عجبببببببببببببببببببببببببب
خوب باید کاسه ای زیر بشقاب باشه
خوب باید کاسه ای زیر بشقاب باشه
سلام خدمت اساتید.البته بنده قصد ندارم بحثی که هیچ سر رشته ای ازش ندارم شرکت کنم اما یک سوال خیلی مهم برام پیش اومده و اون این.شما نگاه به عکس زیر بکنید(لینک اصلی اینه:لینک اصلی):
![]()
تا چند وقت پیش نوشته بود شیهان فرجی اما الان نوشته سن سی.در ضمن در مورد اون لینکی که آقای سایبر هم دادن سوال داشتم که جریان اون چیه؟؟؟
کتانا) شمشیرهای ژاپنی
کاتانا (یا کتانا) (ژاپنی: µ¶، انگلیسی: Katana) نام یک نوع شمشیر ژاپنی است که .....
سلام خدمت اساتید.البته بنده قصد ندارم بحثی که هیچ سر رشته ای ازش ندارم شرکت کنم اما یک سوال خیلی مهم برام پیش اومده و اون این....
شرمنده من نمیتونستم 67 صفحه رو بخونم:blush:ممنون دوست عزیز ولی قبلا یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود
دوستان لطفا قبل از ارائه مطلبی کل فروم رو مطالعه فرمایید
این عمل به درخواست خود کانچو انجام شده
شاید بهتر باشه تا خودتون مستقیم از ایشون بپرسید..
شایان ذکره که بگم اواخر خیلی از قوانین و دستورات عوض شده منجمله کلمه ی احترام اوس به شیماس و اونیگای شیماس
توی این 5 صفحه ی قبل بیشتر در مورد نین جوتسو بحث شده
در حالی که اسم این بخش هنرهای رزمی هست
بهتره به سبک های دیگه هم پرداخته بشه
سلام بر همگي.
اطلاعيه
با هماهنگي فدراسيون كاراته ، مسابقات بزرگ سبكهاي آزاد بزودي برگزار خواهد شد. تمام منشعبات كيوكوشين كاراته اعم از كن شين كان ، آشي هارا ، سي دوكان ، شين ذن ، كيوكوشين ماتسويي ( ايچي گكي) و ماتسوشيما و چند سبك ديگر. خلاصه قهرمانان سبكهاي آزاد براي رقابت با يكديگر و دفاع از سبك خود بر روي تاتامي خواهند رفت.
اوس
من کرمانی نیستم و نمی توانم کمکتان کنمآقایون کرمانی کسی استاد کنگفو خوب تو کرمان سراغ داره؟
در مورد کاراته باید بگم که لباس اون رنگ سفید یکدست هست و سبک های اون عبارتند از:شوتوکان-شیتوریو-وادوریو-کیوکوشین(ماتسویی . ماتسوشیما)-گوجوریوکسی می تونه به من بگه که کنگفو چند رشته داره؟ و لباسش چجوری و چه رنگیه م
کاراته هم همینتور ممنون میشم
آقا امین ممنون ولی اگه میشه برای هر کدوم یک توضیحی بدین من از کجا بفهمم کدوم بهتره؟:f34r:در مورد کاراته باید بگم که لباس اون رنگ سفید یکدست هست و سبک های اون عبارتند از:شوتوکان-شیتوریو-وادوریو-کیوکوشین(ماتسویی . ماتسوشیما)-گوجوریو
شوتوکان:آقا امین ممنون ولی اگه میشه برای هر کدوم یک توضیحی بدین من از کجا بفهمم کدوم بهتره؟:f34r:![]()
آقا امین ممنون ولی اگه میشه برای هر کدوم یک توضیحی بدین من از کجا بفهمم کدوم بهتره؟:f34r:![]()
شوتوکان:
شوتوکان به ژاپنی: 松涛館 یکی از مهمترین سبک های کاراته است.......
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
خوشحالم که شما قصد دارید وارد جامعه رزمی کاران بشید
فکر می کنم اگر یه وقتی بذارید و یه نگاهی از صفحه ی اول این بخش تا اینجا بندازید در انتخاب سبک کمکتون کنه
خیلی از دوستان و اساتید و مربی های سبک های مختلف از کاراته تا بوکس و ... در همین بخش حاضر شدند و مطالب ارزنده ای ارائه کردند
امید وارم موفق باشید..
ممنون از توضیحاتتون استاد امین..
آقای amirhvr من واقعا شرمنده هستم :blush: من الان کل تاپیک رو خوندم جواب بیشتر سوال هامو گرفتم ....