تو سایت بانک مرکزی تورم رو میزنه پارسال 45 بود امثال 35 درصد مطمعن باشید بیشتر هم هست . سود بانکیی 22درصد یه بچه هم میتونه حساب کنه که اختلاف 35 تا 22 درصد چقدر میشه . الان تو رکود تورمی هستیم ولی اوضاع اقتصادی داره بهبود پیدا میکنه و به ثبات داریم میرسیم روی قیمت ارز طلا و .... با توجه به رکود دیگه بازار های مسکن هم بازده کافی ندارن و عملا خرید و فروشی صورت نمیگیره . در حال حاظر فعالیت های خدماتی بازه خوبی دارن اولا نیاز به سرمایه زیاد ندارن درصد ریسک بسیار پایین دارن و.... واردات و کارهای بازرگانی هم سود منطقی دارند البته تو این زمینه تخصص هم بسیار مهم هست .کجایی عمو، تورم خیلی وقته که دیگه 35 درصد نیست. الان سود بانک بیشتر از تورمه. در حال حاضر بهترین کار گذاشتن پول توی بانکه مگر این که بانکا سودشونو بیارن پایین
شما چطور ب این نتیجه رسیدید ب ثبات رسیدیم و اوضاع اقتصاد خوب شده؟والا ما ک چیزی نمیبینیم بازار هم ک بدتر شده بهتر نشدهتو سایت بانک مرکزی تورم رو میزنه پارسال 45 بود امثال 35 درصد مطمعن باشید بیشتر هم هست . سود بانکیی 22درصد یه بچه هم میتونه حساب کنه که اختلاف 35 تا 22 درصد چقدر میشه . الان تو رکود تورمی هستیم ولی اوضاع اقتصادی داره بهبود پیدا میکنه و به ثبات داریم میرسیم روی قیمت ارز طلا و .... با توجه به رکود دیگه بازار های مسکن هم بازده کافی ندارن و عملا خرید و فروشی صورت نمیگیره . در حال حاظر فعالیت های خدماتی بازه خوبی دارن اولا نیاز به سرمایه زیاد ندارن درصد ریسک بسیار پایین دارن و.... واردات و کارهای بازرگانی هم سود منطقی دارند البته تو این زمینه تخصص هم بسیار مهم هست .
نکته بسیار مهم اینکه لطفا رو هوا حرف نزنید اینجا بخش گفتگوی ازاد نیست
دقیقاشما چطور ب این نتیجه رسیدید ب ثبات رسیدیم و اوضاع اقتصاد خوب شده؟والا ما ک چیزی نمیبینیم بازار هم ک بدتر شده بهتر نشده
دوست من اینطور ک شما میگید هم نیست مثلا شورت مردانه 6000 تومن بود و الان رسیده به 5800 تومن اینا همش نشانه مهار تورمدقیقا
این دولت هم داره شروع میکنه به چاخان مثل قبلی.ماه به ماه میگه تورمکم شده و الانم میگه به زیر 20 رسیده در حالی که شما فقط یک قلم کالارو به من نشون بدید که نسبت به ماه قبلش ارزون شده باشه.
هفته پیش خریدم 12 تومن.بنزین گرون شد مرغ گرون شد لبنیات گرون شد ماشین گرون شد تازگی هم گفتن کل مواد پروتئینی.هر چند ما که زیر خط فقریم جز کربوهیدرات چیزی نمیخوریم ولی باز برای شما قشر متوسط جای نگرانیه.حالا هی بگید مچکریم فلانی...دوست من اینطور ک شما میگید هم نیست مثلا شورت مردانه 6000 تومن بود و الان رسیده به 5800 تومن اینا همش نشانه مهار تورم
دوستان اینکه میگن تورم به طور مثال از 30درصد رسیده به 20 درصد معناش این نیست که قیمتها کم شده و ارزون شدهدقیقا
این دولت هم داره شروع میکنه به چاخان مثل قبلی.ماه به ماه میگه تورمکم شده و الانم میگه به زیر 20 رسیده در حالی که شما فقط یک قلم کالارو به من نشون بدید که نسبت به ماه قبلش ارزون شده باشه.
کاش اکثریت جامعه مثل شما فکر می کردن، هر چی که این مردم سرشون میاد حقشونه، چون هیچ وقت از عقلشون استفاده نمی کنن، همیشه جو گیری در دستور کار هست! دوستان منتظر دلار ۱۰۰۰ تومنی بودن انگار!! کسی قدر این رو نمی دونه که ۱۷ ۱۸ ماه هست که دلار تقریبا ثابت موندهدوستان اینکه میگن تورم به طور مثال از 30درصد رسیده به 20 درصد معناش این نیست که قیمتها کم شده و ارزون شده
کاهش تورم یعنی اینکه شیب افزایش قیمت ها کند تر شده و مثلا افزایش قیمتها از 30درصد رسیده به 20 درصد
----------------
این که شما توقع دارین جنسی ارزون بشه باید تورم منفی باشه
که اونم تقریبا تو کشور ما محاله
البته تورم منفی هم چیز جالبی نیست که جای بحثش اینجا نیست
دوست عزیز ماست 1800ت شده 2400...اونوقت شیبش کند شده؟؟؟دوستان اینکه میگن تورم به طور مثال از 30درصد رسیده به 20 درصد معناش این نیست که قیمتها کم شده و ارزون شده
کاهش تورم یعنی اینکه شیب افزایش قیمت ها کند تر شده و مثلا افزایش قیمتها از 30درصد رسیده به 20 درصد
----------------
این که شما توقع دارین جنسی ارزون بشه باید تورم منفی باشه
که اونم تقریبا تو کشور ما محاله
البته تورم منفی هم چیز جالبی نیست که جای بحثش اینجا نیست
دوست عزیز با مفاهیم مشتق/شیب/آهنگ تغییر در حساب دیفرانسیل آشنایی دارین؟دوست عزیز ماست 1800ت شده 2400...اونوقت شیبش کند شده؟؟؟
این که تورم 40درصدی رو هم رد کرده...
تو بخش خودرو هم به این صورت هست...
دوست عزیز با مفاهیم مشتق/شیب/آهنگ تغییر در حساب دیفرانسیل آشنایی دارین؟
شما مثل این که هنوز دارید در دوران مموتی زندگی میکنیددوست عزیز ماست 1800ت شده 2400...اونوقت شیبش کند شده؟؟؟
این که تورم 40درصدی رو هم رد کرده...
تو بخش خودرو هم به این صورت هست...
دمت گرم مشتی سرمایه گذاری فقط موقعی ک تورم پایین باشه گور بابای بازارحرف دلم رو مينويسم :
اگه الان 500 ت داشتم به ترتيب :
1- شب زود ميخوابيدم
2-صبح زود از خواب پا ميشدم
3-دوش ميگرفتم صبحونم رو ميخوردم لباسهام رو ميپوشيدم
4 - با آژانس تماس حاصل ميكردم
5-به نزديك ترين شعبه بانكي كه بيشترين سود! رو ميده مراجعه ميكردم
6-بدون هيچ گونه حرص و استرس كوفتي پولم رو سپرده گذاري ميكردم
و به زندگيم ادامه ميدادم گور باباي بازار و .................................
به درك كه تورم چند درصده عمر خودمون مگه چند ساله ؟!
مانا باشيد دوست عزيز
پس معلومه 6 ماه شیر یا ماست نخوردی یا 6 ماه پدر گرامی براتون شیر یا ماست خریده...شما مثل این که هنوز دارید در دوران مموتی زندگی میکنید
من که 6ماهه تغییری تو قیمت ماست و شیر نمیبینم
در حد انگشت های یک دست هم یه شروع دوبارست، من قصد جسارت نداشتم ولی بهتره حواسمون باشه نا خواسته بلندگوی دلواپسان نشیمبنده رشته ام انسانی بوده و کاردانی اقتصاد دارم از یکی از دانشگاه های دولتی کشور...
تورم پایین اومده ولی در حد انگشت های یک دست...همین والسلام
در ضمن بنده نقد دولت جدید و یا طرفداری دولت گذشته رو هم نمیکنم...لیکن انتقاد جدی دارم به دولت گذشته....
:general304:جالب بودپس معلومه 6 ماه شیر یا ماست نخوردی یا 6 ماه پدر گرامی براتون شیر یا ماست خریده...
اگه هفته ای یه بار هم اخبار رو گوش میدادی این حرف رو نمیزدی عزیز