایین بیای استقلال و پرسپولیس تا ابد باشگاه های محبوب این مملکت باقی میمونن و در کل ایران طرفدار هاشون از تیم های همون استان هم بیشترن! پس این چیزا طبیعیه ...

تیم های شهرستانی همون که با فحش و سنگ و برف و زمین خراب و گل و بارون از تیم های استقلال و پرسپولیس امتیاز میگیرن برای هفت پشتشون کافیه! دیگه نیازی به وقت نیست.

Captive

لایک‌ها
16,665
چه ربطی داشت؟
اون مسئله رو خود 90 و فردوسی پور گیر داده بود و برای اینکه حرصش گرفته بود که چرا بازی به تعویق بیفته با مسئولین باشگاه استقلال تماس گرفت! وگرنه مسئولین باشگاه نخواستن صحبت کنند! فردوسی پور بحث رو به جنجالی تبدیل کرد!

بعدشم آقای عزیز شما بالا بری پایین بیای استقلال و پرسپولیس تا ابد باشگاه های محبوب این مملکت باقی میمونن و در کل ایران طرفدار هاشون از تیم های همون استان هم بیشترن! پس این چیزا طبیعیه ...

تیم های شهرستانی همون که با فحش و سنگ و برف و زمین خراب و گل و بارون از تیم های استقلال و پرسپولیس امتیاز میگیرن برای هفت پشتشون کافیه! دیگه نیازی به وقت نیست.

سلام حال شما خوبه خوشی سلامتی؟؟؟

من اصلا روی صحبتم با مسئولین باشگاه استقلال بود؟؟ گفتم استقلالی ها خودشون رو کشتن و به آب و آتش زدن که صحبت کنند؟؟ همین طور که خودت هم گفتی فردوسی پور بحث رو به جنجال کشید ، دقیقا منم منظورم همین بود .. وقتی زمان برنامه کم هست ، وقتی این همه آیتم داره ( برنامه نود ) که پخش کنه چرا الکی گیر میده که از تهران تا لاهیجان چند کیلومتر هست و چند ساعت ؟؟!!!!

بعدشم دوست عزیز من نمیدونم چرا بحث استقلال و پرسپولیس رو میکشی وسط !! من میگم واسه مربی های تیم های شهرستانی 2 دقیقه وقت نمیذاره که صحبت کنند ، شما میگی قرمز و آبی محبوبن؟؟ یعنی چی؟؟

در مورد تیم های شهرستانی هم یکمی Slow کن رفیق ، پاتو گذاشتی رو گاااااز یه کله داری میری .. معکوس بکش !!! با فحش و سنگ و برف... من اهل کل کل نیستم و وقت و خوصله اش رو هم ندارم که بخوام کل کل کنم ، اگرم بحثی پیش میاد منطقی صحبت میکنم و پست میذارم...

مثل شما ها نیستم که امروز بگید سید مهدی چیلاورت فردا از استقلال رفت ببندمش به فحش !!! دفعه بعد هم رفیق قشنگ پست من رو بخون ، ببین در مورد چی پست زدم و صحبت کردم بعد در مورد همون اگر مایل بودی اظهار نظر کن..

شهرستان شهرستان هم نکن.. آفرین

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فکر کنم شما توی 20 سال پیش داری سیر میکنی ...
تیم شهرستانی همون تیمایی هستن که تو ورزشگاه آزادی جلوی 100 هزار طرفدارتون قهرمانی رو ازتون میگیرن

Captive

لایک‌ها
16,665
فکر کنم شما توی 20 سال پیش داری سیر میکنی ...
تیم شهرستانی همون تیمایی هستن که تو ورزشگاه آزادی جلوی 100 هزار طرفدارتون قهرمانی رو ازتون میگیرن

حامد جان من اصلا دوست ندارم بحث کنم ، ایشون هم کاربر فعال این بخش هست و احترامش واجب ، من خودم یکی از مخالفین 100% تاپیک کل کل بودم... چون به طور کلی کل کل کردن به اون سبک رو قبول نداشتم آخرشم باعث دعوا و کدورت میشد.. خیلی چیزا تو زندگی ما آدما مخصوصا ایرانی ها هست که باید رو اونا بیشتر تعصب نشون بدیم تا یه تیم که نه پولش به ما میرسه.. نه واسه ما بازی میکنن و نه...

با این حال بعضی از دوستان پست هایی رو میزنن که واقعا خیلی باید صبور باشی و جواب ندی.. فقط همین رو بگم که تیم های محبوب استقلال و پرسپولیس اگر سالی 2 بازیکن از تیم های پایه شون تربیت کردن و تحویل تیم ملی دادن اونوقت بیان شهرستان شهرستان کنن..
با تشکر

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد جان من اصلا دوست ندارم بحث کنم ، ایشون هم کاربر فعال این بخش هست و احترامش واجب ، من خودم یکی از مخالفین 100% تاپیک کل کل بودم... چون به طور کلی کل کل کردن به اون سبک رو قبول نداشتم آخرشم باعث دعوا و کدورت میشد.. خیلی چیزا تو زندگی ما آدما مخصوصا ایرانی ها هست که باید رو اونا بیشتر تعصب نشون بدیم تا یه تیم که نه پولش به ما میرسه.. نه واسه ما بازی میکنن و نه...

با این حال بعضی از دوستان پست هایی رو میزنن که واقعا خیلی باید صبور باشی و جواب ندی.. فقط همین رو بگم که تیم های محبوب استقلال و پرسپولیس اگر سالی 2 بازیکن از تیم های پایه شون تربیت کردن و تحویل تیم ملی دادن اونوقت بیان شهرستان شهرستان کنن..
با تشکر
موافقم باهات حمید جان ، بله ایشون رو میشناسم ، والا دفعه اولم هست میبینم پستی با این لحن و ادبیات مینویسن
به هر حال منم با کل کل موافق نیستم ولی بعضی حرفا هم واسه آدم سنگینه
جمله آخری هم که گفتی بسیار خوب و به جا بود و جای هیچ حرفی رو باقی نذاشت :)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام حال شما خوبه خوشی سلامتی؟؟؟

من اصلا روی صحبتم با مسئولین باشگاه استقلال بود؟؟ گفتم استقلالی ها خودشون رو کشتن و به آب و آتش زدن که صحبت کنند؟؟ همین طور که خودت هم گفتی فردوسی پور بحث رو به جنجال کشید ، دقیقا منم منظورم همین بود .. وقتی زمان برنامه کم هست ، وقتی این همه آیتم داره ( برنامه نود ) که پخش کنه چرا الکی گیر میده که از تهران تا لاهیجان چند کیلومتر هست و چند ساعت ؟؟!!!!

بعدشم دوست عزیز من نمیدونم چرا بحث استقلال و پرسپولیس رو میکشی وسط !! من میگم واسه مربی های تیم های شهرستانی 2 دقیقه وقت نمیذاره که صحبت کنند ، شما میگی قرمز و آبی محبوبن؟؟ یعنی چی؟؟

در مورد تیم های شهرستانی هم یکمی Slow کن رفیق ، پاتو گذاشتی رو گاااااز یه کله داری میری .. معکوس بکش !!! با فحش و سنگ و برف... من اهل کل کل نیستم و وقت و خوصله اش رو هم ندارم که بخوام کل کل کنم ، اگرم بحثی پیش میاد منطقی صحبت میکنم و پست میذارم...

مثل شما ها نیستم که امروز بگید سید مهدی چیلاورت فردا از استقلال رفت ببندمش به فحش !!! دفعه بعد هم رفیق قشنگ پست من رو بخون ، ببین در مورد چی پست زدم و صحبت کردم بعد در مورد همون اگر مایل بودی اظهار نظر کن..

شهرستان شهرستان هم نکن.. آفرین

ببین دوست عزیز....کاربر گرامی قبلی گفت به ماجدی وقت نمیدن .شما گفتی یک بار هم نیم ساعت با استقلالی ها صحبت کرد! در حالی که با شهرستانی ها مصاحبه نمیکنه! من میگم ...صحبتی مهمه که خود سرپرست تیم بخواد بیاد روی خط و دفاع کنه و بهش فرصت نمیدن...
کی گفته با مربی تیم های شهرستانی مصاحبه نمیکنن! ؟/؟؟ فقط همون همشهریتون کیه آقای پیروانی شاعر!! موقعی که لیگ برتر بود هفته نبود که نیاد توی برنامه غزل حافظ نخونه! اتفاقا خیلی به مدیر عامل ها و مربیان شهرستانی زنگ میزنه فردوسی پور! ظاهرا شما تا ته برنامه رو نمی بینی! در ضمن بله ربط داره....چون این دو تیم بیشترین حواشی و طرفدار ها رو دارن مسلما بهشون بیشتر پرداخته میشه...و کاملا هم طبیعیه...و در این بین مسلما منجر میشه به اینکه بیشتر با مسئولین این دو باشگاه صحبت بشه...ولی نه اینکه با مسئولین تیم های دیگه دو دقیقه هم صحبت نمیشه! خنده داره! پیشنهاد میکنم 90 ببین شما!

من بحث استقلال و پرسپولیس رو میکشم وسط؟ شما اسم استقلال رو آوردی...میخواستی نیاری و فقط بگی چرا به مربی های تیم های شهرستانی مهلت نمیدن!!! اون وقت منم در مورد مهلت دادن به دوستان شما حرف میزدم! اسم استقلال رو آوردی...اسم آوردم...

بله با فحش و سنگ و برف!!! همون بازی استقلال - تراکتور هر جای دنیا اون یخ ها و برف هایی که پرتاب کردن انجام میشد تراکتور حداقل 2 جلسه باید در استادیوم خالی بازی میکرد! یا میزبانی ازش گرفته میشد...در شهر های دیگه هم می بینیم چه خبره! خوبه 90 نشون میده!! سنگ های درشت و ..در شهر هایی مثل اصفهان و شیراز و ....رنگ کردن زمین های داغونتون!!! زمین ها مزخرفی که باعث میشه استقلال و پرسپولیس مجبور بشن فقط بکشن زیرش!!! در تهران میاید نه کسی دم هتل تا صبح سر و صدا راه میندازه که نذاره بخوابید نه سنگ میزنن بهتون! مثل آقاها میاید تهران بازی میکنید میرید! ببرید هم نهایت زور هوادارای تهرانی به تیم خودشون میرسه...ولی وای به روزی که استقلال و پرسپولیس در اصفهان و تبریز و...برنده بشن!!! باید از تونل امنیتی عبور کنن و با هزار صلوات به هتل برسن!!! تازه قبل بازی و شب بازی که هیچ!!! بارها 90 نشون داده وضع چطوره!

بنده هیچ وفت به مهدی رحمتی فحش ندادم! اگرم منظورت از شما!! استقلالی ها بود در استادیوم تشویق شد و کسی هم بهش فحش نداد! مثل اینکه یادتون رفته چه توهین هایی در اصفهان به مهدی رحمتی میکنن! حالا اگه شما اصفهانی بودی نمیتونستی این حرفو به من بزنی!چون خودتون میشدید متهم ردیف اول! ولی چون شیرازی هستی باید بزنی آره؟

شما خودتم نمیدونی در مورد چی پست زدی!! اسم استقلال رو میاری بعد میگی نیاوردم!! ده بار شهرستان شهرستان میکنی بعد میگی اسم شهرستان رو نیار! در پست اولی که نقل قول کردم ازت خودت گفتی شهرستان!!! اصلا .20 بار میارم....جسارتا به شما مربوط نیست! مگه شهرستان فحشه؟ بنده هم کاربر فعال نیستم....اشتباه گرفتید . من هر جا اسم استقلال بیاد حاضر هستم! اگر ادبیات اینچنینی رو نمی پسندی گزینه ای هست به اسم نادیده گرفتن کاربر!

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
ببین دوست عزیز....کاربر گرامی قبلی گفت به ماجدی وقت نمیدن .شما گفتی یک بار هم نیم ساعت با استقلالی ها صحبت کرد! در حالی که با شهرستانی ها مصاحبه نمیکنه! من میگم ...صحبتی مهمه که خود سرپرست تیم بخواد بیاد روی خط و دفاع کنه و بهش فرصت نمیدن...
کی گفته با مربی تیم های شهرستانی مصاحبه نمیکنن! ؟/؟؟ فقط همون همشهریتون کیه آقای پیروانی شاعر!! موقعی که لیگ برتر بود هفته نبود که نیاد توی برنامه غزل حافظ نخونه! اتفاقا خیلی به مدیر عامل ها و مربیان شهرستانی زنگ میزنه فردوسی پور! ظاهرا شما تا ته برنامه رو نمی بینی!

من بحث استقلال و پرسپولیس رو میکشم وسط؟ شما اسم استقلال رو آوردی...میخواستی نیاری و فقط بگی چرا به مربی های تیم های شهرستانی مهلت نمیدن!!! اون وقت منم در مورد مهلت دادن به دوستان شما حرف میزدم! اسم استقلال رو آوردی...اسم آوردم...

بله با فحش و سنگ و برف!!! همون بازی استقلال - تراکتور هر جای دنیا اون یخ ها و برف هایی که پرتاب کردن انجام میشد تراکتور حداقل 2 جلسه باید در استادیوم خالی بازی میکرد! یا میزبانی ازش گرفته میشد...در شهر های دیگه هم می بینیم چه خبره! خوبه 90 نشون میده!! سنگ های درشت و ..در شهر هایی مثل اصفهان و شیراز و ....رنگ کردن زمین های داغونتون!!! زمین ها مزخرفی که باعث میشه استقلال و پرسپولیس مجبور بشن فقط بکشن زیرش!!!

شما خودتم نمیدونی در مورد چی پست زدی!! اسم استقلال رو میاری بعد میگی نیاوردم!! ده بار شهرستان شهرستان میکنی بعد میگی اسم شهرستان رو نیار! در پست اولی که نقل قول کردم ازت خودت گفتی شهرستان!!! اصلا .20 بار میارم....جسارتا به شما مربوط نیست! بنده هم کاربر فعال نیستم....اشتباه گرفتید .

همون متن رو درست بخون ... ایشون فرموند هر موقع دایی بخواد حرف بزنه وقت هست ماجدی بخواد وقت نیست.. منم نوشتم بــــــــــــــــــــــله این ایراد به عادل و برنامش هست و این مشکل رو داره ، به هر کسی که دوست داشته باشه وقت میده.. اگر ببینه با آوردن ژنرال شما ( مثلا ) برنامش حالی به هولی میشه 1 ساعت هم شده باهاش صحبت میکنه ولی اگر ببینه قرار نیست چیزی از توش در بیاد نخیر!! قیدش رو میزنه.. حالا من اسم استقلال رو آوردم چون یادمه اون سال بحث سر یکی از مسئولان استقلال بود و عادل مثلا میخواست مچ یارو رو بگیره ، حالا اگر طرف واسه تیم شموشک نوشهر یا مثلا زجر شهید سپاسی هم بود من میگفتم ،... فرقی نمیکنه !!!!!!!

کی گفته با مربی تیم های شهرستانی مصاحبه نمیکنن! ؟/؟؟ فقط همون همشهریتون کیه آقای پیروانی شاعر!! موقعی که لیگ برتر بود هفته نبود که نیاد توی برنامه غزل حافظ نخونه! اتفاقا خیلی به مدیر عامل ها و مربیان شهرستانی زنگ میزنه فردوسی پور! ظاهرا شما تا ته برنامه رو نمی بینی!

شما چند سالت ِ ؟؟؟ بهت نمیخوره بچه مچه باشی !!! همون شاعر شیرین سخن که میگی من زمون قدیم ندیم که مثل شما رگ غیرتم میزد بیرون ، میشنستم برنامه 90 رو مشاهده میکردم تا بازی مثلا فجر و فلان تیم رو نشون بده ، بعد مصاحبه شا غلام رو ببینم !! اما همه رو نشون میداد به بازی فجر یا همون زجر که میرسید یه پرتاب اوت نشون میداد و وسلام : )))) !!!!

بازم میگم پسر خوب ، با شخصیت ، با کلاس .. مودب ... من نمیگم عادل فقط ژنرال شما یا مثلا علی دایی رو فقط نشون میده ، من با اینکه طرفدار برنامه 90 هستم اما میگم عادل هر کسی و که به نفعش باشه میاره رو خط!! فرقی نمیکنه ماجدی باشه یا پرویز پرستویی !!! تیم های شهرستانی هم معمولا واسش مهم نیستن مگر اینکه یکی مثل اکبر اوتی مثلا یه حرف خنده داری زده باشه میارنش رو خط ...

من فقط مثال زدم .. در تایید صحبت اون دوستمون .. اون زمان به نفعش بود میخواست مچ اون طرف رو بگیره 2 ساعت فقط فَک میزد و میخندید و وقت برنامه رو میگرفت .. اما مصاحبه مربی ها رو بعد از بازی نشون نمیداد ( به دلیل کمبود وقت ) ...

بله با فحش و سنگ و برف!!! همون بازی استقلال - تراکتور هر جای دنیا اون یخ ها و برف هایی که پرتاب کردن انجام میشد تراکتور حداقل 2 جلسه باید در استادیوم خالی بازی میکرد! یا میزبانی ازش گرفته میشد...در شهر های دیگه هم می بینیم چه خبره! خوبه 90 نشون میده!! سنگ های درشت و ..در شهر هایی مثل اصفهان و شیراز و ....رنگ کردن زمین های داغونتون!!! زمین ها مزخرفی که باعث میشه استقلال و پرسپولیس مجبور بشن فقط بکشن زیرش!!!

در مورد تراکتور اگر سنگ زدن اگر فحش دادن قرمز و آبی هم سنگ و فحش دادن ، ندادن؟؟ رجوع شود به بازی های دربی.. یادمه بازی که 2-2 شد تو تهران .. همون سالی که برومند و حمید استیلی و بقیه دوستان همدیگر و نوازش کردن .. همین تماشاگران عزیز دم در جلوت رو میگرفتن اگر نمیگفتی سلطان علی پروین با مشت و لگد ازت پذیرایی میکردن ، در مورد استقلال هم همینطوره .. دیگه ادامه بدم جر و دعوا میشه : ))))) ، سنگ درشت؟؟؟ متوحه نمیشم.. رنگ کردن رو که آره دم عادل گرم نشون داد.. بله متاسفانه به استان فارس و شهر شیراز نمیرسن.. نه تنها به زمین و ورزشگاش ، به هیچ جاش نمیرسن .. شما اگر زورت زیاده به مسئولین بگو به جای این همه خرجی که تو تهران میکنن بیان یه ورزشگاه درست حسابی تو شیراز بزنن که اینا هم مجیور نشن زمین رو رنگ کنن : ))))

ولی در مورد این جمله :

" زمین ها مزخرفی که باعث میشه استقلال و پرسپولیس مجبور بشن فقط بکشن زیرش!!! "

خدایی خندم گرفت ، این حرفت بین خودمون میمونه...

شما خودتم نمیدونی در مورد چی پست زدی!! اسم استقلال رو میاری بعد میگی نیاوردم!! ده بار شهرستان شهرستان میکنی بعد میگی اسم شهرستان رو نیار! در پست اولی که نقل قول کردم ازت خودت گفتی شهرستان!!! اصلا به شما ربطی نداره من کلمه شهرستان رو میارم و چند بار میارم....20 بار میارم....به شما مربوط نیست!

خوب میشی..

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در مورد قسمت اول پستت الان توضیحت مشخص شد! قبلش هر کس پستت رو بخونه فکر میکنه داری میگی به اندازه کافی قبلا به استقلالی ها وقت حرف زدن داده شده! بگذریم...
بخوام جواب برخی قسمت های بعدی پستت رو بدم میره تو فاز کل کل که شما رفتی! جاش اینجا نیست...جالبه که بحث استقلال و پرسپولیس و بازی هاشون در شهرستان هاست! و من بازی تهران و تبریز رو مثال میزنم! بعد جوابی نداری بدی که مقایسه کنی میگه بازی دربی هم کتک کاری شد!!! بازی دربی چه ربطی به بازی های استقلال و پرسپولیس در شهرستان ها یا با شهرهای دیگه داره دانشمند گرامی؟ :general611:
شما بهتره به جای این قبیل پاسخ ها 90 نگاه کنی . در برنامه ای به نام 90 نشون داده میشه و ما شاهد برخورد شیک و مجلسی با کاروان و اعضای دو تیم استقلال و پرسپولیس در شهر های دیگه هستیم....خیلی ریلکس! آب از آب تکون نمیخوره...
در مقابل هم نشون میدن که تیمهای شهر شیراز یا اصفهان یا تبریز که میان تهران چقدر اذیت میشن! آخی...
شما یه مثال بزن که تیمت وقتی میاد تهران شب قبل بازی تا صبح بر طبل و دهل بکوبن!
با خوب میشی و شفا بده و ..هم ماست مالی نکن.

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
کی گفته با مربی تیم های شهرستانی مصاحبه نمیکنن! ؟/؟؟ فقط همون همشهریتون کیه آقای پیروانی شاعر!! موقعی که لیگ برتر بود هفته نبود که نیاد توی برنامه غزل حافظ نخونه! اتفاقا خیلی به مدیر عامل ها و مربیان شهرستانی زنگ میزنه فردوسی پور! ظاهرا شما تا ته برنامه رو نمی بینی! در ضمن بله ربط داره....چون این دو تیم بیشترین حواشی و طرفدار ها رو دارن مسلما بهشون بیشتر پرداخته میشه...و کاملا هم طبیعیه...و در این بین مسلما منجر میشه به اینکه بیشتر با مسئولین این دو باشگاه صحبت بشه...ولی نه اینکه با مسئولین تیم های دیگه دو دقیقه هم صحبت نمیشه! خنده داره! پیشنهاد میکنم 90 ببین شما!

بله با فحش و سنگ و برف!!! همون بازی استقلال - تراکتور هر جای دنیا اون یخ ها و برف هایی که پرتاب کردن انجام میشد تراکتور حداقل 2 جلسه باید در استادیوم خالی بازی میکرد! یا میزبانی ازش گرفته میشد...در شهر های دیگه هم می بینیم چه خبره! خوبه 90 نشون میده!! سنگ های درشت و ..در شهر هایی مثل اصفهان و شیراز و ....رنگ کردن زمین های داغونتون!!! زمین ها مزخرفی که باعث میشه استقلال و پرسپولیس مجبور بشن فقط بکشن زیرش!!! در تهران میاید نه کسی دم هتل تا صبح سر و صدا راه میندازه که نذاره بخوابید نه سنگ میزنن بهتون! مثل آقاها میاید تهران بازی میکنید میرید! ببرید هم نهایت زور هوادارای تهرانی به تیم خودشون میرسه...ولی وای به روزی که استقلال و پرسپولیس در اصفهان و تبریز و...برنده بشن!!! باید از تونل امنیتی عبور کنن و با هزار صلوات به هتل برسن!!! تازه قبل بازی و شب بازی که هیچ!!! بارها 90 نشون داده وضع چطوره!

بنده هیچ وفت به مهدی رحمتی فحش ندادم! اگرم منظورت از شما!! استقلالی ها بود در استادیوم تشویق شد و کسی هم بهش فحش نداد! مثل اینکه یادتون رفته چه توهین هایی در اصفهان به مهدی رحمتی میکنن! حالا اگه شما اصفهانی بودی نمیتونستی این حرفو به من بزنی!چون خودتون میشدید متهم ردیف اول! ولی چون شیرازی هستی باید بزنی آره؟

شما خودتم نمیدونی در مورد چی پست زدی!! اسم استقلال رو میاری بعد میگی نیاوردم!! ده بار شهرستان شهرستان میکنی بعد میگی اسم شهرستان رو نیار! در پست اولی که نقل قول کردم ازت خودت گفتی شهرستان!!! اصلا .20 بار میارم....جسارتا به شما مربوط نیست! مگه شهرستان فحشه؟ بنده هم کاربر فعال نیستم....اشتباه گرفتید . من هر جا اسم استقلال بیاد حاضر هستم! اگر ادبیات اینچنینی رو نمی پسندی گزینه ای هست به اسم نادیده گرفتن کاربر!

دوست عزیز
من مخاطب شما نبودم ولی مثل شما که اسم استقلال میاد بهت بر میخوره منم نمیتونم بی تفاوت باشم وقتی یه سری حرفا رو میشنوم
چرا حودتون رو تافته جدا بافته میدونید ؟ چرا یه جوری حرف میزنی که یعنی خودتون حرفه ای ترین تیم ها و با فرهنگ ترین تماشاگرها رو دارید ؟ چرا خودتون رو جدا میکنید از بقیه تیم ها ؟
بنده منکر فحش دادن به بازیکن توی ورزشگاه مثلا فولادشهر نیستم ولی دقیقا همین اتفاق توی ورزشگاه های دیگه از جمله آزادی هم رخ میده ... دلیل این تفکیک کردن شما رو نمیفهمم
من خودم چندین بار آزادی اومدم ، انواع سنگ پرت کردن ، ترقه پرت کردن وسط تماشاگرهای سپاهان و... با چشم خودم دیدم
هنوز اون بازی نیمه نهایی جام حذفی رو یادمون نرفته که خدا میدونه سر چند تا از سپاهانی ها به خاطر پرت کردن صندلی توسط پرسپولیسی ها شکست : http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/2/14/316998_411.jpg
http://www.mashreghnews.ir/fa/services/10
تا چند سال پیش بعد از داربی کلی شیشه اتوبوس میشکوندید! حالا چی شده تهرانی ها شدن با فرهنگ و شهرستانی ها شدن بی فرهنگ نمیدونم والا ... مشکل ریشه ایه چرا تهرانی و شهرستانی رو تفکیک میکنید ؟؟؟
اتفاقا اون شمایید که کلی امکانات از جمله رسانه رو دارید .

بعدم شما فکر کنم با 20 سال پیش که استقلال میرفت توی رشت با استقلال رشت توی زمینی کاملا گلی بازی میکرد اشتباه گرفتی ، الان دیگه بیشتر زمین چمن ها خوب شدن ، الان بر فرض زمین (مثال میزنم) نفت مسجد سلیمان خوب نیست خب سپاهان هم که میره اونجا بازی کنه زمین واسش خوب نیست ، فولاد بره اونجا همینطور ، پدیده بره اونجا همیطور ... شرایط واسه همه یکسانه ... هی میگید زمین داغونتون !!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این صحبت ها هیچ ارتباطی به تاپیک 90 نداره.

منتقل بشه به تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد حواشی و اتفاقات روز فوتبال اونجا پاسخ میدم.

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
چه ربطی داشت؟

دوست عزیز همون تیم شهرستانی n تا بازیکن به تیم های پایتخت داده همون تیم شهرستانی نبودن تیم های استقلال و پرسپولیس وجود نداشت. یه نگاهی به بازیکنای الان استقلال و پرسپولیس بنداز ببین از کجا اومدن! طرفداران سوگلی های پایتخت فحش نمیدن؟! عجب! حالا همه شدن تماشگر نما هوادار تهرونی باادب!

Captive

لایک‌ها
16,665
دوست عزیز همون تیم شهرستانی n تا بازیکن به تیم های پایتخت داده همون تیم شهرستانی نبودن تیم های استقلال و پرسپولیس وجود نداشت. یه نگاهی به بازیکنای الان استقلال و پرسپولیس بنداز ببین از کجا اومدن! طرفداران سوگلی های پایتخت فحش نمیدن؟! عجب! حالا همه شدن تماشگر نما هوادار تهرونی باادب!

البته دوست عزیز من همینجا با قرمز و آبی های زیادی دوست هستم ، لطفا ایشون رو نماینده ی قرمز ها که هیچی حتی نماینده ی آبی ها هم ندونید ، عشق کل کل داره بذارید خوش باشه :)

من بخوام پست بذارم و با مدرک و دلیل و برهان حرف بزنم 100 صفحه این تاپیک میره جلو..

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
احمق ها زير نويس كردن 10:20 الان 10:55تازه نود شروع شده

عمدا گفتن 10:20 كه مردم بشينن اون 35 دقيقه آگهي رو ببينن آشغالها

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
البته دوست عزیز من همینجا با قرمز و آبی های زیادی دوست هستم ، لطفا ایشون رو نماینده ی قرمز ها که هیچی حتی نماینده ی آبی ها هم ندونید ، عشق کل کل داره بذارید خوش باشه :)

من بخوام پست بذارم و با مدرک و دلیل و برهان حرف بزنم 100 صفحه این تاپیک میره جلو..

هیچ کس در این فروم نماینده جایی و تشکل و جمعی نیست! همه نظر شخصیشون رو میگن و همه مردم ایران هم در جمع های دوستانشون هوادار تیم های مختلف دارند نه فقط شما!
در مورد مدرک و برهان هم شوخی نکن! شما 90 نگاه کن.

Last edited:
بالا