• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 500 میلیون چه میشه کرد ؟!

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کجایی عمو، تورم خیلی وقته که دیگه 35 درصد نیست. الان سود بانک بیشتر از تورمه. در حال حاضر بهترین کار گذاشتن پول توی بانکه مگر این که بانکا سودشونو بیارن پایین
تو سایت بانک مرکزی تورم رو میزنه پارسال 45 بود امثال 35 درصد مطمعن باشید بیشتر هم هست . سود بانکیی 22درصد یه بچه هم میتونه حساب کنه که اختلاف 35 تا 22 درصد چقدر میشه . الان تو رکود تورمی هستیم ولی اوضاع اقتصادی داره بهبود پیدا میکنه و به ثبات داریم میرسیم روی قیمت ارز طلا و .... با توجه به رکود دیگه بازار های مسکن هم بازده کافی ندارن و عملا خرید و فروشی صورت نمیگیره . در حال حاظر فعالیت های خدماتی بازه خوبی دارن اولا نیاز به سرمایه زیاد ندارن درصد ریسک بسیار پایین دارن و.... واردات و کارهای بازرگانی هم سود منطقی دارند البته تو این زمینه تخصص هم بسیار مهم هست .

نکته بسیار مهم اینکه لطفا رو هوا حرف نزنید اینجا بخش گفتگوی ازاد نیست

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
تو سایت بانک مرکزی تورم رو میزنه پارسال 45 بود امثال 35 درصد مطمعن باشید بیشتر هم هست . سود بانکیی 22درصد یه بچه هم میتونه حساب کنه که اختلاف 35 تا 22 درصد چقدر میشه . الان تو رکود تورمی هستیم ولی اوضاع اقتصادی داره بهبود پیدا میکنه و به ثبات داریم میرسیم روی قیمت ارز طلا و .... با توجه به رکود دیگه بازار های مسکن هم بازده کافی ندارن و عملا خرید و فروشی صورت نمیگیره . در حال حاظر فعالیت های خدماتی بازه خوبی دارن اولا نیاز به سرمایه زیاد ندارن درصد ریسک بسیار پایین دارن و.... واردات و کارهای بازرگانی هم سود منطقی دارند البته تو این زمینه تخصص هم بسیار مهم هست .

نکته بسیار مهم اینکه لطفا رو هوا حرف نزنید اینجا بخش گفتگوی ازاد نیست
شما چطور ب این نتیجه رسیدید ب ثبات رسیدیم و اوضاع اقتصاد خوب شده؟والا ما ک چیزی نمیبینیم بازار هم ک بدتر شده بهتر نشده

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
شما چطور ب این نتیجه رسیدید ب ثبات رسیدیم و اوضاع اقتصاد خوب شده؟والا ما ک چیزی نمیبینیم بازار هم ک بدتر شده بهتر نشده
دقیقا
این دولت هم داره شروع میکنه به چاخان مثل قبلی.ماه به ماه میگه تورم‌کم شده و الانم میگه به زیر 20 رسیده در حالی که شما فقط یک قلم کالارو به من نشون بدید که نسبت به ماه قبلش ارزون شده باشه.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
دقیقا
این دولت هم داره شروع میکنه به چاخان مثل قبلی.ماه به ماه میگه تورم‌کم شده و الانم میگه به زیر 20 رسیده در حالی که شما فقط یک قلم کالارو به من نشون بدید که نسبت به ماه قبلش ارزون شده باشه.
دوست من اینطور ک شما میگید هم نیست مثلا شورت مردانه 6000 تومن بود و الان رسیده به 5800 تومن اینا همش نشانه مهار تورم

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دوست من اینطور ک شما میگید هم نیست مثلا شورت مردانه 6000 تومن بود و الان رسیده به 5800 تومن اینا همش نشانه مهار تورم
هفته پیش خریدم 12 تومن.بنزین گرون شد مرغ گرون شد لبنیات گرون شد ماشین گرون شد تازگی هم گفتن کل مواد پروتئینی.هر چند ما که زیر خط فقریم جز کربوهیدرات چیزی نمیخوریم ولی باز برای شما قشر متوسط جای نگرانیه.حالا هی بگید مچکریم فلانی...

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
کی میگه تورم کم شده؟؟؟!!!
پراید کلی رفت روش...تورم کم شده!!!!
شیر ماست کلی رفته روش...تورم کم شده!!!!
اصلا بنده کم شدن تورم رو حس نمیکنم...اگه چیزی گرون نشده باشه ارزون نشده...
کسی پولش رو میزاره بانک و سوده 22 درصد میگیره که سرمایه های دیگش تو کار هستن...مثلا یه مقدار سرمایش تو ملک و ساختمون سازی هست...یه مقدار سرمایش تو بورس هست...یه مقدار سرمایش تو بازار و کاسبی هست...
ولی اگه کل کل سرمایت رو بخوابونی تو بانک مطمئن باش 100% اشتباه هست...

mohamad021

Registered User
لایک‌ها
159
دقیقا
دوستان اینکه میگن تورم به طور مثال از 30درصد رسیده به 20 درصد معناش این نیست که قیمتها کم شده و ارزون شده
کاهش تورم یعنی اینکه شیب افزایش قیمت ها کند تر شده و مثلا افزایش قیمتها از 30درصد رسیده به 20 درصد
به طور مثال اگه یه کالا رو 1000تومن فرض کنیم با نرخ تورم 30% قیمتش میشه1300تومن
اما وقتی تورم میرسه مثلا به 20% این کالا قیمتش به جای 1300میشه 1200

----------------
این که شما توقع دارین جنسی ارزون بشه باید تورم منفی باشه
که اونم تقریبا تو کشور ما محاله
تو مثال بالا
اگه بخوایم این کالای 1000تومنی رو برسونیم به قیمت مثلا900تومن باید تورممون -10%(منفی 10 درصد)باشه که محاله

-----------------
البته تورم منفی هم چیز جالبی نیست که جای بحثش اینجا نیست

Last edited:

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
دوستان اینکه میگن تورم به طور مثال از 30درصد رسیده به 20 درصد معناش این نیست که قیمتها کم شده و ارزون شده
کاهش تورم یعنی اینکه شیب افزایش قیمت ها کند تر شده و مثلا افزایش قیمتها از 30درصد رسیده به 20 درصد
----------------

کاش اکثریت جامعه مثل شما فکر می کردن، هر چی که این مردم سرشون میاد حقشونه، چون هیچ وقت از عقلشون استفاده نمی کنن، همیشه جو گیری در دستور کار هست! دوستان منتظر دلار ۱۰۰۰ تومنی بودن انگار!! کسی قدر این رو نمی دونه که ۱۷ ۱۸ ماه هست که دلار تقریبا ثابت مونده

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
----------------

دوست عزیز ماست 1800ت شده 2400...اونوقت شیبش کند شده؟؟؟
این که تورم 40درصدی رو هم رد کرده...
تو بخش خودرو هم به این صورت هست...

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
دوست عزیز با مفاهیم مشتق/شیب/آهنگ تغییر در حساب دیفرانسیل آشنایی دارین؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
حرف دلم رو مينويسم :

اگه الان 500 ت داشتم به ترتيب :
1- شب زود ميخوابيدم
2-صبح زود از خواب پا ميشدم
3-دوش ميگرفتم صبحونم رو ميخوردم لباسهام رو ميپوشيدم
4 - با آژانس تماس حاصل ميكردم
5-به نزديك ترين شعبه بانكي كه بيشترين سود! رو ميده مراجعه ميكردم
6-بدون هيچ گونه حرص و استرس كوفتي پولم رو سپرده گذاري ميكردم

و به زندگيم ادامه ميدادم گور باباي بازار و .................................

به درك كه تورم چند درصده عمر خودمون مگه چند ساله ؟!

مانا باشيد دوست عزيز

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
بنده رشته ام انسانی بوده و کاردانی اقتصاد دارم از یکی از دانشگاه های دولتی کشور...
تورم پایین اومده ولی در حد انگشت های یک دست...همین والسلام
در ضمن بنده نقد دولت جدید و یا طرفداری دولت گذشته رو هم نمیکنم...لیکن انتقاد جدی دارم به دولت گذشته....
دوست عزیز با مفاهیم مشتق/شیب/آهنگ تغییر در حساب دیفرانسیل آشنایی دارین؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
شما مثل این که هنوز دارید در دوران مموتی زندگی میکنید
من که 6ماهه تغییری تو قیمت ماست و شیر نمیبینم

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
حرف دلم رو مينويسم :

اگه الان 500 ت داشتم به ترتيب :
1- شب زود ميخوابيدم
2-صبح زود از خواب پا ميشدم
3-دوش ميگرفتم صبحونم رو ميخوردم لباسهام رو ميپوشيدم
4 - با آژانس تماس حاصل ميكردم
5-به نزديك ترين شعبه بانكي كه بيشترين سود! رو ميده مراجعه ميكردم
6-بدون هيچ گونه حرص و استرس كوفتي پولم رو سپرده گذاري ميكردم

و به زندگيم ادامه ميدادم گور باباي بازار و .................................

به درك كه تورم چند درصده عمر خودمون مگه چند ساله ؟!

مانا باشيد دوست عزيز
دمت گرم مشتی سرمایه گذاری فقط موقعی ک تورم پایین باشه گور بابای بازار

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
بعد از این همه بحث و گفتوگویی که همه جا شده دوستان هنوز فکر میکنن تورم کم بشه قیمتا کم میشه:general304:
ینی اندازه پشه هم از تورم درک ندارن

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
شما مثل این که هنوز دارید در دوران مموتی زندگی میکنید
من که 6ماهه تغییری تو قیمت ماست و شیر نمیبینم
پس معلومه 6 ماه شیر یا ماست نخوردی یا 6 ماه پدر گرامی براتون شیر یا ماست خریده...
اگه هفته ای یه بار هم اخبار رو گوش میدادی این حرف رو نمیزدی عزیز

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
بنده رشته ام انسانی بوده و کاردانی اقتصاد دارم از یکی از دانشگاه های دولتی کشور...
تورم پایین اومده ولی در حد انگشت های یک دست...همین والسلام
در ضمن بنده نقد دولت جدید و یا طرفداری دولت گذشته رو هم نمیکنم...لیکن انتقاد جدی دارم به دولت گذشته....
در حد انگشت های یک دست هم یه شروع دوبارست، من قصد جسارت نداشتم ولی بهتره حواسمون باشه نا خواسته بلندگوی دلواپسان نشیم
موفق باشید

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
پس معلومه 6 ماه شیر یا ماست نخوردی یا 6 ماه پدر گرامی براتون شیر یا ماست خریده...
اگه هفته ای یه بار هم اخبار رو گوش میدادی این حرف رو نمیزدی عزیز
:general304:جالب بود

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نمی دونم کدوم شهرید و وضعیت اونجا چطوره اما یکی اورد اینجا یک مغازه فروش مواد غذایی و بهداشتی ترکیه زد یعنی راحت راحت حداقل 30 میلیون درامد داشت ( کف درامد ) . اگر تو شهر شما همچین چیزی نیست همین کار رو راه بندازید . انقدر مشتری داشت و داره که ملت وایستادن تو صف . قاچاق میاد . محصول خارجی هم که قیمت نداره از هر چند افتاد میده . توی یکسال یه خووونه ساخت بیا و ببین . بعد الان یه جا رو هم خریده سه طبقه میخواد همون کار رو اونجا در سه طبقه راه بندازه . عده هستند میگن 50 میلیون درامد داره که فکر نکنم اینقدر بشه اما 30 میلیون رو راحت داشت . شهر ما کوچیکه اگه شهر بزرگ باشه ببین چی میشه .

بالا