سلام خدمت دوستان
من دوستی در کشور دانمارک دارم که می خوام حساب پی پال برام باز کنه،سوال من اینکه آیا دوستم میتونه برام حساب پی پال باز کنه،؟ چه مدارکی باید براش بفرستم؟
با تشکر از دوستان![]()
شما به عنوان یک ایرانی نمیتونید اکانت پی پال داشته باشید.
سلام خدمت دوستان
من دوستی در کشور دانمارک دارم که می خوام حساب پی پال برام باز کنه،سوال من اینکه آیا دوستم میتونه برام حساب پی پال باز کنه،؟ چه مدارکی باید براش بفرستم؟
با تشکر از دوستان![]()
دوستان کم کارمزد ترین روش تراکنش پول بین دو اکانت پیپال که یکی در کشور المان و دیگری در کشور اسیایی هست و ارز هر دو اکانت دلار هست میشه بگید چیه? مس پیمنت یا سند یا گیفت یا چیز دیگه?
ممنونم که جواب میدید
سلام
لطفا یکی راهنمایی کنه
من یک حساب وریفای نشده پیپال باز کردم واسه خرید اینترنتی از یک نفر هم 10دلار خریدم که به پیپال ریخت حالا نمی تونم باش خرید کنم میگه 21 روز باید صبر کنی ماله همه اینطوره؟
دوما شنیدم میگن میشه پولو برگشت زد یعنی اون طرف میتونه 10 دلار و تو این 21 روز پس بگیره اینطور باشه نمیشه مبلغ بالا از کسی پیپال گرفت ؟
چیکار میتونم بکنم 21 روز خیلی زیاده
لطفا راهنمایی کنید
کسی جواب نداره؟ اینطور که فهمیدم همش فیریز میشه، همه ی رویاهام نابود شدبرای فروش اینترنتی paypal میخوام.چند نفر اینجا پی پال دارن؟ تا حالا مصدود شده اکانتتون؟تو سال چند بار مصدود میشین؟
یه ویزا کارت اعتباری بخرم کافیه برای verify کردنش یا یه حساب بانکی واقعی میخواد؟ وی پی ان ثابتی که استفاده میکنم باید با کشوری که انتخاب می کنم موقع ثبت نام یکی باشه؟ یعنی اگه هند انتخاب کردم باید آی پی هند داشته باشم؟ باید آدرس جایی که زندگی می کنم واقعی باشه؟ قبض آب و برق می خوان؟
کسی اینجا این کارها رو تجربه داره؟ یا اگه سایت داری معرفی کن
میخوام خودم اکانت رو مدیریت کنم، واسطه و این ها نمی خوام، مگر اینکه بخوام پول برداشت کنم
مرسی پاسخ دادی .
یه پ.خ هم بهت دادم( البته قبل از اینکه پاسخ بدی )
خب کنتور که نمیندازه. یکی میسازم کشور رو امریکا میزنم . بعد برای وریفای کردنش چکار کنم ؟
اکانتتون چند دلار داره و از کجاست و علت لیمیتش چیه?مجددا سلام
یک اکانت لیمیت شده و البته وریفای نشده دارم .
اگر کسی میتونه رفع لیمیت کنه بهم پیام خصوصی بده لطفا .
وریفای اولویت دومه . فعلا از لیمیت در بیاد فقط
اکانتتون چند دلار داره و از کجاست و علت لیمیتش چیه?
کلا هوصیه میکنم به هیچ وج با اکانت غیر وریفای کار نکنید
شما ۳۰۰ دلار پول تو اکانت وریفای خشده ریختید?????? بابا اینجا ملت عجب ریسکایی میکنن!
دقیقا
حالا راهی برای برون رفت از این بحران اگه دارید بدید خواهشا