• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

nhajis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام الان مدل n پلاس را موجود دارید ؟ وقیمت لطفا؟

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
سپاس از جوابتون. ولی متاسفانه با ورژن 83 هم سیپ اکانت فعال نمیشه. شما خودتون از voice این مودمها استفاده کرده اید؟

من استفاده نکردم تا حالا
یک از کاربرا میگفت از alotehran اکانت گرفته که روی n ست میکنند خودشون اما n+ را بلد نبودند تا همین حد میدونم که رو n جواب میده بهتره از هرجا سرویس گرفتید به خودشون بگید براتون تنظیم کنند. یا اینکه سرچ کنید تو گوگل configure voip hg556a

M3hraan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دنبال یک مودم وایرلس میگردم که بتونم باهاش یوزرهای وای فای رو لیمیت از لحاظ سرعت کنم
و خودم هم آن لیمیت از طریق لن

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
جریان 402# دور زدن محدودیت سرعت آسیاتک چیه؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

mj_826

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هنوز هم مودم دارید ؟ قیمت رو پخ کنید لطفا

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
قیمتها در پست اول به روز است
به دلیل مشغله کاری دیر پاسخ دادم معذرت

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.من یک مودم هواوی ودافون hg556 دارم و میخواهم از اون به عنوان فقط روتر استفاده کنم.یعنی یک مودم adsl را با کابل بهش وصل کنم و مودم هواوی ودافون فقط این اینترنتو بگیره و به صورت وای فای شیر کنه واسه دستگاههایی مثل موبایل و تبلت و همچنین با یک کابل دیگه این اینترنتو بده به pc ام.لطفا بفرمایید باید چکار کنم.متشکرم.

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من یک مشکل دیگه هم دارم.پهنای باند من 10 مگابیت هست و الان با مودم غیر بیسیم تی پی لینک مدل td-8817 دارم به راحتی این 10 مگابیت رو میگیرم.اما تا الان 3 تا مودم گرفتم که این مودم ودافون هواوی gh556 سومیش هست و وقتیکه این مودمها رو کانفیگ میکنم و به اینترنت وصل میشم میبینم که 8 مگابیت بیشتر نمیگیرند و پشتیبانی هم میگه روی این مودمها نمیتونیم بیشتر از 8 مگابیت بدیم.به راهنمایی دوستان و متخصصین گفتند مودمی بخر که چیپستش از نوع برودکام باشه و برای همین من این مودم رو خریدم ولی بازم 8 مگابیت بیشتر نمیگیره ولی در همون لحظه وقتی مودم تی پی لینک 8817 رو وصل میکنم 10 مگابیت رو کامل میگیره.سه تا مودمی که تا الان گرفتم اینا بودن.اول تی پی لینک w8968 گرفتم بعد تی پی لینک w8970 گرفتم و آخر سر هم همین مودم ودافون.این سه تا مودم سه تا چیپست مختلف داره.اولی ترندچیپ هستش و دومی لانتیک و سومی یعنی ودافون برودکام.دیگه واقعا حسابی بهم ریختم نمیدونم چکار کنم.آیا دوستان میتونن بگن مشکل از کجاست.در ضمن من نویزم کمی زیاد است و به همین خاطر این مشکلات را دارم و با عوض شدم مودم خود به خود پهنای باندم کم میشه.چون ظاهرا نویزم بیشتر میشه.آیا نرم افزاری برای کم کردن نویز دارید؟من خریدارم.ضمن اینکه در پست قبلی برای این سوال کردم ودافون رو به روتر تبدیل کنم تا بتونم 10 مگابیت رو با مودم قدیمیم بگیرم و بدم به ودافون و اون برام وایرلسش کنه و با کابل هم یک خروجی ازش بگیرم و بزنم به لن پشت کیسم.راه این کار رو هم اگر کسی بهم یاد بده واقعا ممنون میشم.به خدا تا حالا 3 تا مودم ضرر کردم.

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در ضمن از این برنامه dmt استفاده کردم و ریتم از 8 شد 9 ولی بازم 10 نشد.نمیشه دیگه کاریش کرد نویز کمتر بشه و بتونم 10 رو کامل بگیرم؟گزینه دیگه ای این برنامه نداره که بازم بتونه نویز بیشتری بگیره؟.آخه عجیبه مودم تی پی لینک غیر بیسیم td8817 با چیپست ترندچیپ 10 رو کامل میگیره ولی این نه.کجای کار عیب داره.در ضمن یک مودم تی پی لینک w8960 قدیمی هم دارم اون هم تنها مودمی است که میتونه 10 رو کامل بگیره و چیپستش هم برودکام هست.پس چرا این ودافون نمیگیره؟به خدا از بس مودم خریدم خسته شدم.اون مودم تی پی لینک بیسیم 8960 هم واسه خطه دیگم هست که اونم 10 مگابیته و ماله صبانت و نویزش از اینم بیشتره ولی مودم تونسته 10 مگابیت رو بگیره.اما این خطم که ماله آسیاتک هست حسابی داره اذیتم میکنه و فقط با مودم غیر بیسیم تی پی لینک 8817 جواب میده.خیلی عجیبه.

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان لطفا یکی کمک کنه.به خدا درمونده شدم.نمیدونم چرا هیچ مودمی نمیتونه پهنای باند 10 مگابیت رو واسم کامل بگیره.فقط مودم غیربیسیم تی پی لینک 8817 میتونه.سه تا مودم غیر بیسیم از جمله همین هواوی ودافون رو تست کردم.همشون فقط 8 مگابیت میگیرن.مودم هواوی با نرم افزار dmt تونست 9 مگابیت بگیره.دوستان روش استفاده از نرم افزار dmt چگونه است؟من یوزر و پسوورد مودم رو بهش دادم و دکمه کانکت رو زدم و در آخر هم دکمه dsl recync رو زدم و دیدم پهنای باندم شد 9 مگابیت.آیا تنظیماتی داره که بتونه بازم پهنای باندم رو بیشتر کنه و به 10 برسونه.آخه مودم تی پی لینک 8817 در همون لحظه 10 مگابیت رو کامل میگیره.

mj_826

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد
١. مدل n+ و n چه فرقي دارن
٢. چه سرويس اينترنتي رو پيشنهاد ميدين كه بيشترين سرعتو داشته باشه الان پارس انلاين ٨ مگ دارم
٣. در جواب اين دوست عزيزم بايد بگم يكي از دوستان من از اپل اير پورت اكسپرس در كنار مودم قديمي كه ١٠ مگ ميگيره استفاده ميكنه و جواب گرفته شما در اين مورد هم بررسي كنيد شايد حل بشه مشكل

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوستان لطفا یکی کمک کنه.به خدا درمونده شدم.نمیدونم چرا هیچ مودمی نمیتونه پهنای باند 10 مگابیت رو واسم کامل بگیره.فقط مودم غیربیسیم تی پی لینک 8817 میتونه.سه تا مودم غیر بیسیم از جمله همین هواوی ودافون رو تست کردم.همشون فقط 8 مگابیت میگیرن.مودم هواوی با نرم افزار dmt تونست 9 مگابیت بگیره.دوستان روش استفاده از نرم افزار dmt چگونه است؟من یوزر و پسوورد مودم رو بهش دادم و دکمه کانکت رو زدم و در آخر هم دکمه dsl recync رو زدم و دیدم پهنای باندم شد 9 مگابیت.آیا تنظیماتی داره که بتونه بازم پهنای باندم رو بیشتر کنه و به 10 برسونه.آخه مودم تی پی لینک 8817 در همون لحظه 10 مگابیت رو کامل میگیره.
اینکه نمیتونید از 10 مگابیت کامل استفاده کنید معمولاً بدلیل تنظیمات مدولاسیون هست . g.dmt و annex l رو تست کنید نتیجه رو اعلام کنید !

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اینکه نمیتونید از 10 مگابیت کامل استفاده کنید معمولاً بدلیل تنظیمات مدولاسیون هست . g.dmt و annex l رو تست کنید نتیجه رو اعلام کنید !

با تشکر از شما که به من جواب دادید.یک آموزشی از نرم افزار dmt دیدم که توی اون در قسمتی از این نرم افزار نشون داده بود توسط یک لغزاننده میتوانیم مقدار snr کم و زیاد کنیم.به اون آموزش عمل کردم و الان خوشبختانه مودمم تونسته 10 مگابیت رو کامل بگیره و استیبل شده.عکس اون قسمت از این نرم افزار رو براتون میزارم.

4y98qzsi7p4b.jpg

همانطور که میبینید حالت رو روی adsl2+ گذاشتم و لغزاننده رو هم روی 60 گذاشتم و در پایان apply/resync رو زدم و دیدم پهنای باندم شد 10 مگابیت .و سرعت دانلودم هم درست شد و بالاتر رفت.حالا آیا باز هم تغییراتی که شما گفتید لازم هست اعمال کنم؟درضمن من هر بار که مودم رو روشن میکنم برای اینکه مودم بتونه پهنای باند 10 مگابیت رو کامل بگیره باید نرم افزار dmt رو اجرا کنم آیا راهی نیست که به محضی که مودم روشن شد و به نت وصل شد خود برنامه dmt خود به خود شروع به کار کند و پهنای باندم را ببرد روی 10 مگابیت؟

odd_hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
دو تا سوال داشتم
1. من یه مودم E173 3G دارم اگه بخوام به این روتر وصلش کنم آیا میتونم دستورات NAT رو داخلش اجرا کنم ؛مخصوص اینترنت سیم کارتم ؟
2. آیا مدل های N N+ G هیج کدوم فرقی دارند از بابت استفاده مودم دانگل (مثل سرعت و پایداری و ... ) یا فقط بهتر بون مشخصات فنی N و N+ مخصوصه وایرلس و ADSL هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید .

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان طریقه پیاده کردن وی.پی.ان روی این مودم به چه صورت است؟مودم من سری n هست.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوستان طریقه پیاده کردن وی.پی.ان روی این مودم به چه صورت است؟مودم من سری n هست.
باید روش فریم ویر اپن نصب کنید ، توی فریم ویر اصلی چنین قابلیتی نداره . فقط یه ipsec هست توش که بنظر واسه کلاینت و سرور نیست و بیشتر حالت نقطه به نقطه داره

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
با تشکر از شما که به من جواب دادید.یک آموزشی از نرم افزار dmt دیدم که توی اون در قسمتی از این نرم افزار نشون داده بود توسط یک لغزاننده میتوانیم مقدار snr کم و زیاد کنیم.به اون آموزش عمل کردم و الان خوشبختانه مودمم تونسته 10 مگابیت رو کامل بگیره و استیبل شده.عکس اون قسمت از این نرم افزار رو براتون میزارم.

4y98qzsi7p4b.jpg

همانطور که میبینید حالت رو روی adsl2+ گذاشتم و لغزاننده رو هم روی 60 گذاشتم و در پایان apply/resync رو زدم و دیدم پهنای باندم شد 10 مگابیت .و سرعت دانلودم هم درست شد و بالاتر رفت.حالا آیا باز هم تغییراتی که شما گفتید لازم هست اعمال کنم؟درضمن من هر بار که مودم رو روشن میکنم برای اینکه مودم بتونه پهنای باند 10 مگابیت رو کامل بگیره باید نرم افزار dmt رو اجرا کنم آیا راهی نیست که به محضی که مودم روشن شد و به نت وصل شد خود برنامه dmt خود به خود شروع به کار کند و پهنای باندم را ببرد روی 10 مگابیت؟
من این مدل مودم رو ندارم و با این نرم افژار کار نکردنک ولی سرعت رو مدولاسیون برام حل کرده .
کلا بهتون پسشنهاد می کنم برای دریافت بهینه ترین حالت مدولاسیون هارو تست بزنید .
چون با توجه به پهنای باند دریافتی ADSL2+ تایم اوتش بیشتره نسبت به نسل های اولیش !
البته ابن مورد بستگی به دستگاه dslam سرویس دهنده و هماهنگیش هم داره .

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باز هم تشکر فراوان از اینکه به من جواب دادید.چون بعضی از دوستان ما رو آجر دیوار هم حساب نمیکنند:(.
من چند سوال درباره این مودم دارم که به ترتیب از خدمتتون میپرسم و لطفا بزرگواری کنید و به همین ترتیب جواب بدید
1-فریمور مودم من هست V100R001C10B050SP01 و سریال نامبرش هست: 306921012003883 بفرمایید آیا مودم احتیاج به آپدیت فریمور دارد یا خیر؟(در حال حاضر مشکلی با کارکردش ندارم).اگر احتیاج به آپدیت دارد از چه نسخه ای استفاده کنم؟

2-من هنوز نتوانستم وقتی فلش یا هاردم را به مودم وصل میکنم با گوشی موبایلم یا لب تاپم محتویات آنها را مرور کنم.دقیقا باید برای اینکار چه کارهایی انجام دهم؟وقتی فلش را میزنم به مودم هیچ چراغ جدیدی روی مودم روشن نمیشود.

3-فریمور اپن که فرمودید از کجا میتونم دانلودش کنم و روش نصبش روی مودم چگونه است؟

با تشکر.بی صبرانه منتظر راهنماییهای شما هستم.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
باز هم تشکر فراوان از اینکه به من جواب دادید.چون بعضی از دوستان ما رو آجر دیوار هم حساب نمیکنند:(.
من چند سوال درباره این مودم دارم که به ترتیب از خدمتتون میپرسم و لطفا بزرگواری کنید و به همین ترتیب جواب بدید
1-فریمور مودم من هست V100R001C10B050SP01 و سریال نامبرش هست: 306921012003883 بفرمایید آیا مودم احتیاج به آپدیت فریمور دارد یا خیر؟(در حال حاضر مشکلی با کارکردش ندارم).اگر احتیاج به آپدیت دارد از چه نسخه ای استفاده کنم؟

2-من هنوز نتوانستم وقتی فلش یا هاردم را به مودم وصل میکنم با گوشی موبایلم یا لب تاپم محتویات آنها را مرور کنم.دقیقا باید برای اینکار چه کارهایی انجام دهم؟وقتی فلش را میزنم به مودم هیچ چراغ جدیدی روی مودم روشن نمیشود.

3-فریمور اپن که فرمودید از کجا میتونم دانلودش کنم و روش نصبش روی مودم چگونه است؟

با تشکر.بی صبرانه منتظر راهنماییهای شما هستم.
دوست عزیز من چون همون اول مودم رو به فریم ویر اپن سورس OpenWRT ارتقا دادم و از فریم ویر اصلی استفاده نکردم اطلاعی ندارم برای سوال اول و دومتون !
صفحه 50 رو ببینید !

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز من چون همون اول مودم رو به فریم ویر اپن سورس OpenWRT ارتقا دادم و از فریم ویر اصلی استفاده نکردم اطلاعی ندارم برای سوال اول و دومتون !
صفحه 50 رو ببینید !

با تشکر.تا جایی که من فهمیدم برای نصب فریمور openwrt باید سیستم عامل لینوکس یا مک داشته باشیم که من ندارم متاسفانه.پس یعنی هیچ راه دیگری وجود ندارد؟و دوم اینکه طریقه استفاده کردن از محتویات فلش یا هارد متصل به مودم که دیگه نباید آنچنان تفاوتی در فریمورهای مختلف داشته باشه.من فقط میخواستم بدونم چطور میتونم محتویات فلش یا هاردمو روی گوشیم یا لب تاپم ببینم.مشخصات مودمم و فریمورش رو هم در پست قبلیم گفتم.با تشکر.

بالا