سلاماستاد سیمور، طبق معمول به نکات ظریف و با ارزشی اشاره می کنن.
نمی دونم، احتمالا قبلا (توی اون 150 صفحه ای که من نخوندم!) این پیشنهاد داده شده ولی اگه دوستان انیمه های مناسبی برای این کار معرفی کنن، Fansub فارسی براشون درست کنیم؛ من آماده همکاریم.. البته آنچنان تولید محتوایی نیست ولی بهتر از هیچ چیه.
.
استاد سیمور، طبق معمول به نکات ظریف و با ارزشی اشاره می کنن.
نمی دونم، احتمالا قبلا (توی اون 150 صفحه ای که من نخوندم!) این پیشنهاد داده شده ولی اگه دوستان انیمه های مناسبی برای این کار معرفی کنن، Fansub فارسی براشون درست کنیم؛ من آماده همکاریم.. البته آنچنان تولید محتوایی نیست ولی بهتر از هیچ چیه.
..
سلام
دوست عزيز منم يه همچي پيشنهادي دادم ولي هيچكس همراهي نكرد ولي من هنوز روي حرفم هستم من دو قسمت از death note رو ساب زدم اين لينك پاييني رو يه نگاهي بنداز نظرتو بگو راستي هيچكي اينارو نگاه نكرده يه نظري بده
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011176&postcount=3253
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011187&postcount=3254
ممنون
من چون اصلش رو ندیدم نمیدونم ترجمت ایراد داره یا نه. اما به نظرم رو جمله بندی ها یکم باید کار بشه
کیفیت تبدیلت هم خوبه. ولی فونت فارسی ای که استفاده کردی یکم ناخواناست
فکر کنم برای همه جالب باشه، يه نگاهی به اين بندازين (سر فرصت):![]()
:blink: :blink: :blink:
یعنی تو هیچی از این نفهمیدی؟ :blink: باورم نمیشه
سلام
مرسي كه نظرتو گفتي
در مورد جمله بندي من مثلا شعر ترجمه ميكردم پس سعي كردم جمله بندي يه كم فرق كنه ولي ازش همچي راضي نيستم
در مورد فونت حق با شماست عوض ميكنم ولي پيدا كردن فونت خوب راحت نيست من شايد 50 تا فونت امتحان كردم
بازم مرسي كه نظرتونو گفتين
كيفيت تبديل خيلي به اون انيمه خام اوليه بستگي داره كه معمولا هم خوب نيستن
بازم منتظر نظر بقيه هستم
خواهر اينكه سياسيه من فكر كردم انيمه است![]()
چند وقت پيش يه همچي چيزي پخش كردن فكر كنم همين بي بي سي بود من ديدمش مشخص بود جانبدارانه است![]()
فکر کنم برای همه جالب باشه، يه نگاهی به اين بندازين (سر فرصت):![]()
من فقط اون Screenshot را دیدم چون فعلا با این اینترنت من همون 3 مگ هم دانلود نمی شه. با چه نرم افزاری درست کردین؟ فکر کنم باید soft sub درست کنیم، دیگه نیاز به encode دوباره انیمه هم نیست. بعلاوه اگه کار تیمی باشه خیلی بهتر جواب می ده. باید یه انیمه تعیین کنیم و به صورت آزمایشی روش کار کنیم (ترجیحا انگلیسیش Hard Sub نباشه والا خیلی کثیف کاری می شه)
من قصد دارم هر وقت دیدم بعدش بیام اینجا بخندممنم دارم این سریالو میبینمخیلی هم باحاله. دست شما هم درد نکنه :blush: فرصت نشده بود ازتون تشکر کنم
حالا هر کی جرات داره بخنده :hmm:
همونظور که از معنی لغت پیداست منظور نسخه خام هست که هنوز زیرنویس نداره :happy:
البته یه فرمت فشرده سازی تصویر هم هست که میشه با ویندوز مدیا پلیر دید و نرم افزار acdsee .البته حتما منظور همینی که شینوبی عزیز گفتن در این مورد است.
ممنون ...یعنی انهایی که کاملا خام هستن و زیرنویس ندارن.
پس در مورد ناتان کمی هم عقیده هستید (حالا ان قسمت پدر بودن را میشه حذف کرد) ولی اینکه شوالیه باشه زیاد بعید نیست اینکه چرا فقط با دیوا بود خوب باید یه جوری طرف یکی را می گرفت دیگه و اینکه اصلا چه لزومی داشت ان حرفها را در مورد شوالیه مادر سایا و دیوا بزنه؟ (حتما یه چیزی بوده دیگه وگرنه ما که به راحتی قبول کرده بودیم که ان شوالیه ی دیواست در نهایت می گفتیم شاید یه جوری خون سایا برای کاری لازم باشه و نمی خواد کشته بشه دیگه)
راستی یه سوال دیگه چرا سایا از خون دیوا نمرد؟
بالا سفید کردم چون ساحل هنوز بلاد را ندیدن ممکنه داستن لو بره.
... يه کم از ديزنی بگم و برم:...
احتمالا از فشار کپی نسخه های متعدد robotech خسته شده بوده رفته مرخصی...
اگه یه وقت یافتی من پایه مسافر کوچولو و چوبین هستممن که نتونستم نل و مسافر کوچولو رو پیدا کنم.آقای دنیل هم نظرشون مسافر کوچولو بود! خود منم خیلی دوست داشتم با یه قیمت مناسب پیداش میکردم(زیر 70$)
سوال خوبيه!می بینم که تاپیک اندکی تا قسمتی سوت و کوره ... امتحانا هم که تموم شده. کجایین پس؟ ...![]()
چطور يادتون نيست؟:blink: همون بعدش ناتان دليلشو گفت: چون ديوا بچه به دنيا آورده بود، خونش ديگه اون قدرت رو از دست داده بود!این که چرا سایا از خون دیوا نمرد واقعا سوال خوبیه ....![]()
من که از خدامه کار نداشته باشم ، سره شماها رو ببرم!:lol:بسی جالب بود ... ادامه بده ... تو می تونی![]()
لينکه مسافر کوچولو رو برادر محمودی يافتناگه یه وقت یافتی من پایه مسافر کوچولو و چوبین هستم![]()
تا اونجا که من ميدونم نه نداره!عجب ... Mortal Kombat کارتون هم داره؟ باید چیز جالبی باشه .... بازیش که خیلی باحال بود ...![]()
کاملن موافقم!بعضی از این کارتونا انقدر توی شوخی افراط می کنن که جذابیتشونو (به نظر من ) از دست میدن ...
http://guru.theotaku.com/view.php?action=retrieve&id=29
یه سری والپیپر باحال از این کارتون