• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

rasool26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من پاسپورت دارم میشه بیشتر توضیح بدی برای گرفتنش چکار باید بکنم شما خودتون دارید
در این
کد:
http://forum.persiantools.com/threads/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D9%BE%D9%8A-%D9%BE%D8%A7%D9%84-%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%81%D8%A7%D9%8A-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86.337120/page-8#post-9194370
توضیح دادم پاسپورت به تنهایی کفایت نمیکنه

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
اگه پی پال وریفای شده داشته باشیم و یه نفر ایمیل و پسورد ما رو گیر بیاره و باهاش خرید کنه.میشه پولو برگردوند؟
بیمه ای چیزی هست از طرف خود پی پال؟

rasool26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه پی پال وریفای شده داشته باشیم و یه نفر ایمیل و پسورد ما رو گیر بیاره و باهاش خرید کنه.میشه پولو برگردوند؟
بیمه ای چیزی هست از طرف خود پی پال؟
اگه ایمیل و پسورد شما رو داشته باشه هم نمی تونه پول از حسابت به فردی دیگه ارسال کنه فقط به کسانی که قبلا خودت بهشون پول ارسال کردی میتونه پول واریز کنه. اگه بخواهد به ایمیل خودش پولو ارسال کنه ازش سوال امنیتی میپرسه. حالا به هر دلیلی پول از حسابت انقال داده شد اگه سریع متوجه بشی می تونی پول برگردونی

rasool26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه خرید کنه چی؟
خرید نمی تونه کنه بخواهد خرید کنه یا پول رو بفرسته حساب لیمیت میشه ازش می خواهد سوال جواب امنیتی وارد کنه و پسورد رو ریکاوری کنه اون موقع حساب از وریفای خارج میشه.

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان هر کس نياز به پى پال وريفاى شده داشت ارايه ميشه

پى پال وريفاى شده از لهستان +ويزاکارت قابل شارژ داراى حساب بانکى و سوييفت کد =59هزار تومان

ياهو اى دى: irtk2012

Sent from my U9200 using Tapatalk

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام به دوستان
کسی منو راهنمایی کنه از اهل فن
بنده اکانت پی پال وریفای دارم که با vpsآلمان درست شده وبا گیفت کارت امارات وریفای شده
مقدار 3دلاراز سایت های کسب درآمد به ایمیلم که متصل به حساب پی پالم هست واریز شده اما پی پال ازمن خواسته که حداکثر تا سی روز به اکانتم برم قبول یارد کنم
اما مدت vps من تموم شده ونمیخوام بخاطر سه دلار برم 25هزارتومن هزینه کنم
راهی هست که من با اطمینان خاطر به اکانتم برم و به مشکل نخورم ووریفای شدن اکانتم به خطر نیفته
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام من اطلاعاتم تو زمینه حساب های بین الملی خیلی پایینه
میخاستم بدونم فرق پی پال با پرفکت مانی چیه؟ این شرکتا دقیقا چی هستن؟
کارت های اعتباری این وسط چیکاره اند؟ مثلا ویزا کارت یا مستر کارت در کنار این حساب ها؟
از کارت های اعتباری باید پول منتقل کرد به یه کارت دیگه یا از حساب پی پال به یه حساب پی پال دیگه؟ از از کارت به پی پال هم میشه؟
مرسی

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام من اکانت پی پالم را با یک حساب بانکی از لهستان وریفای کرده بودم.چند روز پیش چند دلار می خواستم به حساب بانکی ام منتقل کنم که حسابم لیمیت شده و دو مورد خواسته تا حساب از لیمیت خارج بشه:
photo id
Confirm your credit card
برای اولی اگه کسی از دوستان می تونه مدارک ارائه بده بهم پیام بدهد.
در مورد دوم هم من یک ویزا کارت همراه با حساب بانکی خریده ام که با حساب بانکی پی پال را وریفای کرده بودم.و الان وقتی اطلاعات ویزا کارت را وارد می کنم این پیغام را می دهد:
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue
این پیغام به چه دلیلیه؟ شاید چون پول به حساب ویزا کارت نیست این پیغام را می دهد؟

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
دیگه این حساب فایده نداره باید موقعی که حساب پی پل خریداری میکردید دقت می کردید که این جساب مدارک شناسایی داره یا نه دیگه کاریش نمیشه کرد . هستن تو سایت کسانی که پی پل همراه مدارک میفروشند از اونا کمک بگیرید

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام من اکانت پی پالم را با یک حساب بانکی از لهستان وریفای کرده بودم.چند روز پیش چند دلار می خواستم به حساب بانکی ام منتقل کنم که حسابم لیمیت شده و دو مورد خواسته تا حساب از لیمیت خارج بشه:
photo id
Confirm your credit card
برای اولی اگه کسی از دوستان می تونه مدارک ارائه بده بهم پیام بدهد.
در مورد دوم هم من یک ویزا کارت همراه با حساب بانکی خریده ام که با حساب بانکی پی پال را وریفای کرده بودم.و الان وقتی اطلاعات ویزا کارت را وارد می کنم این پیغام را می دهد:
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue
این پیغام به چه دلیلیه؟ شاید چون پول به حساب ویزا کارت نیست این پیغام را می دهد؟
برای تایید کارت باید مقداری پول تو حساب موجود باشه وگرنه تراکنش رد میشه.

reza05

Registered User
لایک‌ها
23
اقا سلام من ی سوالی داشتم میخواستم بدونم که این اکانت های پی پالی که میفروشن 35 هزار تومن که توش 25 دلار موحودی داره, میخواستم بدونم میشه اون 25 دلار اولیه خود اکانت رو به یک اکانت دیگه انتقال داد؟

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
من تو یکی از سایت های کلیکی PTC عضو هستم و اگه ایشالله واقعی باشه تا یک هفته دیگه پولم به سقف بیرون کشیدن از سایت میرسه
میخواستم بدونم چجوری باید پولم رو از اونجا برداشت کنم و به کجا بریزم،پی پال؟(چجوری؟)و اینکه بعدش چجوری به ریال تبدیلش کنم؟
لطف میکنید اگه کمکم کنید

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان من تو یکی از سایتای کلیکی خارجی موجودیم برای بیرون کشیدن دلار رسیده و از دو طریق پی پال و پی زا میزاره که بیرون بکشم
دوستان کسی هست که کمکم کنه چجوری مراحلش رو طی کنم تا بلاخره به ریال تبدیل کنم و برسه دستم؟

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام دوستان من تو یکی از سایتای کلیکی خارجی موجودیم برای بیرون کشیدن دلار رسیده و از دو طریق پی پال و پی زا میزاره که بیرون بکشم
دوستان کسی هست که کمکم کنه چجوری مراحلش رو طی کنم تا بلاخره به ریال تبدیل کنم و برسه دستم؟
سلام بنده میتونم به صورت کامل شما رو راهنمایی کنم و تا به ریال شدن پولتون راهنماییتون کنم
و حتی حساب پی پال و پی زا وریفاید شده با مدارک کامل موجود است که تقدیمتون کنم
حتما از طریق تلفن یا یاهو آی دی با من در ارتباط باشید
09370654434
yahoo:bahmani_67

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
مراقب کلاه برداری های جدید باشید
فردی با اسم : دانیال جلودار
با شماره تماس های مختلف 09398162715 و 09396981096 و...
و چندین آی دی در این انجمن داره و با اسناد جعلی و دزدی اقدام به کلاه برداری می کنه
آی دی هایی مثل:
pp_persian
takdns
arya-man
امروز من رو تو یاهو من رو تهدید به هک سرور و سایت کرد
امتیاز منفی هم داده شده
کافیه اسم دانیال جلودار رو در گوگل سرچ کنید.....
متاسفانه من خودم از جمله کسانی بودم که گول این فرد رو خوردم و به خاطر خواهش کردن از من امتیاز مثبت دادم و 2 نفر دیگه هم که دوستان من بودن امتیاز مثبت دادن و همه پشیمون هستن
لینک پروفایل این کلاه بردار

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
سلام بنده میتونم به صورت کامل شما رو راهنمایی کنم و تا به ریال شدن پولتون راهنماییتون کنم
و حتی حساب پی پال و پی زا وریفاید شده با مدارک کامل موجود است که تقدیمتون کنم
حتما از طریق تلفن یا یاهو آی دی با من در ارتباط باشید
09370654434
yahoo:bahmani_67
حسن تأیید میشه
مدارک کاملا معتبر ارائه میده که میشه باهاش توو هر سایت دیگه ای ثبت نام کرد با اکانت وریفای شده

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من خیلی وقته سراغ پیپال نرفتم میخواستم بدونم تراکنش از چه مقدرا بیشتر باشه حساب لیمیت میشه ؟

Ltd

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
من خیلی وقته سراغ پیپال نرفتم میخواستم بدونم تراکنش از چه مقدرا بیشتر باشه حساب لیمیت میشه ؟
سلام

بستگی داره کلا - به عنوان مثال اروپا که خودم تست کردم تا 1700 یورو در سال مشکلی نداشت اما بعد از این به ما ایمیل زد گفت باید اکانت بررسی بشه و.....

اگه تراکنش هاتون بالاست پیشنهاد میشه از اکانت های بیزینس استفاده کنید

بالا