• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه كمك خواستين منم ميتونم توي دانلود كمكتون كنم سرعتم حدود 400 كيلو بايته

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فریدای عزیز

حضور شما به عنوان یکی از یانیان و کسی که ایده اولیه را دادید باعث افتخار ماست . بسیار خوشحال هستم که شما همیشه بدون هیچگونه چشمداشتی سریالهای خود را در اختیار دیگران قرار میدهید و این مشارکت بدون شما بی معنی است . حضور شما باعث دلگرمی ماست .
برادر شما لطف دارين. من کوچيکتر از اين حرفام!:blush:
زحمت اين کار همش به دوش شما و برادر های ديگه که اونجا هستين هست:(. من از اين دور اگه کمکی ازدستم بر بياد ميکنم.:happy:
يك نكته : بايد كلمه سودجو در اينجا معني شود . نمي شود بعضي از كساني رو كه سريال ها رو از اين انجمن تهيه و جاي ديگه خارج از اين سايت به فروش مي رسانند بخواهيم نام سودجو و فرصت طلب روي آنها بزاريم . به نظر من هر كسي در نوع ارائه سريال به ديگران در خارج از اين سايت آزاد است . كه همين الان هم اين كار رو مي كنند . سودجو به نظر من در اين برهه به كسي گفته مي شود كه مثلا در يكي از تاپيك هاي انجمن اعلام مي كند حاضر به پخش سريال است آنهم فقط با تقبل هزينه هاي آن . اما در عمل علاوه بر هزينه تمام شده مبلغي رو هم به عنوان سود خود بر مي دارد . اين رو بهش مي گويند سودجو . چون دارد كلاه برداري مي كند . ( يك بار هم يكي به تور من خورد كه نمي دونست من از هزينه ها با خبرم . البته اسم نمي برم كه كي بود )
سلام برادر/خواهر (؟)

راستش من توی معنايی که شما از اين لغت کردين باهاتون اختلاف نظر دارم:happy:. اتفاقن به نظر من دقيقاً به شخصی که از زحمت يه نفر ديگه برای منفعت شخصی (چه مالی يا غير مالی) استفاده ميکنه، سودجو ميگن.
به نظر من اگه کسی زحمت انجام کاری رو کشيده مختاره هر قيمتی که دوست داره رو روش بزاره! ميتونه مجانی بکسی بده، ميتونه با سود کلان بفروشه! و اينجا خريدار هم مختاره! ميتونه از اون شخص چيزی نگيره!

من به کاره اين شخص خورده اي نميگيرم چون حاصل دسترنج خودشه و هر کاری ميتونه باهاش بکنه ولی فروختن کار يه نفر ديگه، از نظر من هيچ توجيهی نداره و کاملن غير اخلاقيه!:hmm:

البته اينم نظر شخصی يه منه و نظر همگی متين هست.:)

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
اعلام آمادگی می نمایم!
39.gif

واقعا این پرشین تولز نمونه ست. تبریک میگم.

سلام ردیو جان

بسیار خوشحال خواهیم شد.

سلام
اگه كمك خواستين منم ميتونم توي دانلود كمكتون كنم سرعتم حدود 400 كيلو بايته

بسیار عالیست دوست من . بسیار خوشحال می شویم که شما دوست گرامی هم کمک کنید.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
در مورد خرید : یک سریال اعلام می شود که خواهان دارد و این موضوع به تیم اصلی بازگو می شود در اینجا دوستان شروع می کنن ببینن بهترین گزینه برای بدست آوردن این سریال چیست یعنی دانلود میشه کرد یا خرید به ازرانترین قیمت . مثالا دانلود خود راههای مختلفی دارد یکسری سریالها در نت به وفور پیدا می شود و مشکلی نیست ولی یکسری سریالها فقط اشخاصی دارند و می آن برای یه مدت با یه مبلغی سیدر میشن و شما از آنها می گیرد .

پس از تعیین نحوه خرید و مبلغ آن و همچنین فرمت تصویری آن و اعلام به اعضا . دوستانی که خواهان این سریال هستن اعلام آمادگی می کنن و یک زمانی هم اعلام می شود برای خرید (deadline ) بعد از این مدت و تعیین مبلغ مشارکت پول توسط بانک جمع می شود و خرید صورت می گیرد .

ممکن است مشارکت آنقدر باشد که پولی که سهم هر نفر می شود بسیار ناچیز شده و این سریال به بانک سپرده شده و با همان قیمت در اختیار اعضای جدید قرار گیرد ولی اگر سهم افراد دست اول بیشتر شد خزانه یک قیمت معقولی رو اعلام می کند جهت بازگشت سرمایه دوستان دست اول و بعد از آن هم سهم خرید سریال دیگری می شود که اعضا اصلی به نتیجه می رسند. جزئیات بیشتر هم بماند برای تصویب نهایی طرح توسط ادمینهای محترم.

در آخر دوباره متن قانون رو که توسط دوست خوبمان جناب ;live for what نوشته شده را قرار می دم :

سیستم کاری رو میتوانیم به سیستم پخش پول تشبیه کنیم!

در اینجا هم ما یک خزانه داریم که نزد یک معتمد (بهروز عزیز مدیر بخش گزینه اصلی هستند) قرار دارد!
چند تن از دوستان به عنوان بانک وظیفه پخش سریالها را بعهده میگیرن! (فعلآ rax عزیز به عنوان اولین نفر انتخاب شده)
سایر دوستان هم که سریالها رو دریافت میکنن با شرایط معلوم میتونن به پخش سریالها بپردازن!

قوانین در سه بخش تدوین شدند
جمع کردن سریالها برای خزانه
قیمت گذاری
قوانین Sharing

قانون یک: تمام سریالهایی که وارد چرخه اشتراک گذاری میشن حتمآ باید یک نسخه رو به خزانه بدهند!
چه پخش اون به عهده بانکها باشه و چه کسانی که سریال رو دارند خواهان پخش آنها باشن
قانون دو: سریالها توسط خزانه قیمت گذاری میشوند که قیمت آنها بر اساس مواد خام مصرفی + هزینه پست است. در صورتیکه هزینه ای برای خرید آن شده باشد خزانه میتواند مبلغی رو به عنوان حق خرید روی سریال بگذارد. مبلغی هم اضافه گرفته میشود که در واقع مشارکت دوستان برای خرید سریالهای دیگر است
نکته: بدون شک سعی خواهد شد مبلغ بسیار کمتر از مبلغ خرید و فروش در بازارچه باشد چون قصد اشتراک گذاری است. این مبلغ برای ضرر مالی نکردن پخش کننده ها و همچنین جلو گیری از سود کردن سودجویان در نظر گرفته شده است
قانون سه: (در واقع نکته ای در راستای قانون بالاست اما به جهت اهمیت به عنوان یک قانون گفته میشود)
هیچ کس، چه بانکها و چه کسانیکه شخصآ سریالها رو Share میکنن نمیتوانند مبلغ بالاتری نسبت به هزینه تثبیت شده توسط خزانه از دوستان بگیرند به جز مواردی که مواد خام و نحوه تحویل تغییر میکند اما کمتر از این مبلغ اختیاریست
قانون چهار: زمان تحویل هر سریال هم بسته به تعداد دیسکهای آن توسط پخش کننده تعیین میشود
قانون پنجم : این فعالیت فقط برای اعضای فروم انجام میشود و خارج از اعضا نمیتوانند از این خدمات استفاده کنن
قانون ششم: از آنجا که هرکس اعلام آمادگی کند میتواند به پخش سریالها اقدام کند سریالها با تعداد دیسک زیاد که مبلغ بیشتری دارند فقط توسط بانکها که امین فروم هستند پخش میشوند تا ریسک دریافت پایینتر آید

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس از تعیین نحوه خرید و مبلغ آن و همچنین فرمت تصویری آن و اعلام به اعضا . دوستانی که خواهان این سریال هستن اعلام آمادگی می کنن و یک زمانی هم اعلام می شود برای خرید (deadline ) بعد از این مدت و تعیین مبلغ مشارکت پول توسط بانک جمع می شود و خرید صورت می گیرد .
ممنون از توضيحتون برادر:)

نميدونم اينجا درست هست که مطلب خريد 3 سريال افسانه شجاعان، سندباد و مسافر کوچولو که الان در حال خريدشون هستيم رو مطرح کنيم يا نه؟:eek: البته چون از همين قوانين پيروی ميکنند فکر نکنم تضادی با اهداف اين تاپيک داشته باشه!؟:rolleyes: شايد دوستان ديگری هم تمايل به شراکت داشته باشن که در جريان نباشن!:(

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
يه پيشنهاد هم دارم . اونم اينه كه در هر استان و يا شهري يك نفر به عنوان نماينده داشته باشيم . ( البته اول بايد چنين شخصي پيداشه )

این کار فعلآ امکان پذیر نیست به خاطر اینکه نفر اینجا خیلی مهم است!
باید حائز شرایطی باشه که فعلآ فقط یک نفر با اون شرایط اعلام آمادگی کرده
از آنجا که تصویب شد فیلمها به صورت پست پیشتاز برای همه ارسال بشه پس تفاوتی در مکان استقرار بانکها نیست
اما با این حال اگر به امید خدا کار گسترش پیدا کرد حتمآ این مسئله به طور جدی پیگری میشه

ممکنه شما يا يکی از دوستان ديگه زحمت گرفتن سريال های اينگيليسی و چينی اي که من دانلود کردم رو از يکی از دوستانی که دارن (برادر شينوبی ، برادر امير يا ...) بکشيد:rolleyes:. ببخشيد راه يه کم دوره وگرنه خودم تقديم ميکردم!:p

چند بار قصد داشتم به با شینوبی قرار بزاریم و قرار هم بود ایشون هم در جلسات حضور داشته باشن که متاسفانه جمع از حضور ایشون محروم شد اما حتمآ برای تکمیل خزانه باید این دوستان رو ملاقات کنیم! من سعی خودم رو میکنم امیدوارم دوستان هم همکاری کنن! چون بدون همکاری دوستان این کار امکان پذیر نیست

ما هم منتظر مي مانيم تا به كمك احسان جان بتوانيم بخش را شروع كنيم .
متشکرم بهروز جان مسلمآ با پیگری شما و همکاری احسان عزیز اینکار با موفقیت انجام میگیره

اعلام آمادگی می نمایم!
39.gif

سلام
اگه كمك خواستين منم ميتونم توي دانلود كمكتون كنم ه
تشکر از دوستان خوبم!
دستاان تمام کسانیکه میتونن کمک کنن رو صمیمانه میفشاریم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شعار این حرکت این است
رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود ----- رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود

قوانین خرید رو دوست خوبم استاد zirnevis فرمودند
البته موارد دیگه ای هم هست که در زمان قطعی شدن کار و قبل از شروع قطعی اضافه خواهد شد

ممنون از توضيحتون برادر:)

نميدونم اينجا درست هست که مطلب خريد 3 سريال افسانه شجاعان، سندباد و مسافر کوچولو که الان در حال خريدشون هستيم رو مطرح کنيم يا نه؟:eek: البته چون از همين قوانين پيروی ميکنند فکر نکنم تضادی با اهداف اين تاپيک داشته باشه!؟:rolleyes: شايد دوستان ديگری هم تمايل به شراکت داشته باشن که در جريان نباشن!:(

بر اساس شعار بالا فعلآ تا نهایی نشدن وضعیت خرید سریالهای در دست تهیه سریال دیگری به لیست خرید اضافه نخواهد شد
این مژده رو هم بدم که سریال شرلوک هلمز تهیه شد به مسئول آن سریال مراجعه کنید

با تشکر

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اگه برای رایت و پخش کمکی نیاز باشه منم خوشحال میشم کمک کنم :D

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259

با تشکر

واقعا تهيه كرديد ؟؟

من كه باورم نميشه . با چه سرعتي اينكار رو كرديد . واقعا دستتون درد نكنه . ما كه گفتيم كمكي بود خبرمون كنيد ولي كسي ظاهرا صداي ما رو نشنيد .
در هر صورت من چه در ضمينه دانلود و چه در ضمينه پخش سريال در خدمتم .

راستي مسئول پخش اين سريال رو لطف كنيد و معرفي نماييد .

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شعار این حرکت این است
رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود ----- رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود

قوانین خرید رو دوست خوبم استاد zirnevis فرمودند
البته موارد دیگه ای هم هست که در زمان قطعی شدن کار و قبل از شروع قطعی اضافه خواهد شد

بر اساس شعار بالا فعلآ تا نهایی نشدن وضعیت خرید سریالهای در دست تهیه سریال دیگری به لیست خرید اضافه نخواهد شد

با تشکر

سلام

واقعا از زحماتی که در این تاپیک می کشید ممنون. از پست ها مشخصه که در اینجا فعالیت های بسیار سازنده و البته قانونمندی انجام میشه که جای بسی خوشحالیه.

من هم خوشحال میشم که اگر کاری از دستم بر می آید برای این تاپیک انجام بدم.
در ضمن یک خواهشی داشتم و اون اینه که اگر سریالی آماده هست برای به اشتراک گذاشته شدن مثله این سریال شرلوک هولمز که من به شدت علاقمند به داشتنش هستم، اسم مسئولش رو هم اعلام کنید. من به شخصه نمی دونم به کی باید مراجعه کنم. البته می دونم که اگر برم همه پست های قبلی رو بخونم می فهمم :D :D اما تنبلیه دیگه :D

با احترام فراوان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اگه برای رایت و پخش کمکی نیاز باشه منم خوشحال میشم کمک کنم :D

دانیل جان تشکر حتمآ از دوستانی مثل شما هم استفاده خواهد شد

راستي مسئول پخش اين سريال رو لطف كنيد و معرفي نماييد .

فعلآ این سریال برای دوستانیکه قبلآ اعلام آمادگی کردند فرستاده میشه و دوستان جدید همبه زودی بعد از قطعی شدن قوانین . با قوانین جدید براشون ارسال میشه
البته با توجه به اینکه کسی پیشنهاد جدیدی نداده به نظر میرسه همین قوانین تصویب شده باشه!

سلام

واقعا از زحماتی که در این تاپیک می کشید ممنون. از پست ها مشخصه که در اینجا فعالیت های بسیار سازنده و البته قانونمندی انجام میشه که جای بسی خوشحالیه.

من هم خوشحال میشم که اگر کاری از دستم بر می آید برای این تاپیک انجام بدم.
در ضمن یک خواهشی داشتم و اون اینه که اگر سریالی آماده هست برای به اشتراک گذاشته شدن مثله این سریال شرلوک هولمز که من به شدت علاقمند به داشتنش هستم، اسم مسئولش رو هم اعلام کنید. من به شخصه نمی دونم به کی باید مراجعه کنم. البته می دونم که اگر برم همه پست های قبلی رو بخونم می فهمم :D :D اما تنبلیه دیگه :D

با احترام فراوان

با تشکر از لطف شما همانطور که در جواب دوستمون هم گفتم سریال شرلوک هلمز مشخصآ فعلآ برای دوستانیکه قبلآ اعلام آمادگی کرده بودن فرستاده میشه و دوستان جدید هم به زودی با قوانین جدید براشون ارسال میشه

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
Sort by name شده؟ :D
اون ورژنیکه الان موجود هست چندتا DVD/CD هستش؟!
الان ۱۱ نفریم!
فکر کنم بهروز عزیز حتمآ باید یه سر بیاد اینجا یکم مرتبش کنه بحث ها خیلی قاطی شده
البته این وسط هرکی سریال به سوی جنوب ر هم میخواد اعلام آمادگی کنه!:lol:
کسی داره اونو؟!
همه صفحه ها رو خوندم , ولی بازم نفهمیدم چه سریال هایی هست
justcuz_cowmoo.gif

میشه یکی لطف کنه تو پست اول یه جمع بندی بنویسه
just_cuz_pray.gif
inlove.gif
inlove2.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
همه صفحه ها رو خوندم , ولی بازم نفهمیدم چه سریال هایی هست
justcuz_cowmoo.gif

میشه یکی لطف کنه تو پست اول یه جمع بندی بنویسه
just_cuz_pray.gif
inlove.gif
inlove2.gif

مهدی جان ما فعلآ فقط تو پروسه قانون گذاری هستیم طی چند روز آینده که قوانین نهایی شد شروع به پر کردن خزانه میکنیم!
شما فعلآ اینطور در نظر بگیر که هیچ سریالی موجود نیست!!!
اما به زودی لیست سریالهای موجود اضافه خواهد شد!

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب انگار تمام تاپیکها دارن قانون گذاری میکنن.البته کار خیلی مثبتی هست.به هر حال ما مشتاقانه منتظر هستیم.
live for what زوتر ایست رو بده.:D منتظریم.بای

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
.

تبريکات فراوان بابت تدوين قوانين و آماده ي فعاليت شدن اين تاپيک
clover%5B1%5D.gif

اميدوارم که دارندگان سريال ها و کارتون هاي قديمي و ناياب که هيچ کجا پيدا نمي شوند مگر در آرشيو صدا و سيما هم سري به اينجا بزنند و در تقسيم شادي ها شريک شوند، هرچند که فعلا تا قضيه ي سريال هاي درخواست شده ي اوليه به سرانجام نرسه نميشه درخواست جديد داد (اي کاش معجزه اي ميشد و درخواستي هاي منو هم يکي مي داشت (اسمايلي لب ورچيده!!)

فقط يک سؤال، البته از اونجا که اين تاپيک در بخش فيلم و سينماست و براي سريال هاي محبوب مطمئنا دليلي براي پرسيدنش نيست ولي آيا آلبوم هاي موزيک رو هم ميشه در اينجا شير کرد يا براي خريدشون فراخوان داد يا اون حسابش کاملا جداست (که صد البته جداست، ديگه پرسيدن نداشت که!)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
عجب انگار تمام تاپیکها دارن قانون گذاری میکنن.البته کار خیلی مثبتی هست.به هر حال ما مشتاقانه منتظر هستیم.
live for what زوتر ایست رو بده.:D منتظریم.بای
کی مگه قانون گذاشته دیگه!؟ :blink:
البته تصور میکنم منظورتون بچه های انیمشین باشه
به هر حال اونها هم به زودی با همین روش کار میکنن احتمالآ

فقط يک سؤال، البته از اونجا که اين تاپيک در بخش فيلم و سينماست و براي سريال هاي محبوب مطمئنا دليلي براي پرسيدنش نيست ولي آيا آلبوم هاي موزيک رو هم ميشه در اينجا شير کرد يا براي خريدشون فراخوان داد يا اون حسابش کاملا جداست (که صد البته جداست، ديگه پرسيدن نداشت که!)
راستش این پیشنهاد من هم بود اما فعلآ موافقت نشد
در بخش موسیقی تاپیکهای بسیار خوبی برای Share تک آهنگها داریم اما آلبومها رو نه قضیه اونها فرق میکنه!
به هر حال امیدوارم هر چه سریعتر اینکار شروع بشه و به مشکلات اجراییش برسیم بعد روی اونهم فکر میکنیم!
اینبار خودت باید جلسه تشکیل بدی! ;)

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
خوب جناب live for what من در دسته اولین افرادی بودم که سریال شرلوک هلمز رو تقاضا کردم حالا از چه فردی
باید تحویل بگیرم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
کی مگه قانون گذاشته دیگه!؟ :blink:
البته تصور میکنم منظورتون بچه های انیمشین باشه
به هر حال اونها هم به زودی با همین روش کار میکنن احتمالآ

در بخش موسیقی تاپیکهای بسیار خوبی برای Share تک آهنگها داریم اما آلبومها رو نه قضیه اونها فرق میکنه!
به هر حال امیدوارم هر چه سریعتر اینکار شروع بشه و به مشکلات اجراییش برسیم بعد روی اونهم فکر میکنیم!
میگم بهترین روش فکر میکنم همین قضیه trusted members باشه , هرکاربری هم که جدید بود همه سریال هارو باهم بهش ندید و یک فاصله زمانی برای هریک از خرید هاش در نظر بگیرید .مثلا هر ماه یک خرید ....
البته اگه یه فروم مجزا برا این کار بود , کارای خیلی جالبتری میشد کرد , مثل سیستم امتیاز دهی و اینا ...
---
بهر حال کار سختی هستش :D هرکاری کنی بازم نمیشه جلو بعضی سودجو هارو گرفت .

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

خب بله، اول بايد يک مورد به مرحله ي اجرا برسه تا بعد بشه تصميم گرفت که ميشه براي ساير موارد هم از اين روش استفاده کرد يا نه

کي؟ من؟!!!! واي نه، اونوقت اين شکلي ميشم ---->
obm.gif
!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

به نقل از mehdvirus :
میگم بهترین روش فکر میکنم همین قضیه trusted members باشه
به نظر همينطور مياد ^_^

///

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13