• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
سلام خدمت دوستان
من دوستی در کشور دانمارک دارم که می خوام حساب پی پال برام باز کنه،سوال من اینکه آیا دوستم میتونه برام حساب پی پال باز کنه،؟ چه مدارکی باید براش بفرستم؟
با تشکر از دوستان:)

شما به عنوان یک ایرانی نمیتونید اکانت پی پال داشته باشید.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
با افراد داخل ایران مشکل داره
نه با افراد ایرانی
خیلی تفاوت داره.....
شما همونجور که میبینید خیلی از ایرانی ها حساب پی پال دارند و استفاده میکنند چون ادرس خارج داده اند و با ای پی ایران هم وارد نمیشوند....
در صورتی که پی پال بفهمه حساب از داخل ایران استفاده شده لیمیت میشید و تا حظوری تشریف نبرید دفتر پی پال هیچ کاری نمیتونید بکنید که از لیمیت خارج بشه
موفق باشید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان کم کارمزد ترین روش تراکنش پول بین دو اکانت پیپال که یکی در کشور المان و دیگری در کشور اسیایی هست و ارز هر دو اکانت دلار هست میشه بگید چیه? مس پیمنت یا سند یا گیفت یا چیز دیگه?
ممنونم که جواب میدید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان کم کارمزد ترین روش تراکنش پول بین دو اکانت پیپال که یکی در کشور المان و دیگری در کشور اسیایی هست و ارز هر دو اکانت دلار هست میشه بگید چیه? مس پیمنت یا سند یا گیفت یا چیز دیگه?
ممنونم که جواب میدید

اول پرسنال پیمنت که شمال گیفت و.... میشه
بعدش مس پیمنت
بعدش هم عادی دیگه.....
البته باید به 1 نکته توجه کنی المان قابلیت ارسال پرسنال را فک کنم نداشته باشه...
برا همین باید ببینی از کودوم اکانت میخوای به اون یکی واریز کنی پرسنال را ساپورت میکنه یا نه....
ولی امن ترین روش مس پیمنت هست (امن = کم ریسک ترین برای جلوگیری از لیمیت) من مس را پیشنهاد میدم ولی کم کارمزد ترین همون پرسنال پیمنت هست

1dane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا یکی راهنمایی کنه
من یک حساب وریفای نشده پیپال باز کردم واسه خرید اینترنتی از یک نفر هم 10دلار خریدم که به پیپال ریخت حالا نمی تونم باش خرید کنم میگه 21 روز باید صبر کنی ماله همه اینطوره؟

دوما شنیدم میگن میشه پولو برگشت زد یعنی اون طرف میتونه 10 دلار و تو این 21 روز پس بگیره اینطور باشه نمیشه مبلغ بالا از کسی پیپال گرفت ؟
چیکار میتونم بکنم 21 روز خیلی زیاده:(

لطفا راهنمایی کنید

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
لطفا یکی راهنمایی کنه
من یک حساب وریفای نشده پیپال باز کردم واسه خرید اینترنتی از یک نفر هم 10دلار خریدم که به پیپال ریخت حالا نمی تونم باش خرید کنم میگه 21 روز باید صبر کنی ماله همه اینطوره؟

دوما شنیدم میگن میشه پولو برگشت زد یعنی اون طرف میتونه 10 دلار و تو این 21 روز پس بگیره اینطور باشه نمیشه مبلغ بالا از کسی پیپال گرفت ؟
چیکار میتونم بکنم 21 روز خیلی زیاده:(

لطفا راهنمایی کنید

اگر اکانتت با vcc وریفای شده باشه و اکانتت لیمیت بشه و paypal اسکن کارت رو بخواد چیزی نداری بدی واسه وریفای کردن از ویزاکارت فیزیکی باید استفاده کنی ..
و وقتی یکی refund رو میزنه همینجور نیست که پول رو برداره و paypal دلیل رو از دو طرف میپرسه البته توی بعضی موارد paypal فقط دلیل رو از اکانتی میپرسه که خیلی اعتبار داره

arash.sepand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار ویزا و پیپال با سورس معتبر بانکی موجود است.

یاهو ایدی:
arash.sepand

eatshitanddie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای فروش اینترنتی paypal میخوام.چند نفر اینجا پی پال دارن؟ تا حالا مصدود شده اکانتتون؟تو سال چند بار مصدود میشین؟
یه ویزا کارت اعتباری بخرم کافیه برای verify کردنش یا یه حساب بانکی واقعی میخواد؟ وی پی ان ثابتی که استفاده میکنم باید با کشوری که انتخاب می کنم موقع ثبت نام یکی باشه؟ یعنی اگه هند انتخاب کردم باید آی پی هند داشته باشم؟ باید آدرس جایی که زندگی می کنم واقعی باشه؟ قبض آب و برق می خوان؟
کسی اینجا این کارها رو تجربه داره؟ یا اگه سایت داری معرفی کن

میخوام خودم اکانت رو مدیریت کنم، واسطه و این ها نمی خوام، مگر اینکه بخوام پول برداشت کنم

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
من برای یکی دو ماه ( شاید هم 2هفته ای حل بشه کارم ) نیاز به یه حساب پی پال وریفای شده دارم . توی سایتش اکانت ایجاد کردم ( کشور رو زدم هلند ) . برای وریفای کردنش باید کارت اعتباری ( ویزا یا مستر یا.. ) داشته باشم/ درسته ؟
برای این کار ارزون ترین گزینه ممکن چی هست ؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
مطمینید بای هلند یک ویزا یا مسهر برای وریفای کافیه? پیپال بعضی از کشور ها فقط با حساب بانکی وریفای میشن...بعد ویزا یا مستر بهش ادد میشن
اگر فقط با ویزا یا مستر وریفای میشه یک کارت از هلند پیدا کنید!راحت ترین راه اینه

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
مرسی پاسخ دادی .
یه پ.خ هم بهت دادم( البته قبل از اینکه پاسخ بدی )

خب کنتور که نمیندازه. یکی میسازم کشور رو امریکا میزنم . بعد برای وریفای کردنش چکار کنم ؟

eatshitanddie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای فروش اینترنتی paypal میخوام.چند نفر اینجا پی پال دارن؟ تا حالا مصدود شده اکانتتون؟تو سال چند بار مصدود میشین؟
یه ویزا کارت اعتباری بخرم کافیه برای verify کردنش یا یه حساب بانکی واقعی میخواد؟ وی پی ان ثابتی که استفاده میکنم باید با کشوری که انتخاب می کنم موقع ثبت نام یکی باشه؟ یعنی اگه هند انتخاب کردم باید آی پی هند داشته باشم؟ باید آدرس جایی که زندگی می کنم واقعی باشه؟ قبض آب و برق می خوان؟
کسی اینجا این کارها رو تجربه داره؟ یا اگه سایت داری معرفی کن

میخوام خودم اکانت رو مدیریت کنم، واسطه و این ها نمی خوام، مگر اینکه بخوام پول برداشت کنم

کسی جواب نداره؟ اینطور که فهمیدم همش فیریز میشه، همه ی رویاهام نابود شد
کسی هست برام مدارک جعلی از یه کشور که کمتر گیر بدن بسازه؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
مرسی پاسخ دادی .
یه پ.خ هم بهت دادم( البته قبل از اینکه پاسخ بدی )

خب کنتور که نمیندازه. یکی میسازم کشور رو امریکا میزنم . بعد برای وریفای کردنش چکار کنم ؟

چرا عزیزم کنتور میندازه!! اصلا توصیه نمیشه از روی یک کامپیوتر چندین حساب پیپال باز کنید حتی اگر کوکی های مرورگر رو پاک و ای پی رو عوض کنید

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
مجددا سلام
یک اکانت لیمیت شده و البته وریفای نشده دارم .
اگر کسی میتونه رفع لیمیت کنه بهم پیام خصوصی بده لطفا .
وریفای اولویت دومه . فعلا از لیمیت در بیاد فقط

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
مجددا سلام
یک اکانت لیمیت شده و البته وریفای نشده دارم .
اگر کسی میتونه رفع لیمیت کنه بهم پیام خصوصی بده لطفا .
وریفای اولویت دومه . فعلا از لیمیت در بیاد فقط
اکانتتون چند دلار داره و از کجاست و علت لیمیتش چیه?
کلا هوصیه میکنم به هیچ وج با اکانت غیر وریفای کار نکنید

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
اکانتتون چند دلار داره و از کجاست و علت لیمیتش چیه?
کلا هوصیه میکنم به هیچ وج با اکانت غیر وریفای کار نکنید

فعلا 300 دلار . بهش اضافه میشه احتمالا
از امریکا

جانور عجیبیه پی پال . یه بار رفتم قسمت bank account یه چرخی زدم و یه عددی همینطوری وارد کردم ( البته اینکارو وقتی حساب خالی بود کردم. که الان به غلط خوردن افتادم :د )
بعدا ایمیل داد که لیمیت شدید . علتش فکر کنم گفته فعالیت مشکوک

We noticed some unusual activity on the credit card linked to your PayPal

account.

با PHOTO ID فک کنم حل بشه. و یا افزودن کارت

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
شما ۳۰۰ دلار پول تو اکانت وریفای خشده ریختید?????? بابا اینجا ملت عجب ریسکایی میکنن!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دقیقا
حالا راهی برای برون رفت از این بحران اگه دارید بدید خواهشا

از همون كشوري كه حسابتون رو باز كرديد بگرديد حساب بانكي ببينيد كسي نميده. اگر داد ميتونيد بعد از 180 روز كه پولتون ازاد بشه به حساب بانكي بنده خدا پول رو منتقل كنيد.
راه ديگه اي من به ذهنم نميرسه مگر اينكه خود پيپال براي رفع ليميت مدارك بخواد كه شما بايد فتوشاپ كنيد و براشون بفرستيد

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
ای بابا . پس مجبورم بیخیال این بشم تا 180 روز دیگه

الان از این به بعد رو چکار کنم به نظرت . یه حساب وریفای شده میخوام !

بالا