• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
عجبببببببببببببببببببببببببب

خوب باید کاسه ای زیر بشقاب باشه:)

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام خدمت اساتید.البته بنده قصد ندارم بحثی که هیچ سر رشته ای ازش ندارم شرکت کنم اما یک سوال خیلی مهم برام پیش اومده و اون این.شما نگاه به عکس زیر بکنید(لینک اصلی اینه:لینک اصلی):
2dgmhc5.png

تا چند وقت پیش نوشته بود شیهان فرجی اما الان نوشته سن سی.در ضمن در مورد اون لینکی که آقای سایبر هم دادن سوال داشتم که جریان اون چیه؟؟؟

sharmande man alan jayi hastam ke font farsi nadare
jaryan sade hast man ham ghablan goftam - in site ha check nemikonan ke ki chie, shoma ham alan mitoni beri khodeto submit koni va begi masalan dan8 hasti
bad fek konam onja dan nadade bashe, chon age taraf dan bede mese rafighe man ke hamintori zad dan 7 jolosh minevise 7th (nanadan) so sensei va shihan kardanesh az tarafe kasi bode ke submit karde

chera man ino migam ke khode kasi ke submit karde shihan ro karde sensei va ina daste khodete -- chon male aghaye ashrafi ro negah konid, sensei ro aval neveshte - vaya male fariborz ro negah konid sensei shidoshi dare

tebghe pishfarze size age khodetoon rade ro moshakhas konid - jolosh mizane malan 7th ( nanadan)

az koja khodetoono sabt konid ?

besyar rahate : oon bala ye dokme ghermez rang hast roosh neveshte : keep us updated - easy form !!!
roo oon click konid va go on ....
---

be har hal nokte ine ke dar iran bujinkan budo taijutsu - - ninjutsu -- ya har esmi mikhayd benamidesh vojod nadare - motasefane :)

---
rasi esm man koosha hast

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

کتانا) شمشیرهای ژاپنی

کاتانا (یا کتانا) (ژاپنی: µ¶، انگلیسی: Katana) نام یک نوع شمشیر ژاپنی است که .....

ممنون دوست عزیز ولی قبلا یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود

دوستان لطفا قبل از ارائه مطلبی کل فروم رو مطالعه فرمایید

سلام خدمت اساتید.البته بنده قصد ندارم بحثی که هیچ سر رشته ای ازش ندارم شرکت کنم اما یک سوال خیلی مهم برام پیش اومده و اون این....

این عمل به درخواست خود کانچو انجام شده
شاید بهتر باشه تا خودتون مستقیم از ایشون بپرسید..
شایان ذکره که بگم اواخر خیلی از قوانین و دستورات عوض شده منجمله کلمه ی احترام اوس به شیماس و اونیگای شیماس

توی این 5 صفحه ی قبل بیشتر در مورد نین جوتسو بحث شده
در حالی که اسم این بخش هنرهای رزمی هست
بهتره به سبک های دیگه هم پرداخته بشه

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
2rfanpg.jpg

تکواندو نام هنر رزمی ای است که اکنون به عنوان یک ورزش مدرن المپیکی شناخته می شود . تکواندو را می توان به عنوان اولین ورزش رزمی المپیکی مطرح کرد که از سال 1992 وارد المپیک بارسلون شد .تکواندو طی مدت بیش از بیست قرن در کره توسعه یافته است .
این هنر دفاعی رزمی در آغاز تگوک بگوک کواک بک سوبگولتا (تکگون) (Takgon) نامیده می شد .
انجمن تکواندو در کره در 19 سپتامبر 1961 افتتاح شد و از آن سال نام این ورزش کهنسال کره به تکواندو تغییر یافت .
در 30 نوامبر 1972 (کوک کی وان) مرکز فدراسیون جهانی تکواندو در اطراف شهر سئول کره جنوبی افتتاح شده و رسمیت یافت .
هم اکنون تکواندو را می توان به عنوان پر طرفدارترین ورزش های رزمی در بین کشور ها و ملت ها معرفی کرد چرا که در حال حاضر بیش از 150 کشور ، این ورزش و هنر رزمی را به عنوان یکی از ورزش های رسمی کشور خود پذیرفته اند .
در کشور عزیزمان ایران نیز این ورزش حدود بیش از چهل سال سابقه دارد و یکی از قطب های قدرت جهان در ورزش تکواندو است .

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
ممنون دوست عزیز ولی قبلا یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود

دوستان لطفا قبل از ارائه مطلبی کل فروم رو مطالعه فرمایید

این عمل به درخواست خود کانچو انجام شده
شاید بهتر باشه تا خودتون مستقیم از ایشون بپرسید..
شایان ذکره که بگم اواخر خیلی از قوانین و دستورات عوض شده منجمله کلمه ی احترام اوس به شیماس و اونیگای شیماس

توی این 5 صفحه ی قبل بیشتر در مورد نین جوتسو بحث شده
در حالی که اسم این بخش هنرهای رزمی هست
بهتره به سبک های دیگه هم پرداخته بشه
شرمنده من نمیتونستم 67 صفحه رو بخونم:blush:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ساتامورا
این ورد توسط سامورایی های ژاپنی اختراع شد .. نام مخترع و زمان دقیق ساخت این ورد هنوز مشخص نیست ولی چیزی که مشخصه این ورد بر روی افراد اجرا می شود و اگر کسی که ورد را اجرا می کند این ورد را روی هم پیمان خود اجرا می کرده باعث می شد که ان شخص دارای شجاعت و وفاداری بیشتری بشود و اگر این ورد را بر روی دشمن خود اجرا می کرد باعث می شد فرد شجاعت و وفاداری خود را از دست بدهد ...
بهتر است بدانیم سامورایی های ژاپنی اعتقاد داشنتد باید رو در رو با یکدیگر بجنگند و از وردهایی که از راه دور باعث صدمه به دشمن می شد دوری می کردند ... این ورد تنها وردی بود که قبل از شروع جنگ فرمانده برای افراد خود می خواند و استفاده از این ورد برای دشمن ناجوانمردانه محسوب می شده است...
اصل این ورد در بین سامورایی ها از پدر به پسر انتقال پیدا می کند و فقط سامورایی اصیل می داند چگونه باید ان را ادا کرد

نکته: این کلمه سانامورا چندین معنی در خود جای دارد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مرام نامه سلوک سامورایی:

اولین شرط لازم شمشیر زدن کشف شمشیر است در درون خودش. و این کشف نیازمند هوشیاری است. هوشیاری یعنی تا پای جان جدی بودن، و تا پای جان جدی بودن یعنی با خود یک رنگ بودن. و این یک رنگی یا صداقت است که سرانجام شخص را به کشف راه آسمانی دل هدایت می‌کند.
«شمشیر روح سامورایی است» و باید تمام چیزهایی را که با آن همراه است در یاد داشته باشیم. یعنی وفاداری، از خودگذشتگی، احترام، خیرخواهی و پرورش احساس‌های متعالی دیگر، این است سامورایی راستین. سامورائی دو شمشیر می‌بندد – یکی بزرگ‌تر برا ی حمله و دفاع و دیگری کوچک‌تر برای از بین بردن خود به وقت لزوم. «درگیری با پیله‌ی آدم‌های بیرون و درگیری با پیله‌های خود» برای این‌که شخصی واقعاً به یک استاد بدل شود «عبور از آدم گونگی» صرف داشتن دانش فنی آن هنر کافی نیست او باید عمیقاً در روح درونی آن هنر بکاود و با این کاوش اصالت‌های راستین خویش را دریابد شمشیر بالاترین روز شرف و عزت است

حس درونی با معصومیت و آزادیش می‌تواند راهنمای این جنگجو باشد. در عرصه‌ی کار زار. اما گاه ممکن است که جنگجو در مسیری که برای کسب فنون رزم طی می‌کند ندانسته اقتدار را از حس ستانده و آن را قربانی فنون و ریزه کاری‌های نبرد «آگاهی» می‌کند. حس را باید به حال خود گذاشت کاملاً آزاد که متناسب با سرشتش به هر طرف که می‌خواهد برود مقصود از تربیت معنوی آن است که یادگیری فنون جنگ «کسب آگاهی» بهانه‌ای بیش نباشد. و کار اصلی این باشد که حس را در یک نقطه در بند قرار ندهیم. «تمثیلی می‌آوریم: وقتی که من به درختی نگاه می‌کنم ومی فهمم که یکی از برگ‌هایش قرمز است، دل من با این برگ می‌ایستد. وقتی این اتفاق بیافتد من فقط یک برگ را می‌بینیم و از تشخیص برگ‌های بی‌شمار درخت باز می‌مانم.»
بگذار شمشیر زن خود را چنین تربیت کند که نکوشد حساب شده جان را در جائی محدود کند بلکه بگذارد به راه خودش برود وقتی که جاری بودن در یک نقطه متوقف شود. تمام نقاط دیگر از آن بی‌بهره خواهند ماند از بین بردن یا کمرنگ کردن یک یا چند پیله و تقویت پیله‌های به جا مانده یعنی دور «خود چرخیدن» چیزی که شمشیر زن را در مسیر هدایت می‌کند نیاز درونی اوست به سمت تعالی و این هدف شمشیر زن درگیر و دار نبرد در حال خلق موقعیتی است برای کشف حقیقت خود «انطباق دهید با تعالیم کریشنا به آرجوانا در کتاب گیتا» در گیر و دار نبرد سامورایی از دروازه‌ی فنون جنگ «دانسته‌ها» عبور می‌کند تا در «ندانستگی» به کشف حقیقت خود نائل گردد.

برای رسیدن به مرز ندانستگی از سوی شمشیر زن هیچ کوشش دانسته‌ای صورت نمی‌گیرد. همه‌ی آموخته‌ها آن‌جاست. اما این دانش با انگیخته شدن حس تبدیل به هنری می‌شود که ورای دانش اکتسابی است. پس از آن هنر شمشیر زنی شکل می‌گیرد و در ادامه‌ی مسیر هنر شمشیر زنی به باد سپرده می‌شود تا جایی کاملاً بی‌خبر از کنش‌های خود، با خودی که جائی ناپدید شده که کسی نمی‌داند به کمال برسد. همین که ماه از پشت ابرها بیرون بیاید هر جا که گستره‌ی آبی ببیند کم یا زیاد هیچ فرصتی را برای انداختن سایه‌اش در آن از دست نمی‌دهد
:چند نقل قول کوتاه از رساله‌ی سه گانه‌ی یاگیو و درباره‌ی شمشیر اندیشیدن را رها کن چنان که گوئی آن را رها نمی‌کنی. فن را به کار بر چنان که گوئی آن را به کار نمی‌بندی «انطباق دهید با مقوله جنون اختیاری در عرفان شخصی» هیچ چیز در جانت باقی مگذار .... نخست با جانت نگاه کن «شناسه‌گر سوم یا حس» آن‌گاه با دو چشم «شناسه‌گر دوم» یا من اجتماعی و سرانجام با تن و اندام‌ها «شناسه‌گر اول» نه آماجی علم شده – نه کمانی کشیده – اما تیر از چله رها می‌شود – شاید نخورد، اما می‌خورد! این است سر مکتب من، چشم آن را می‌بیند، اما هیچ دستی نمی‌تواند آن را نگاه دارد ماه در رودخانه مردی که نه شکل دارد نه سایه هنگامی‌که شالی می‌کوبد بدل به شالی کوب می‌شود تو فنون بازی را می‌آموزی اما تو بازیگر نیستی، تو و آن جنگجو در پی یافتن حقیقت خود – انسان- گام برمی‌دارید که این کلمه فراتر از جنگ، جنگجو، بازی و من و توست .اندکی انسان باشیم

منبع:/nadanestegi.blogspot.com/2007/02/blog-post_2240

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همگي.

اطلاعيه

با هماهنگي فدراسيون كاراته ، مسابقات بزرگ سبكهاي آزاد بزودي برگزار خواهد شد. تمام منشعبات كيوكوشين كاراته اعم از كن شين كان ، آشي هارا ، سي دوكان ، شين ذن ، كيوكوشين ماتسويي ( ايچي گكي) و ماتسوشيما و چند سبك ديگر. خلاصه قهرمانان سبكهاي آزاد براي رقابت با يكديگر و دفاع از سبك خود بر روي تاتامي خواهند رفت.
اوس

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام بر همگي.

اطلاعيه

با هماهنگي فدراسيون كاراته ، مسابقات بزرگ سبكهاي آزاد بزودي برگزار خواهد شد. تمام منشعبات كيوكوشين كاراته اعم از كن شين كان ، آشي هارا ، سي دوكان ، شين ذن ، كيوكوشين ماتسويي ( ايچي گكي) و ماتسوشيما و چند سبك ديگر. خلاصه قهرمانان سبكهاي آزاد براي رقابت با يكديگر و دفاع از سبك خود بر روي تاتامي خواهند رفت.
اوس

سلام استاد
خوشحالم که شما رو دوباره می بینم
امید وارم بیشتر به اینجا سر بزنید و از حظورتون استفاده کنیم
در ضمن آدرس این مسابقه کجاست؟ می شه لطف کنید تا ما هم یه سری به اینجا بزنیم و از مبارزات بهره ببریم
ممنون از شما
اونیگای شیماس
اوس

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
آقایون کرمانی کسی استاد کنگفو خوب تو کرمان سراغ داره؟

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون کرمانی کسی استاد کنگفو خوب تو کرمان سراغ داره؟
من کرمانی نیستم و نمی توانم کمکتان کنم
در رابطه با این پستتان اگر مشخص می کردید
چه نوع گونک فویی می خواهید کار کنید بهتر می شد
کونگ فوی چینی (ووشو) یا کونگ فوی ایرانی؟

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
کسی می تونه به من بگه که کنگفو چند رشته داره؟ و لباسش چجوری و چه رنگیه م
کاراته هم همینتور ممنون میشم

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می تونه به من بگه که کنگفو چند رشته داره؟ و لباسش چجوری و چه رنگیه م
کاراته هم همینتور ممنون میشم
در مورد کاراته باید بگم که لباس اون رنگ سفید یکدست هست و سبک های اون عبارتند از:شوتوکان-شیتوریو-وادوریو-کیوکوشین(ماتسویی . ماتسوشیما)-گوجوریو

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
در مورد کاراته باید بگم که لباس اون رنگ سفید یکدست هست و سبک های اون عبارتند از:شوتوکان-شیتوریو-وادوریو-کیوکوشین(ماتسویی . ماتسوشیما)-گوجوریو
آقا امین ممنون ولی اگه میشه برای هر کدوم یک توضیحی بدین من از کجا بفهمم کدوم بهتره؟:f34r: :eek:

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا امین ممنون ولی اگه میشه برای هر کدوم یک توضیحی بدین من از کجا بفهمم کدوم بهتره؟:f34r: :eek:
شوتوکان:
شوتوکان به ژاپنی: 松涛館 یکی از مهمترین سبک های کاراته است، که توسط: گيچين فوناکوشی(1957-1868) بنيان گذاری شد.
شوتو لقب فوناکوشی و کان به معنای خانه یا مکتب است. علاوه بر آن شوتوکان متعلق به سيستم شوری ته در کاراته است. اکنون رشته شوتوکان توسط یکی از استادان بزرگ جهان به نام استاد کانازاوا به صورت امروزی تر و علمی تربا نام شوتوکانs.k.i به جهانیان معرفی شده که به کمک نیروهای فیزیکی و بهره گیری از علم فیزیک کارهایی که به نظر خیلی‌ها سخت یا غیرممکن مینمایند را ممکن می‌کند.
شیتوریو:
شيتوريو یکی از مهمترین سبک های کاراته است، که توسط کنوا مابونی (1952-1889) بنيان گذاری شد.
شيتوريو متشکل از دو سيستم ناهاته و شوری ته در کاراته می‌‌باشد. شيتو از نام‌های دو استاد بزرگ اوکيناوايی گرفته شده است. بدين صورت که شی از نام ايتوسوآنکو استاد مسلم سيستم شوری ته و کلمه تو از نام هيگااونا کانريو بنيان گذار و استاد مسلم سيستم ناهاته. در این مکتب توجه خاصی به نیرو و سرعت ورود آن و مرکز ثقل نیرو می‌شود.
کیوکوشین:
کیوکوشین کای یکی از سبک‌های کاراته و یکی از محبوب ترین رشته‌های رزمی در سراسر دنیاست. این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (۱۹۹۴-۱۹۲۳) رزمی کار اسطوره‌ای کره‌ای الاصل بنیان نهاده شد.

این رشته از عناصر مختلفی نشأت گرفته که شامل تجریبات اویاما و تکنیک‌های دیگر سبک‌های کاراته ‌است، به وجود آمد. کیوکوشین کای از سه لغت کیوکو ((بالاترین ،نهایت)) شین ((حقیقت، روح)) و کای ((گروه و انجمن)) ترکیب شده‌است.
این رشته در ابتدا اویاماریو و اویاما کاراته جوجیتسو نیز نامیده می‌شد. تاکید این سبک روی مبارزه واقعی از راه نزدیک است. کیوکوشین کای یکی از سبک‌های آزاد کاراته ‌است و برای کاستن مقاومت حریف، تکنیک‌ها به طور متوالی اجرا می‌شود. این سبک تأکید زیادی بر روی تمرینات تنفسی و حرکاتی که در کاراته دو ممنوع شده‌ است دارد. دوجوی مرکزی این سبک هونبو نام دارد و در سال ۱۹۶۵ توسط اویاما در توکیو افتتاح شد. بنيانگذار اين سبک در ايران کانچو یوسف شيرزاد مي باشد.
منبع:ویکی پدیا
در مورد بقیه من اطلاعات چندانی ندارم.سایر اساتید می تونن کمکتون کنن.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

خوشحالم که شما قصد دارید وارد جامعه رزمی کاران بشید
فکر می کنم اگر یه وقتی بذارید و یه نگاهی از صفحه ی اول این بخش تا اینجا بندازید در انتخاب سبک کمکتون کنه
خیلی از دوستان و اساتید و مربی های سبک های مختلف از کاراته تا بوکس و ... در همین بخش حاضر شدند و مطالب ارزنده ای ارائه کردند
امید وارم موفق باشید..

شوتوکان:
شوتوکان به ژاپنی: 松涛館 یکی از مهمترین سبک های کاراته است.......

ممنون از توضیحاتتون استاد امین..

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

خوشحالم که شما قصد دارید وارد جامعه رزمی کاران بشید
فکر می کنم اگر یه وقتی بذارید و یه نگاهی از صفحه ی اول این بخش تا اینجا بندازید در انتخاب سبک کمکتون کنه
خیلی از دوستان و اساتید و مربی های سبک های مختلف از کاراته تا بوکس و ... در همین بخش حاضر شدند و مطالب ارزنده ای ارائه کردند
امید وارم موفق باشید..

ممنون از توضیحاتتون استاد امین..

چشم!!

منم ممنون استاد امین

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
آقای amirhvr من واقعا شرمنده هستم :blush: من الان کل تاپیک رو خوندم جواب بیشتر سوال هامو گرفتم ببخشید که به راهنمایی هاتون عمل نکردم استاد:f34r: از این به بعد (با اینکه سخته) سعی می کنم آدم باشم:hmm: :eek: :happy: ;) :lol:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقای amirhvr من واقعا شرمنده هستم :blush: من الان کل تاپیک رو خوندم جواب بیشتر سوال هامو گرفتم ....

سلام
خوشحالم که مشکلتون حل شد
اگر باز هم سوالی داشتید که در صفحات فروم نبود بفرمایید دوستان و همرزمان هستند کمکتون می کنند
براتون آرزوی موفقیت می کنم
پیروز باشید..

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد امیر خواهش می کنم کاری نکردم.در ضمن تبریک می گم که وبلاگتون تبدیل به سایت شد...واقعاًم طالب آموزنده ای در زمینه نینجوتسو داره امیدوارم همیشه پیروز باشید.

بالا