• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ایتالیا هم به هیچ تیمی نه نگفت فقط مونده به استرالیا ببازن که اگه اونم انجام بدن بهتره برای عزامی عمومی یه سالی از والیبال کناره گیری کنن!
حالا جالبه فرانسه که داره همه رو از دم تیغ می گذرونه تنها باختش مقابل همین ایتالیای مریض بوده!

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
آمی

شرمنده ی همه ی دوستان
حواسم نبود میخواستم بنویسم آمریکا ، نوشتم فرانسه !!! ;)
آمریکا رو میتونستیم 3_0 بزنیم که الان اوضاعمون عالی میشد ..:D
کسی از شما انتظاری نداره اخوی,راحت باش,فوکوس کنی روی همون عبادی پور بهتره

آقا این فرانسه شک نکنید میره تا پای فینال
زد همه تیمها رو داغون کرد رسما

nod3222

Registered User
لایک‌ها
94
کسی از شما انتظاری نداره اخوی,راحت باش,فوکوس کنی روی همون عبادی پور بهتره

آقا این فرانسه شک نکنید میره تا پای فینال
زد همه تیمها رو داغون کرد رسما
اشکال شما اینه که والیبالی نیستی ، البته الان پی بردم به این موضوع !
فرانسه هم راحت میشد زد فقط به خاطر عبادیپور باختیم ...
کسی که از والیبال سررشته نداشته باشه خوب معلومه متوجه نمیشه کی اشتباه میکنه و کی درست بازی میکنه
صدای همه در اومده از دعوت این گل پسر به تیم ملی
این همه بازیکن خوب موندم چرا ایشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شخصا با یه مربی مطرح رودررو صحبت کردم که خیلی ناراحت بود از دعوت آقای عبادیپور به تیم ملی (نمیتونم ایشون رو معر)

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
اشکال شما اینه که والیبالی نیستی ، البته الان پی بردم به این موضوع !
فرانسه هم راحت میشد زد فقط به خاطر عبادیپور باختیم ...
کسی که از والیبال سررشته نداشته باشه خوب معلومه متوجه نمیشه کی اشتباه میکنه و کی درست بازی میکنه
صدای همه در اومده از دعوت این گل پسر به تیم ملی
این همه بازیکن خوب موندم چرا ایشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شخصا با یه مربی مطرح رودررو صحبت کردم که خیلی ناراحت بود از دعوت آقای عبادیپور به تیم ملی (نمیتونم ایشون رو معر)
فقط شما اینجا والیبالی هستی داداش گلم,بیخیال
کلا ما قهرمان دنیا میشدیم اگر عبادی پور نبود
مربی مطرحتر از آقای کارخانه داریم که داره از حسودی میترکه؟ تازه این مربی باکلاسمون هستش,ایرانی جماعت چشم دیدن موفقیت دیگران رو نداره,به قول جناب عزت اله انتظامی کلا توی بخیل بودن رتبه اول رو داریم

nod3222

Registered User
لایک‌ها
94
فقط شما اینجا والیبالی هستی داداش گلم,بیخیال
کلا ما قهرمان دنیا میشدیم اگر عبادی پور نبود
مربی مطرحتر از آقای کارخانه داریم که داره از حسودی میترکه؟ تازه این مربی باکلاسمون هستش,ایرانی جماعت چشم دیدن موفقیت دیگران رو نداره,به قول جناب عزت اله انتظامی کلا توی بخیل بودن رتبه اول رو داریم
آقای من اصلا نمیفهمم چرا و به چه دلیل دارید از کسی دفاع میکنید که تیم والیبال رو که با این همه زحمت به این نقطه رسیده رو داره خراب میکنه به مفت
اکثرا (همچنین خود بنده) با بازی دادن ایشون مشکل دارن ! و همچنین بعضیا میان میگن بهتر شده خداییییی آخه یعنی چی ؟ مگه باید کسی رو وارد والیبال کنیم توی قهرمان جهانی فقط بگیم یکم بهتر شده ؟؟؟
سوال اینه که : مگه جناب عبادیپو باید بیاد توی بازیای جهانی بازی کنه که بهتر بشه و کسب تجربه کنه ؟!
من این همه دارم جوش میزنم ، شما یه ذره به فکر نمیافتی که خوب این دوستمون راست میگه .
در ضمن آخه انصاف نیست برای کارخانه این چیزارو میگید ، حدقلش کارخانه یه سر گردن از کواچ بالاتره

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
با صعود فرانسه وآمریکا معلوم شد گروه ما چه گروه دهشتناکی بوده
حالا فقط باید ببریم تا صعود بکنیم

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
صعود فرانسه و امریکا که قطعیه
اگه ما بتونیم 3 امتیاز امروز رو بگیریم شانس صعودمون زیاده
امیدوارم فرانسه هم فردا لهستان رو ببره تا ماه صعود کنیم !

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
آقای من اصلا نمیفهمم چرا و به چه دلیل دارید از کسی دفاع میکنید که تیم والیبال رو که با این همه زحمت به این نقطه رسیده رو داره خراب میکنه به مفت
اکثرا (همچنین خود بنده) با بازی دادن ایشون مشکل دارن ! و همچنین بعضیا میان میگن بهتر شده خداییییی آخه یعنی چی ؟ مگه باید کسی رو وارد والیبال کنیم توی قهرمان جهانی فقط بگیم یکم بهتر شده ؟؟؟
سوال اینه که : مگه جناب عبادیپو باید بیاد توی بازیای جهانی بازی کنه که بهتر بشه و کسب تجربه کنه ؟!
من این همه دارم جوش میزنم ، شما یه ذره به فکر نمیافتی که خوب این دوستمون راست میگه .
در ضمن آخه انصاف نیست برای کارخانه این چیزارو میگید ، حدقلش کارخانه یه سر گردن از کواچ بالاتره
اول اینکه هر موقع عبادیپور بد بود بنده گفتم بده هرموقع خوب بودم گفتم خوبه
بحث اصلا این نیست,مساله اینه که شما کلا همه چیز رو ول کردید تمام پستهاتون شده در مورد عبادی پور و کواچ,الان اینجا بحث از فرانسه و صربستان بود شما باز میای میگی عبادیپور! فقط منم نیستم که این رو میگم,صدای دوستان دیگه رو هم درآوردید
دوم اینکه بر طبق کدوم مقام و مدرک علمی و مربی گری یا کسب مقام بین المللی شما میفرمایید کارخانه یک سر و گردن از کواچ بالاتره؟ حرافی از آدم چیزی نمیسازه برادر,آقای کارخانه در همون زمان حضور آقای ولاسکو هم اگر میتونست به مربی گیر میداد,اگر آقای ولاسکو رو قبول دارید و مدعی نمیشید که ایشون والیبالی نیستن باید بدونید ایشون علنا در مصاحبشون گفتند که به خاطر تمرینهای کواچ تیم از زمانی که با من بود به مراتب بهتر شده
حالا آقای کارخانه میشینه با پروفسور محتشمیان جلوی دوربین میگه ما خودمون خوبیم و مربی کاره ای نیست,این بابا داره به خیال خودش مسیر رو هموار میکنه برای حضور در تیم ملی,ولی تا وقتی مدیری مثل آقای داورزنی در راس کار هستش تیم ملی رو در خواب هم نمیبینه

بحث دیگری با شما ندارم,مشعوف شدیم از مساعدتتون

Last edited:

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
بدون ما كارخانه رو نميزاريم نزديك تيم بشه و بدون عبادي پور فعلا در حد تيم ملي نيست براي 5 سال بعد ميشه روش حساب كرد كه اونوقت هم ديگه پير شده:D

nod3222

Registered User
لایک‌ها
94
اول اینکه هر موقع عبادیپور بد بود بنده گفتم بده هرموقع خوب بودم گفتم خوبه
بحث اصلا این نیست,مساله اینه که شما کلا همه چیز رو ول کردید تمام پستهاتون شده در مورد عبادی پور و کواچ,الان اینجا بحث از فرانسه و صربستان بود شما باز میای میگی عبادیپور! فقط منم نیستم که این رو میگم,صدای دوستان دیگه رو هم درآوردید
دوم اینکه بر طبق کدوم مقام و مدرک علمی و مربی گری یا کسب مقام بین المللی شما میفرمایید کارخانه یک سر و گردن از کواچ بالاتره؟ حرافی از آدم چیزی نمیسازه برادر,آقای کارخانه در همون زمان حضور آقای ولاسکو هم اگر میتونست به مربی گیر میداد,اگر آقای ولاسکو رو قبول دارید و مدعی نمیشید که ایشون والیبالی نیستن باید بدونید ایشون علنا در مصاحبشون گفتند که به خاطر تمرینهای کواچ تیم از زمانی که با من بود به مراتب بهتر شده
حالا آقای کارخانه میشینه با پروفسور محتشمیان جلوی دوربین میگه ما خودمون خوبیم و مربی کاره ای نیست,این بابا داره به خیال خودش مسیر رو هموار میکنه برای حضور در تیم ملی,ولی تا وقتی مدیری مثل آقای داورزنی در راس کار هستش تیم ملی رو در خواب هم نمیبینه

بحث دیگری با شما ندارم,مشعوف شدیم از مساعدتتون
آقا جان صحبت های بعد بازی که یه چیز کلیشه ای هست ، ولاسکو که هیچ وقت نماید بگه کواچ در سطح ایران نیست و ما بازی رو به بازیکنان ایران بختیم ! :(
چون تو رسانه ها کواچ گفته بود ولاسکو مربی بزرگی هست در جهان که دیگه ولاسکو نمیاد سوتی ها کواچ رو بگه که ...
اگه بگیم کواچ یک درصد هم در بردهامون تاثیر داشته اشتباه فاحشی کردیم ... تمام برد هامون هم مدیون بازیکنان مخصوصا ( معروف ) هستیم .
کواچ هم خوش به حالش شد و معروف شد
کواچ مربی لیگای قهرمان ایتالیا بوده گمونم ... خوب الان ایتالیا رو ببینید کجای جدول هست
کو سابقه ی درخشان ؟؟

nod3222

Registered User
لایک‌ها
94
خوب تبریک به همه داور کویتی نیست :general304:

Last edited:

nod3222

Registered User
لایک‌ها
94
خیلی جالبه موسوی معروف غفور الان بیرون هستن

nod3222

Registered User
لایک‌ها
94
به قول یکی از مربی ها : وقتی مربی سطحش پایینتر از بازیکنا هست توی تایم آووت که صحبت میکنه بازیکنا میخوان سر مربی رو ببرن که الان ما شاهدش هستیم

بالا