ببينيد هيت سينك آبي gskill رم باس 800 cl4 هست .
ميشه بگي كدوم يكي از ايناست :
http://www.gskill.com/indexen.html
ببينيد هيت سينك آبي gskill رم باس 800 cl4 هست .
عزيز دل برادر چرا ناراحت ميشي . اگه وقت داري يه نگاه به اين صفحه بنداز
http://en.wikipedia.org/wiki/DDR2_SDRAM
مخصوصاً دو تا جدول رو يه بررسي كن . متوجه منظورم مي شي .
اره شما راست میگی..اصلا ما اشتباه کردیم...هر قطعه ای هم من گفتم اشتباه کردم..شما در نظر نگیر اصلا که بدبخت میشی..در مورد سیستم هم دیگه نظری ندارم.![]()
نمي دونم چرا اينقدر جوشي هستي . گيرم كه من از روي بي سوادي يه بحث اشتباه رو با شما شروع كرده باشم . تو اينترنت تا دلت بخواد سايت آموزشي هست . من هم اون مطلبو از خودم در نياورم . تو يكي از همين فريوم ها خوندم . در مورد سيستم هم واقعاً از وقتي كه گذاشتي ممنونم . خيلي كمكم كردي . در واقع سيستم رو از اين رو به اون رو كردي. هنوز هم به راهنمايي نياز دارم . با اينكه خيلي از سايتها رو ديدم و بنچماركهاي زيادي رو بررسي كردم ولي اينجا يه چيزه ديگست .
بازم ممنونم عزيز
مشگل من همینه..داری صحبنتای یه عده بی سواد احمق رو برام نقل قول میکنی..من اگه میدونستم از اونا هم نظر خواستی جواب نمبدادم اعصاب خودمم خورد نمیکردم.![]()
من به غير از اين سايت تو جاي ديگه اي اين موضوع رو مطرح نكردم . در واقع از كسي تا حالا نظر نخواستم به غير از شما و ديگر دوستان تو اين سايت . راستش من حدود سه ماه هست كه دارم تحقيق مي كنم واسه خريدن قطعه . تو هر سايت و فريومي هم سرزدم و صحبتهاي ديگران رو خوندم . در واقع تو فرومها كه همه مثل شما متخصص نيستن ( واقعاً اينو ميگم ) خيلي ها تحليلهاي خودشونو مي نويسن . من هم بعضي موارد اطلاعات غلط از اونجا دريافت مي كنم . البته 10 درصدشون اشتباهن و خيلي هاشون هم بدرد مي خورن .
به هر حال بيا بي خيال اي بحث شيم به كار خودمون بپردازيم . منم قول مي دم اگه مطلبي رو نفهميدم يا اظهار نظر نكنم يا بازم از خودت كمك بخوام كه اگه سايتي چيزي هست معرفي كني تا بخونم .
بازم ممنون از وقتي كه مي ذاري
خوب..گفتم...بحث اینکه اصلا چونه زدن با ادمی مثه من ارزشش رو داره:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=104845
کلا یه اصل رو فراموش نکن..اشپز و هیچوقت 2-3 تا نکن..![]()
به نظر من خيلي داري ول خرجي ميکني قيمت رم Gskill بيشتر از اين حرفها است مگه خودت نگفتي تا باس 350 ميخواي اور کني خب با رم تيم سري اليت با تاخير 4 تا باس 450 هم ميتوني اور کني قيمت 2 گيگش هم 175 تومنه. پردازنده هم 6420 بگير تا چند روز ديگه ميياد قيمتش هم دور و بر 200 ميشه 4 مگ کش هم داره. پاورت هم به نظر من خيلي گرونه اگر ميخواي انقدر هزينه کني پاور ترمالتک بگير. مانيتور فراسو هم اصلا خوب نيست سامسونگ بگير يا بنکيوبا تشكر فراوان از تمامي دوستان كه تو اين چند روزه منو راهنمايي كردن . نتايچ به اين صورت شد كه تقريباً تمامي قطعات تعويض شدن ( نسبت به ليست اوليه ) . بازم اگر نظري دارين رو اين قطعات بدين :
cpu : Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.4GHz (330)
Mainboard : Asus P5B-E (150)
Ram : Gskill- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) (250)
Hard : Western Digital - SATA - 320GB + 16mb buffer - 3.0GB/s(100)
vga: XFX-NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB DDR3 Extreme (380)
Floppy , DVD Rom , DVD writer , modem(100)
Monitor : FARASSOO - 19" - 1950 W (270)
Case : Farassoo - FCH-4818 (40)
keyboard , mouse , speaker (30)
Power Supply : GREEN - GP1030B-EPS (200)
assemble&gar ( 30
البته قيمت پاور و رم رو تقريبي نوشتم . با اين حساب اين سيستم 1880000 تومن تموم ميشه . در واقع 120 تومن كمتر از بودجه مورد نظر . اين هزينه رو مي شه به كارت گرافيك اضافه كرد و يه 640 مگابايتي گرفت . با اينكه تمام قطعات ميشه گفت پيشنهاد شماست ، در اين حالت نظرتون در مورد اين سيستم چيه ؟
به نظر من خيلي داري ول خرجي ميکني قيمت رم Gskill بيشتر از اين حرفها است مگه خودت نگفتي تا باس 350 ميخواي اور کني خب با رم تيم سري اليت با تاخير 4 تا باس 450 هم ميتوني اور کني قيمت 2 گيگش هم 175 تومنه. پردازنده هم 6420 بگير تا چند روز ديگه ميياد قيمتش هم دور و بر 200 ميشه 4 مگ کش هم داره. پاورت هم به نظر من خيلي گرونه اگر ميخواي انقدر هزينه کني پاور ترمالتک بگير. مانيتور فراسو هم اصلا خوب نيست سامسونگ بگير يا بنکيو
مونيتور فراسو در اصل benq هست . پاور گرين كاملا جوابگوي اين دوست ما هست. گارانتي بهتري هم دارد. در مورد رم gskill بخاطر قدرت و استيبل بودنش ارزش هزينه كردن بيشتر رو دارد .
درباره cpu e6420 هم موافقم . اين هم يك review از سايت xbit-labs
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6420.html
نه ميتوني بهش فكر كني. ولي خوب e6600 رو من بيشتر ميپسندم .