• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه سوال ديگه دارم:):

به نظر شما (نظر همه رو ميخوام، ممنون:happy: ) ما بايد جواب کسانی که بعد از تموم شدن خريد های دست جمعی ميآن و ميگن که ما هم سريالها رو ميخوايم (پولی يا مجانی، فرقی نميکنه) رو چی بديم؟:eek:

به نظرتون بايد اين سريالها فقط بين ما که پولشو داديم بمونه يا اينکه بايد به ديگران هم بديم؟ اگه جوابتون مثبت هست ، بايد مجانی به بقيه بديم يا اينکه شرايط دار بايد بديم؟ و چه شرايطی؟

خيلی خيلی ممنون ميشم که نظراتتون رو بگين، ميخوايم يه جمع بندی کلی بکنيم.:rolleyes:

به نظر من:blush: (شرمنده !صبر كردم بزرگترا بيان ولي انگار كسي نيست)

پول 1 سهم رو از هركي كه بعدن اضافه ميشه بگيريم.و پول رو واسه خريد بعدي كنار بذاريم.

اين باعث ميشه كه مشاركت تو خريد بيشتر بشه. و ديگه كسي صبر نكنه كه 1 عده بخرن بعد ارزونتر برسه به اونها.

البته بچه ها همه گل هستن.از اين آدمها هم نداريم.:f34r: ولي با زياد شدن فعاليت اينجا هم كم كم شلوغ ميشه.

باز هم شرمنده كه زوتر از اساتيد حرف زدم.:blush: :blush:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هيچكس درباره ليست من چيزي نگفت؟

حداقل بگيد بد بود كمه! تا حالا كجا بودي؟

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
خودت آنها را درست کردی؟
کارت درست است دمت گرم

:( خودم میکشمشون ،درستشون نکردم.از هیچ نرم افزاری هم استفاده نکردم.گوشه همه کتاب دفترام هم پر از نقاشیه.

گوشه کتابام هم انیمیشن کار میکنم.:D

کارای رنگی هم خیلی کم دارم.

خب بچه ها من دیگه باید برم به فرودگاه برسم.امیدوارم سال تحویل هرجا هستین خوش بگذره.

این آخرین پست امسال منه تا سال بعد خدانگهدار
177.gif

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
به نظر من:blush: (شرمنده !صبر كردم بزرگترا بيان ولي انگار كسي نيست)

پول 1 سهم رو از هركي كه بعدن اضافه ميشه بگيريم.و پول رو واسه خريد بعدي كنار بذاريم.

اين باعث ميشه كه مشاركت تو خريد بيشتر بشه. و ديگه كسي صبر نكنه كه 1 عده بخرن بعد ارزونتر برسه به اونها.

البته بچه ها همه گل هستن.از اين آدمها هم نداريم.:f34r: ولي با زياد شدن فعاليت اينجا هم كم كم شلوغ ميشه.

باز هم شرمنده كه زوتر از اساتيد حرف زدم.:blush: :blush:

سلام میگم خوب پست 4000 تایپک رو زدی چیزیم به رو خودت نمیاری ها !!! :happy: :hmm: :f34r: :D / آخرش فهمیدی ایندکس یعنی چی؟

عید همگی مبارک

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
چرا هيچكس درباره ليست من چيزي نگفت؟

حداقل بگيد بد بود كمه! تا حالا كجا بودي؟

اتفاقا لیست خیلی خوبی داری.

من که حتما با شما کار دارم.

واقعا دیرم شده.:f34r:

تا بعد...​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میگم خوب پست 4000 تایپک رو زدی چیزیم به رو خودت نمیاری ها !!! :happy: :hmm: :f34r: :D / آخرش فهمیدی ایندکس یعنی چی؟

عید همگی مبارک

جدي؟:blink:
وايسا:cool:
نه راست ميگي پست 4000 رو من زدم:D
اين افتخار رو به خودم و ملت غيور تاپيك تبريك ميگم.:lol: :happy: :happy: :lol:
جايزه هم داشت؟:D :D
من كه فقط سوال ميكنم .زحمت رو ديگر دوستان ميكشن.
===============================================
ایندکس یعنی چی؟
ايندكس يعني: (اسمايلي سر خاروندن)تهيه ليست از 1 چيزي و انتقالش به 1 جاي ديگه؟
================================================

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
باز من پست page turner زدم ... شرمنده !! ...
09_lachups.gif

lol :lol: ميگم سيمور حالا نظرت در مورد اون جمله من چيه؟ :lol: anime freaks هستم يا نه؟;)

راستی در همين گشت های به قديم بودم که اين پست رو ديدم!:blink:
حالا فهمیدم که اون موقع کاملا اشتباه می کردم ... و تو super freak تر از این حرفایی !!
cheshirebounce.gif

مانیتورم درست شد (رفتم یکی گرفتم!:( )افتادم به جون ناتارو!;) دختراش بد نیستن!:happy: باید یه سر برم از شینوبی عزیز ناقصیامو بگیرم!
در راستای تقسیم مسوولیت ها ، شیان باید بشه مسوول ارزشیابی female ها ... یا شاید قبلا بهش محول شده این مسوولیت ؟!!! ...
em2-17.gif

من يه سوال داشتم:p:

کيا تو عيد ميرن مسافرت:( کيا ميمونن پای کامپيوتر هاشون؟:D
من که خونه ام ... تنها...
first_date.gif
( جالبی اش اینه که مامانم واسه ام بلیط هواپیما گرفته ... گفته : " اگه یه وقت نظرت عوض شد ، خودتو برسون !!! "
nail.gif
)

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0

:( خودم میکشمشون ،درستشون نکردم.از هیچ نرم افزاری هم استفاده نکردم.گوشه همه کتاب دفترام هم پر از نقاشیه.

گوشه کتابام هم انیمیشن کار میکنم.:D

کارای رنگی هم خیلی کم دارم.

خب بچه ها من دیگه باید برم به فرودگاه برسم.امیدوارم سال تحویل هرجا هستین خوش بگذره.

این آخرین پست امسال منه تا سال بعد خدانگهدار
177.gif

خوب منم منظورم همان بود
اگه حوصله اش را داری از شخصیتهای اسطوره ای یا تاریخی ایرانی هم نقاشی بکش
نوروزت هم پیروز باد
در این آخری سالی جا دارد از Daneel Olivaw تشکر کنم
فکر نمی کردم تو این تعطیلی ها این قدر زود دی وی دی کارتونها به دستم برسد
فعلا قسمت یک Berserk را نگاه کردم کیفیت بقیه کارتونها را نداشت زیرنویسش هم جا به جا است
قسمت اولش خوب بود فقط یکی به من بگوید طرف این شمشیرش را کجایش می گذارد؟ :p
راستی یک پیشنهاد دارم.توی لیستتان حجم کارتونها را هم بنویسید.اگر می دانستم
Ghost in the Shell 2: Innocence
Final Fantasy 7: advent children
Princess Mononoke
نصف یک دی وی دی را هم پر نمی کنند لااقل دانه سیب را هم سفارش می دادم

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
جدي؟:blink:
وايسا:cool:
نه راست ميگي پست 4000 رو من زدم:D
اين افتخار رو به خودم و ملت غيور تاپيك تبريك ميگم.:lol: :happy: :happy: :lol:
جايزه هم داشت؟:D :D
من كه فقط سوال ميكنم .زحمت رو ديگر دوستان ميكشن.
===============================================
ایندکس یعنی چی؟
ايندكس يعني: (اسمايلي سر خاروندن)تهيه ليست از 1 چيزي و انتقالش به 1 جاي ديگه؟
================================================

هان ؟؟ جایزه میخوای /؟ :wacko: شوخی کردم بابا اون که تو نیستی / توهم برت داشته ؟:p
معنی ایندکس رو خوب گفتی / اینم اضافه کنم :
//
دسترسی سریع به سطر ها ( اینجا پست ها ) به وسیله قرار دادن لینک های پست های Review ( شما چی مگید؟ : اسپویل ؟ ) و امکان دسترسی آسان از این طریق به تک تک اسپویل ها رو میگن ایندکس.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
و همینطور اینجانب :happy:

این یه بار میخواستم عکسو حذف نکنم، یاد روزبه افتادم :lol: :lol: :lol:

بالاخره یاد گرفتی تو کوت عکس رو حذف کنی داشتم نا امید میشدم

پس تو هم قضیه رو فهمیدی انگار
nothing_to_say.gif

امان از دست این خواهر فریدا
beat_brick.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی فریدا کی مسافر داری؟فک کنم kanon رو میخواستی ؟حالا به کی بدم بهت برسونه؟

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام دوستان!

من هم بالاخره برگشتم اما مثل اينكه بدموقع برگشتم. اينطور كه پيداست ملت دارن ميرن مسافرت! :eek: من كه فعلا حوصله مسافرت ندارم اونقدر از مسافرتهاي اخير خسته شدم كه دلم مي خواد يه مدت فقط بخوابم! :sleepy:

خيلي بده كه من اينقدر عقب افتادم و چند روز بايد گرفتار خوندن پستهاي فراواني كه نخوندم باشم تا بتونم دوباره اينجا پست بزنم!!! :wacko:
خوب فكر كنم يكي دوروز ديگه دوباره اين طرف سر بزنم. راستي عيد همگي هم مبارك!

نوروزتان پيروز!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان!
من هم بالاخره برگشتم اما مثل اينكه بدموقع برگشتم. اينطور كه پيداست ملت دارن ميرن مسافرت! :eek: من كه فعلا
36_1_33.gif
36_1_33.gif
36_1_33.gif

سلام آريانا جون
کجا بودی خانومی؟ دلمون برات تنگ شده بود!:( خوبی؟:eek:

نترس منم سنگر رو حفظ ميکنم چون تعطيلاتی در کار نيست:(، نزديک بود سال تحويل رو هم مجبور شم سر کلاس وايسم درس بدم:wacko:. قسر در رفتم.:D

خوب منم عيد رو به همگی تبريک ميگم، اميدوارم سال بسيار خوبی رو پيشرو داشته باشين.:happy:

منم ممکنه يه تاخير 1-2 روزه تو جواب پست ها داشته باشم.:(

راستی داشت يادم ميرفت 4000 پسته شدن تاپيک مبارک!
23_28_125.gif
ميريم برای 10000!:D

راستی کی پست 4000 منو کش رفته!؟؟؟
36_6_7.gif
36_1_15.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
36_1_33.gif
36_1_33.gif
36_1_33.gif

خوب منم عيد رو به همگی تبريک ميگم، اميدوارم سال بسيار خوبی رو پيشرو داشته باشين.:happy:

منم ممکنه يه تاخير 1-2 روزه تو جواب پست ها داشته باشم.:(

راستی داشت يادم ميرفت 4000 پسته شدن تاپيک مبارک!
23_28_125.gif
ميريم برای 10000!:D

راستی کی پست 4000 منو کش رفته!؟؟؟
36_6_7.gif
36_1_15.gif

ببخشید استاد :blush:
متوجه نبودم:wacko: بعدن بچه ها تذکر دادن که کار از کار گذشته بود

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز من عاشق انیمه ناروتو هستم.
این اولین پست منه و با اجازه دوستان می خوام توضیحی در رابطه با استفاده کیشیموتو نویسنده انیمه ناروتو از اسطوره های ژاپنی و توضیحی در مورد این اسطوره ها رو به خدمتتان ارائه دهم. امیدوارم لذت ببرید – من که خودم کیف کردم.:D

اسطوره های ژاپن در انیمه ناروتو(Naruto):f34r:
در ژاپن باستان بنا به اسطوره هاهر یک از خدایان عنصری(Elemental gods) در یکی از معبد های عنصری مهر شده بودند(Seal). از بین 9 بیجو(Bijuu) ، 5 تای آنها خدایان عنصری بودند که عبارتنداز : عنصر باد(Fotun) شوکاکو(Shukaku) ، عنصر آتش(Katun) کیوبی(Kyuubi) ، عنصر آب(Seitun) ایسوناده(Isonade) ، عنصر رعد(Raitun) رایجو(Raijuu) و عنصر زمین(Doutun) کاکو(Kaku).

در اسطوره موجودات دم دار 5 خدای عنصری بوسیله صلاحی با نام وسیله ی قدرت در هر یک معبد های عنصری مهر شده بودند. این صلاح ها در واقع برگرفته از انرژی حیات 8 فنا ناپذیر است که هر یک در مهر و موم کردن بیجوها به کار رفته است. در میان معبدهای عنصری معبد آتش از همه قویتر بود. معبد ها قدرت 5 عنصر را شامل می شدند حتی وقتی که بیجوی مهر شده درون آن در حال خواب باشد و نیروی 5 عنصر در اختیار بیجوی 5 دم ، هوکو(Houkou) قرار می گرفت.

بعد از اینکه یاماتا نو اوروچی(Yamata no Orochi) توانست شمشیر افسانه ای کوساناگی(Kusanagi no tsurigi) را تصاحب کند، با قدرت شمشیر توانست بر هوکو و نکوماته(Nekomate) چیره شود. یاماتا نو اوروچی با انتشار نیروی پلید تصمیم به بیدار کردن 5 خدای عنصری و فراهم کردن جنگ بین دنیاها را گرفت که در نهایت در رویارویی با بیجویی که لقب شاه بیجو ها را دارد شکست خورد. کیوبی نو یوکو(Kyuubi no Youko){ روباه پلید 9 دم (Nine – tailed Deamon Fox)} بعلت داشتن نیروی بی نهایت توانست بر یاماتا نو اوروچی چیره شود.

فهرست 9 بیجو :

1- تک دم (Ichibi) 一尾 | 守鶴 - شوکاکو

همانطور که می دانید ( دوستداران انیمه ناروتو) این همان دیو درون گارا (Gaara) است.

داستان : شوکاکو بیجویی است که به ظاهر سگی با صورت راکن مانند است(Tanuki). قبل از ان او راهبی در صحرای نارا بود. بر اثر نیروی یاماتا نو اوروچی و بر اثر قشار باد و شن و با حالت کنونی خود در آمد. او در روح کسانی که توسط باد و شن کشته شده اند زندگی می کند.در انیمه ناروتو تاتو های آبی رنگ روی او نشانه خدای باد بودن اوست.

مکان در نبرد باستانی بیجو ها :
5 نبرد – 1 برد – 3 باخت – 1 فرار
برد : سوکو(Sokou) --- باخت : رایجو – نکوماته – ایسوناده --- فرار : یاماتا نو اوروچی

عاقبت : شوکاکو از یک راهب نارا که از جادو استفاده می کرد شکست خورد و توسط "وسیله قدرت : شاخ شب" در معبد باد مهر شد.

توانایی : طوفان شن – کنترل کردن باد و شن

مکانها :
از نظر قدرت در میان 9 بیجو : --- از نطر استقامت چاکرا(Chakra) : نهمین

عنصر : باد (خدای باد)

اصلیت : در صحرای نارا یافت شد.

خوب چون هر بار باید 3-4 ساعتی رو برای ترجمه و پیدا کردن این اطلاعات صرف کنم و پدرم در میاد پس با اجازه برادران و خواهران عزیز می خواهم اطلاعات رو یکی یکی بزارم.:blush:

و پیشاپیش سال نو را به تمامی Sanها و Samaها و Senseiهای عزیز تبریک میگم.:happy:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
:blush:
آفتاب امروز از کدوم ور در اومد؟!!!:blink:
به مناسبت ورود برادر خواشن يه هورای بلند بکشين!
23_30_104.gif

سلام برادر :D
اول از همه خيلی خوش اومدی:). قدم رنجه کردی:happy:. سد سال به اين سالا و از اين چيزا ...:p

دوم تسليت صميمانه منو بابت معتاد شدنت به بليچ بپذير:D، ميدونم درد بی علاجيه!:lol:

خوب ميبينم که دقيقاً سوال خوده منو پرسيدی! :pجوابت اينجاست;):

اوه , اوه خواهر شرمنده کردین :blush: :blush:

عجب پذیرایی گرمی , اگر می دونستم که زودتر می اومدم :happy: :happy:

1- من معتاد که شدم هیچ , حدیث دل در باره ی بلیچ زیاد دارم , اینجا هم که نمی شه ...
کاشکی یکی , یه ... تا... پی ...

2- از بابت اون لینک هم ممنون رفتم دیدم , البته یه نگاه مختصری کردم که باید بیشترش کنم
ولی باید بگم که یه دلیل دیگه هم به نظر داشت که سیمور تو اون پستش نگفته بود و از نظر من دلیل اصلی بود , یا اگر دلیل اصلی نامگذاری نباشه ولی خیلی با اهمیت هست که انشاالله بعد می گم ...

راستی با اون آواتار بلیچی که گذاشته بودین هم کلی حال کردم :happy:

---------------------------
می بینم که بالای سرم یه عضو جدید هم داریم
ورودشون رو تبریک می گم
34.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوستان.من بالاخره فهميدم،چرا اين اداره پست هميشه كلي جعبه منو بازرسي ميكنه آخر سر هم به دي وي دي هام گير ميده.
دليل: دوستان 5 تا تاپيك پايينتر ترقه رو اينترنتي خريد و فروش ميكنن و بوسيله پست تحويل ميدن!!! :eek:

خوب تو تگزاس هم اينجوري نيست.:f34r: بعد ميگيم پست گير ميده:eek:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز من عاشق انیمه ناروتو هستم.
این اولین پست منه و با اجازه دوستان می خوام توضیحی در رابطه با استفاده کیشیموتو نویسنده انیمه ناروتو از اسطوره های ژاپنی و توضیحی در مورد این اسطوره ها رو به خدمتتان ارائه دهم. امیدوارم لذت ببرید – من که خودم کیف کردم.:D

.:happy:​

سلام دوست عزيز خوش اومدين
ممنون از اطلاعات جالبتون براي من جذابيت بيشتري داره چون همين الان دارم ناروتو نگاه ميكنم قسمت 146

:

برای پرژه بعد ميخواستم ببينم کسی سراقی از تورنت سريال استراليايی all saints نداره؟!!!:eek:

:eek:

من چند وقتي گشتم ولي به در بسته خوردم چندتا تورنتي هم كه بود سيد نداشت

يکی به من بگه تا سال تحويل چند ساعت مونده؟
4_12_13.gif

از الان كه من دارم اينو مينويسم حدودا 26 ساعت البته حتما تا الان خودتون خبردار شدين

به نظر شما (نظر همه رو ميخوام، ممنون:happy: ) ما بايد جواب کسانی که بعد از تموم شدن خريد های دست جمعی ميآن و ميگن که ما هم سريالها رو ميخوايم (پولی يا مجانی، فرقی نميکنه) رو چی بديم؟:eek:

به نظرتون بايد اين سريالها فقط بين ما که پولشو داديم بمونه يا اينکه بايد به ديگران هم بديم؟ اگه جوابتون مثبت هست ، بايد مجانی به بقيه بديم يا اينکه شرايط دار بايد بديم؟ و چه شرايطی؟

خيلی خيلی ممنون ميشم که نظراتتون رو بگين، ميخوايم يه جمع بندی کلی بکنيم.:rolleyes:

به نظر من بايد نصف هزينه كه خودتون كردين(به ازاي هر نفر) ازش بگيرين

راستي ماهم جزو فقيراييم سال تحويلي توي خونه موندگاريم​

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:rolleyes:

فکر کنم نظر دادن در این مورد حق مسلم کسانی هست که در خریدها مشارکت می کنند ولی چون گفته شده " نظر همه رو میخوام ... ) با این تبصره من هم نظر میدم :lol: اما قبلش باید اعتراف کنم از این ویژگی شما ( اصولا فرد حسابگری هستید ;) :p ) خیلی خوشم میاد . :D بنابراین به نظرم حالا که این همه کارتون و فیلم با سایر دوستان Share شده می تونید بهشون بدید . اما دو برابر قیمت حساب کنید :lol: و این شرط دو ضامن یا معرف رو بیشتر سخت گیری کنید ....
تا یادم نرفته 3000 پسته شدن ملکه انیمیشن ها رو هم تبریک می گم .:eek: البته من خیلی عجله نکردم فکر کنم یه چند روزی زودتر تبریک گفتم :D به زودی شاهد 3000 امین پست .....
اما جدای شوخی فقط می توانیم از زحمات شما و وقتی که برای همه دوستان علاقه مند در این تاپیک می گذارید تشکر کنیم . :happy: ...... فقط همین !:blush:

در مورد پست قبلی :
بنابر اسناد به دست آمده برادر روزبه نخستین کسی بودند که دیدن این کارتون رو به من توصیه کردند !

اما در مورد کارتون I , my ,me , strawberry eggs و توضیحات بیشتر :

خواهر فریدا در مورد سوال قبلی هم اطلاعی دارید ؟

1 _نمی دونم برای چی این نام رو برای این کارتون انتخاب کردند ؟ و معنیش چی هست ؟؟

4d3t7jn.jpg

چون اساسا متوجه نشدم مفهوم عبارت " I , My , Me , Strawberry Eggs " چیست ؟؟

در مورد طنزش، که گفتين خوشتون نميآد، ميشه گفت که نصف بيشتر کارتون ها رو ديگه نبايد ببينين :eek::( چون بلا استثنا همه يه همچين مواردی رو دارن!:blink::eek: تک و توک کارتونی مثل کنشين پيدا کنين که چيزی نداشته باشه!:rolleyes:

کاملا حق با شماست .:) اما اگه اجازه بدید یک کم بیشتر در مورد سلیقه شخصی ام توضیح بدم :

نمی دونم تا چه حد نظرم در این موارد درست هست .مثلا ترجیح میدم هر فیلمی رو نبینم و همین طور کتابها یا داستانهایی که محتوای ضعیفی دارند رو نخونم :blink: :happy: ..... فکر می کنم همونطور که دیدن یا خوندن یک اثر ارزشمند حتی به مقدار کم در ضمیر ناخود آگاه مخاطب تاثیر مثبت میذاره برعکس این موضوع هم می تونه صادق باشه ! یعنی مطالعه یک اثر مبتذل ( اگه بخوام مثال دقیقی رو ذکر کنم کتاب " مسخ " اثر کافکا ) و یا بسیاری از رمانهایی که امروزه بر پایه سبک مدرن _ رئالیزم جادویی نوشته می شوند( البته نه همه آنها ) .... در روح فرد و در ضمیر ناخود آگاه شخص اثر منفی می گذارند !! بنابراین پرهیز از این موارد از واجباته ....:D البته این بیشتر سلیقه شخصی من هست و در همه موارد هم صدق نمی کنه[/B] : مثلا خیلی وقتها باید چندین بلکه هزاران اثر بی کیفیت رو مطالعه کرد تا نوشته بهتر و ارزشمند رو پیدا کرد چاره ای جز این جستجو نیست.... و بیشتر مواقع بدون دیدن آثار با محتوی ضعیف به ارزش واقعی سایر آثار پی نخواهیم برد. ..... و البته بیشتر دوستانم هم با این نوع سلیقه من کاملا مخالف هستند..... :lol:

این که نصف بیشتر کارتونها را نباید نبینم کاملا حق با شما ست .:) با این سلیقه ای که دارم :p نه تنها به دیدن نصف کمتر کارتونها بلکه به دیدن همان "تک" و "توک " هم کاملا راضی هستم :cool: :happy:

یه موردی رو هم باید اعتراف کنم اصولا سنتی فکر میکنم ;) فکر کنم یه 60_ 70 سالی پیر تر از سنی هستم که شناسنامه ام نشون میده :D

در ابتدا میشه گفت کارتون قشنگی بود .... :blink: تعجب نکنید ! .... آهنگ شروع قشنگی داشت و در طول کارتون هیچ وقت پیش نمی اومد که حوصله ببیننده سر بره و همیشه هیجان کافی و خوبی برای پیگیری داستان وجود داشت... و در هنگام دیدن این کارتون هرگز به دقایق خسته کننده بر نمی خورید....

همه این مطالب رو با وجود این میگم که از همون اول مطمئن بودم نویسنده داستان چاره ای نداره که پایان داستان رو به روال منطقی خودش یعنی لو رفتن هویت واقعی این خانم / آقای معلم برسونه ! اما باز هم این کارتون هیجان خودش رو از دست نمی ده حتی اگه پایانش رو هم بدونید !!!!!
در واقع این کارتون قصد داره حرفهای خودش رو در بین اتفاقاتی که در میان داستان و در ادامه ماجرا اتفاق میوفته مطرح کنه ... و تهیه کنندگان و خالقین این کارتون خیلی سعی کردند که از عنصر طنز هم برای جالب تر شدن داستان و همین طور تاثیر گذار تر بودن آن استفاده کنند ...

اما با این همه تعریف هایی که کردم چرا خودم از این کارتون خوشم نیامد ؟؟ :D اتفاقا اولین سوالی که بعد از دیدن این کارتون برام پیش اومد همین بود !! :blink: و مدتی هم فکر من رو مشغول کرده بود ! در یک دیدگاه میشه به این نتیایج رسید :
1_ اصولا دیدن این کارتونها ی جدید با فکر کهنه و قدیمی من سازگار نبوده !

2_ با دیدن " کنشین " توقعاتم زیاد شده بود ! مگه از یه کارتون 13 قسمتی که حد اقل قسمت عمده هدف اون صرفا سرگرمی هست چه قدر باید انتظار داشت ؟

اما از دیدگاه دیگه علت ها همون مطالبی میشه که در پست قبلی گفتم :

میانه خوبی با کارتونهای خشونت آمیز ندارم و .... . از کارتونهای دخترانه خوشم نمیاد;)

فکر کنم مشکل من با این کارتون بیشتر با همین قضیه بود ! اصولا در داستانها از شخصیت های محکم و قوی و تاثیر گذار خوشم میاد . و معمولا از شخصیت های مسخ شده متنفرم !

فکر کنم این موضوع مهمترین دلیل بود. انشاءالله در پست بعدی که در مورد کارتون بازگشت عقابهای مبارز مطالبی مطرح می کنم . این مطلب رو بیشتر توضیح می دم.

با دیدن این کارتون شاهد صحنه های بی مزه زیادی نیز خواهید بود . و به قول دوستان :
بعضی از این کارتونا انقدر توی شوخی افراط می کنن که جذابیتشونو (به نظر من ) از دست میدن ...
فکر کنم علت بعدی که از این کارتون خوشم نیامد همین بحث مربوط به طنز 18 + هست .... هیچ صحنه ای در این کارتون نبود که ارزش طنز داشته باشه !! درست برعکس " کنشین " _ که در واقع قسمتی نبود که بدون طنز باشه یا حتی شما نخندید ....

پروژه بعدی : کارتون بازگشت عقابهای قهرمان و مقایسه با فیلم آن . :lol:
فعلا .

راستی پیشاپیش فرارسیدن نوروز 1386 رو به همه دوستان تبریک می گم.[/B::happy:

بالا