• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[Shinsen-Subs]​_Ghost​_Hunt​_-​_20​_[EAA63C3C].avi

hunt3_3.jpg

سپهر از تو خماری موندن در اومدی!:D

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
استاد سیمور، طبق معمول به نکات ظریف و با ارزشی اشاره می کنن.
نمی دونم، احتمالا قبلا (توی اون 150 صفحه ای که من نخوندم!) این پیشنهاد داده شده ولی اگه دوستان انیمه های مناسبی برای این کار معرفی کنن، Fansub فارسی براشون درست کنیم؛ من آماده همکاریم.. البته آنچنان تولید محتوایی نیست ولی بهتر از هیچ چیه.

.
سلام
دوست عزيز منم يه همچي پيشنهادي دادم ولي هيچكس همراهي نكرد ولي من هنوز روي حرفم هستم من دو قسمت از death note رو ساب زدم اين لينك پاييني رو يه نگاهي بنداز نظرتو بگو راستي هيچكي اينارو نگاه نكرده يه نظري بده
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011176&postcount=3253
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011187&postcount=3254
ممنون

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
استاد سیمور، طبق معمول به نکات ظریف و با ارزشی اشاره می کنن.
نمی دونم، احتمالا قبلا (توی اون 150 صفحه ای که من نخوندم!) این پیشنهاد داده شده ولی اگه دوستان انیمه های مناسبی برای این کار معرفی کنن، Fansub فارسی براشون درست کنیم؛ من آماده همکاریم.. البته آنچنان تولید محتوایی نیست ولی بهتر از هیچ چیه.
..

سلام
دوست عزيز منم همين پيشنهادو دادم ولي هيچكس ازون استقبال نكرد
من تاحالا دوقسمت از death note رو هم ساب زدم و هنوز هم حاضر به همكاري با همه مي باشم
شما به اين دوتا پست پاييني يه نگاهي بنداز نظرتو بگو بقيه هيچكس نگاه نكرده ونظري نداره من مطمئنم كه ترجمه اون درست نيست اگه نظرتونو بگين ممنون ميشم

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوست عزيز منم يه همچي پيشنهادي دادم ولي هيچكس همراهي نكرد ولي من هنوز روي حرفم هستم من دو قسمت از death note رو ساب زدم اين لينك پاييني رو يه نگاهي بنداز نظرتو بگو راستي هيچكي اينارو نگاه نكرده يه نظري بده
ممنون

من چون اصلش رو ندیدم نمیدونم ترجمت ایراد داره یا نه. اما به نظرم رو جمله بندی ها یکم باید کار بشه

کیفیت تبدیلت هم خوبه. ولی فونت فارسی ای که استفاده کردی یکم ناخواناست

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
من چون اصلش رو ندیدم نمیدونم ترجمت ایراد داره یا نه. اما به نظرم رو جمله بندی ها یکم باید کار بشه

کیفیت تبدیلت هم خوبه. ولی فونت فارسی ای که استفاده کردی یکم ناخواناست

سلام
مرسي كه نظرتو گفتي
در مورد جمله بندي من مثلا شعر ترجمه ميكردم پس سعي كردم جمله بندي يه كم فرق كنه ولي ازش همچي راضي نيستم
در مورد فونت حق با شماست عوض ميكنم ولي پيدا كردن فونت خوب راحت نيست من شايد 50 تا فونت امتحان كردم
بازم مرسي كه نظرتونو گفتين
كيفيت تبديل خيلي به اون انيمه خام اوليه بستگي داره كه معمولا هم خوب نيستن
بازم منتظر نظر بقيه هستم

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم برای همه جالب باشه، يه نگاهی به اين بندازين (سر فرصت)
4_12_6.gif
:

خواهر اينكه سياسيه من فكر كردم انيمه است :eek:
چند وقت پيش يه همچي چيزي پخش كردن فكر كنم همين بي بي سي بود من ديدمش مشخص بود جانبدارانه است :mad:

اديت:خوب من اينو نگاه كردم خيلي بهتر از قبليه بود ولي خوب .....

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
:blink: :blink: :blink:
یعنی تو هیچی از این نفهمیدی؟ :blink: باورم نمیشه

تازه اون شهاب سنگه رو واسه چی پرت کردن تا شادو اسکیل بشکونتش !(انگیزه عنصر گمشده این کارتون بود!)البته این کیوپید خوشش اومده!:blink:

راستی التیمیت تموم شد نمره a می گیره !واقعا دختراش هم عالی بودن اگه من یه کاره ای بشم گزاشتن دم برا دخترا رو اجباری می کنم!;)

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
مرسي كه نظرتو گفتي
در مورد جمله بندي من مثلا شعر ترجمه ميكردم پس سعي كردم جمله بندي يه كم فرق كنه ولي ازش همچي راضي نيستم
در مورد فونت حق با شماست عوض ميكنم ولي پيدا كردن فونت خوب راحت نيست من شايد 50 تا فونت امتحان كردم
بازم مرسي كه نظرتونو گفتين
كيفيت تبديل خيلي به اون انيمه خام اوليه بستگي داره كه معمولا هم خوب نيستن
بازم منتظر نظر بقيه هستم

من فقط اون Screenshot را دیدم چون فعلا با این اینترنت من همون 3 مگ هم دانلود نمی شه. با چه نرم افزاری درست کردین؟ فکر کنم باید soft sub درست کنیم، دیگه نیاز به encode دوباره انیمه هم نیست. بعلاوه اگه کار تیمی باشه خیلی بهتر جواب می ده. باید یه انیمه تعیین کنیم و به صورت آزمایشی روش کار کنیم (ترجیحا انگلیسیش Hard Sub نباشه والا خیلی کثیف کاری می شه)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
خواهر اينكه سياسيه من فكر كردم انيمه است :eek:
چند وقت پيش يه همچي چيزي پخش كردن فكر كنم همين بي بي سي بود من ديدمش مشخص بود جانبدارانه است :mad:

فکر کنم برای همه جالب باشه، يه نگاهی به اين بندازين (سر فرصت)
4_12_6.gif
:

این دومین فیلمی هست که با این مضمون ساخته شده.
اسم قبلی"ایران خطرناکترین کشور" بود که اینم مثل قبلیه تقریبا.چند ماه پیش هم از شبکه دیسکاوری پخش شد.
کاملا پیداست که میخوان حساب مردم و دولت رو جدا از هم نشون بدن و اذهان عمومی رو واسه سیاست مقابله با ایران آماده کنن.
;)

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
من فقط اون Screenshot را دیدم چون فعلا با این اینترنت من همون 3 مگ هم دانلود نمی شه. با چه نرم افزاری درست کردین؟ فکر کنم باید soft sub درست کنیم، دیگه نیاز به encode دوباره انیمه هم نیست. بعلاوه اگه کار تیمی باشه خیلی بهتر جواب می ده. باید یه انیمه تعیین کنیم و به صورت آزمایشی روش کار کنیم (ترجیحا انگلیسیش Hard Sub نباشه والا خیلی کثیف کاری می شه)

سلام
منم با سافت ساب راحترم ولي چندتا مشكل اساسي هست كه
1. فونتاي فارسي معمولا پشتيباني نميشن و كلماتو از هم جدا نشون ميده كه خيلي مشكل سازه
2.بيشتر افكتها توسط نرم افزارها پشتيباني نميشه يعني افكت بي افكت
3.اين طوري امكان به هم خوردن زمانها وجود داره

من سعي ميكنم حجم نهايي فايل حدود 80-100 مگ دربياد البته كمتر هم ميشه
هارد ساب كردن هم درسته مشكل توي تصوير درست ميكنه ولي مطمئن تره
ولي هم ميشه هارد ساب كرد وهم زير نويس خام گذاشت
در مورد انيمه هم شما هم يه نظري بده

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
می بینم که تاپیک اندکی تا قسمتی سوت و کوره ... امتحانا هم که تموم شده. کجایین پس؟ ...
Just_Cuz_19.gif

منم دارم این سریالو میبینم :D خیلی هم باحاله. دست شما هم درد نکنه :blush: فرصت نشده بود ازتون تشکر کنم
حالا هر کی جرات داره بخنده :hmm:
من قصد دارم هر وقت دیدم بعدش بیام اینجا بخندم
happy114.gif

همونظور که از معنی لغت پیداست منظور نسخه خام هست که هنوز زیرنویس نداره :happy:
البته یه فرمت فشرده سازی تصویر هم هست که میشه با ویندوز مدیا پلیر دید و نرم افزار acdsee .;) البته حتما منظور همینی که شینوبی عزیز گفتن در این مورد است.
یعنی انهایی که کاملا خام هستن و زیرنویس ندارن.
ممنون ...
level1_don018.gif

پس در مورد ناتان کمی هم عقیده هستید (حالا ان قسمت پدر بودن را میشه حذف کرد) ولی اینکه شوالیه باشه زیاد بعید نیست اینکه چرا فقط با دیوا بود خوب باید یه جوری طرف یکی را می گرفت دیگه و اینکه اصلا چه لزومی داشت ان حرفها را در مورد شوالیه مادر سایا و دیوا بزنه؟ (حتما یه چیزی بوده دیگه وگرنه ما که به راحتی قبول کرده بودیم که ان شوالیه ی دیواست در نهایت می گفتیم شاید یه جوری خون سایا برای کاری لازم باشه و نمی خواد کشته بشه دیگه)
راستی یه سوال دیگه چرا سایا از خون دیوا نمرد؟

بالا سفید کردم چون ساحل هنوز بلاد را ندیدن ممکنه داستن لو بره.

Spoiler

ناتان در مورد شوالیه مادر سایا و دیوا چی گفته بود؟ اصلا یادم نیست :blink:

این که چرا سایا از خون دیوا نمرد واقعا سوال خوبیه ....
hmm.gif

... يه کم از ديزنی بگم و برم::p ...

بسی جالب بود ... ادامه بده ... تو می تونی :D

احتمالا از فشار کپی نسخه های متعدد robotech خسته شده بوده رفته مرخصی...

ای بابا .... خواهشمندم ...
sweat.gif

من که نتونستم نل و مسافر کوچولو رو پیدا کنم.آقای دنیل هم نظرشون مسافر کوچولو بود! خود منم خیلی دوست داشتم با یه قیمت مناسب پیداش میکردم(زیر 70$)
اگه یه وقت یافتی من پایه مسافر کوچولو و چوبین هستم
apple.gif

عجب ... Mortal Kombat کارتون هم داره؟ باید چیز جالبی باشه .... بازیش که خیلی باحال بود ...
fkr.gif

//

Hack//SIGN رو دیدم ... فوق العاده نبود ولی من خیلی خوشم اومد ... به خصوص چون جوش جدی بود ... بعضی از این کارتونا انقدر توی شوخی افراط می کنن که جذابیتشونو (به نظر من ) از دست میدن ...

index.jpg

فقط عیبش این بود که یه کم قاطی بود. آخرشم یه سری نکات مبهم موند به نظرم ...
1670.gif

این تست رو بدین تا ببینین کدوم شخصیت Hack//SIGN هستین
Just_Cuz_19.gif
:

What .hack//SIGN Character Are You?

اینجانب Crim می باشم
www_MyEmoticons_com__bathtime.gif
:

100px-Crim-hack-cortado.png

29_krim.jpg

یه سری والپیپر باحال از این کارتون :

http://qirien.icecavern.net/anime/dot-hack/

//

چند تا والپیپیر از سایر کارتون ها :

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من واقعاً ديگه خسته شدم:wacko:، زنگ تفريح:D:

اول يه توضيح در مورد سندباد، بعضی از بچه ها در مورد پولش پرسيدن.
همون طور که گفتم 83 دلار us يا 98 دلار کانادا شد. و چون من به برادر دنيل بدهکارم لطف کنين سهمتون رو به ايشون بدين.
من نميدونم دلار چقدره اونجا، هر چی بود، سهممون نفری 11.85 دلار امريکا هست. اگه ممکنه معادلشو به برادر دنيل بدين.:blush:
ممنون از همگی:happy:
خوب بريم سره جواب پستا:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می بینم که تاپیک اندکی تا قسمتی سوت و کوره ... امتحانا هم که تموم شده. کجایین پس؟ ...
Just_Cuz_19.gif
سوال خوبيه!
36_6_2.gif

این که چرا سایا از خون دیوا نمرد واقعا سوال خوبیه ....
hmm.gif
چطور يادتون نيست؟:blink: همون بعدش ناتان دليلشو گفت: چون ديوا بچه به دنيا آورده بود، خونش ديگه اون قدرت رو از دست داده بود!:)
بسی جالب بود ... ادامه بده ... تو می تونی :D
من که از خدامه کار نداشته باشم ، سره شماها رو ببرم!:lol:
اگه یه وقت یافتی من پایه مسافر کوچولو و چوبین هستم
apple.gif
لينکه مسافر کوچولو رو برادر محمودی يافتن:)، قيمتش هم خيلی خوب بود، مثل اينکه 40 $ البته با tax و پست بيشتر ميشه برای نوش، اگه دست دوم بگيريم ارزونتر ميشه!:eek: حالا کيا پايه هستن؟ بگين:D.
هر چيزه ديگه يه اينجوری هم هست که ميخواين زودتر بگين چون بهترين فرصت هست، بعده پدرم ديگه مسافر بعدی معلوم نيست کی بياد اونوری!:blink:
راستی شايد بخوايم افسانه شجاعان زيرنويس دار رو هم بخريم، اگه کسی ميخواد شريک شه تو اون تاپيک يه ندايی بده!;)
عجب ... Mortal Kombat کارتون هم داره؟ باید چیز جالبی باشه .... بازیش که خیلی باحال بود ...
fkr.gif
تا اونجا که من ميدونم نه نداره!:(
راستی لرد سياه اون کارتونی که ميگفتم Fist of the North Star بود. من چند تا کليپ داشتم ازش ميديدم ، تقريباً تو اون مايه هاست ولی داستانش متفاوته!:eek:
فيلم، بازی ، کارتون:

ken4.jpg

01c.jpg

fistofthenorthstarLE.jpg

بعضی از این کارتونا انقدر توی شوخی افراط می کنن که جذابیتشونو (به نظر من ) از دست میدن ...
کاملن موافقم!:)
این تست رو بدین تا ببینین کدوم شخصیت Hack//SIGN هستین
Just_Cuz_19.gif
:
What .hack//SIGN Character Are You?
http://guru.theotaku.com/view.php?action=retrieve&id=29
چرا اين لينکت کار نميکنه!:blink: من هر چی ask guru کليک ميکنم هيچ اتفاقی نميافته!:eek:
یه سری والپیپر باحال از این کارتون
4_1_204.gif

بالا