- نوشتهها
- 383
- لایکها
- 25
ای بابا . پس مجبورم بیخیال این بشم تا 180 روز دیگه
الان از این به بعد رو چکار کنم به نظرت . یه حساب وریفای شده میخوام !
پی ام ارسال شد خدمتتون . :heart:
بابا دم شما گرم !
رو چه حسابی خداوکیلی پول میریختی داخل این اکانتت ؟ شما که نمیتونستی خارج کنی وریفای نبوده که
تازه کشور را هم امریکا زدی دیگه بدتر
برا وریفای هم کارت اعتباری میخواد هم حساب بانکی
از اون بدتر که فقط با کارت شناسایی رفع لیمیت نمیکنن باید SSN هم بهشون بدی که از رو اون همه زندگانیت مشخصه که 100 درصد نمیتونی یه چیزی پیدا کنی که با اکانت الانت همخوانی داشته باشه
هیچی دیگه بعد از 180 روز که لیمیت هم بگذره باید حساب بانکی امریکا وارد کنی تا بتونی پول را بریزی توش که اونم دردسر های بیشتری داره
هیچی دیگه کلا این حساب را با موجودی داخلش یا فراموش کن یا بده به یه نفر که در امریکا زندگی میکنه که موجودیت را بریزه راحت تو حساب بانکیش همین 2 راه را داری.
و برای فعالیت های بعدیت :
1 - حساب پی پال وریفای شده لازم داری
2 - از کشور امریکا درسته اعتبارش بیشتره ولی برا شما که تازه کارید ریسک خیلی خیلی خیلی خیلی بالایی داره پس کشور را یه کشور اروپایی/اسیایی/افریقایی/ انتخاب فرمایید
3 - لازم نکرده فعالیت مشکوک بکنید در پی پال ، اصلا فعالیت نکنید در داخل پی پال فقط موجودیت را چک کن
4 - ای پی ایران هم که خودت میدونی چجوریه
5 - حساب پی پال ارزان قیمت هم من و فکر کنم چند نفری دیگر بتونند بهتون ارائه دهند پس از این ریسک ها نکن دیگه....
موفق باشید
پی ام ارسال شد خدمتتون . :heart:
بابا دم شما گرم !
رو چه حسابی خداوکیلی پول میریختی داخل این اکانتت ؟ شما که نمیتونستی خارج کنی وریفای نبوده که
تازه کشور را هم امریکا زدی دیگه بدتر
برا وریفای هم کارت اعتباری میخواد هم حساب بانکی
از اون بدتر که فقط با کارت شناسایی رفع لیمیت نمیکنن باید SSN هم بهشون بدی که از رو اون همه زندگانیت مشخصه که 100 درصد نمیتونی یه چیزی پیدا کنی که با اکانت الانت همخوانی داشته باشه
هیچی دیگه بعد از 180 روز که لیمیت هم بگذره باید حساب بانکی امریکا وارد کنی تا بتونی پول را بریزی توش که اونم دردسر های بیشتری داره
هیچی دیگه کلا این حساب را با موجودی داخلش یا فراموش کن یا بده به یه نفر که در امریکا زندگی میکنه که موجودیت را بریزه راحت تو حساب بانکیش همین 2 راه را داری.
و برای فعالیت های بعدیت :
1 - حساب پی پال وریفای شده لازم داری
2 - از کشور امریکا درسته اعتبارش بیشتره ولی برا شما که تازه کارید ریسک خیلی خیلی خیلی خیلی بالایی داره پس کشور را یه کشور اروپایی/اسیایی/افریقایی/ انتخاب فرمایید
3 - لازم نکرده فعالیت مشکوک بکنید در پی پال ، اصلا فعالیت نکنید در داخل پی پال فقط موجودیت را چک کن
4 - ای پی ایران هم که خودت میدونی چجوریه
5 - حساب پی پال ارزان قیمت هم من و فکر کنم چند نفری دیگر بتونند بهتون ارائه دهند پس از این ریسک ها نکن دیگه....
موفق باشید
پاسخ دادم .
میگم که اطلاع نداشتم اولش . وقتی فهمیدم دیگه دیر شده بود. الانم جلوشو بگیرم باز به نفعمه
ssn تا جایی که میدونم ( توی تحقیق و جستجوهام) پی پال نمیتونه چک و بررسی کنه . اینو میشه کاریش کرد. مهم بقیش هست
هرکسی بتونه این اکانت بنده رو مشکلش رو حل کنه + یک اکانت وریفای شده و معتبر برام تهیه کنه ، 100 $ بهش تقدیم میشه ! ( فقط بوسیله team viewer )
فعلا مدرک (پاسپورت) فرستادم منتظرم ببینم تایید میکنن یا نه
خوشبختانه با تلاش و پیگیریهایی که انجام شد پی پال ایشون از حالت لیمیت در اومد و هم اکنون داریم مراحل ورفای حساب رو انجام میدهیم تا بتونند بدون مشکل با پی پال کار کنند.
SSN توسط پی پال قابل بررسی و تایید هست لذا اطلاعات داده شده باید معتبر باشد در غیر این صورت حساب مسدود و مشکلات بعدی جبران ناپذیر به بار خواهد آورد.
با احترام :heart:
درباره فروش های اخیرتون سوال دارن ازتون.سلام دوستان حساب پی پال دارم با 88 دلار چطوری اینو بکشم بیرون الان محدود شده
این ایمیل امده
Dear golo,
On 18 Jan 2014, your PayPal notification or selling preferences were changed.
,
این تو پنل امد
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
18 Jan 2014 : For reasons relating to the safe use of the PayPal Service we need some more information about some of your recent sales.
طرف اگه پی پال داشته باشه فی خیلی کم میشه ، اگه بصورت گیفت ارسال بشه هم که بدون فی.این پرسش به پی پال ربط نداره اگر پاسخ بدید ..
اگر بخوام 85 دلار به حساب شخصی یه نفر تو دبی واریز کنم باید چکار کنم ؟
اقدام به وسیله ی بانک یا صرافی ؟
لطفا روش هر دو رو توضیح بدید
یه پرسش دیگه ...
پی پال همون وب مانیه ؟