• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
والا منم مدلا رو نمیشناسم برای همین تاپیک زدم که ببینم کدوم بهتره از بین اینا :D
حامد میگه ام وی ام 110 بگیر :(:D
ممنون:general504:
mvm110 ؟؟ o_O

خدایش ماشین زشتتر از این ندیدم:general108: به عقل شعور و سلیقه دارندگان این زباله شک بکن خععلی زشته خعععلی

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
amoo.png
Division And Share Information
ok , Thanks for ur help :)

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من خیلی ماشین داشتم تا حالا، ولی تو این رنج قیمت فقط سمند بگیر. استحکامش رو هیچ ماشینی نداره مخصوصا تو تصادف خدا نکرده.

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
تفاوت این هزار مدل سمند در چیه لامصبا معلوم نیست روزی چندتا دادن بیرون :D

یعنی 40 ملیون داری برا پرشیا ؟ مرفه بی درد:D بگم آیدین بیاد؟؟
بگو بیاد :D
من خیلی ماشین داشتم تا حالا، ولی تو این رنج قیمت فقط سمند بگیر. استحکامش رو هیچ ماشینی نداره مخصوصا تو تصادف خدا نکرده.
تشکر استاد

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
من میگم اگه دنبال کلاسی پارس وگرنه از همه نظر سمند بهتره
هم قیمتش معقول تره
هم نرم تر و بی صدا تره
هم اپشن هاش بیشتره
هم کارت طلایی داره
هم برای جاده به علت وزنش سنگین ترش چسبندگی بیشتری داره در نتیجه هندلینگش بهتره

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
من میگم اگه دنبال کلاسی پارس وگرنه از همه نظر سمند بهتره
هم قیمتش معقول تره
هم نرم تر و بی صدا تره
هم اپشن هاش بیشتره
هم کارت طلایی داره
هم برای جاده به علت وزنش سنگین ترش چسبندگی بیشتری داره در نتیجه هندلینگش بهتره

از بین مدلاش کدوم؟ سورن elx ef7 خوبه؟:oops:

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
از بین مدلاش کدوم؟ سورن elx ef7 خوبه؟:oops:

اره عالیه یا صفرش یا مدل امسالشو بگیر حرف نداره
پارس داشبورد جدیدم داریم چون
پارس خیلی خشکه ولی سورن نرم
از داخل و تزیینات سورن نگم که رو دری هاش شبیه ماشینای خارجی فلزی آلومینیومی هست ولی پارس یه پلاستیک اشغال
حتی رنگ داشبورد سورن خیلی هماهنگ تره
از دنده بگم که سورن خیلی نرم و عالیه
شتابشم بهتره
در کل میارزه با توجه به دیگر افتضاحات ایران دزد
راستی رخ بیرونش هم بنظرم خوبه مث lx افتضاح نیس
فقط فروشش از پارس و lx کمی سخت تره
حتی صندلیش برقیه پارس نه

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
این ال نود اتومات با قیمت غیر واقعی میصرفه ادم بگیره یانه

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. من سمند LX EF7 دوگانه دارم که بهمن گارانتی 2 سالش تمامه و تصادف و خط و خش و ... نداره و تمیزه و رنگ سفیده. بخوایم بفروشیمش چند قیمت خوب هست و میشه ماکزیمم چند فروخت؟و اینکه جاش چه ماشینی بخریم که مخصوصا گریبوکس خوبی داشته باشه و اذیت نداشته باشه و درگیر نمایندگی و تعمیر نباشیم ؟
206 که الان خوب نیست و مثل قدیم نیست . خودم هم قبلا 206 SD V8 داشتم و بدرد نمیخورد . L90هم داشتم و خوشم نمیاد و چون جاده زیاد میرم اصلا stable نیست و روی هواست مخصوصا تو گردنه های هراز یا فیروزکوه و اصلا سواری خوش رکابی نداره . 405 و پرشیا هم که متنفرم ازشون . لیفان 620 مد نظرمه و از چند نفر تو خیابان و دوستانم که دارند پرسیدم راضی بودند ولی ظاهرا 1600 اش دیگه صفر نداره . درسته؟ کلا چطور ماشینیه ؟
شما چه ماشینی پیشنهاد میکنید تو این رنج ؟
همین LX EF7 دوگانه الان کیفیتش چطوره صفرش رو بگیرم دوباره ؟ گریبوکسش درست درمان هست یا مثل قدیمش مزخرفه؟

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
سلام. ما سمند LX EF7 دوگانه داریم که بهمن گارانتی 2 سالش تمامه و تصادف و خط و خش و ... نداره و تمیزه و رنگ سفیده. بخوایم بفروشیمش چند قیمت خوب هست و اینکه جاش چه ماشینی بخریم که مخصوصا گریبوکس خوبی داشته باشه و اذیت نداشته باشه و درگیر نمایندگی و تعمیر نباشیم ؟
206 که الان خوب نیست و مثل قدیم نیست . خودم هم قبلا 206 SD V8 داشتم و بدرد نمیخورد . L90هم داشتم و خوشم نمیاد و چون جاده زیاد میرم اصلا stable نیست و روی هواست مخصوصا تو گردنه های هراز یا فیروزکوه و اصلا سواری خوش رکابی نداره . 405 و پرشیا هم که متنفرم ازشون . لیفان 620 مد نظرمه و از چند نفر تو خیابان و دوستانم که دارند پرسیدم راضی بودند ولی ظاهرا 1600 اش دیگه صفر نداره . درسته؟ کلا چطور ماشینیه ؟
شما چه ماشینی پیشنهاد میکنید تو این رنج ؟
همین LX EF7 دوگانه الان کیفیتش چطوره صفرش رو بگیرم دوباره ؟ گریبوکسش درست درمان هست یا مثل قدیمش مزخرفه؟
اگه فکر میکنی لیفان بهتر از v8 خوب برو بخر :|

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
اگه فکر میکنی لیفان بهتر از v8 خوب برو بخر :|

آخه دیگه هر چی قطعه آت و آشغال چینی و ایرانیه دارن تو 206 کار میزنن و فقط اسمش پژو هست مثل 405 ! یک قطعه ی فرانسوی داره ؟!!!
برند که کار نمیکنه وگرنه در حال حاضر بین 206 و L90 که L90 خیلی فنی و کیفیتش بهتره

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
آخه دیگه هر چی قطعه آت و آشغال چینی و ایرانیه دارن تو 206 کار میزنن و فقط اسمش پژو هست مثل 405 ! یک قطعه ی فرانسوی داره ؟!!!
برند که کار نمیکنه وگرنه در حال حاضر بین 206 و L90 که L90 خیلی فنی و کیفیتش بهتره
شما فرمودین قبلا206 داشتین اگر مدل 90 به قبل بوده که خوب چینی ایرانی چیه؟خوب مگه من گفتم ال 90 بده؟ شما فرمودین ال 90 هم خوشتون نمیاد لیفان خوبه

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
شما فرمودین قبلا206 داشتین اگر مدل 90 به قبل بوده که خوب چینی ایرانی چیه؟خوب مگه من گفتم ال 90 بده؟ شما فرمودین ال 90 هم خوشتون نمیاد لیفان خوبه
مدل 89 بود . ولی سیستم کلاچ بدی داشت و دنده یکش و کلا موتوری جون نداشت راه بره. بدنه اش ضعیفه . جاش مخصوصا عقب خیلی کمه و کوچیکه . کلا اذیتم هم کرد و الان که دیگه تولیداتش بدتر هم شده
L90 هم که سواریش بد بود و سر پیج مخصوصا تو جاده استیبل نیست و هندلینگش بده و فرمونش سفته و الان هم که قیمتش الکی بالاست و قطعاتش کم و گرونه
من نگفتم لیفان خوبه . سوال پرسیدم که چطوریه ؟ اصلا شما جای من باشید چکار میکنید ؟ قصدم دریافت راهنماییه نه اینکه از چینی مینی یا ... تعریف با تکذیب کنم
شما بد برداشت کردید

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
مدل 89 بود . ولی سیستم کلاچ بدی داشت و دنده یکش و کلا موتوری جون نداشت راه بره. بدنه اش ضعیفه . جاش مخصوصا عقب خیلی کمه و کوچیکه . کلا اذیتم هم کرد و الان که دیگه تولیداتش بدتر هم شده
L90 هم که سواریش بد بود و سر پیج مخصوصا تو جاده استیبل نیست و هندلینگش بده و فرمونش سفته و الان هم که قیمتش الکی بالاست و قطعاتش کم و گرونه
من نگفتم لیفان خوبه . سوال پرسیدم که چطوریه ؟ اصلا شما جای من باشید چکار میکنید ؟ قصدم دریافت راهنماییه نه اینکه از چینی مینی یا ... تعریف با تکذیب کنم
شما بد برداشت کردید
نگاه کنید شما میخواین از دردسرای خرج و نمایندگی خلاص بشید درسته؟
والا بدترین انتخاب لیفانه
حالا چرا؟
اول ماشین چینیه سالی چند میلیون افت داره خیلی بیشتر از ماشینای ایرانی این یک
دو فروشش خیلی سخت تره شما 206 رو 500 زیر فی بده همون روز میخرن ازت
سه اگر خراب بشه هر تعمیر گاهی نمیتونید ببرید مجبور میشید دست به دامن نمایندگی بشین حتی کیفیت قطعات اونقدر بالا نیست که بگی چند سال یه باره!!

نظر شخصی من شما ماشین بی دردسر و کم خرج میخوای یه ریو تمیز و سالم مدل 89 به بالا بگیر که abs هم داره از اون نظر خیالت تخت
ضمنا لیفان 1600 از v8 به هیچ وجه بهتر نیست از لحاظ موتوری و کشش
ضمنا از لحاظ امنیت 206 حرف اولو میزنه به ورقه های بدنه نگاه نکنید تست های Euro ncap تایید این موضوع هستن تو تصادفای سنگین چقدر 206 خوب از داخل کابینش محافظت کرده

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
نگاه کنید شما میخواین از دردسرای خرج و نمایندگی خلاص بشید درسته؟
والا بدترین انتخاب لیفانه
حالا چرا؟
اول ماشین چینیه سالی چند میلیون افت داره خیلی بیشتر از ماشینای ایرانی این یک
دو فروشش خیلی سخت تره شما 206 رو 500 زیر فی بده همون روز میخرن ازت
سه اگر خراب بشه هر تعمیر گاهی نمیتونید ببرید مجبور میشید دست به دامن نمایندگی بشین حتی کیفیت قطعات اونقدر بالا نیست که بگی چند سال یه باره!!

نظر شخصی من شما ماشین بی دردسر و کم خرج میخوای یه ریو تمیز و سالم مدل 89 به بالا بگیر که abs هم داره از اون نظر خیالت تخت
ضمنا لیفان 1600 از v8 به هیچ وجه بهتر نیست از لحاظ موتوری و کشش
ضمنا از لحاظ امنیت 206 حرف اولو میزنه به ورقه های بدنه نگاه نکنید تست های Euro ncap تایید این موضوع هستن تو تصادفای سنگین چقدر 206 خوب از داخل کابینش محافظت کرده
یعنی یه بار حرف حسابی و منطقی زده باشی همین دفعس :دی
البت شتاب لیفان جدیدا 1.8 وااااقعا عالیه
ولی چیزی که در خصوص تمام این ماشینای چینی به جز جیلی و ام جی واسه من همیشه نقطه ابهام بوده،بحث ایمنیه...چرا شرکت های چینی جرات ندارن ماشیناشون رو برا تست ایمنی به اروپا بدن...؟

دوست من شما با اون بودجه از مظر من رو 3 تا گزینه فکر کن،

مزایا و معایب هرکدوم رو میریزم رو کاغذ به قولی،براساس اولویت هات انتخاب کن

سورن ای ال ایکس ای اف 7،امکانات خوب،طراحی متوسط هندلینگ عالی،کیفیت ساخت متوسط،ترمز فوق العاده عالی،جادار،کابین شیک،هر از گاهی دردسرهای گیربکس و سیستم برقیش ممکنه بره رو مخ !

ال 90:کیفیت ساخت بالا،کم خرج و استهلاک،طراحی ضعیف،موتور و گیربکس واقعا عالی و هماهنگ و بهینه،همدلینگ ضعیف که البته با ارتفاع زدن و رینگ و لاستیک پهن میشه بهبودش داد،3.5 ستاره ایمنی اروپا،ترمز عالی،جادار

ریو:به شدت کم خرج و استهلاک،قیمت قطعاتش جدیدا خیلی خوب شده،کشش و شتاب کاملا راضی کننده،3.5 ستاره ایمنی اروپا،ترمز معمولی،البته مدل های ای بی اس دار تقریبا خوب،سالی یک بار تعمیرگاه نیاز داره،اونم بیشتر برا خرج های دوره ای،نه تعمیرات موتور گیربکس !
فضای کابین کوچیکتر نسبت به 2 گزینه ی قبلی،مصرف سوخت پایین،کولر گرفتن خیلی خیلی کم رو شتاب متشین اثر میزاره،فرمان خیلی نرم تر از 2 مورد قبلی،با رینگ و لاستیک و استرس بار تو جاده کاملا استیبل میشه،مخصوصا که ماشین قد کوتاهیه و چپ کردنش خیلی سخته !
عیبای دیگه که داره،رو تسمه تایم و جنسش حساسه،باید سر 50 تا با جنس خوب و زیر دست مکانیک وارد عوض بشه،زاویه باز شدن درهای عقب کمه،اتاق مثل سورن و ال 90 عایق نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
1-آخه یک بحثیه ! درسته تست تصادف 206 اصلی فرانسه 3 ستاره هستش ولی اینایی که ایران میزنه هم 3 ستاره هست ؟ والله بدنش رو که دست میزنی مثل کاغذ میمونه
2-بنظرتون 206 بی صندوق بهتر از صندوق دار نیست ؟ از لحاظ قدرت بدنه و خرابی و موتور گریبوکس ؟ (مخصوصا تو تصادفات که دیدم عقب بی صندوق خیلی قویتره نسبت به صندوق دار و هندلینگ بهتری داره بی صندوق ها)
3- 206 بی صندوق صفر کمترین قیمتش چنده ؟ الان موتور گریبوکسشون ایرانی چینیه ؟ (آخه 206 تمیز پیدا کردن هم سخته چون اکثرا جوان ها سوار میشن و پدر ماشین رو دراوردن)
4- ریو آخرین سال تولیدش چنده ؟ صفر نداره ؟ قطعاتش گیر میاد اگر توقف تولیده؟ (من اولین سری که ریو اومده بود داشتم و بخاطر خرید خونه پول کم اوردم فروختمش وگرنه شاید تا الان داشتمش. ماشین خیلی خوبی بود فقط صدای موتورش تو دنده 5 زیاد بود و ایراد دیگه ای نداشت بنظرم با اینکه ترمزش ABS نبود اون موقع ولی ترمز خوبی هم داشت)
5- طبق راهنمایی آقا آرش , پس قید چینی ها مثل لیفان رو زدم چون میخوام افت قیمت زیاد نباشه و کاری باشه و ماشین موتور گریبوکسش خوب باشه نه مثل سمند که ناهمخوان باشه و همش درگیر نمایندگی باشی و گریبوکس مزخرف 405 سی سال پیش رو اومدن رو سمند گذاشتن ! 405 خودش چی بود که گریبوکس مزخرفش رو هم رو سمند گذاشتن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
1-آخه یک بحثیه ! درسته تست تصادف 206 اصلی فرانسه 3 ستاره هستش ولی اینایی که ایران میزنه هم 3 ستاره هست ؟ والله بدنش رو که دست میزنی مثل کاغذ میمونه
2-بنظرتون 206 بی صندوق بهتر از صندوق دار نیست ؟ از لحاظ قدرت بدنه و خرابی و موتور گریبوکس ؟ (مخصوصا تو تصادفات که دیدم عقب بی صندوق خیلی قویتره نسبت به صندوق دار و هندلینگ بهتری داره بی صندوق ها)
3- 206 بی صندوق صفر کمترین قیمتش چنده ؟ الان موتور گریبوکسشون ایرانی چینیه ؟ (آخه 206 تمیز پیدا کردن هم سخته چون اکثرا جوان ها سوار میشن و پدر ماشین رو دراوردن)
4- ریو آخرین سال تولیدش چنده ؟ صفر نداره ؟ قطعاتش گیر میاد اگر توقف تولیده؟ (من اولین سری که ریو اومده بود داشتم و بخاطر خرید خونه پول کم اوردم فروختمش وگرنه شاید تا الان داشتمش. ماشین خیلی خوبی بود فقط صدای موتورش تو دنده 5 زیاد بود و ایراد دیگه ای نداشت بنظرم با اینکه ترمزش ABS نبود اون موقع ولی ترمز خوبی هم داشت)
5- طبق راهنمایی آقا آرش , پس قید چینی ها مثل لیفان رو زدم چون میخوام افت قیمت زیاد نباشه و کاری باشه و ماشین موتور گریبوکسش خوب باشه نه مثل سمند که ناهمخوان باشه و همش درگیر نمایندگی باشی و گریبوکس مزخرف 405 سی سال پیش رو اومدن رو سمند گذاشتن ! 405 خودش چی بود که گریبوکس مزخرفش رو هم رو سمند گذاشتن

۱-داداش چیزی که قابل استناد باشه همون تست اروپاست،حالا اینکه ورقه ضعیف شده و اینا خیلی نمیشه با اطمینان صحبت کرد،اینم بدون که ضخانت ورق و حتس مچاله شدن یا نشدن ماشین ملاک نیست،مهم حفاظت از سرنشینان داخل کابینه
۲-کاملا برعکس.موتور گیربکس که یکیه،به لحاظ استیبل بودن سیستم تعلیق عقب صندوق دارها متفاوته و خیلی بهتره،به لحاظ ایمنی هم شما خودت دقت کن،یه صندوق با طول 30 سانت سریع نر جمع میشه یا یه سینی صندوق کوچولو؟ نکته مهم هر اینه که اگر یا ماشین شاسی بلند از عقب به ماشین هاچ بک بزنه قشنگگگ دماغه اون ماشین میخورخ بخ سر سرنشین های عقبی ماشین های هاچبک،شما یه بار یه سانتافه یا پاژن یا پاترول رو پارک کن پشت همون 206 هاچبک ببین کاپوت ماشین کجا میفته خودت متوجه میشی
۳-کیفیت قطعات الکترونیکی تو 206 های 87 بهً بعد خیلی پایینه،روز به روز هم پایین تر اومده،سیستم برقیه متشین خیلی ماجرا داره،موتور و گیربکس نشتی میگیره،واشر میزنه،تیپ 5 البته اوضاش بهتره
۴-ریو رو که کامل توضیح دادم،چون 100 هزار تا حدودا استفاده کردیم زیر و بکش رو میشناسم،همینطور ال 90

Sent from my iPhone using Tapatalk

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
گيربكس 405 رو روي سمند گذاشتن؟؟؟!!! داداش من؛ اتاق سمند رو روي 405 گذاشتن! سمند اصالتي نداره كه حالا بيان گيربكس 405 بذارن روش. كلا شاسي و كل موتور و گيربكس و زيربندي سمند مال 405 هست. و فقط اتاق متفاوته. اين سمند هاي ef7 هم دراصل اين موتور رو روي شاسي 405 خوروندن و اتاق سمند گذاشتن كه شده اين.
و اينكه قانونا و مسلما مطمعن باشيد اتاق و ساشي كه از اول باهم طراحي شدن متفاوته با اتاقي كه بعدا روي يه شاسي سوار شده.
و اينكه دوستان كه ميگن تعليق سمند بهتره چون اتاق سنگينتره و بيشتر ميچسبه به زمين و حس اطمينان بيشتري منتقل ميكنه وگرنه پايداري 405 به مراتب بيشتر سمنده. خودم مدت زيادي هردو رو سوار شدم.

Sent from my iPad using Tapatalk

بالا