• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرهنگ رانندگی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
فرهنگ رانندگی در ایران = الاغ رانی مدرن
من امشب داشتم تو یه جای باریک که جای فقط 1 ماشین بود میرفتم جلوم هم ماشین بود یعنی جا برای سرعت خیلی بیشتر نداشتم ولی سرعت نرمال بود کم نبود واقعا تو دندهد3 بود یه پراید پشتی از این هاچ بکای شخمی سفید شروع کرد به بوق زدن و نور بالا دادن که من سر درد گرفتم اصلا منم دیدم این گاوه ول کن نیست دستمو از شیشه اوردم بالا چرخوندم علامت دادم به نشونه اینکه چیکار داری میکنی چرا بوق میزنی الاغ اقا راننده اینو که دید دیدم صدای هوووش در اومد داد زد شدید گازو گرفت چنان از کنارم رد کرد که گفتم الان میماله از اون طرف هم اصلا جا نبود رفتش رو پل یه صحنه که بعد کشید جلوم :| واقعا باید به اینا چی گفت؟؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Last edited:

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
با احترام
شاید ایده ی شما، مسبب خیر بشه تا فرهنگ رانندگی افزایش پیدا کنه در ایران. و همینطور رعایت حقوق ماشین ها نسبت به هم، همچنین ماشین ها و عابرها به هم و بالعکس.
با تشکر

Darkside Fury

Registered User
لایک‌ها
89
به این مساله که فکر میکنم اعصابم میریزه بهم

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
ایستگاه تاکسی سر تقاطع؟

شما توجه کردی سر تقاطع یک دقیقه وایسی همه میریزن سرت. کارشون درسته چون جای وایسادن نیست. ولی حالا شما بگو چرا سر تقاطع ها ایستگاه گردن کشی تاکسی ها شده؟ یه ترافیک هایی ایجاد میشه عجیب فقط چون مسافر کشن مورد قبوله؟ خود پلیس در فرهنگ سازی تبعیض قاءل میشه ....

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان - برای پست هاتون عنوان اگر بزارید عالی میشه !!!!

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
یه مطلب جالب هم پیدا کردم که براتون میذارم.جالبه حتما بخونید:

تقصیر راننده ها نیست

چقدر در مورد رانندگی بد ایرانی ها و به خصوص تهرانی ها شنیده ایم و گفته ایم. گاهی فراموش کرده ایم که خودمان هم جزو این رانندگان هستیم. گاهی هم فخرفروشانه دماغمان را بالا گرفته ایم و با یک ژست از فرنگ برگشته گفته ایم: «شماها چه جوری تو این مملکت رانندگی می کنید؟»*
چند وقتی است که تصمیم گرفته ام که موضوع رانندگی ایرانی را با نگاهی دیگر ببینم و اتفاقا به نتایج جالبی هم رسیده ام. مهمترین نتیجه ای که گرفته ام این است که حکم برائت رانندگان ایرانی و تهرانی را صادر کنم. آنها مقصر نیستند. اگر هم باشند، همه تقصیر متوجهشان نیست.

بامپ
در یک بلوار پهن داری می روی، سرعتت هم مجاز است، که ناگهان و بی هوا یک دست انداز بزرگ مثل کوه جلویت سبز می شود. یا باید از رویش بپری، یا یک دفعه ترمز کنی، یا به راست یا چپ منحرف می شوی. بعد که از شوک دست انداز اول گذشتی، دوباره رانندگی معقول را شروع می کنی که یک دست انداز شکسته با میخ های درآمده جلویت سبز می شود. از این یکی نمی شود هیچ جوری رد شد. یا باید از رویش بگذری و اگر پنچر شدی ناراحت نشوی، یه باید باز هم به چپ و راست منحرف بشوی.
اگر در یک خیابان ناگهان ماشین جلویی ترمز کرد و نزدیک بود با او تصادف کنید، یا اگر ناگهان راننده سمت راست یا چپ سر ماشینش را به طرف شما کج کرد، یادتان باشد، همه اش تقصیر او نیست. بیچاره با یک «مانع» روبرو شده.

دوربرگردان
بزرگراه و اتوبان خیابان پهنی است که وسطش معمولا یه باغچه بزرگ دارد. در یک طرف این باغچه ماشین ها می آیند، و در طرف دیگر می روند. خروجی های بزرگراه همیشه در سمت راست آن تعبیه شده که به شکل یک زیرگذر یا پل از روی باندهای خیابان اصلی رد می شوند و شما را به یک خیابان یا بزرگراه دیگر می رسانند. برای عوض کردن جهت رانندگی خود مجبورید به اصطلاح «پاپیون» بزنید. یعنی از خروجی بیرون بروید و وارد یک بزرگراه متقاطع بشوید و سپس باز از خروجی آن خارج شده و به جهت عکس اولیه خود در بزرگراه اول وارد شوید. گفتم همیشه؟ خب نه! استثنائاتی هم هست. مثلا در بعضی کشورها جهت رانندگی برعکس است. مثل انگلیس. مثل ژاپن. گاهی هم در ایران زندگی می کنید. در این صورت در هر بزرگراهی در خط سرعت یا خط اورژانس، منتظر یک «دوربرگردان» یا خروجی از سمت چپ باشید!
بنابراین یا باید در خط سرعت با سرعتی کمتر از خطوط دیگر حرکت کنید و احتیاط را از دست ندهید که ناگهان یک «دوربرگردان» سر راهتان قرار بگیرد، یا با سرعت معمول «خط سرعت» پیش بروید و اگر خلوت بود ناگهان سرتان به جدولهای عجیب دوربرگردان اصابت کند. یا اینکه نوعی حرکت مارپیچی ابداع کنید. کاری که رانندگان بدبخت تهرانی یاد گرفته اند. با سرعت معمول در خط سرعت حرکت می کنید و صد متر مانده به دوربرگردان، خط تان را عوض می کنید. سپس، بعد از گذشتن از دوربرگردان مذکور، باز خط تان را عوض می کنید و به مسیر ادامه می دهید تا صد متر مانده به دوربرگردان بعدی....

شاخسار طرب!
یکی از وظایف شهرداری رسیدگی به فضای سبز و گل و گیاهان و درختان شهر است. سالی سه چهار بار باید گلهای باغچه ها عوض شوند و گلدانهای گلی کوچک شان همراه با خاک اضافه کنار خیابان قرار می گیرد تا کسی آنها را بعدا پاک کند. سالی دو بار هم درختان هرس می شوند. شاخ و برگهای اضافی شان کوتاه می شود تا شاداب و زنده و جوان شوند. شاخه های اضافی را پس از اصلاح در کیسه های بزرگی که به همین منظور در نظر گرفته شده قرار می دهیم و کیسه ها را کنار جدول خیابان خارج از باغچه یعنی همان خط سرعت بزرگراهها، می گذاریم. اگر کیسه فراموش شده بود مانعی ندارد. شاخ و برگها سنگین هستند و معمولا با باد پراکنده نمی شوند. بنابراین خیلی هم نیازی به کیسه و بسته بندی نیست. همانطوری می شود کنار خیابان ریخت شان. گور بابای ماشینها.

خط کشی
بسیاری از خیابانها خط کشی ندارند. یعنی لابد نیازی به این کار زاید نیست. چون فرض بر این است که به هر حال کسی مقید به رانندگی میان خطوط نیست. اما این بار دقت کنید که رانندگی در خیابانهای فاقد خط کشی چه لذتی دارد! هیچ کسی سر جای خودش نیست. جایی وجود ندارد که کسی در آن باشد. قانون این است که به محض اینکه توانستی از ماشین کناری یا جلویی جلو بزنی یا اینکه نگذاری عقبی از تو جلو بزند.

چراغ راهنما
چراغ های راهنما برای خود برنامه ریزی مفصلی دارند. برنامه شان به این ترتیب است که مثلا تنظیم شده اند که 40 ثانیه قرمز باشند و 10 ثانیه سبز. بعد ثانیه ها را برایتان می شمارند. وقتی شمارش معکوس به 2 رسید، همانجا گیر می کند. فرض کنید چراغتان سبز است و روی عدد دو ایستاده. اول سرعتتان را کم کرده اید چون فکر می کردید به آن سوی چهارراه نمی رسید. بعد متوجه اشتباهتان شده اید و پا روی گاز دارید می روید که در ثانیه دهم شماره دو به آن طرف برسید که یک دفعه بدون هیچ اطلاع قبلی چراغ قرمز می شود! چه چیزی هیجان انگیزتر از این.
ولی موضوع چراغ های راهنما به همین جا ختم نمی شود. و از این هم می گذرم که در بعضی کشورها تنظیم چراغهای راهنما به هم مربوط است، و معمولا طوری توالی سبز و قرمز آنها را تنظیم می کنند که شما پس از 160 ثانیه پشت چراغ قرمز دو باره با صد متر فاصله پشت یک چراغ 70 ثانیه ای دیگر نمانید. و در تهران هیچ قاعده ای چراغهای راهنما را به هم مربوط نمی کند، مگر بی قاعدگی.
فقط می خواستم یادی از یکی از چراغهای راهنمای زیبا بکنم که فقط دو ثانیه سبز می شد. باور کنید شوخی نمی کنم. فقط دو ثانیه.

پایان
اگر بخواهم مواردی را که به بد رانندگی کردن رانندگان تهرانی منجر می شود فهرست کنم، حوصله همه مان سر می رود. واقعا آنقدر می شود به موارد متعدد و جالب اشاره کرد که در آخر یک کتاب می شود. سرتان را هم درد آوردم. برای حسن ختام تنها به یک مورد دیگر اشاره می کنم که مربوط به عابران پیاده است. یک بار خیلی با احساس شخصیت خودم را آماده کردم که از خط کشی عابر عبور کنم. یاد محله برو بیا به خیر باد! اول سمت چپ را نگاه کردم و با اطمینان از اینکه اگر محاسباتم درست باشد زیر ماشین نمی رود به وسط خیابان رسیدم. این بار به راست نگاه کردم و مجددا محاسباتم را تکرار کردم و با توجه به سیل ماشین هایی که در حرکت بودند و تصمیم هم نداشتند سرعتشان را کم کنند، با در نظر گرفتن ثانیه و سانتی متر و میلیمتر، رفتم آن طرف. فقط فکر اینجا را نکرده بودم که آن طرف راهی برای رسیدن به پیاده رو نیست. تصور کنید خط کشی عابر، به یک نهر و نرده های کنار خیابان منتهی می شد. هیچ راهی نبود جز طی کردن طول خیابان تا جایی که نرده ها تمام شود!

منبع : http://aramdel.com/archives/2007_01.php
اینا هیچ کدوم دلیل خرکی رانندگی کردن نیست مردم ما ب علت ظعف و نظارت بد پلیس هر جور دلشون بخواد رانندگی میکنن و همیشه هم حقو ب خودشون میدن حتی اگه تصادف بشه هم زیربار نمیرن و طرف مقابل رو مقصر میدونن فرهنگ تو کشور ما یعنی زور تا بالا سر کسی زور نباشه انجام نمیده نمونش کمربند ایمنی ک نبستنش جریمه داره,فرهنگ رانندگی رو پلیس خیلی راحت میتونه درست کنه فقط چند تا کار باید انجام بده تو تمام راه های ایران دوربین کنترل نصب بشه نه اینکه افراد رو بذاره تو سرما و گرما ک باعث بازدهی پایین کاربشه دقیقا خلاف ها همون جاهایی رخ میده ک نه پلیس هست نه دوربین ی مثال جالبش دوربین های کنترل سرعت سیار هر جا باشه رعایت میکنن تموم ک شد دوباره پرواز شروع میشه بیشترین عامل تصادفات هم سرعت من خودم سرعتم رو 100 نهایت 110 تو اتوبان از پلیس هم نمیترسم واسه حفظ جون خودم ک با ماشین ایربگ و abs و ebd و ترمز دیسکی سرعت غیر مجاز نمیرم در حالی ک وقتی دارم حرکت میکنم با این سرعت 70 تا 80 درصد ماشینها ازم سبقت میگیرن حتی پراید ک با مشت فرو میره سرعت غیر مجاز میرن بعد میگن پراید کشته میده مثل آدم کسی بره هیچ چی نمیشه البته ضعف پلیس و قانون فقط دوربین نیست در کشورهای دیگه با رانندگان حادثه ساز برخورد جدی مثل زندان میکنن پدرشون رو در میارن گواهینامه رو باطل میکنن من مطمئنم اگه از خیلی ها دوباره امتحان سفت و سخت بگیرن تو ایران همشون رد میشن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ما مشکل زیاد داریم
اصلیشم جدا از فرهنگ، ماشین های نا امن با ترمز های چرت و خیابون های غیر استاندارده.یعنی به هر شکلی که تونستن در اوردن

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Prostreet

Registered User
لایک‌ها
43
در چند مورد اگر بخوای در مورد فرهنگ رانندگی توی ایران حرفی به میان بیاری باید بگی فرهنگ رانندگی تعریفش در ایران اینه :
1 - بوق زدن به تعداد لازم
2 - لایه کشیدن به حد کافی
3 - چراغ زدن و بوق زدن به ماشینی که داره آرام راهش رو میره اما تو تحمل نداری و میخوای برسی به آسمون ( نه که رئیس شرکت مایکروسافت منتظرته که سند میلیاردی قرادادت را امضا کنه )
4 - چسبیدن به ماشین جلویی که در حال حرکته ( یعنی طوری میچشبی بهش که احیانا اگه یه لحظه به هر دلیلی ماشین جلویی ترمز کرد تو دیگه فرصت نداری ماشین رو کنترل کنی زدی بهش ) بعد هم که تصادف رخ داد از ماشین پیاده میشی و توپت پره و حق به جانب کاملی
5 - حرکت بین خطوط و عدم رعایت فاصله عرضی مناسب با سایر وسایل نقلیه ( به خصوص در بزرگراه ها )
6 - راه ندادن به همدیگه در تقاطع ها و چهار راه ها ...... انگاری که موقع رانندگی میخواییم کله همدیگه رو بکنیم یا اینکه انگار با هم مسابقه گذاشتیم اصلا هم از صبر و حوصله و به خصوص از گذشت در رانندگی خبری نیست خیلی وقت ها با یک گذشت خیلی ساده میشه باعث شد یه معبر خاصی توش ترافیک نشه اما متاسفانه بعضی از ما راننده ها وقتی یه جا داره ترافیک میشه خودمون هم میاییم و معبر را تنگ تر می کنیم و کامل قفلش می کنیم بعدش هم که اعصابمون به خاطر یسته شدن مسیر خرد شد چیکار می کنیم بوق می زنیم ( یه جمله ای هست که میگه " خود کرده را تدبیر نیست ) در صورتی که رفتار درست و عاقلانه در اینجور شرایط اینه که قبل از اینکه مسیر کامل بسته بشه عفب تر باییستیم و اجازه بدیم کم کم ماشین ها رد بشن بعدش هم خودمون رد میشیم دنیا که تمام نمیشه همه بالاخره رد خواهند شد این بی صبری و هجوم آوردن معنی اش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7 - راه ندادن به عابرین پیاده ... موقعی که میبینیم در یک معبر یا خیابان یک یا چند عابر پیاده می خوان رد بشن اگر شرایط طوری باشه که بتونیم بهشون اجازه بدیم که عبور کنند چه اشکال داره مگه ؟؟؟ بعضی ها طوری رانندگی می کنند که من خودم که بعضی وقت ها پیاده دارم از خیابان رد میشم اگر یه لحظه حواسم نباشه کامل زیرم گرفته خلاص ( فکر کرده چون نشسته پشت فرمون دیگه باید تا آخر گاز بده و تا بی نهایت بره
8 - عدم رعایت سرعت مناسب ( سرعت مطمئنه ) نیازی به توضیح سرعت مطمئنه نست همتون دیگه میدونید یعنی چی . پلیس همیشه راجبش گفته ........ اینجور بگم در هر شرایطی باید راننده طبق وضعیت راه و مسیر و با توجه به وضعیت جسمانی خودش سرعت مناسبی را برای حرکت انتخاب کنه ... اگر در هنگام رانندگی دید کافی ندارید ( رانندگی در شب ) به هر دلیل شاید وضعیت روشنایی محلی که از آن عبور می کنید مناسب نیست در اینجا باید سرعتتون رو به حد لازم تقلیل بدید و بر عکس اگر هنگام روشنایی ( رانندگی در روز ) در حال حرکت هستید و دید کافی دارید در این شرایط سرعت مطمئنه را باز باید خودتون تنظیم کنید .............. این ها همه به کنار @@@ فرض کنید مثلا امروز صبح دارید با ماشین به محلی می روید و احساس می کنید از نظر جسمانی کمی ناخوشید ( سر حال یا اصطلاحا Refresh ) نیستید ... خوب اینجا شما دیگه نباید تند برید و با خودتون بگید الان که روز هست و دید کافی هم دارم درسته دید کافی دارید اما حالتون سر جاش نیست پس رعایت کنید. سرعت مطمئنه یعنی همین یعنی هر راننده ای با توجه به شرایط جسمی ( و حتی شرایط روحی ) خودش و با توجه به شرایط راه و مسیر سرعت مناسبی را برای خودش در نظر بگیره خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلاص ...
9 - متاسفانه خیلی زیاد مشاهده میشه که در مسیرها و در خیابان ها به خصوص در خیابان های تنگ که به زور دو ماشین میشه ازشون عبور کنه ( رفت و برگشت ) عده ای ماشین هاشون را به صورت دوبله پارک می کنند و میرن به امان خدا !!!!!!!!!!!!!!!!! بابا مرد حساب راه را بستی خودت هم رفتی دنبال نخود سیاه ؟؟؟ اگر هم اشتباهی یه خورده گرفتی به آینه اش دادگاهی ات می می کنه !!! هیچوقت تحت هیچ شرایطی دوبله پارک نکنید .
فعلا همین موارد را داشته باشید ... به خدا اگر بهترین ماشین ها رو هم بهمون بدن ( از نظر فنی و کیفیت و سیستم ترمز و و و ...... ) تا خودمون درست نشیم فایده نداره ... ای کاش به این اندازه که دم از غرب می زدیم کمی هم از فرهنگ و رانندگی هاشون یاد می گرفتیم که چه طوری قشنگ پشت سر هم با صبر و حوصله با رعایت فاصله و مرتب و خط کشی شده رانندگی می کنند :general601:

Last edited:

Prostreet

Registered User
لایک‌ها
43
فرهنگ رانندگی در ایران = الاغ رانی مدرن
من امشب داشتم تو یه جای باریک که جای فقط 1 ماشین بود میرفتم جلوم هم ماشین بود یعنی جا برای سرعت خیلی بیشتر نداشتم ولی سرعت نرمال بود کم نبود واقعا تو دندهد3 بود یه پراید پشتی از این هاچ بکای شخمی سفید شروع کرد به بوق زدن و نور بالا دادن که من سر درد گرفتم اصلا منم دیدم این گاوه ول کن نیست دستمو از شیشه اوردم بالا چرخوندم علامت دادم به نشونه اینکه چیکار داری میکنی چرا بوق میزنی الاغ اقا راننده اینو که دید دیدم صدای هوووش در اومد داد زد شدید گازو گرفت چنان از کنارم رد کرد که گفتم الان میماله از اون طرف هم اصلا جا نبود رفتش رو پل یه صحنه که بعد کشید جلوم :| واقعا باید به اینا چی گفت؟؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
خداییش حرف دلم را زدید :general707: برای من هم بسیار زیاد پیش اومده همین حالت که دارم راهم را میرم و ( با عرض پوزش ) یه گاوی میفته پشت سرم دیوانه ام می کنه از بس که چراغ میزنه - بوق میزنه به خدا دوست دارم اگر بشه همون لحظه بزنم کنار واسم همونجا تا هر چی از این بی شعورها که پشت سرم هستند برن گم بشن .......... بدبختی یکی دو تا هم نیستن ( عین سنگ توی برنج هستند ) آدم نمیدونه باهاشون چکار کنه !!! به خدا همینها باعث تصادفات در شهر و جاده ها هستند اگر دست من بود تمام این راننده های اینجوری رو گواهینامه هاشون رو باطل می کردم بهشون یه گاری ( یا فرغون ) چهار چرخ می دادم برن دنبال کارشون ( والا گاری هم واسه اینا زیاده ) ... اسن یه چیز دیگه داریم میریم جلو راه بندون میشه پشت سریت هی بوق میزنه هی بوق میزنه :general106::general106::general106: آخه ابله جان این بوق تو چه فایده ای داره نکنه فکر کردی امواج صوتی بوق شما باعث میشه مسیر باز بشه :general304: این کار جز اینکه اعصاب خودش و دیگران رو خرد می کنه سود دیگه ای نداره ...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خداییش حرف دلم را زدید :general707: برای من هم بسیار زیاد پیش اومده همین حالت که دارم راهم را میرم و ( با عرض پوزش ) یه گاوی میفته پشت سرم دیوانه ام می کنه از بس که چراغ میزنه - بوق میزنه به خدا دوست دارم اگر بشه همون لحظه بزنم کنار واسم همونجا تا هر چی از این بی شعورها که پشت سرم هستند برن گم بشن .......... بدبختی یکی دو تا هم نیستن ( عین سنگ توی برنج هستند ) آدم نمیدونه باهاشون چکار کنه !!! به خدا همینها باعث تصادفات در شهر و جاده ها هستند اگر دست من بود تمام این راننده های اینجوری رو گواهینامه هاشون رو باطل می کردم بهشون یه گاری ( یا فرغون ) چهار چرخ می دادم برن دنبال کارشون ( والا گاری هم واسه اینا زیاده ) ... اسن یه چیز دیگه داریم میریم جلو راه بندون میشه پشت سریت هی بوق میزنه هی بوق میزنه :general106::general106::general106: آخه ابله جان این بوق تو چه فایده ای داره نکنه فکر کردی امواج صوتی بوق شما باعث میشه مسیر باز بشه :general304: این کار جز اینکه اعصاب خودش و دیگران رو خرد می کنه سود دیگه ای نداره ...
باحال ترش بوق پشت این چراغ قرمزاس که سبز نشده میزنن
این اخر گریس جون خودم

Prostreet

Registered User
لایک‌ها
43
باحال ترش بوق پشت این چراغ قرمزاس که سبز نشده میزنن
این اخر گریس جون خودم

منشا این مسئله به طور خلاصه 2 چیزه :
1 - عدم رعایت احترام به حقوق یکدیگر
2 - نداشتن صبر و حوصله و شکیبایی در رانندگی

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
یه خواهشی دارم من از حضار محترم!
کلا تو رانندگی به همدیگه راه بدید سر دور زدن! لامصب اینقدر بد میپیچن بعضی ها سر بریدگی اشهد رو باید خوند! بعضی ها هم میبینن یکی داره دور میزنه 120 تارو رد میکنن که راه ندن! خوب پدر من راه بده چی میشه!!!!

دور برگردون رو هم که محاسبات فضایی میکنن یه جایی میزنن که اصلا جای دور زدن ماشین نیست!!!!!:general210::general210::general210::general210:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یه خواهشی دارم من از حضار محترم!
کلا تو رانندگی به همدیگه راه بدید سر دور زدن! لامصب اینقدر بد میپیچن بعضی ها سر بریدگی اشهد رو باید خوند! بعضی ها هم میبینن یکی داره دور میزنه 120 تارو رد میکنن که راه ندن! خوب پدر من راه بده چی میشه!!!!

دور برگردون رو هم که محاسبات فضایی میکنن یه جایی میزنن که اصلا جای دور زدن ماشین نیست!!!!!:general210::general210::general210::general210:
امروز دقیقا جلوم تصادف شد!منم شانس اوردم فقط!!
تو بلوار پیروزی سمت پمپ بنزین اونجا ماشینا با سرعت زیاد میان یه بریدگی داره اومدم برم جلوم یه ریو بود (قبلا از بس اینجا بد بود میرفتم دور میدون دور میزدم)دیدم یکم داره الکی لفت میده یه بوق زدم رفت جلوتر نیومد مث ادم سریع دور بزنه ماشینشو راست کنه منم ماشینم رو خط بریدگی جدول بود یه پژو پارسه سال :دی با سرعت 80 تا اومد از بین ما یعنی جلو من و عقب ریو رد کنه نتونست زد به عقب ریو کلا فاتحه گلگیر خونده شد بعدشم دیگه فحش کشی :| فقط من شانس اوردم جلو نرفتم وگرنه فاتحه کاپوت و گلگیر جلوم خونده شده بود
یعنی ملت نه حاضرن با سرعت مجاز بیان که بتونن کنترل کنن نه ماشینو به اون گندگیو میبینن ولی سرعتو کم نمیکنن!! اخه یه ترمز خیلی سخته؟ یا اینکه ماشینت بره علاف بشی؟

khunires

لایک‌ها
4,947
امروز دقیقا جلوم تصادف شد!منم شانس اوردم فقط!!
تو بلوار پیروزی سمت پمپ بنزین اونجا ماشینا با سرعت زیاد میان یه بریدگی داره اومدم برم جلوم یه ریو بود (قبلا از بس اینجا بد بود میرفتم دور میدون دور میزدم)دیدم یکم داره الکی لفت میده یه بوق زدم رفت جلوتر نیومد مث ادم سریع دور بزنه ماشینشو راست کنه منم ماشینم رو خط بریدگی جدول بود یه پژو پارسه سال :دی با سرعت 80 تا اومد از بین ما یعنی جلو من و عقب ریو رد کنه نتونست زد به عقب ریو کلا فاتحه گلگیر خونده شد بعدشم دیگه فحش کشی :| فقط من شانس اوردم جلو نرفتم وگرنه فاتحه کاپوت و گلگیر جلوم خونده شده بود
یعنی ملت نه حاضرن با سرعت مجاز بیان که بتونن کنترل کنن نه ماشینو به اون گندگیو میبینن ولی سرعتو کم نمیکنن!! اخه یه ترمز خیلی سخته؟ یا اینکه ماشینت بره علاف بشی؟

همینجوری شد من یه بار از پهلو با سر ماشین فرو رفتم تو یه ماشین دیگه!!!!! مقصر هم بودم دیگه!!! هی چراغ بوق بیا برو دیگه! مرده نصفه نیمه اومده تو اتوبان وایساده داره میخنده
: |
رفتم تو در ماشینش جلوبندی و رادیات و نصف موتور رفت واسه خودش!!!!!!! 50 تا هم سرعت نداشتم ولی 2 تا ماشین جوری انگار خورد سرهنگ اومده بود گفت 140 تا سرعت داشتی؟؟ :|

یه جوری کلا همه رانندگی میکنن! خو همینا میرن تو هوا هواپیماها سقوط میکنه دیگه :general712::general304:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
همینجوری شد من یه بار از پهلو با سر ماشین فرو رفتم تو یه ماشین دیگه!!!!! مقصر هم بودم دیگه!!! هی چراغ بوق بیا برو دیگه! مرده نصفه نیمه اومده تو اتوبان وایساده داره میخنده
: |
رفتم تو در ماشینش جلوبندی و رادیات و نصف موتور رفت واسه خودش!!!!!!! 50 تا هم سرعت نداشتم ولی 2 تا ماشین جوری انگار خورد سرهنگ اومده بود گفت 140 تا سرعت داشتی؟؟ :|

یه جوری کلا همه رانندگی میکنن! خو همینا میرن تو هوا هواپیماها سقوط میکنه دیگه :general712::general304:
مگه طرف از فرعی نیومده؟ چرا شما مقصر باشی؟ الان تو قضیه من ریو مقصر میشد
منم اگه میرفتم پارس میزد مقصر بودم

khunires

لایک‌ها
4,947
مگه طرف از فرعی نیومده؟ چرا شما مقصر باشی؟ الان تو قضیه من ریو مقصر میشد
منم اگه میرفتم پارس میزد مقصر بودم

سرهنگه گفت که من سرعتم بالا بود! بعد ریو در حال پیچیدن تمام بوده! یعنی راه منو کامل نمیبرده ولی خوب اومد وسط خیابون وایستاد!!! بیمه پول ماهارو داد!:(

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
بی فرهنگ ترین مردم دنیا در رانندگی هستیم

بالا