Amadea
مدیر بازنشسته
طرح زرین که شبانه رایگان نداره، داره؟
نه. دیگه کلاهمم بیوفته سمت مخابرات نمیرم برش دارم!طرح تابستان نپرسیدی میدن هنوز؟
نداره.طرح زرین که شبانه رایگان نداره، داره؟
فقط طرح کمپین دارهطرح زرین که شبانه رایگان نداره، داره؟
به ما میده !( سرویس ) ولی 1-2 بار ثبت نام کردم اما هیچ خبری نشد !!!! نه تماسی نه سفارش رو رسیدگی کردن . کلا فک کنم سفارش من رو report spam میکردن !!
نه دیگه . رفتم از آسیاتک یه نامحدود 1 مگ گرفتم 29 تومن .حالا اگه میخوای که تو پنل خودم بزنمت ریپورت از نات اسپمخواستی زنگم بزنا اینورا کم میام.
منم یه 2-3 روزی هست زدم که تخلیه کنن . امیدوارم اذیت نکنن .دو هفته اس که مخابرات در حال جمع آوری خط بنده استبه نظر شما شاتل یا آسیاتک یا شایدم پارس آنلاین؟!
![]()
پارس بگیر داداش.دو هفته اس که مخابرات در حال جمع آوری خط بنده استبه نظر شما شاتل یا آسیاتک یا شایدم پارس آنلاین؟!
![]()
ایشالا تا برج ۷ تخلیه کردنمنم یه 2-3 روزی هست زدم که تخلیه کنن . امیدوارم اذیت نکنن .
چه طوره الان وضعیت سرویسش؟ روزها و شبانه رایگان.پارس بگیر داداش.
Sent from my HUAWEI G700-U10
نسبت به دو سه ماه قبل بهتر شده. ولی منطقه مهمه. ولی در کل قابل تحمله.ایشالا تا برج ۷ تخلیه کردن
چه طوره الان وضعیت سرویسش؟ روزها و شبانه رایگان.
الان شما دانلود چند میگیرین روز و شب؟نسبت به دو سه ماه قبل بهتر شده. ولی منطقه مهمه. ولی در کل قابل تحمله.
من شش ساله پارس دارم.
Sent from my HUAWEI G700-U10
متغیره. الان روز 400 و شب 90 میانگینالان شما دانلود چند میگیرین روز و شب؟
درسته سرعتش پایینه90 شب که خیلی کمه!
زنگ بزن 2020 تلفن هوشمنده راحت ثبت نام کن. کد ملیت را فقط باید بهش بدی. هیچ مدرکی هم نمیخواد.سلام برای اینترنت 2020 چه مدارکی لازمه؟چطور باید ثبت نام کرد؟تلفن به نام خودمون نباشه میشه فعال کرد؟
ممنون بعد چطور باید وارد سامانه شارز و ... شد وقتی یوزر و پسورد نداریم؟زنگ بزن 2020 تلفن هوشمنده راحت ثبت نام کن. کد ملیت را فقط باید بهش بدی. هیچ مدرکی هم نمیخواد.
وقتی خط رانژه شد و زنگ زدن برای نصب یوزر و پسورد هم ازشون میگیری.ممنون بعد چطور باید وارد سامانه شارز و ... شد وقتی یوزر و پسورد نداریم؟
بدرد نمی خوره تعرفه هاش بالاستسلام برای اینترنت 2020 چه مدارکی لازمه؟چطور باید ثبت نام کرد؟تلفن به نام خودمون نباشه میشه فعال کرد؟