• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ای بابا . پس مجبورم بیخیال این بشم تا 180 روز دیگه

الان از این به بعد رو چکار کنم به نظرت . یه حساب وریفای شده میخوام !

بابا دم شما گرم !
رو چه حسابی خداوکیلی پول میریختی داخل این اکانتت ؟ شما که نمیتونستی خارج کنی وریفای نبوده که
تازه کشور را هم امریکا زدی دیگه بدتر
برا وریفای هم کارت اعتباری میخواد هم حساب بانکی
از اون بدتر که فقط با کارت شناسایی رفع لیمیت نمیکنن باید SSN هم بهشون بدی که از رو اون همه زندگانیت مشخصه که 100 درصد نمیتونی یه چیزی پیدا کنی که با اکانت الانت همخوانی داشته باشه
هیچی دیگه بعد از 180 روز که لیمیت هم بگذره باید حساب بانکی امریکا وارد کنی تا بتونی پول را بریزی توش که اونم دردسر های بیشتری داره
هیچی دیگه کلا این حساب را با موجودی داخلش یا فراموش کن یا بده به یه نفر که در امریکا زندگی میکنه که موجودیت را بریزه راحت تو حساب بانکیش همین 2 راه را داری.

و برای فعالیت های بعدیت :
1 - حساب پی پال وریفای شده لازم داری
2 - از کشور امریکا درسته اعتبارش بیشتره ولی برا شما که تازه کارید ریسک خیلی خیلی خیلی خیلی بالایی داره پس کشور را یه کشور اروپایی/اسیایی/افریقایی/ انتخاب فرمایید
3 - لازم نکرده فعالیت مشکوک بکنید در پی پال ، اصلا فعالیت نکنید در داخل پی پال فقط موجودیت را چک کن :)
4 - ای پی ایران هم که خودت میدونی چجوریه
5 - حساب پی پال ارزان قیمت هم من و فکر کنم چند نفری دیگر بتونند بهتون ارائه دهند پس از این ریسک ها نکن دیگه....

موفق باشید

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
بابا دم شما گرم !
رو چه حسابی خداوکیلی پول میریختی داخل این اکانتت ؟ شما که نمیتونستی خارج کنی وریفای نبوده که
از اون بدتر که فقط با کارت شناسایی رفع لیمیت نمیکنن باید SSN هم بهشون بدی که از رو اون همه زندگانیت مشخصه که 100 درصد نمیتونی یه چیزی پیدا کنی که با اکانت الانت همخوانی داشته باشه
هیچی دیگه بعد از 180 روز که لیمیت هم بگذره باید حساب بانکی امریکا وارد کنی تا بتونی پول را بریزی توش که اونم دردسر های بیشتری داره
هیچی دیگه کلا این حساب را با موجودی داخلش یا فراموش کن یا بده به یه نفر که در امریکا زندگی میکنه که موجودیت را بریزه راحت تو حساب بانکیش همین 2 راه را داری.

2 - از کشور امریکا درسته اعتبارش بیشتره ولی برا شما که تازه کارید ریسک خیلی خیلی خیلی خیلی بالایی داره پس کشور را یه کشور اروپایی/اسیایی/افریقایی/ انتخاب فرمایید
3 - لازم نکرده فعالیت مشکوک بکنید در پی پال ، اصلا فعالیت نکنید در داخل پی پال فقط موجودیت را چک کن :)
5 - حساب پی پال ارزان قیمت هم من و فکر کنم چند نفری دیگر بتونند بهتون ارائه دهند پس از این ریسک ها نکن دیگه....

موفق باشید

ایشون به قوانین آشنا نبودند و مثل خیلی از دوستان ریسک کرده و دچار این مشکل شده اند. حالا هم باید حسابشون چک بشه تا ببینیم چه آپشن هایی برای ایشان باز هست. البته ایشون کارهایی رو انجام داده اند و ما هم سعی میکنیم کمی کمک کنیم تا به امید خدا مشکلشون حل بشه.

با احترام :heart:

Last edited:

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
پی ام ارسال شد خدمتتون . :heart:

پاسخ دادم .

بابا دم شما گرم !

موفق باشید

میگم که اطلاع نداشتم اولش . وقتی فهمیدم دیگه دیر شده بود. الانم جلوشو بگیرم باز به نفعمه
ssn تا جایی که میدونم ( توی تحقیق و جستجوهام) پی پال نمیتونه چک و بررسی کنه . اینو میشه کاریش کرد. مهم بقیش هست

هرکسی بتونه این اکانت بنده رو مشکلش رو حل کنه + یک اکانت وریفای شده و معتبر برام تهیه کنه ، 100 $ بهش تقدیم میشه ! ( فقط بوسیله team viewer )

فعلا مدرک (پاسپورت) فرستادم منتظرم ببینم تایید میکنن یا نه

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
پاسخ دادم .

میگم که اطلاع نداشتم اولش . وقتی فهمیدم دیگه دیر شده بود. الانم جلوشو بگیرم باز به نفعمه
ssn تا جایی که میدونم ( توی تحقیق و جستجوهام) پی پال نمیتونه چک و بررسی کنه . اینو میشه کاریش کرد. مهم بقیش هست

هرکسی بتونه این اکانت بنده رو مشکلش رو حل کنه + یک اکانت وریفای شده و معتبر برام تهیه کنه ، 100 $ بهش تقدیم میشه ! ( فقط بوسیله team viewer )

فعلا مدرک (پاسپورت) فرستادم منتظرم ببینم تایید میکنن یا نه

با تلاش و پیگیریهایی که انجام شد در حال حاضر پی پال ایشون از حالت لیمیت در اومده و داریم مراحل ورفای حساب رو انجام میدهیم تا بتونند بدون مشکل با پی پال کار کنند.

SSN توسط پی پال قابل بررسی و تایید هست لذا اطلاعات داده شده باید معتبر باشد در غیر این صورت حساب مسدود و مشکلات بعدی جبران ناپذیر به بار خواهد آورد.

Last edited:

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
خوشبختانه با تلاش و پیگیریهایی که انجام شد پی پال ایشون از حالت لیمیت در اومد و هم اکنون داریم مراحل ورفای حساب رو انجام میدهیم تا بتونند بدون مشکل با پی پال کار کنند.

SSN توسط پی پال قابل بررسی و تایید هست لذا اطلاعات داده شده باید معتبر باشد در غیر این صورت حساب مسدود و مشکلات بعدی جبران ناپذیر به بار خواهد آورد.

درسته . با پیگیری های ایشون مشکل حساب بنده حل شد خدارو شکر
تا 2-3 روز آینده هم ورفای خواهد شد .

با تشکر از آقای حسین زاده

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
سلام

من 1000 دلار دارم میخواستم بفرستم امریکا با کارمزد کمتر از صرافی یا رایگان اگر بشه . کسی هست که بخواد از امریکا پول بفرسته ایران ؟

لطفا به من پی ام بدین در درجه اول و بعد ایمیل و سپس تماس بگیرین اگر دو مورد اولو جواب ندادم . میخوام از امازون چیزی بخرم .

09377462361
مصطفی

[email protected]

متشکر

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان کسی هست دلار پی پال زیر 5 دلار ( 2-3 دلار ) با کارمزد معقول بفروشه ؟ برای سند مانی

مرسی

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
درود.

کسی از دوستان اگر جای معتبری رو برای خرید اکانت وری فای پی پال (که ویزا کارت هم همراهش باشه) میشناسه، پخ پخ کنه.

ممنون.

ap-lian

Registered User
لایک‌ها
15
یه سوال فنی

من یک اکانت پی پال از آمریکا دارم که 7 ماه از وریفای و رجیسترش گذشته ، حالا وصلش کردم به سایتم برای دریافت Donate

3 تا تراکنش موفق وارد بالانسم شد دیروز ، و از EBAY هم خرید کردم و محصول هم دریافت شد اما امروز هرکاری می کنم نمی تونم هیچ کجا پرداختی اتحام بدم !!! آیا پی پال اجازه نمی ده در 24 ساعت بیشتر از یک تراکنش داشته باشم ؟

اکانتم سالم و وریفای هست و فقط اجازه خرج کردن ندارم
smilingsmiley.gif
) کمکم کنید

Sorrow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خوام به یه حساب خارجی یه مقدار یورو واریز کنم.کی یورو کار می کنه؟لطفا پیام بده

sha-hab

Registered User
لایک‌ها
242
سلام دوستان میخوام از سایتایی مثل steam ، origin خرید کنم باید چیکار کنم ؟

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
بنظرتون اگه ایمیلی رو که قبلا به حساب پی پالم معرفی کردم رو بخوام عوض کنم امکان داره حساب رو پی پال برای مدتی لیمیت کنه البته مدارک دارم حساب هم ویرفای هست ولی چون از آمریکا بوده میترسم تماس بگیرن تاییدیه بگیرن
ایمیلم هم برای yahoo بود که یه مدت داخلش نشدم چند روز پیش رفتم دیدم یاهو حذفش کرده !

Last edited:

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
فروش فوری حساب پی پال لیمیت شده. حساب از امریکاست
دلیل لیمیت: پرداخت و خرید قبل از وریفای شدن! ( الان وریفای شده هست ولی لیمیته هنوز )
مدت زمان تعیین شدش هم تموم شده و الان امکان withdraw باز هست
موجودی: 1297 دلار

به خریدار حساب تخفیف ویژه ای میدم .
یاهو: hyrcanwebco
همراه: 09398661265

im a LoSer

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان 30 دلار پرداخت به ایمیل پی پال دارم کسی انجام میده ؟
نرخ اسکناس لطفا باشه !
ضمنا یه شخصی بودن با آی دی baran-goster اگر پست من رو دیدن پیغام بدن لطفا !

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام دوستان حساب پی پال دارم با 88 دلار چطوری اینو بکشم بیرون الان محدود شده

این ایمیل امده
Dear golo,

On 18 Jan 2014, your PayPal notification or selling preferences were changed.

,
این تو پنل امد
Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

18 Jan 2014 : For reasons relating to the safe use of the PayPal Service we need some more information about some of your recent sales.

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
این پرسش به پی پال ربط نداره اگر پاسخ بدید ..
اگر بخوام 85 دلار به حساب شخصی یه نفر تو دبی واریز کنم باید چکار کنم ؟
اقدام به وسیله ی بانک یا صرافی ؟
لطفا روش هر دو رو توضیح بدید

یه پرسش دیگه ...
پی پال همون وب مانیه ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام دوستان حساب پی پال دارم با 88 دلار چطوری اینو بکشم بیرون الان محدود شده

این ایمیل امده
Dear golo,

On 18 Jan 2014, your PayPal notification or selling preferences were changed.

,
این تو پنل امد
Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

18 Jan 2014 : For reasons relating to the safe use of the PayPal Service we need some more information about some of your recent sales.
درباره فروش های اخیرتون سوال دارن ازتون.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این پرسش به پی پال ربط نداره اگر پاسخ بدید ..
اگر بخوام 85 دلار به حساب شخصی یه نفر تو دبی واریز کنم باید چکار کنم ؟
اقدام به وسیله ی بانک یا صرافی ؟
لطفا روش هر دو رو توضیح بدید

یه پرسش دیگه ...
پی پال همون وب مانیه ؟
طرف اگه پی پال داشته باشه فی خیلی کم میشه ، اگه بصورت گیفت ارسال بشه هم که بدون فی.

بالا