• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Serve_24

Registered User
لایک‌ها
2
من خیلی وقته سراغ پیپال نرفتم میخواستم بدونم تراکنش از چه مقدرا بیشتر باشه حساب لیمیت میشه ؟
بالاترین سقف تراکنش برای حسابهای پی پال آمریکا هست حدود 10000 دلار در ماه. البته در صورتی که حساب ورفای کامل باشد یعنی اسم - آدرس- تلفن- حساب بانکی - کارت و... توسط پی پال تایید شود . اگر به چنین حسابی نیاز داشتید میتونم در افتتاح بهتون کمک کنم.
با سپاس :)

unemployed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بنده یک سوال داشتم:
پیپالی که بدون حساب بانکی وریفای شده معتبر تر هست نزد خود سایت یا پیپالی که با مدارک وریفای شده؟
بعضی از دوستان فقط با مدارک ارائه میکنن و حساب بانکی در کار نیست و یک ویزا کارت مجازی قابل شارژ یا غیر قابل شارژ هم روی اون صادر میکنن
بعضی ها هم که یک ویزا کارت با iban که متصل به حساب هم هست ارائه میدهند... به نظر شما برای کسب و کار اینترنتی چه نوع حسابی بهتر هست؟ (منظورم پیپال هست)

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
پی پل به جز کشور امریکا و کانادا و استرالیا که نیاز به اضافه کردن حساب بانکی و کردیت کارت دارن از کشورهای دیگه نمیخاد که حساب بانکی اضافه کنن فقط کردیت کارت میخاد. طرف مختار هستش
یا حساب اضافه کنه یا کردیت کارت بحث اصلی سر پی پل ارایه مدارک هویتی هستش که پی پل هر لحظه ممکنه لیمیتت کنه و ازت درخواست مدارک کنه همین

سلام دوستان
بنده یک سوال داشتم:
پیپالی که بدون حساب بانکی وریفای شده معتبر تر هست نزد خود سایت یا پیپالی که با مدارک وریفای شده؟
بعضی از دوستان فقط با مدارک ارائه میکنن و حساب بانکی در کار نیست و یک ویزا کارت مجازی قابل شارژ یا غیر قابل شارژ هم روی اون صادر میکنن
بعضی ها هم که یک ویزا کارت با iban که متصل به حساب هم هست ارائه میدهند... به نظر شما برای کسب و کار اینترنتی چه نوع حسابی بهتر هست؟ (منظورم پیپال هست)

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
ميخواستم راجع به پي پال يه سوال بپرسم اونم اينكه اگه بخواي ليميت نشي كلا بايد چيكار كرد؟
آيا اينا درسته:
خريد يك ويزا كارت مجازي
خريد يك vps از يك كشور مثل آمريكا
ساخت يك ايميل جديد با vps خريداري شده با مشخصات كشوري مثل تركيه
اتصال به اينترنت با vps و افتتاح حساب پي پال و انتخاب كشور تركيه و دادن يك ادرس الكي

آيا اين مراحل درسته؟ دوستاني كه حساب معتبر داريد شما چجوري حساب پي پالتون رو حفظ كرديد كه ليميت نشده؟ لطفا فقط حرفه اي ها پاسخ بدند. آيا رعايت كردن موارد بالا كافيه؟

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه سوال خیلی مهم دارم
اگه حساب ما لیمیت بشه امکان داره از ما در خواست پاسپورت یا چیزی مثل این بکنه؟ چون من میخوام اکانت رو به نام خودم بسازم و از آدرس دوستم در دبی استفاده کنم. حساب بانکی هم می تونم تو دبی باز کنم.

منم میخوام پی پالمو با حساب بانکی خارجیم وریفای کنم.سوالم اینه که آیا امکان افتتاح حساب در دبی برای ایرانیای غیر مقیم هست؟ اگه هست کدوم بانک؟

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم میخوام پی پالمو با حساب بانکی خارجیم وریفای کنم.سوالم اینه که آیا امکان افتتاح حساب در دبی برای ایرانیای غیر مقیم هست؟ اگه هست کدوم بانک؟

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
كسي جواب ما رو نميده؟
باز کردن و وریفای حساب پی پال راحته اما نگه داریش سخته ، سورس پول مهمه ، اینکه از کجا یا توسط چه کسی پول به حسابتون واریز میشه و برعکس .
بعضی مواقع هم خود پی پال به صورت رندم یه سری از اکانتها رو لیمیت میکنه و درخواست مدارک میکنه .

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
من یه حساب پیپال قدیمی دارم که هنوز که هنوزه فعاله ولی پسوردشو یادم نمیاد چی زدم سوال امنیتی هام هرچی به ذهنم اومده زدم نمیدونم دیگه چیکار کنم برش گردونم !
از دوستان کسی راهی نداره بتونم پسوردمو ازشون بگیرم؟

larsasoft

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان بنده برای سایتم میخوام قسمت پرداخت پی پالو اکی کنم خودمم پی پال ورفای شده دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
عید سعید فطر مبارک

قابل توجه علاقمندان به داشتن حساب های پی پال وپی زا

حساب های وریفاید شده پی زا که با ارسال مدارک به سایت پی زا وریفای شده و اطلاعات اکانت با مدارک آن به صورت آنی بعد واریز وجه به مشتری تقدیم میگردد.

از تایلند آلمان کانادا و سوید موجود است

تخفیف به مناسبت عید سعید فطر

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

Yahoo:bahmani_67

حساب پی پال با مدارک حرفه ای داشته باشید

تضمین تایید این مدارک جهت احراز هویت به سایت پی پال

پشتیبانی کامل قبل و بعد خرید

ویزا کارت بسیار معتبر خارجی جهت وریفای حساب با اعتبار ۴ ساله با ۲ دلار موجودی داخل اکانت

آی پی اختصاصی جهت ورود به اکانت

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

YaHOo:bahmani_67

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
عید سعید فطر مبارک

حساب های وریفاید شده پی زا که با ارسال مدارک به سایت پی زا وریفای شده و اطلاعات اکانت با مدارک آن به صورت آنی بعد واریز وجه به مشتری تقدیم میگردد.

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

ویزا کارت بسیار معتبر خارجی جهت وریفای حساب با اعتبار ۴ ساله با ۲ دلار موجودی داخل اکانت

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

سلام قیمتشو ننوشتی

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
عید سعید فطر مبارک

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

من حساب وریفای شده ی پای پال کشور سوئد رو میخام

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
یه پی پال وریفای شده لهستان دارم ، حالا لیمیت شده

می خواستم کسی جعل مدرک بخواد کنه چند هزینه میگیره؟

کلا بخوام از لیمیت درش بیارم چند میشه هزینش؟

Saeed.TiaMo

Registered User
لایک‌ها
237
با سلام و احترام
بنده یک حساب پی پال افتتاح کردم برای خرید از سایتهای ترکیه اما متاسفانه خریدم تایید نمی شه.
یک سایت محلیست یعنی ارسال کالا فقط تو مرزهای ترکیه انجام می شه.
تا اونجایی هم که متوجه شدم آدرسی که حساب وریفای شده با آدرسی که برای ارسال کالا دادم باید یکسان باشه!!
چند موضوع ست که متوجه نمیشم ؟؟
1-اینکه برای خرید از سایتهای چین یا آمریکا هم این مسئله صدق میکنه ؟
2-اگر صدق میکنه چطور میشه آدرسهارو یکسان کرد ؟
3-اگر هم این موضوع صادق نیست و فقط مربوط به سایتهای محلیست برای خرید باید از چه حسابهایی استفاده کرد ؟
با تشکر...

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام و احترام
بنده یک حساب پی پال افتتاح کردم برای خرید از سایتهای ترکیه اما متاسفانه خریدم تایید نمی شه.
یک سایت محلیست یعنی ارسال کالا فقط تو مرزهای ترکیه انجام می شه.
تا اونجایی هم که متوجه شدم آدرسی که حساب وریفای شده با آدرسی که برای ارسال کالا دادم باید یکسان باشه!!
چند موضوع ست که متوجه نمیشم ؟؟
1-اینکه برای خرید از سایتهای چین یا آمریکا هم این مسئله صدق میکنه ؟
2-اگر صدق میکنه چطور میشه آدرسهارو یکسان کرد ؟
3-اگر هم این موضوع صادق نیست و فقط مربوط به سایتهای محلیست برای خرید باید از چه حسابهایی استفاده کرد ؟
با تشکر...

پی پل برا ما ایرانیها برا خرید وفروش محصولات مجازی کاربرد داره حالا اگه شما اشنا دارید ترکیه ادرس میتونید اوکی کنید این خیلی خوبه..

ادرسی که حساب وریفای شده یعنی چی دوست عزیز اصلا سایت ادرسی که تو پی پل شما ست شده رو دسترسی نداره که بخواهد تشخیص بده .شما برا خرید کافیه ادرس جایی که قراره محصول رو بفرستید رو بدین و خریدتون رو انجام بدین اگه سایت پرداخت شما رو نپذیرفت این دلیلش خود سایت هستش که یه سری قوانین داره وگرنه اگه قرار باشه ما از سایت هر کشوری خرید کنیم حتما با ادرس اون کشور پی پل رو ساخته باشیم که پی پل میشه کشک

مشکل از سایت مربوطه هستش دوست عزیز نه پی پل شما بازم تاکید میکنم سایت به ادرسی که تو پی پل ما ست شده اصلا دسترسی نداره

Saeed.TiaMo

Registered User
لایک‌ها
237
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون
یکی از دوستان صحبت هایی میکرد در مورد بیلینگ آدرس,و اینکه با آدرسی که باید ارسال بشه یکسان باشه.
از طرفی میخواستم آدرس ترکیه رو تو پی پال اضافه کنم که نزدیک بود منجر به لیمیت شدن ختم شه...
برای سایت میلی مبنی بر اینکه آیا میتونم با پی پال سنگاپور خرید کنم ؟ ارسال کردم و در جواب گفتن مشکلی از بابت پی پال نیست فقط تحویل تو مرزهای ترکیه صورت می گیره.
حالا موندم که واقعا مشکل از کجاست؟
با تشکر...

mohrd

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
میخوام برای سایت درگاه پی‌پال بذارم.
یک ویزا کارت از کشورهای اطراف هم دارم.
می‌خواستم بدونم لازمه سرور حتماً خارج از ایران باشه؟ چون سرور کنونی سایت (که مشتری از اون به درگاه پی‌پال میره) ایران هست.

بالا