• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان حدود 120هزار دلار پیپال سورس بانکی مالزی موجود داریم میخوایم هر چه سریعتر و با کمیسیون پایینتر ریالش کنیم.
حساب شخصی هست و پریمایر هم نیست.
تا جایی که متوجه شدیم در هر بار بیش از 10هزاردلار امکان جابجایی وجود نداره و همون هم ممکنه پیپال ازمون سؤال کنه و اگه مشکلی پیش بیاد امکان لیمیت شدن توسط پیپال هست اما گذشته از این مقدار کمیسونش هست که مثل اینکه باید قابلیت mass pay توی اکانتمون فعال باشه که حساب کردیم از پیپال مالزی به مالزی دودرصد کارمزد برامون میفته باز!
در مورد تبدیل به وبمانی هم باز مشکلات زیادی هست چون وبمانی رو میتوستیم خیلی سریع حتی یک هفته چینج کنیم این مقدار رو اما کمیسون بالایی میگیره و بصرف نبوده تابحال.
هر کی راه حلی جلومون بذاره کارمون اوکی شه شیرینی خوبی بهش میدیم.
لطفاً فقط از طریق پیغام خصوصی نظراتتون رو ارسال کنید.
ممنون
...........

صادق 42

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز بر فرض که شما پرداخت هم بکنی، چطور میخای کالا رو تحویل بگیری؟ هیچ فروشنده ای از آمازون به ایران جنس ارسال نمیکنه!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فروش ووچر کارت های تلفن بتامکس (با 10 یورو حداکثر 2000 دقیقه با آمریکا و کانادا و اروپا مکالمه کنید)

[/QUOT
اين خريد از يك شركت مستقل الماني است واسطه مثل امازون نيست
هزينه ارسال با DHLتا ايران هم پرداخت شده(محاسبه شده توسط خود شركت)
ترجيحا مستر يا ويزا لازم برا خريد هست تا از پيپال هم دردسري پيش نياد

thekoroush

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6
دوستان یه راهنمایی بکنید من رو :

من یک حساب paypal نیاز دارم که به یک ویزا کارت یا مستر کارت متصل باشه تا بتونم هم دریافت داشته باشم و هم پرداخت . دوستان چه شرکت هایی رو میتونن معرفی کنن ؟

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
اکانت پی پال من لیمیت شده من به قسمت resolution center رفتم add bank و confirm location رو برای حل مشکل از من خواست !
ولی من در هنگام logon پی پال خطایی داد و گفت ما در این تاریخ از شما فعالیت مشکوک دیدیم و اطلاعات بیشتری از شما می خواهیم!
آیا می شود اکانتم رو از حالت لیمیت در بیارم!
لطفا پاسخ نامفهوم ندید من دقیق تر میخوام بدونم!

متشکرم
بله به شرطی که یک حساب بانکی معتبر خارج از ایران داشته باشی بتونی حسابت رو به اصطلاح Verify بکنی یا یه حساب بانکی مجازی داشته باشی که به Paypal متصلش کنی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[h=1]فروش ووچر کارت های تلفن بتامکس (با 10 یورو حداکثر 2000 دقیقه با آمریکا و کانادا و اروپا مکالمه کنید)[/h]

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام....مبلغی رو که در حساب پیپال موجوده رو میشه به حساب بانکی یا کارت بانکی خود در ایران انتقال داد...(تحریم نبودن بانک ملت و بانک صادرات تاثیری داره).....با تشکر

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
سلام....مبلغی رو که در حساب پیپال موجوده رو میشه به حساب بانکی یا کارت بانکی خود در ایران انتقال داد...(تحریم نبودن بانک ملت و بانک صادرات تاثیری داره).....با تشکر

شما میتونی موجودی داخل پی پالتو به یک خریدار انتقال بدی و معادلش رو به صورت ریال تحویل بگیری.

Persian90

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
اگه حساب پی پالم رو از طریق مستر یکی دیگه وریفای کنم باز هم ممکنه کپی پاسپورت و اینجور چیزا رو بخواد؟ و اگر بخواد باید کپی صاحب حساب داده بشه و یا کپی پاس خودم؟

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
سلام دوستان
اگه حساب پی پالم رو از طریق مستر یکی دیگه وریفای کنم باز هم ممکنه کپی پاسپورت و اینجور چیزا رو بخواد؟ و اگر بخواد باید کپی صاحب حساب داده بشه و یا کپی پاس خودم؟

خوب با مستر کارد یکی دیگه وریفای کنی ، مشخصات مستر کارد یک نفر دیگه با مشخصات پی پال خودت که یکی نیست ، پس نمیتونی با مسترکارد یکی دیگه حسابتو وریفای کنی، اگر پاسپورت ایرانیتو براشون بفرستی در جا حسابت بلاک میشه

mahdidvb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،من برای کسب و کار اینترنتی در ایران و خارج نیاز به حساب پی پال دارم.میشه راهنمایی کنید؟
از کدوم سایت بگیرم؟
ویزا هم باید بگیرم؟
میخوام بتونم راحت پولو ریال کنم!
میخوام هم پرداخت کنم هم دریافت
شما چی پیشنهاد میکنید تا بعدا مشکلی از بابت (لیمیت و...) نداشته باشم
داخل ایران هستم/پاسپورت ندارم
و اینکه این پی پال و ویزا کارت فیزیکی تاریخ انقضا دارند؟

webmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی هست 20 دلار پنل انلاین نیکمو شارژ کنه

پخ لطفا

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
کسی میتونه شماره حساب پی پال را بهم بدین،من دلار بریزم به حسابتون و بعد شما به ریال داخل ایران بهم تحویل بدید

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18

maahe_noghrei

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
منم شماره حساب پی پال میخوام دلار بریزم
ریال بهم تحویل بدهه
ممنونم

ضروری

pex_pay

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت دلار امروز برای فروش و پرداخت : 3580

در حال حاضر موجودی حساب در حدود 5k هست که در صورت لزوم افزایش پیدا خواهد کرد.

پراداخت های ریز هم انجام می شود .

زمان انجام پرداخت و دریافت رسید کمتر از نیم ساعت می باشد.

به دوستانی که نیاز به خرید داشته باشند تلفن ثابت شرکت و آدرس شرکت داده میشود.

لطفا جهت اطلاع از نحوه ی کار با تلفن همراه یا ای دی یاهو ارتباط برقرار کنید.

به زودی خدمات ارسال حواله بانکی / حواله وست / پرداخت با ویزا و مستر / صدور ویزا و مستر کارت/ دلار لیوبرتی و... انجام میشود

id yahoo: [email protected]

شماره تماس: 09388220991

pex_pay

Registered User
لایک‌ها
0

Shahrokh_XP

Registered User
لایک‌ها
6
خوب با مستر کارد یکی دیگه وریفای کنی ، مشخصات مستر کارد یک نفر دیگه با مشخصات پی پال خودت که یکی نیست ، پس نمیتونی با مسترکارد یکی دیگه حسابتو وریفای کنی، اگر پاسپورت ایرانیتو براشون بفرستی در جا حسابت بلاک میشه

به این شدت هم نیستااا!! :D
یه ایرانی که گرین کارت (برگه اقامت دائم) آمریکا داشته باشه و در حال اقامت در آمریکا باشه، بازم تنها پاسپورتش، پاسپورت ایرانیشه!
پاسپورت ایرانی، با یه مدرک آدرس به اسم خودتون (utility bills) در کشورهای تحت پوشش پی پال، هیچ مشکلی نباید داشته باشه.

بالا