mvm110 ؟؟والا منم مدلا رو نمیشناسم برای همین تاپیک زدم که ببینم کدوم بهتره از بین اینا
حامد میگه ام وی ام 110 بگیر
ممنون:general504:
خدایش ماشین زشتتر از این ندیدم:general108: به عقل شعور و سلیقه دارندگان این زباله شک بکن خععلی زشته خعععلی
mvm110 ؟؟والا منم مدلا رو نمیشناسم برای همین تاپیک زدم که ببینم کدوم بهتره از بین اینا
حامد میگه ام وی ام 110 بگیر
ممنون:general504:
kmvm110 ؟؟
خدایش ماشین زشتتر از این ندیدم:general108: به عقل شعور و سلیقه دارندگان این زباله شک بکن خععلی زشته خعععلی
ok , Thanks for ur helpDivision And Share Information![]()
بگو بیادیعنی 40 ملیون داری برا پرشیا ؟ مرفه بی دردبگم آیدین بیاد؟؟
تشکر استادمن خیلی ماشین داشتم تا حالا، ولی تو این رنج قیمت فقط سمند بگیر. استحکامش رو هیچ ماشینی نداره مخصوصا تو تصادف خدا نکرده.
از بین مدلاش کدوم؟ سورن elx ef7 خوبه؟من میگم اگه دنبال کلاسی پارس وگرنه از همه نظر سمند بهتره
هم قیمتش معقول تره
هم نرم تر و بی صدا تره
هم اپشن هاش بیشتره
هم کارت طلایی داره
هم برای جاده به علت وزنش سنگین ترش چسبندگی بیشتری داره در نتیجه هندلینگش بهتره
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
از بین مدلاش کدوم؟ سورن elx ef7 خوبه؟![]()
اگه فکر میکنی لیفان بهتر از v8 خوب برو بخر :|سلام. ما سمند LX EF7 دوگانه داریم که بهمن گارانتی 2 سالش تمامه و تصادف و خط و خش و ... نداره و تمیزه و رنگ سفیده. بخوایم بفروشیمش چند قیمت خوب هست و اینکه جاش چه ماشینی بخریم که مخصوصا گریبوکس خوبی داشته باشه و اذیت نداشته باشه و درگیر نمایندگی و تعمیر نباشیم ؟
206 که الان خوب نیست و مثل قدیم نیست . خودم هم قبلا 206 SD V8 داشتم و بدرد نمیخورد . L90هم داشتم و خوشم نمیاد و چون جاده زیاد میرم اصلا stable نیست و روی هواست مخصوصا تو گردنه های هراز یا فیروزکوه و اصلا سواری خوش رکابی نداره . 405 و پرشیا هم که متنفرم ازشون . لیفان 620 مد نظرمه و از چند نفر تو خیابان و دوستانم که دارند پرسیدم راضی بودند ولی ظاهرا 1600 اش دیگه صفر نداره . درسته؟ کلا چطور ماشینیه ؟
شما چه ماشینی پیشنهاد میکنید تو این رنج ؟
همین LX EF7 دوگانه الان کیفیتش چطوره صفرش رو بگیرم دوباره ؟ گریبوکسش درست درمان هست یا مثل قدیمش مزخرفه؟
آخه دیگه هر چی قطعه آت و آشغال چینی و ایرانیه دارن تو 206 کار میزنن و فقط اسمش پژو هست مثل 405 ! یک قطعه ی فرانسوی داره ؟!!!اگه فکر میکنی لیفان بهتر از v8 خوب برو بخر :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
شما فرمودین قبلا206 داشتین اگر مدل 90 به قبل بوده که خوب چینی ایرانی چیه؟خوب مگه من گفتم ال 90 بده؟ شما فرمودین ال 90 هم خوشتون نمیاد لیفان خوبهآخه دیگه هر چی قطعه آت و آشغال چینی و ایرانیه دارن تو 206 کار میزنن و فقط اسمش پژو هست مثل 405 ! یک قطعه ی فرانسوی داره ؟!!!
برند که کار نمیکنه وگرنه در حال حاضر بین 206 و L90 که L90 خیلی فنی و کیفیتش بهتره
مدل 89 بود . ولی سیستم کلاچ بدی داشت و دنده یکش و کلا موتوری جون نداشت راه بره. بدنه اش ضعیفه . جاش مخصوصا عقب خیلی کمه و کوچیکه . کلا اذیتم هم کرد و الان که دیگه تولیداتش بدتر هم شدهشما فرمودین قبلا206 داشتین اگر مدل 90 به قبل بوده که خوب چینی ایرانی چیه؟خوب مگه من گفتم ال 90 بده؟ شما فرمودین ال 90 هم خوشتون نمیاد لیفان خوبه
نگاه کنید شما میخواین از دردسرای خرج و نمایندگی خلاص بشید درسته؟مدل 89 بود . ولی سیستم کلاچ بدی داشت و دنده یکش و کلا موتوری جون نداشت راه بره. بدنه اش ضعیفه . جاش مخصوصا عقب خیلی کمه و کوچیکه . کلا اذیتم هم کرد و الان که دیگه تولیداتش بدتر هم شده
L90 هم که سواریش بد بود و سر پیج مخصوصا تو جاده استیبل نیست و هندلینگش بده و فرمونش سفته و الان هم که قیمتش الکی بالاست و قطعاتش کم و گرونه
من نگفتم لیفان خوبه . سوال پرسیدم که چطوریه ؟ اصلا شما جای من باشید چکار میکنید ؟ قصدم دریافت راهنماییه نه اینکه از چینی مینی یا ... تعریف با تکذیب کنم
شما بد برداشت کردید
یعنی یه بار حرف حسابی و منطقی زده باشی همین دفعس :دینگاه کنید شما میخواین از دردسرای خرج و نمایندگی خلاص بشید درسته؟
والا بدترین انتخاب لیفانه
حالا چرا؟
اول ماشین چینیه سالی چند میلیون افت داره خیلی بیشتر از ماشینای ایرانی این یک
دو فروشش خیلی سخت تره شما 206 رو 500 زیر فی بده همون روز میخرن ازت
سه اگر خراب بشه هر تعمیر گاهی نمیتونید ببرید مجبور میشید دست به دامن نمایندگی بشین حتی کیفیت قطعات اونقدر بالا نیست که بگی چند سال یه باره!!
نظر شخصی من شما ماشین بی دردسر و کم خرج میخوای یه ریو تمیز و سالم مدل 89 به بالا بگیر که abs هم داره از اون نظر خیالت تخت
ضمنا لیفان 1600 از v8 به هیچ وجه بهتر نیست از لحاظ موتوری و کشش
ضمنا از لحاظ امنیت 206 حرف اولو میزنه به ورقه های بدنه نگاه نکنید تست های Euro ncap تایید این موضوع هستن تو تصادفای سنگین چقدر 206 خوب از داخل کابینش محافظت کرده
1-آخه یک بحثیه ! درسته تست تصادف 206 اصلی فرانسه 3 ستاره هستش ولی اینایی که ایران میزنه هم 3 ستاره هست ؟ والله بدنش رو که دست میزنی مثل کاغذ میمونه
2-بنظرتون 206 بی صندوق بهتر از صندوق دار نیست ؟ از لحاظ قدرت بدنه و خرابی و موتور گریبوکس ؟ (مخصوصا تو تصادفات که دیدم عقب بی صندوق خیلی قویتره نسبت به صندوق دار و هندلینگ بهتری داره بی صندوق ها)
3- 206 بی صندوق صفر کمترین قیمتش چنده ؟ الان موتور گریبوکسشون ایرانی چینیه ؟ (آخه 206 تمیز پیدا کردن هم سخته چون اکثرا جوان ها سوار میشن و پدر ماشین رو دراوردن)
4- ریو آخرین سال تولیدش چنده ؟ صفر نداره ؟ قطعاتش گیر میاد اگر توقف تولیده؟ (من اولین سری که ریو اومده بود داشتم و بخاطر خرید خونه پول کم اوردم فروختمش وگرنه شاید تا الان داشتمش. ماشین خیلی خوبی بود فقط صدای موتورش تو دنده 5 زیاد بود و ایراد دیگه ای نداشت بنظرم با اینکه ترمزش ABS نبود اون موقع ولی ترمز خوبی هم داشت)
5- طبق راهنمایی آقا آرش , پس قید چینی ها مثل لیفان رو زدم چون میخوام افت قیمت زیاد نباشه و کاری باشه و ماشین موتور گریبوکسش خوب باشه نه مثل سمند که ناهمخوان باشه و همش درگیر نمایندگی باشی و گریبوکس مزخرف 405 سی سال پیش رو اومدن رو سمند گذاشتن ! 405 خودش چی بود که گریبوکس مزخرفش رو هم رو سمند گذاشتن
گيربكس 405 رو روي سمند گذاشتن؟؟؟!!! داداش من؛ اتاق سمند رو روي 405 گذاشتن! سمند اصالتي نداره كه حالا بيان گيربكس 405 بذارن روش. كلا شاسي و كل موتور و گيربكس و زيربندي سمند مال 405 هست. و فقط اتاق متفاوته. اين سمند هاي ef7 هم دراصل اين موتور رو روي شاسي 405 خوروندن و اتاق سمند گذاشتن كه شده اين.1-آخه یک بحثیه ! درسته تست تصادف 206 اصلی فرانسه 3 ستاره هستش ولی اینایی که ایران میزنه هم 3 ستاره هست ؟ والله بدنش رو که دست میزنی مثل کاغذ میمونه
2-بنظرتون 206 بی صندوق بهتر از صندوق دار نیست ؟ از لحاظ قدرت بدنه و خرابی و موتور گریبوکس ؟ (مخصوصا تو تصادفات که دیدم عقب بی صندوق خیلی قویتره نسبت به صندوق دار و هندلینگ بهتری داره بی صندوق ها)
3- 206 بی صندوق صفر کمترین قیمتش چنده ؟ الان موتور گریبوکسشون ایرانی چینیه ؟ (آخه 206 تمیز پیدا کردن هم سخته چون اکثرا جوان ها سوار میشن و پدر ماشین رو دراوردن)
4- ریو آخرین سال تولیدش چنده ؟ صفر نداره ؟ قطعاتش گیر میاد اگر توقف تولیده؟ (من اولین سری که ریو اومده بود داشتم و بخاطر خرید خونه پول کم اوردم فروختمش وگرنه شاید تا الان داشتمش. ماشین خیلی خوبی بود فقط صدای موتورش تو دنده 5 زیاد بود و ایراد دیگه ای نداشت بنظرم با اینکه ترمزش ABS نبود اون موقع ولی ترمز خوبی هم داشت)
5- طبق راهنمایی آقا آرش , پس قید چینی ها مثل لیفان رو زدم چون میخوام افت قیمت زیاد نباشه و کاری باشه و ماشین موتور گریبوکسش خوب باشه نه مثل سمند که ناهمخوان باشه و همش درگیر نمایندگی باشی و گریبوکس مزخرف 405 سی سال پیش رو اومدن رو سمند گذاشتن ! 405 خودش چی بود که گریبوکس مزخرفش رو هم رو سمند گذاشتن