با سلام خدمت همه حضار
فرض کنید اکانت پی پالی ساخته شده ای دارید که وریفای شده باشد.
چطور به اون متصل شویم و باهاش کار کنیم که لیمیت نشه؟
سلام .
یکی از دوستام تو امریکا برام نرم افزاری خریده که قیمتش حدودا 20 دلاره ولی چون بعد از 4 بار خرید سیستم paypal سفارش مارو انجام نداد مجبور شدیم از طریق Wired Method سفارش رو انجام بدیم که 7 دلار اضافه شد ...
اول این که چرا اکانت paypal دوستم رو قبول نمی کردن تو خرید نرم افزار و اونو ارجاع میدادن به paypro ؟
و این که کسی هست برام این 27 دلار رو بریزه به حساب دوستم ؟
من تو یه سایت دیدم زده بود برای واریز پول بین 20 تا 50 دلار هر دلار 1200 محاسبه میشه و از طریق کارت ها مالزی و استرالیا هم انجام میدن ..
ممکن چنین چیزی ؟
نمی خوام زیاد گرون در بیاد برام ...
کسی می تونه کمک کنه در مورد این موضوع ؟
تشکر می کنم از پاسختونبه وسیله ریموت به وی پی اس وصل بشین و از اون با پی پال کار کنید یا با وی پی ا... بهترین روش ها که میشه استفاده کرد همینه ولی اگه میخوای کاملا امنیت را حفط کنی بهتر از اون اینه که بری خارج و از اونجا وصل بشی یا به یکی که اونجاس بگی برات این کارا را بکنه !!!!
تشکر می کنم از پاسختون
چند درصد ریسک اتصال با وی پی ان هستش و چند درصد ریسک اتصال با ریموت (حدوداً)؟
سال نو مبارک
از دوستان کسی هست اکانت پی پال -ش به دلار باشه نمی خوام Fee اضافه بدم واسه پرداخت ؟
از دوستان کسی هست بتونه 20 دلار برام از طریق پی پال پرداخت کنه ؟
به این saedza گفتم دقیقا سر موقعی که می خواست پرداخت رو Confirm کنه گفت پولو بریز ...
انگار مثلا می خواست 20000 دلار بریزه ...
می مرد قبلش بگه ..
دوستان من تاییدش نمی کنم واسه این کار چون زیاد مورد اطمینان نیست ..
انتظار داشت من سریع پولو بدم و اطمینان کنم ولی خودش پولو نده ...
متاسفم واسه چنین آدمایی که فکر می کنن همه مثل خودشون گیر 20 دلارن ...
یه جا در سایت پی پال نوشته بود که می تونید وجهتان را به کارت اعتباری خود withdraw کنی حالا چه نوع کارتی باید داشته باشم که بتونم به این صورت از اکانتم برداشت کنم؟
یه سوال دارم.
من الان پی پالم لیمیت شده و حدودا 3000 دلار توش دارم . و گفتا که بعد از 6 ماه پول رو به صورت بانک ترنسفر انتقال میدن برام.
میخواستم بپرسم حسابی که پول رو توش میریزن حتما باید به اسم من باشه ؟ یا مثلا میتونم بهشون بگم که به حساب یه شخص دیگه واریز کنن ؟ چون من که حساب ندارم !!
سلام خدمت اساتيد وپيشكسوتان
من يه محصولي را از المان ميخواهم بخرم(يخچال ماشين)
برام تو ايميل اينويس داده وهم اينكه مشخصاتPAYPAL ID رو هم تو فاكتور فرستاده
بعضي از دوستان ميگويند چون كالا فزيكي است احتمال دردسر داره از اينويس پرداخت كرد.
اگر مستقيما به ادرس PAYPAL IDواريز بكنيم به طرف بگيم به جاي اينويس تو ايدي اون ريختيم مشكلي پيش مياد؟
703.32 يورو هست
09381832825
[email protected]
703 هم نياز به خريد دارم از paypalيورو تا هزينه اكسچنج ندم
سپاس فراوان