• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
براي خودم هم خيلي عجيبه تمام تستهاي مقايسه 3600 با 3800 رو ديدم همين 1-2 درصدي که شما ميفرماييد فرق داشتند حتي بعضي جاها 3600 از 3800 هم زده جلو ولي وجداني من قپي نميام...
شما لينکي سراغ نداريد که با استفاده نرم افزارهاي مهندسي مثل Visual C، Ansys، Fluent، Tecplot, Loop، Pipng System Fliud Flow و ... پردازنده ها رو مقايسه کرده باشه.

اخه احتیاجی نیست به مقایسه سیسنتیک بر اساس برنامه وقتی میشه به راحتی عملکرد رو تو محاسبه اعداد صحیح و ممیز شناور دید..همه نرم افزارهای مرتبط با زبان پایه هم همین مکانیزم رو دارن..

اگه منظورتون اینکه اون یه ذره کش تو پردازش موثره که اصلا توجیه نداره..چونکه مطمئنا فرکانس 99 درصد قضیه هست و کش 1 درصد قضیه( کلا اعداد کش نمیشن..مگه دستورات پایه فرق داشته باشن که اونم کلهم اینجا بعیده)

کلا بهترین مقایسه Super PI هستش که مساوی هستن تقریبا و بعدش سیسنتیک بنچمارک که اونجا هم با هر نرم افزار معیاری از جمله اسپس من دیدم مساوی هستن( اسپس خودش شامل کلی نرم افزار مهندسیه)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
Rax جان حالا که انلايني جواب اين سئوال من رو هم بده تا حالا 100 بار جاهاي مختلف پرسيدم کسي جواب درست حسابي بهم نداده

فرق پک رمهاي دوال با اينکه دو تا رم بگيري مادربرد دوالش کنه چيه؟ کدوم بهتره؟ آيا روي مادربردي مثل Asrock 775 Twins که رم دوال نميکنه ميشه از اين پک هاي دوال زد. آيا روي مادربردهاي سوکت 754 که رم دوال نميکنن ميشه چنين کاري کرد؟

پک دوال اصلا چیه؟ 2 تا رمو کردن تو یه پک گفتن دوال..اصلا فرض کن 2 تا رم خریدی از یه جا گفتی به خودت بکنم تو 1 پک.:lol:

الان اکثر رمهای فله بازار که تک هستن بطور مثال تو پک دوال بودن که جدا کردن و میفروشن..کلا این قضیه پک و مک رو بیخیال بشین که فقط اسمی برای گیج نشدن خریدار..

775 توینز هم استراکچر برد دوال نیست ( بخاطر اینکه کانال دوم رفته برای DDR1 و طبعا دوال نمیشه دیگه) والا چیپ X200 در کل دوال هستش..

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يك سري به چارت cpu toms hardware بزن. البته تا حدي درست هست .

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
پک دوال اصلا چیه؟ 2 تا رمو کردن تو یه پک گفتن دوال..اصلا فرض کن 2 تا رم خریدی از یه جا گفتی به خودت بکنم تو 1 پک.:lol:

الان اکثر رمهای فله بازار که تک هستن بطور مثال تو پک دوال بودن که جدا کردن و میفروشن..کلا این قضیه پک و مک رو بیخیال بشین که فقط اسمی برای گیج نشدن خریدار..

775 توینز هم استراکچر برد دوال نیست ( بخاطر اینکه کانال دوم رفته برای DDR1 و طبعا دوال نمیشه دیگه) والا چیپ X200 در کل دوال هستش..
آقا دستت درد نکنه پس اين رمهائي که به اسم دوال ميفروشن همش حقه است جواب همه سئوالام رو گرفتم ولي هنوز يه سئوال برام باقيمونده
چرا اين رمهاي دوال انقدر گرون هستند هر جا رمي رو به اسم دوال ميفروشند قيمتش از دوبرابر يه رم معمولي بيشتره آيا اين فقط يه حقه است که فروشنده ها جنساشون رو گرونتر بفروشن.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا دستت درد نکنه پس اين رمهائي که به اسم دوال ميفروشن همش حقه است جواب همه سئوالام رو گرفتم ولي هنوز يه سئوال برام باقيمونده
چرا اين رمهاي دوال انقدر گرون هستند هر جا رمي رو به اسم دوال ميفروشند قيمتش از دوبرابر يه رم معمولي بيشتره آيا اين فقط يه حقه است که فروشنده ها جنساشون رو گرونتر بفروشن.

اشتباه میکنی..هر جا بری (از جمله همین کیوان خان خودمون ) پک های وارداتی هم قیمت 2 تارم و بلکم ارزونتر هستن..;)

مگه اینکه امثال جل ( از این تک دیتا پدر سوخته تر نداریم..جریان پلیت 35 تومنی و 65 تومنی هنوز تو ذهنمه..) بخوان ملت رو با تبلیغات منفی واسه رمای دیگه گول بزنن و رمشون رو سوبله بفروشن..

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در اصل ميان كار مشتري هائي اطلاعات زيادي ندارن رو راحت ميكنن. دو تا رم مثل هم رو پك ميكنند .

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام بچه ها امروز رفتیم برا رفیقم گرفتیم

cpu : AM2 3500
Main : Msi K8neo
VGA : XFX 7100
ram : xstream 512
power : green 480
کلا شد 270 تومن

راستی این asrock که پیشنهاد دادین یکم پرسو جو کردم یوزرهایی که استفاده کردن ازش راضی نبودن

nima_esfandiari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
ميخوام يه سيستم بخرم با مشخصات زير ممكنه لطف كنين پيشنهاد بدين
تا حدود 600000 ميتونم جور كنم
عمده استفاده براي يه كودك 4 سالست
خودم براي موسيقي تماشاي عكس و فيلم و تلويزيون و انتقال فيلم از دوربين به آن و اينترنت ميخوام
دوربينم فيلم ديجيتال 8 ميخورد
يه ويديوي تيونر دار هم دارم و فكر كنم اگه كارت گرافيكم ورودي av داشته باشه بتونم تلويزيون ببينم
پورت USB مناسب داشته باشه
با تشكر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام بچه ها امروز رفتیم برا رفیقم گرفتیم

cpu : AM2 3500
Main : Msi K8neo
VGA : XFX 7100
ram : xstream 512
power : green 480
کلا شد 270 تومن

راستی این asrock که پیشنهاد دادین یکم پرسو جو کردم یوزرهایی که استفاده کردن ازش راضی نبودن

این سیستم رو قاب کنید بزارید بالای سردر سایت..چقدر هوشمندانه واقعا انتخاب شده..:lol:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به جای تعنه زدن و مسخره کردن درست ملت رو راهنمایی کنید اون سیستمی رو که شما به من گفتی بخر رفیقم به مشاوره بچه های همین فرم خریده الان 1 درصد هم راضی نیست :lol: آز مادربرد میناله الان میخواد بفروشه تو بازار هرجا میگفتیم asrock همه چپ چپ نگاه میکردن رفیقمم که هم دانشجوی سخت افزار هم تو پاساز ایرانه گفتم asrock چه جوریه گفت مفت نمیرزه حالا شما بگو سیستم رو قاب کن بزن سر دره سایت ;)

ضمنا مادربردی رو که ذکر کردم اشتباست یه مدل دیگه گرفته msi گرفت ولی مدلش یادم نیست ( چون برای چندتا از رفیقام قطع گرفتیم مدلها هم تو ذهنم قاطی شده :D )

داداش...من از این مزخرفات زیاد شنیدم....دیگه واسه من بازاری بازاری نکن که قدر پهن هم حالیشون نیست..:lol:

در ضمن تو اسم برد رو نیمدونی انوقت رفیقت رفته برد خریده با پیشنهاد من؟ اگه منظورت برد ازراک خریده یکم اون مغزتو بکار بنداز که من نگفتم بری فلان برند رو بخری..من 1 مدل خاص رو گفتم مطابق با نیازت..

از این به بعد هم با همون رفقای دانشحوی سخت افزار پاساژ مشینت مشاوره کن انقدر اینجا رو اعصاب بقیه نرو..
42sd09c.gif
2yy708y.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اقای rax این چه طرز صحبت کردن دوست عزیز من یه حرف زدم شما کلی بار من کردی میگم آقا خود رفیقم رفته به عشق خودش یه برد خریده شما میگی اسم برد رو نمیدونی
اتفاقا همون مدلی که شما گفتی رو دوستم داره

آخه یعنی چی ؟ چرا زود جوش میاری
ضمنا فکر کنم شما بیشتر رو مغز دیگران با این توهینات میری نه من ( اینجور حرف هارو هم تو pm میزنن اقای وارد و مغز کل)

ببین...کدوم مدلی که من گفتم رفیقت داره؟

شما گفتی یه برد میخوای کارت صداش خوب باشه..منم گفتم NF6-VSTA...همین برد رو 10 میلیون نفر انور اب خریدن مشگلی ندارن اد همین 1 نفر رفیق شما مشگل داره؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
ببین...کدوم مدلی که من گفتم رفیقت داره؟

شما گفتی یه برد میخوای کارت صداش خوب باشه..منم گفتم NF6-VSTA...همین برد رو 10 میلیون نفر انور اب خریدن مشگلی ندارن اد همین 1 نفر رفیق شما مشگل داره؟

نمیدونم شاید از شانس گند رفیق من بوده برای اون بد در اومده اره مدلش اینه Asrock AM2NF6-VSTA
اره اره خیلی رو کارت صدا تاکید داشت

ضمنا من بقیه پستهامو ادیت میکنم

راستی rax نظرت راجبه این برد P5WDG2 WS PRO و P5W DH Deluxe چیه ؟؟ چه جوریه بدردبخور هست واسه خونه و بیرون ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نمیدونم شاید از شانس گند رفیق من بوده برای اون بد در اومده اره مدلش اینه Asrock AM2NF6-VSTA
اره اره خیلی رو کارت صدا تاکید داشت

ضمنا من بقیه پستهامو ادیت میکنم

راستی rax نظرت راجبه این برد P5WDG2 WS PRO و P5W DH Deluxe چیه ؟؟ چه جوریه بدردبخور هست واسه خونه و بیرون ؟

من میخوام بدونم مشگلش چی بوده..منم میتونم هر چی رو دوست دارم بگم خوب و هر چی و دوست ندارم بگم بد..اینجا یه بخش فنیه..برد مشگل داشته..مشگلش چی بوده؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
من میخوام بدونم مشگلش چی بوده..منم میتونم هر چی رو دوست دارم بگم خوب و هر چی و دوست ندارم بگم بد..اینجا یه بخش فنیه..برد مشگل داشته..مشگلش چی بوده؟
والا خودش میگفت تمام رم نمیشناسه 1 گیگ kingmax انداخته بود بعضی اوقات نصف این مقدار رو میشناخت بعضی موقه کامل مشکل عجیب غریبی بود با چند تا رم همین مشکل رو داشت
با چند قطعه مختلف و ویندوزهای مختلف تست شد گفتن مشکل از مین برد برد گارانتی درست کردن بعدش فروختش :D
حالا بنظر شما مشکل از چی بوده ؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
والا خودش میگفت تمام رم نمیشناسه 1 گیگ kingmax انداخته بود بعضی اوقات نصف این مقدار رو میشناخت بعضی موقه کامل مشکل عجیب غریبی بود با چند تا رم همین مشکل رو داشت
با چند قطعه مختلف و ویندوزهای مختلف تست شد گفتن مشکل از مین برد برد گارانتی درست کردن بعدش فروختش :D
حالا بنظر شما مشکل از چی بوده ؟؟

دیگه اینم از اون حرفاست..مگه رم SD دوره که یه ور رو بشناسه یه ور رو نشناسه..:lol:

کل این اینترنت به این بزرگی من 1 نمونه از اینکی که میگی ندیدم..:blink:

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
دیگه اینم از اون حرفاست..مگه رم SD دوره که یه ور رو بشناسه یه ور رو نشناسه..:lol:

کل این اینترنت به این بزرگی من 1 نمونه از اینکی که میگی ندیدم..:blink:
خدا وکیلی راست میگم ، خودمم گفتم که مشکل عجیب غریبیه ( ضمنا دو تا رم 512 kingmax گذاشته بود که سرجم 1گیگ شده )
حتی از گارانتیشم ( اگه اشتباه نکنم گارانتیشم یا صبا بود یا نیما ) که پرسیدیم دلیل مشکل رو نگفت ، فقط گفت درست شد وردار ببر :D
حالا جدا از چی بوده ؟؟ احتمال داره یکی از پایه slot رم ها شل شده بوده ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خدا وکیلی راست میگم ، خودمم گفتم که مشکل عجیب غریبیه ( ضمنا دو تا رم 512 kingmax گذاشته بود که سرجم 1گیگ شده )
حتی از گارانتیشم ( اگه اشتباه نکنم گارانتیشم یا صبا بود یا نیما ) که پرسیدیم دلیل مشکل رو نگفت ، فقط گفت درست شد وردار ببر :D
حالا جدا از چی بوده ؟؟ احتمال داره یکی از پایه slot رم ها شل شده بوده ؟

ممکنه خاک گرفته بوده باشه یکی از اسلاتها..گارانتیش هم صبا راهبر( سیلکون )...

خلاصه که ایراد بنی اسرائیلی نشد دلیل واسه خوبی و بدی یه برد..

بازم میگم همون بازاریا زبون دوستان رو بهتر میفهمن..:)

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
Rax جان بين ازراک و بايوستار براي AM2 کدوم رو پيشنهاد ميکني

بالا