• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

0bama

Registered User
لایک‌ها
29
@drdexter سلام دکتر جان اون مورد قبلی که گفتید جوابشون رو ندم ابتدا اعلام کنم ، بهم امتیاز منفی بازارچه دادن ، متاسفانه یا سنشون کمه یا تعادل روحی روانی ندارن
http://forum.persiantools.com/bazar/feedback/ادم-بی-شخصیت-به-ادب-و-پرخاشگر-و-دروغگو-محض.129592/view

ببین چی نوشته تو فیدبک :
اين كاربر phoenix1368 براي منم فيد بك بازارچه الكي داده و توهين كرده با توجه به اينكه بنده هيچ معامله اي با اين فرد كم سن و بي تربيت نداشتم و همين متناي بي ادبيو نوشته به نظر سن زير ١٢ مياد خيلي بي تربيت هست متاسفانه حرف زدن فارسي هم بلد نيست!
نگاه كنيد توهين كرده:
http://forum.persiantools.com/bazar/feedback/ادم-بی-ادب-بی-شعور-و-فحاشگر-و-سن-زیر-14-سال.129650/view
توهين هاي ايشون در فيد بك :
ادم بی ادب بی شعور و فحاشگر و سن زیر 14 سال
با این شخص معامله کنید انگار با پسر 14 ساله بوده
مديران لطفا بررسي كنيد و اين كاربر بي تربيت phoenix1368 را بن كنيد
با تشكر

Last edited:

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
مدیران محترم و عزیز یه توجهی کنن
لطفا امتیاز منفی فقط برای دوستان محترم امتیاز بالا باز باشه و برای دوستان امتیاز پایین که ثباتی رو تو سایت برای خودشون کسب نکردند بسته باشه تا ارزش سازی بشه و قدر زحمات دونسته بشه بنده تو کامنت های قبلی تاکید رو داشتم و این وضعیت خوبی نیست
فرد امتیاز بالای 100 تو فروم ارزشهاش بسیار بالاتر از یک فرد با امتیاز پایین هست پس یه تبعیض باید قائل شد تا ارزشهای دوستان امتیاز بالا حفظ بشه متشکر از مدیریت محترم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
مدیران محترم توجه کنن
لطفا امتیاز منفی فقط برای دوستان محترم امتیاز بالا باز باشه و برای دوستان امتیاز پایین که ثباتی رو تو سایت برای خودشون کسب نکردند بسته باشه تا ارزش سازی بشه و قدر زحمات دونسته بشه
فرد امتیاز بالای 100 تو فروم ارزشهاش بسیار بالاتر از یک فرد با امتیاز پایین هست پس یه تبعیض باید قائل شد تا ارزشهای دوستان امتیاز بالا حفظ بشه متشکر از مدیریت محترم
خب میشه بفرمایید اون بنده خدایی که امتیاز کمی داره و از قضا کلاه هم سرش رفته ( حالا تحت هر شرایطی از معامله راضی نبوده ) باید چیکار کنه ؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
خب میشه بفرمایید اون بنده خدایی که امتیاز کمی داره و از قضا کلاه هم سرش رفته ( حالا تحت هر شرایطی از معامله راضی نبوده ) باید چیکار کنه ؟
درسته اقای یزدانی اما
میتونه همینجا اعتراض کنه و پیگیر باشه کسی که بالای 100 تا امتیاز مثبت داره حتما کارش درسته !!

0bama

Registered User
لایک‌ها
29
میتونه همینجا اعتراض کنه و پیگیر باشه کسی که بالای 100 تا امتیاز مثبت داره حتما کارش درسته !!
امتياز مثبت كاري نداره نفري هزار تومن به يوزرا ميدي مثبت ميدن

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
امتياز مثبت كاري نداره نفري هزار تومن به يوزرا ميدي مثبت ميدن
برای اونم بنده تو کامنتا راه حلی گذاشتم که قرار دادن لینک تاپیک معامله اجباری بشه
حداقل این راه باعث میشه که مشکلات کمتر بشه

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
درسته اقای یزدانی اما
اینجا چندماه پیش یه نفر 145 تا امتیاز مثبت داشت و به بهانه ی فروش آیفون از چند نفر پول گرفت و سرشون رو کلاه گذاشت و رفت !

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
مدیران محترم و عزیز یه توجهی کنن
لطفا امتیاز منفی فقط برای دوستان محترم امتیاز بالا باز باشه و برای دوستان امتیاز پایین که ثباتی رو تو سایت برای خودشون کسب نکردند بسته باشه تا ارزش سازی بشه و قدر زحمات دونسته بشه بنده تو کامنت های قبلی تاکید رو داشتم و این وضعیت خوبی نیست
این کاربری که اومده به این دوتا عزیز الکی امتیاز منفی داده؛ امتیاز خودش 30 هست و کم نیس. پس واقعا نمیشه از رو تعداد امتیاز به طور صد در صد تشخیص داد که کی مورد داره و کی کارش درسته.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اینجا چندماه پیش یه نفر 145 تا امتیاز مثبت داشت و به بهانه ی فروش آیفون از چند نفر پول گرفت و سرشون رو کلاه گذاشت و رفت !
یادم میاد تنها کسی که این حرفو زد یکی اومد پیش فروش کرد ایفون 6 پلاس رو از بچه های استان گلستان بود همون؟ تحویل 4 هسته ای داشت

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
این کاربری که اومده به این دوتا عزیز الکی امتیاز منفی داده؛ امتیاز خودش 30 هست و کم نیس. پس واقعا نمیشه از رو تعداد امتیاز به طور صد در صد تشخیص داد که کی مورد داره و کی کارش درسته.
اگه توجه کنید هیچ تاپیک معامله ای ضمیمه نشده
و اکثر معاملاتشون خرید هست نه فروش

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
یادم میاد تنها کسی که این حرفو زد یکی اومد پیش فروش کرد ایفون 6 پلاس رو از بچه های استان گلستان بود همون؟ تحویل 4 هسته ای داشت
نه عزیز یه کاربر دیگه که نام کاربریش دقیقا یادم نیس. آواتارش عکس گوسفند بود:D حتی فروشنده ی معتبر هم بود ولی همه ی اطلاعاتی که داده بود جعلی بود

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
نه عزیز یه کاربر دیگه که نام کاربریش دقیقا یادم نیس. آواتارش عکس گوسفند بود:D حتی فروشنده ی معتبر هم بود ولی همه ی اطلاعاتی که داده بود جعلی بود
من خودم فقط با کسانی که میشناسمشون خریدو فروش میکنم فروشنده معتبر هم اعتباری نیست

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
یوزر black_ice چند ماه قبل به بنده امتیاز منفی دادن و دلیل رو "امتیاز دادن منفی بدون هیچ دلیل" نوشتن، تازه متوجه شدم (فک کنم دیروز بود) ریپورت دادم، ولی برای پیگیری سریعتر اینجا مطلبی ارسال کردم، (عذرخواهی می کنم اگه خلاف قوانین باشه)، سال 2012 یه تاپیک مزایده داشتم ایشون بید دادن ولی حتی جواب پیام ندادن که بگن منصرف شدن، به پیشنهاد مدیر بخش به ایشون امتیاز منفی داده بودم.
حالا خواهش دارم اگه ممکنه یا یوزر کاربری بنده رو حذف کنید، یا ضمن حفظ امتیازات بنده، امکان ارسال فیدبک رو دوطرفه (ارسال-دریافت) برای یوزرم و همچنین دسترسی برای ارسال تاپیک در بازارچه رو ببندید، اگه امکانش نیست هم مرسی که مطلبم رو خوندید.
با تشکر

amir5112

Registered User
لایک‌ها
44
اقا چطوری امتیاز مثبت بدیم ما ؟؟؟؟ چطور امتیاز دریافت کنیم یکی کامل توضیح بده چجور درجمون بره بالا

ahmad4u

Registered User
لایک‌ها
31
چرا نمی توانم امتیاز دهم
جایی نوشته بود باید درجه Registered User باشم
شرایط رسیدن به درجه Registered User چیه؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

amir5112

Registered User
لایک‌ها
44
والا کسی نیس ج بده همه ب فکر خودشونن

amir5112

Registered User
لایک‌ها
44
الوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
اقا چطوری امتیاز مثبت بدیم ما ؟؟؟؟ چطور امتیاز دریافت کنیم یکی کامل توضیح بده چجور درجمون بره بالا
برای دادن امتیاز مثبت باید registered user شوید ! برای registered user باید 70 پست مفید در انجمن داشته باشید و حداقل یک ماه از فعالیت شما گذشته باشد ...
در مورد دریافت امتیاز بازارچه هم با توجه به نحوه و عملکرد فروشتان و راضی بودن مشتریان در امر فروش به شما امتیاز مثبت تعلق می گیرد ... که مشتریان این امتیاز را به شما می دهند

ahmad4u

Registered User
لایک‌ها
31
برای دادن امتیاز مثبت باید registered user شوید ! برای registered user باید 70 پست مفید در انجمن داشته باشید و حداقل یک ماه از فعالیت شما گذشته باشد ...
در مورد دریافت امتیاز بازارچه هم با توجه به نحوه و عملکرد فروشتان و راضی بودن مشتریان در امر فروش به شما امتیاز مثبت تعلق می گیرد ... که مشتریان این امتیاز را به شما می دهند
بنظرم به تعداد پست ها باشه نه یک ماه عضویت چون تاریخ عضویت: 5 دسامبر 2007 هستش یعنی 7 سال
من فروشنده نیستم بلکه میخواهم به یکی از فروشندگان با اخلاق و با انصاف و متعهد امتیاز بدم که متاسفانه نمیشه
بنظرم مدیران باید تمهیداتی اتخاذ کنند که کاربران عادی هم بتوانند به فروشندگان خوب انجمن امتیاز بدهند

بالا