من يه سوال ديگه دارم

:
به نظر شما (نظر همه رو ميخوام، ممنون:happy: ) ما بايد جواب کسانی که بعد از تموم شدن خريد های دست جمعی ميآن و ميگن که ما هم سريالها رو ميخوايم (پولی يا مجانی، فرقی نميکنه) رو چی بديم؟

به نظرتون بايد اين سريالها فقط بين ما که پولشو داديم بمونه يا اينکه بايد به ديگران هم بديم؟ اگه جوابتون مثبت هست ، بايد مجانی به بقيه بديم يا اينکه شرايط دار بايد بديم؟ و چه شرايطی؟
فکر کنم نظر دادن در این مورد حق مسلم کسانی هست که در خریدها مشارکت می کنند ولی چون گفته شده " نظر همه رو میخوام ... ) با این تبصره من هم نظر میدم :lol: اما قبلش باید اعتراف کنم از این ویژگی شما ( اصولا فرد حسابگری هستید

) خیلی خوشم میاد .

بنابراین به نظرم حالا که این همه کارتون و فیلم با سایر دوستان Share شده می تونید بهشون بدید . اما
دو برابر قیمت حساب کنید :lol: و این شرط دو ضامن یا معرف رو بیشتر سخت گیری کنید ....
تا یادم نرفته 3000 پسته شدن ملکه انیمیشن ها رو هم تبریک می گم .

البته من خیلی عجله نکردم فکر کنم یه چند روزی زودتر تبریک گفتم

به زودی شاهد 3000 امین پست .....
اما جدای شوخی فقط می توانیم از زحمات شما و وقتی که برای همه دوستان علاقه مند در این تاپیک می گذارید تشکر کنیم . :happy: ...... فقط همین !:blush:
در مورد
پست قبلی :
بنابر اسناد به دست آمده برادر روزبه نخستین کسی بودند که دیدن این کارتون رو به من توصیه کردند !
اما در مورد کارتون I , my ,me , strawberry eggs و توضیحات بیشتر :
خواهر فریدا در مورد سوال قبلی هم اطلاعی دارید ؟
1 _نمی دونم برای چی این نام رو برای این کارتون انتخاب کردند ؟ و معنیش چی هست ؟؟
چون اساسا متوجه نشدم مفهوم عبارت " I , My , Me , Strawberry Eggs " چیست ؟؟
در مورد طنزش، که گفتين خوشتون نميآد، ميشه گفت که نصف بيشتر کارتون ها رو ديگه نبايد ببينين

چون بلا استثنا همه يه همچين مواردی رو دارن!:blink:

تک و توک کارتونی مثل کنشين پيدا کنين که چيزی نداشته باشه!
کاملا حق با شماست .
اما اگه اجازه بدید یک کم بیشتر در مورد سلیقه شخصی ام توضیح بدم :
نمی دونم تا چه حد نظرم در این موارد درست هست .مثلا ترجیح میدم هر فیلمی رو نبینم و همین طور کتابها یا داستانهایی که محتوای ضعیفی دارند رو نخونم :blink: :happy: ..... فکر می کنم همونطور که دیدن یا خوندن یک اثر ارزشمند حتی به مقدار کم در ضمیر ناخود آگاه مخاطب تاثیر مثبت میذاره برعکس این موضوع هم می تونه صادق باشه ! یعنی مطالعه یک اثر مبتذل ( اگه بخوام مثال دقیقی رو ذکر کنم کتاب " مسخ " اثر کافکا ) و یا بسیاری از رمانهایی که امروزه بر پایه سبک مدرن _ رئالیزم جادویی نوشته می شوند( البته نه همه آنها ) .... در روح فرد و در ضمیر ناخود آگاه شخص اثر منفی می گذارند !! بنابراین پرهیز از این موارد از واجباته ....
البته این بیشتر سلیقه شخصی من هست و در همه موارد هم صدق نمی کنه[/B] : مثلا خیلی وقتها باید چندین بلکه هزاران اثر بی کیفیت رو مطالعه کرد تا نوشته بهتر و ارزشمند رو پیدا کرد چاره ای جز این جستجو نیست.... و بیشتر مواقع بدون دیدن آثار با محتوی ضعیف به ارزش واقعی سایر آثار پی نخواهیم برد. ..... و البته بیشتر دوستانم هم با این نوع سلیقه من کاملا مخالف هستند..... :lol:
این که نصف بیشتر کارتونها را نباید نبینم کاملا حق با شما ست .

با این سلیقه ای که دارم

نه تنها به دیدن نصف کمتر کارتونها بلکه به دیدن همان "تک" و "توک " هم کاملا راضی هستم

:happy:
یه موردی رو هم باید اعتراف کنم اصولا سنتی فکر میکنم

فکر کنم یه 60_ 70 سالی پیر تر از سنی هستم که شناسنامه ام نشون میده
در ابتدا میشه گفت کارتون قشنگی بود .... :blink: تعجب نکنید ! .... آهنگ شروع قشنگی داشت و در طول کارتون هیچ وقت پیش نمی اومد که حوصله ببیننده سر بره و همیشه هیجان کافی و خوبی برای پیگیری داستان وجود داشت... و در هنگام دیدن این کارتون هرگز به دقایق خسته کننده بر نمی خورید....
همه این مطالب رو با وجود این میگم که از همون اول مطمئن بودم نویسنده داستان چاره ای نداره که پایان داستان رو به روال منطقی خودش یعنی لو رفتن هویت واقعی این خانم / آقای معلم برسونه ! اما باز هم این کارتون هیجان خودش رو از دست نمی ده حتی اگه پایانش رو هم بدونید !!!!!
در واقع این کارتون قصد داره حرفهای خودش رو در بین اتفاقاتی که در میان داستان و در ادامه ماجرا اتفاق میوفته مطرح کنه ... و تهیه کنندگان و خالقین این کارتون خیلی سعی کردند که از عنصر طنز هم برای جالب تر شدن داستان و همین طور تاثیر گذار تر بودن آن استفاده کنند ...
اما با این همه تعریف هایی که کردم چرا خودم از این کارتون خوشم نیامد ؟؟

اتفاقا اولین سوالی که بعد از دیدن این کارتون برام پیش اومد همین بود !! :blink: و مدتی هم فکر من رو مشغول کرده بود ! در یک دیدگاه میشه به این نتیایج رسید :
1_ اصولا دیدن این کارتونها ی جدید با فکر کهنه و قدیمی من سازگار نبوده !
2_ با دیدن " کنشین " توقعاتم زیاد شده بود ! مگه از یه کارتون 13 قسمتی که حد اقل قسمت عمده هدف اون صرفا سرگرمی هست چه قدر باید انتظار داشت ؟
اما از دیدگاه دیگه علت ها همون مطالبی میشه که در پست قبلی گفتم :
میانه خوبی با کارتونهای خشونت آمیز ندارم و .... . از کارتونهای دخترانه خوشم نمیاد
فکر کنم مشکل من با این کارتون بیشتر با همین قضیه بود ! اصولا در داستانها از شخصیت های محکم و قوی و تاثیر گذار خوشم میاد . و معمولا از شخصیت های مسخ شده متنفرم !
فکر کنم این موضوع مهمترین دلیل بود. انشاءالله در پست بعدی که در مورد کارتون بازگشت عقابهای مبارز مطالبی مطرح می کنم . این مطلب رو بیشتر توضیح می دم.
با دیدن این کارتون شاهد صحنه های بی مزه زیادی نیز خواهید بود . و به قول دوستان :
بعضی از این کارتونا انقدر توی شوخی افراط می کنن که جذابیتشونو (به نظر من ) از دست میدن ...
فکر کنم علت بعدی که از این کارتون خوشم نیامد همین بحث مربوط به طنز 18 + هست .... هیچ صحنه ای در این کارتون نبود که ارزش طنز داشته باشه !! درست برعکس " کنشین " _ که در واقع قسمتی نبود که بدون طنز باشه یا حتی شما نخندید ....
پروژه بعدی : کارتون بازگشت عقابهای قهرمان و مقایسه با فیلم آن . :lol:
فعلا .
راستی پیشاپیش فرارسیدن نوروز 1386 رو به همه دوستان تبریک می گم.[/B::happy: