سپاس از جوابتون. ولی متاسفانه با ورژن 83 هم سیپ اکانت فعال نمیشه. شما خودتون از voice این مودمها استفاده کرده اید؟
اینکه نمیتونید از 10 مگابیت کامل استفاده کنید معمولاً بدلیل تنظیمات مدولاسیون هست . g.dmt و annex l رو تست کنید نتیجه رو اعلام کنید !دوستان لطفا یکی کمک کنه.به خدا درمونده شدم.نمیدونم چرا هیچ مودمی نمیتونه پهنای باند 10 مگابیت رو واسم کامل بگیره.فقط مودم غیربیسیم تی پی لینک 8817 میتونه.سه تا مودم غیر بیسیم از جمله همین هواوی ودافون رو تست کردم.همشون فقط 8 مگابیت میگیرن.مودم هواوی با نرم افزار dmt تونست 9 مگابیت بگیره.دوستان روش استفاده از نرم افزار dmt چگونه است؟من یوزر و پسوورد مودم رو بهش دادم و دکمه کانکت رو زدم و در آخر هم دکمه dsl recync رو زدم و دیدم پهنای باندم شد 9 مگابیت.آیا تنظیماتی داره که بتونه بازم پهنای باندم رو بیشتر کنه و به 10 برسونه.آخه مودم تی پی لینک 8817 در همون لحظه 10 مگابیت رو کامل میگیره.
اینکه نمیتونید از 10 مگابیت کامل استفاده کنید معمولاً بدلیل تنظیمات مدولاسیون هست . g.dmt و annex l رو تست کنید نتیجه رو اعلام کنید !
باید روش فریم ویر اپن نصب کنید ، توی فریم ویر اصلی چنین قابلیتی نداره . فقط یه ipsec هست توش که بنظر واسه کلاینت و سرور نیست و بیشتر حالت نقطه به نقطه دارهدوستان طریقه پیاده کردن وی.پی.ان روی این مودم به چه صورت است؟مودم من سری n هست.
من این مدل مودم رو ندارم و با این نرم افژار کار نکردنک ولی سرعت رو مدولاسیون برام حل کرده .با تشکر از شما که به من جواب دادید.یک آموزشی از نرم افزار dmt دیدم که توی اون در قسمتی از این نرم افزار نشون داده بود توسط یک لغزاننده میتوانیم مقدار snr کم و زیاد کنیم.به اون آموزش عمل کردم و الان خوشبختانه مودمم تونسته 10 مگابیت رو کامل بگیره و استیبل شده.عکس اون قسمت از این نرم افزار رو براتون میزارم.
![]()
همانطور که میبینید حالت رو روی adsl2+ گذاشتم و لغزاننده رو هم روی 60 گذاشتم و در پایان apply/resync رو زدم و دیدم پهنای باندم شد 10 مگابیت .و سرعت دانلودم هم درست شد و بالاتر رفت.حالا آیا باز هم تغییراتی که شما گفتید لازم هست اعمال کنم؟درضمن من هر بار که مودم رو روشن میکنم برای اینکه مودم بتونه پهنای باند 10 مگابیت رو کامل بگیره باید نرم افزار dmt رو اجرا کنم آیا راهی نیست که به محضی که مودم روشن شد و به نت وصل شد خود برنامه dmt خود به خود شروع به کار کند و پهنای باندم را ببرد روی 10 مگابیت؟
دوست عزیز من چون همون اول مودم رو به فریم ویر اپن سورس OpenWRT ارتقا دادم و از فریم ویر اصلی استفاده نکردم اطلاعی ندارم برای سوال اول و دومتون !باز هم تشکر فراوان از اینکه به من جواب دادید.چون بعضی از دوستان ما رو آجر دیوار هم حساب نمیکنند.
من چند سوال درباره این مودم دارم که به ترتیب از خدمتتون میپرسم و لطفا بزرگواری کنید و به همین ترتیب جواب بدید
1-فریمور مودم من هست V100R001C10B050SP01 و سریال نامبرش هست: 306921012003883 بفرمایید آیا مودم احتیاج به آپدیت فریمور دارد یا خیر؟(در حال حاضر مشکلی با کارکردش ندارم).اگر احتیاج به آپدیت دارد از چه نسخه ای استفاده کنم؟
2-من هنوز نتوانستم وقتی فلش یا هاردم را به مودم وصل میکنم با گوشی موبایلم یا لب تاپم محتویات آنها را مرور کنم.دقیقا باید برای اینکار چه کارهایی انجام دهم؟وقتی فلش را میزنم به مودم هیچ چراغ جدیدی روی مودم روشن نمیشود.
3-فریمور اپن که فرمودید از کجا میتونم دانلودش کنم و روش نصبش روی مودم چگونه است؟
با تشکر.بی صبرانه منتظر راهنماییهای شما هستم.
دوست عزیز من چون همون اول مودم رو به فریم ویر اپن سورس OpenWRT ارتقا دادم و از فریم ویر اصلی استفاده نکردم اطلاعی ندارم برای سوال اول و دومتون !
صفحه 50 رو ببینید !