ما یه laptop هم گرفتیم و حالا سه تا دستگاه کامپیوتر توی خونه هست .. خدا بده برکت ...
تبريکات فراوان، پس تو هم کم کم به سر کارتون ديدن تو رختخواب پی خواهی برد

. وای چه کيفی داره تا اينکه بخوای مثل چی صف جلوی pc بشينی و ببينی!:wacko:

راستی چی خريدی؟
من يه سوال off topic بپرسم، هی ميخوام بيام تو اون تاپيکت بپرسم يادم ميره، همينجا تا يادمه بپرسم

:
من يه Falsh memory سونی مدل NW-E003F يه 1 گيگا بايتی کادو گرفتم که ميتونم ببرم عوضش هم بکنم، چون external hard جيبی با حجم بالايی هم دارم از اين فقط ميخوام به عنوان mp3 player استفاده کنم. خوبه؟ بده؟ عوضش کنم يا همينو نگه دارم؟
ضمنا مرسی از دانلود my goddess ( فریدا ) و melancholy ( روزبه ) ...
خواهش :happy:
من نظرم اینه که اول با جدا کردن یکی دوتا از تاپیک ها شروع کنیم و ببینیم که بازخوردش چطوریه ... مثلا اسپویل ها این قابلیت رو دارن که یه تاپیک جدا بشن ، یا درباره دانلود و آپلود انیمه ها و بحث درباره شون میشه تاپیک جدایی زد ...
اهم اوهوم ...
اول اينکه اين پيشنهاد با استقبال از طرف بزرگان فروم روبرو نشده و به نظر من هم حق دارن چون به قول سيمور بايد اول پتانسيل اين کار مشخص بشه. اول اينکه چقدر کاربر های ديگه اينجا حضور خواهند داشت و در صورتی که فريدا دار فانی رو وداع بگويد

، روزی چند صفحه به تاپيک های اون بخش اضافه ميشه!

(طبق آماری که به من دادن 40% کل پست های اين تاپيک رو من زدم!:wacko: )
در نتيجه به پيشنهاد سيمور و بعضی دوستان و مديران ديگه ميرسيم که اول چند تاپيک جداگانه بزنين اگه فعاليت توی همه اونها زياد بود اون وقت يه بخش جداگانه ميزنيم.:happy:
و اما سيمور جون اگه خيال کردی با يه تاپيک ديگه برای spoil ها ميتونی جون سالم از spoil های من به در ببری و ديگه اون وری ظاهر نشی و نخونی شون، بايد بگم که
"خيال کردی!"

من همين جا به spoil کردن هام ادامه ميدم.

:lol:
گذشته از شوخی، تاپيک مستقل برای مسائل فنی نظر جالبی هست. ولی يه موقع نگين برای تورنت و آهنگ و ... هم يه تاپيک مستقل!

چون 95% اينا رو فقط من ميدم، حاضر نيستم که تو يه تاپيک فقط من باشم و من!

ببينين اگه موضوع های جالبه ديگه اي هست که قابليت تاپيک شدن رو داره، پيشنهاد بدين و تو اون تاپيک ها هم فعال باشين. در غير اين صورت همين جا خيلی خوبه!
منم که طبق معمول آماده کمک هستم ... آها .. الان دیدم که یه تاپیک جدا زدین ... بعدا زنگ می زنم !! .. .
سپاسگزار