• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hermedass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من آموزشیم چند روز پیش تموم شد و امریه ام اداره بهداشت و درمان لویزان خورده. کسانی که قبلا اونجا بودن ، یه توضیح میدن چجوریه و دوباره کجاها تقسیم میکنن ؟! ممنون
01.gif
کجا بودی؟؟؟ ببین دوست من هم خورده همونجا دیدیش بگو عکاس سلام رسوند. محمد زمان بخته اسمش.... با هم تو یه دوره دارید میرید.....

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بچه ها بالاخره آموزشی من هم تو بیگلری ناجا تموم شد.به من گفتن باید ۶ام برم معاونت بهداشت ناجا میدون انقلاب.کسی اطلاعی داره اونجا چه خبره . تقسیم میکنن یا برگه امریه چطوریاست.ممنون میشم کمکی کنین

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان ما افتادیم 02 تهران و گروهان محمدی . الانم تا 8 مرخصی دادن
کسی خبر داره چجوریاس؟؟؟ زیاد سخت میگیرن؟

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
می خواستم بدونم کسی اطلاع داره از نصب اتیکت و دیگر چیزهای ارتش تو آموزشی من 01 افتادم 1/6
ممنون
سلام من 01 افتادم.رفتم اتیکت کردم گفتم برای نزاجا 01 اتیکت کنید.سمت راست سینه تون تو حالتی که پوشیدیش باید شماره یگان بزاری سمت چپشم اسم با مخفف مدرکت مینویسی ل و یعنی لیسانس وظیفه..یه نوار پارچه ای قرمز هم بغل شلوار از هر دو طرف میزارن و رو استین لباس هم یه پارچه به شکل عدد ۷ میزارن طوری که به سمت بازوت باشه...ببخشید اگر درهم برهم نوشتم

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
رفتم 01 گفتن تا شنبه مرخصید..فضای پادگان خیلی خوب بود احساس کردم رفتم پارک خیلی جنگلی بود و گیاه و چمن زیادی داشت اصلا حس نمیکنید پادگانه.بعد از یه روز تاخیر رفتم اصلا گیر ندادن تازه گفتن برو هفته دیگه بیا..ارشد اونجا هم تا رفتیم چیپس واسمون خرید و بهمون میگفتن اقای دانشجو و اینجا بود که فهمیدم احتراممون میگیرن اساسی..بوفه هم عالی بود هیچی کم نداشت..فعلا که هفت روزش با مرخصی گذشت مطمئنم بازم راحت میگذره.سوالی داشتید بپرسید جواب میدم

mrswk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
رفتم 01 گفتن تا شنبه مرخصید..فضای پادگان خیلی خوب بود احساس کردم رفتم پارک خیلی جنگلی بود و گیاه و چمن زیادی داشت اصلا حس نمیکنید پادگانه.بعد از یه روز تاخیر رفتم اصلا گیر ندادن تازه گفتن برو هفته دیگه بیا..ارشد اونجا هم تا رفتیم چیپس واسمون خرید و بهمون میگفتن اقای دانشجو و اینجا بود که فهمیدم احتراممون میگیرن اساسی..بوفه هم عالی بود هیچی کم نداشت..فعلا که هفت روزش با مرخصی گذشت مطمئنم بازم راحت میگذره.سوالی داشتید بپرسید جواب میدم
داداشم لیسانسی درسته ؟ شما اصلا بگو هر روزش کویت باشه بزار بری یگان بعدا اینجا می بینمت

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
يادش بخير(البته به خير که نه) 11 ماه پيش من مثل شما بودم و ميگفتم چقدر خوبه.
اما از اين خبرا نيس.رک بگم خدمت همش تو مخيه.
اون جنگلي که شما ميگي قشنگه هر هفته بايد بري با دست تميزش کني برادر.
از احترام گفتي بدون با احترام گوشتون و ميبرن.
کدوم يگان افتادي?

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
شنیدم تو 01 پلی استیشن یازی می کنن :general606::general601:

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان برای برابر اصل کردن کپی شناسنامه برای تک پسری کجا باید رفت؟

behzad_DjMj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان برای برابر اصل کردن کپی شناسنامه برای تک پسری کجا باید رفت؟

کپی هارو همراه با اصل مدارک می برید دفترخونه رسمی ، واست برابر اصل می کنند

Sent from my iPhone using Tapatalk

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان.
من دوره کد مخابرات و جنگال خوردم رسته ی ارتباط بی سیم در پادگان 401 فاوا لویزان.
از ازادی چه جوری میشه رفت اونجا؟ اتوبوس - مترو - تاکسی
در مورد پادگانش و این دوره یه توضیحی بدین
با چه وضعیتی باید رفت؟
چیا ببریم؟ ولمون میکنن بیایم یا نگهمون میدارن؟
با تشکر
باید سردوشی هم زد لباس ها رو؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بچه ها بالاخره آموزشی من هم تو بیگلری ناجا تموم شد.به من گفتن باید ۶ام برم معاونت بهداشت ناجا میدون انقلاب.کسی اطلاعی داره اونجا چه خبره . تقسیم میکنن یا برگه امریه چطوریاست.ممنون میشم کمکی کنین
اگه همان جا خدمت کنی که بهشته

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
سلام دوستان.
من دوره کد مخابرات و جنگال خوردم رسته ی ارتباط بی سیم در پادگان 401 فاوا لویزان.
از ازادی چه جوری میشه رفت اونجا؟ اتوبوس - مترو - تاکسی
در مورد پادگانش و این دوره یه توضیحی بدین
با چه وضعیتی باید رفت؟
چیا ببریم؟ ولمون میکنن بیایم یا نگهمون میدارن؟
با تشکر
سلام
در مورد این سوال:
اگر معرفی نامه بهت بدن؛ باید درجه ات رو نصب کنی.
(توضیح: معرفی نامه یه کاغذه که توش نوشته: برادر xxx با درجه ی مثلاً ستوان دومی با پایه خدمتی 1393/04/01 از تاریخ فلان جهت ادامه خدمت به حضورتان معرفی میگردد.) اگر این کاغذ رو بهت دادن، پس باید درجه ات رو نصب کنی.

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان کسی اسم فرمانده گردان ایرانیان رو تو پادگان شهید انشایی میدونه؟

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
داداشم لیسانسی درسته ؟ شما اصلا بگو هر روزش کویت باشه بزار بری یگان بعدا اینجا می بینمت
بله لیسانسم..چون احتمال میدم بعد از اموزشی اذیت میشم اونم 19 ماه پس حتی اگه شده با درختای پادگان به خودم تلقین میکنم که پارکه...ولی بهش فکر میکنم باید 21 ماه دیگه دارم اذیت میشم

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
يادش بخير(البته به خير که نه) 11 ماه پيش من مثل شما بودم و ميگفتم چقدر خوبه.
اما از اين خبرا نيس.رک بگم خدمت همش تو مخيه.
اون جنگلي که شما ميگي قشنگه هر هفته بايد بري با دست تميزش کني برادر.
از احترام گفتي بدون با احترام گوشتون و ميبرن.
کدوم يگان افتادي?
یگان 734 افتادم.تمام ارشداش خیلی خوب بودن و احتراممون میگرفتن..معلوم نیست شاید هفته دیگه رفتارشون عوض شه و حالمونو بگیرن

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
شنیدم تو 01 پلی استیشن یازی می کنن :general606::general601:
چند روز پیش اونجا بودم تو بوفش دیدم نوشته بود کلوب بازی..فکر کنم چندتا پلی 3 هم بود ولی هیچکی بازی نمیکرد ماشاالله همه در حال خوردن بودن کلا کسی نزدیک پلی استیشنا نمیشد

بالا