آقای من اصلا نمیفهمم چرا و به چه دلیل دارید از کسی دفاع میکنید که تیم والیبال رو که با این همه زحمت به این نقطه رسیده رو داره خراب میکنه به مفت
اکثرا (همچنین خود بنده) با بازی دادن ایشون مشکل دارن ! و همچنین بعضیا میان میگن بهتر شده خداییییی آخه یعنی چی ؟ مگه باید کسی رو وارد والیبال کنیم توی قهرمان جهانی فقط بگیم یکم بهتر شده ؟؟؟
سوال اینه که : مگه جناب عبادیپو باید بیاد توی بازیای جهانی بازی کنه که بهتر بشه و کسب تجربه کنه ؟!
من این همه دارم جوش میزنم ، شما یه ذره به فکر نمیافتی که خوب این دوستمون راست میگه .
در ضمن آخه انصاف نیست برای کارخانه این چیزارو میگید ، حدقلش کارخانه یه سر گردن از کواچ بالاتره
اول اینکه هر موقع عبادیپور بد بود بنده گفتم بده هرموقع خوب بودم گفتم خوبه
بحث اصلا این نیست,مساله اینه که شما کلا همه چیز رو ول کردید تمام پستهاتون شده در مورد عبادی پور و کواچ,الان اینجا بحث از فرانسه و صربستان بود شما باز میای میگی عبادیپور! فقط منم نیستم که این رو میگم,صدای دوستان دیگه رو هم درآوردید
دوم اینکه بر طبق کدوم مقام و مدرک علمی و مربی گری یا کسب مقام بین المللی شما میفرمایید کارخانه یک سر و گردن از کواچ بالاتره؟ حرافی از آدم چیزی نمیسازه برادر,آقای کارخانه در همون زمان حضور آقای ولاسکو هم اگر میتونست به مربی گیر میداد,اگر آقای ولاسکو رو قبول دارید و مدعی نمیشید که ایشون والیبالی نیستن باید بدونید ایشون علنا در مصاحبشون گفتند که به خاطر تمرینهای کواچ تیم از زمانی که با من بود به مراتب بهتر شده
حالا آقای کارخانه میشینه با پروفسور محتشمیان جلوی دوربین میگه ما خودمون خوبیم و مربی کاره ای نیست,این بابا داره به خیال خودش مسیر رو هموار میکنه برای حضور در تیم ملی,ولی تا وقتی مدیری مثل آقای داورزنی در راس کار هستش تیم ملی رو در خواب هم نمیبینه
بحث دیگری با شما ندارم,مشعوف شدیم از مساعدتتون