• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
همونطور که دوستمون گفت،زمانی که شما هدست رو پیر می کنید،دیگه می تونید هم گزینه receive all incoming beams رو آن مارک کنید،و هم گزینه make this device discoverable to other devices رو،
دیگه گوشیتون توسط بلوتوث دیگران شناسایی نمی شه،اما هدست شما رو نمی دونم چی هست،این هدستی که من دارم،یه گزینه داره که با چند تا دیوایس پیر بشه یا با یکی،اون رو اگر رو یکی بذارید،دیگه هدستتون رو هم پیدا نمی کنن،من هم مداوم از مترو استفاده می کنم،تا حالا یه بار هم این مشکل برام پیش نیومده،
موفق باشید.

والاه گزینه receive all incoming beams موقعی که برنامه دکتر یار بلوتوث رو نصب کردم آن مارکش کردم
ولی با این حال بازم ملت گوشیمو پیدا میکنن
حتی دکتر یار رو هم دیسیبل کردم بازم نشد

هدست بنده DS970 سونی اریکسونه
قبلا هم گفته بودم
فقط هم روی ساینال پیر میکنم
______
نمیدونم چرا هر چی مشکل و ملت سیریش فقط نصیب من میشه:D (شوخی بود!!!:happy: )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینجا جواب همرو دادین جز من!!!!

یه برنامه توی programs هست به نام Modem Link ، پی پی سی رو با usb وصل کنید به pc ، اکتیو سینک رو ببندید و اون برنامه رو اجرا کنید. همین!
tooth.gif
شاید لازم شه یه درایورم واسه usb modem نصب کنید روی win

mehdi_motlagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
wifi دستگاهم (jasjar) مدتي هست كه از كار افتاده!
وقتي روشنش ميكنم هيچ شبكه اي رو شناسايي نميكنه!
وقتي هم ميخوام خاموشش كنم، اصلا خاموش نميشه و بايد دستگاهمو sofy reset كنم!
مشكل از كجاست؟!!

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
چطور میشه از تو file explorer انتخاب کرد که یک فایل تصویری یا مدیا یا کدوم یک از برنامه های موجود در گوشی باز بشه یه چیزی تو مایه های open with ویندوز یا اینکه همیشه یک فایل با تپ کردن با برنامه ای که میخوای باز بشه نه برنامه ای که دیفالت دستگاست ؟؟؟؟

و یک سوال دیگه وقتی my device رو تو file explorer باز میکنم یک سری فایل به زیر فولدر ها اضافه شده که معلوم نیست چی هستن ؟ میشه delete کرد ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
والاه گزینه receive all incoming beams موقعی که برنامه دکتر یار بلوتوث رو نصب کردم آن مارکش کردم
ولی با این حال بازم ملت گوشیمو پیدا میکنن
حتی دکتر یار رو هم دیسیبل کردم بازم نشد

هدست بنده DS970 سونی اریکسونه
قبلا هم گفته بودم
فقط هم روی ساینال پیر میکنم
______
نمیدونم چرا هر چی مشکل و ملت سیریش فقط نصیب من میشه:D (شوخی بود!!!:happy: )
چه عرض کنم،پس مشکل از هدست و پی پی سی نیست،مشکل از خودتون هست(شوخی کردم)،امضام رو بخون متوجه می شی،:lol:
اما من حتی یک مورد هم برام پیش نیومده،
موفق باشید.

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
غير از برنامه ای که دوست عزيزم گفتن، برنامه ی Resco File Explorer رو اگه بريزی، کارت راحت تر میشه. خودش Open With... داره.
در مورد سؤال دوم اسم فايل ها و پسوندشونو بگو.

خیلی ممنون بابت راهنمایی حالا مشکل شد 2تا از کجا اخرین ورژن resco که رجیستر باشه گیر بیارم
در مورد دومی هم :
cemail.vol
mxip_initdb.vol
mxip-lang.vol
mxip_notify.vol
out.pcm
pim.vol
savedalerts.bmk
savedalerts.hty

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز کسی برنامه ای نمتونه بزاره که وقتی sms میاد یا زنگ میخوره به صورت full screen عکس نشون بده ؟؟؟؟؟
236.gif
236.gif

راستی اون برنامه ضبط مکالمه رو اگه بود زحمتشو بکشین
104.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ممنون بابت راهنمایی حالا مشکل شد 2تا از کجا اخرین ورژن resco که رجیستر باشه گیر بیارم
در مورد دومی هم :
cemail.vol
mxip_initdb.vol
mxip-lang.vol
mxip_notify.vol
out.pcm
pim.vol
savedalerts.bmk
savedalerts.hty

آقا این p525 من هم اینهایی که گفتی رو داره! یعنی hard reset هم بکنی اینا بازم هستن(فکر کنم به صورت پیش فرض گذاشتنشون) بی خیاله پاک کردنشون بشی بهتره:happy:

mozaffar_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون از لطفتون. اگه من تونستم یه جواب قطعی براش پیدا کنم حتماً خبرتون می کنم.

نمی دونم امیر خان...سافت ریست کردید دستگاه رو بعد نصبش؟
اگه نشد، Bluezard رو نصب کنید ( دات نت 2.0 می خواد) ، اگه بازم نشد شاید یه برنامه ی دیگه باعث اختلال شده باشه... حالا دستگاهتون چی هست؟

دوست عزیز، مخابرات کاراکترهای sms شمارو می شماره نه arabizer ، این اشکال محاسبه رو اربایزر باعث می شه، باعث می شه ویندوز فکر کنه که شما دارید unicode تایپ می کنید در صورتی که دارید یه msg معمولی می فرستید. البته من مطمئن نیستم، دوستان اطلاع دارند در بازه ی این موضوع؟ موقع sms زدن شیوه ی encoding نوشته هم ارسال می شه داخل sms ؟ بعد مخابرات سیستمش هوشمنده و حروف رو می خونه یا اون انکودینگی که استفاده شده رو اول نگاه می کنه ببینه چیه؟!
من یه بار تماس گرفتم (با همون شماره چهار رقمیه!)، گفتن که اگه حروف انگلیسی فقط استفاده بشه هر 160 کاراکتر می شه یه sms . دیگه حرف انکودینگ و اینارو که زدم چیز پیچ شد:blush:

قربان، لطفاً قوانینو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید. اگه کی بورد فارسی هم ندارید از برنامه ی en2fa استفاده کنید.
اگه چند بار align screen کردین و فقط بعضی قسمت ها اینطوریه، ایراد سخت افزاریه. ببرید یه جای معتبر مثل اکسون یا فیتکو تا چکش کنن. احتمالاً مشکل از تاچ اسکرین دستگاهه (..دیگه نه!؟
73.gif
38.gif
)
بعدم برنامه ای نیست که فقط فونت فارسی اضافه کنه. اربایزر هم کل موبایل رو فارسی نمی کنه.یعنی می تونید برش گدونید به حالت اول شیوه ی عددگذاری و اینارو. ایــــن ترد رو بخونید.

pooyaes

Registered User
لایک‌ها
0
یه برنامه توی programs هست به نام Modem Link ، پی پی سی رو با usb وصل کنید به pc ، اکتیو سینک رو ببندید و اون برنامه رو اجرا کنید. همین! شاید لازم شه یه درایورم واسه usb modem نصب کنید روی win

نمیشه دراور مودم هم ریختم

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان
برادران
مسلمانان
کسی نیست به ما بگه که باطری این گوشی ما رو کجا داره ؟
Imate-PDA2
اگر ممکنه یه کسی رو به من معرفی کنید تورو خدا

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان
برادران
مسلمانان
کسی نیست به ما بگه که باطری این گوشی ما رو کجا داره ؟
Imate-PDA2
اگر ممکنه یه کسی رو به من معرفی کنید تورو خدا

یکی میخواد بفروش گوشیشو بفروش چون گوشیش پوگیده ولی باطری ... سالم میخواین براتون صحبت کنم:blush:

saminoooooooooo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سوال؟

سیستم عامل JAM
microsoft windows mobile second edition for pocket pc
و
سیستم عامل K-JAM
windows mobile 5 میباشد....

ایا میتوان سیستم عامل جم را به win mobile5 ارتقا داد؟چگونه؟

آیا برنامه ای که تحت windows mobile 5 اجرا میشود, در windows mobile second edition اجرا میشود؟

هنوز اطمینان پیدا نکردم که مثلا جم میتونه برنامه مورد نظر منو اجرا کنه یا نه:( در حالی که یکی از دوستان با جسجار
که ویندوز موبایل 5 داره میتونه باهاش کارکنه:eek:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سیستم عامل JAM
microsoft windows mobile 2003 second edition for pocket pc

ایا میتوان سیستم عامل جم را به win mobile5 ارتقا داد؟
نه متاسفانه نمی شه

آیا برنامه ای که تحت wm5 اجرا میشود, در wm2003se اجرا میشود؟
بعضی از برنامه ها بله، بعضی ها نه. هر برنامه ای رو که بخواید ببینید روی wm2003 کار می کنه یا نه، کافیه برید توی سایت سازندش (یا سایت هایی مثل pocketgear یا handango ) و ببینید جلوی system requirements چی نوشته، اگه wm2003 بود یعنی کار می کنه، اگه فقط wm5 بود یعنی فقط توی wm5 کار می کنه.
خرید یه ppc با سیستم عامل wm2003 ، یه خورده محدودیت ایجاد می کنه براتون، چون بعضی از برنامه نویس ها و شرکت ها دیگه برنامه هاشونو کامپتیبل با نسخه های قدیم ویندوز نمی نویسن. البته یه سری برنامه های باحال (ولی خیلی محدود) هم هستن که فقط روی wm2003 اجرا می شن!!

amirtooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من i-mate jamin دارم. مدتیه هر بار که با USB به کامپیوتر وصلش می کنم ساعت PPC یک ساعت میره جلو. چیکار کنم؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا این p525 من هم اینهایی که گفتی رو داره! یعنی hard reset هم بکنی اینا بازم هستن(فکر کنم به صورت پیش فرض گذاشتنشون) بی خیاله پاک کردنشون بشی بهتره:happy:

قربان اگر فایل هایی به صورت پیش فرض باشن یعنی روی رام هستن
دو راه داره اینو بفهمید ، یکی اینکه با رسکو تیک فایل های رام رو نشون بده رو بردارید
یکی اینکه پاکشون کنید و سافت ریست کنید
اگر برگشتن ، یعنی توی رام هستن
موفق باشید

meykou

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من i-mate jamin دارم. مدتیه هر بار که با USB به کامپیوتر وصلش می کنم ساعت PPC یک ساعت میره جلو. چیکار کنم؟

به خاطر اینکه ساعت کامپیو تر شما یک ساعت رفته جلو
ساعت کامپیو تر به خاطر تغییر ساعت رفته جلو

saminoooooooooo

Registered User
لایک‌ها
0
ایمیت جم نوش چنده؟

راستی نمیدونم ایا تاپیکی برای قیمت پاکتها هست یا نه اگه باشه خوبه ها :rolleyes:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
قربان اگر فایل هایی به صورت پیش فرض باشن یعنی روی رام هستن
دو راه داره اینو بفهمید ، یکی اینکه با رسکو تیک فایل های رام رو نشون بده رو بردارید
یکی اینکه پاکشون کنید و سافت ریست کنید
اگر برگشتن ، یعنی توی رام هستن
موفق باشید

اون راه رسکو رو که امتحان نکردم اما به طور معمولی پاک نمیشن چون همیشه in use هستند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا