• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: سلام بچه ها!
منم برگشتم. امیدوارم به همه تا حالا خوش گذشته باشه.

بعضی از استادای ما تکلیف نوروزی و پیک نوروزی بهمون دادن که باید توی این چند روز باقی مونده بهش برسم.

:wacko: اینجا هم که خیلی جلو رفته!تا کی من میتونم همه رو چک کنم!؟؟؟

راستی توی این مدت چندتا از کارای میازاکی رو گرفتم که دی وی دی هستن.کی قراره باز لیستو آپ کنی دانیل جان؟

...
...
...

خواهر فریدا چه خبر از مسافر کوچولو؟ یواش یواش باید مشارکت خرید سریال بعدی رو شروع کنیم.:happy:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا چه خبر از مسافر کوچولو؟ یواش یواش باید مشارکت خرید سریال بعدی رو شروع کنیم.:happy:
سلام

مسافرت خوش گذشت؟ ;)عکس فراموش نشه!:D

مسافر کوچولو 12-13 روزه فرستاده شده ولی هنوز به دسته من نرسيده! :blink: ولي بايد پيداش شه کم کم.:p سندباد رو با پسر عربه صحبت کردم هنوز سری يه جديد رو نفرستاده ولی گفت که ميفرسته.:happy:

1-2 نفر جديد بودن که مسافر کوچولو رو ميخواستن. به ليست اضافه شون بکن.;)

سری يه جديد فعلاً در حال خريد سريال ارتش سری هستيم. بزار تکليف اون معلوم شه. چيزه ديگه اي در نظر دارين؟:eek:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

sigh.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آیا کسی اطلاعاتی در مورد این سری انیمیشن های Jacky Chan داره؟ چجوریاست؟ قضیه اش چیه؟ جالبه؟
من ديدمش، ماجرای جکی و اون دختره و پيرمرد تو يه گروه هست که اکثراً دنبال طلسم های افسانه های چينی و اين چيزا هستن و هميشه دارن با يه گروه آدمای بد ميجنگن. در کل خيلی خنده داره، و نکته جالبش اينه که آخر هر سری جکی ميآد حرف ميزنه يا پشت صحنه يکی از فيلماش رو نشون ميدن که مثلاً کجای اين کارتون از کجای فعلاً فيلم گرفته شده:happy:. در کل برای سرگرمی خوبه.;)

Jackie-Chan-Adventures-pic.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
کارتنی رو که الان از شبکه دو پخش شد رو دیدید؟
The Wild محصول 2006 کمپانی دیزنی_IMDB
1D4AC3.jpg

خیلی خوبه که صدا و سیما کارتن های روز دنیا رو نشون می ده ولی آخه چرا آهنگ کیتارو رو می ذاره روش؟؟
sick.gif

آخر کارتون بوفالوها سر عرشه ی کشتی داشتن آواز می خوندن و پشتک وارو می زدند ولی آهنگ کیتارو داشت پخش می شد.

تو این سایت می تونید Trailer شو ببینید.
من اصل این انیمشن رو دیدم خیلی باحاله , واقعا خیلی قشنگ ساختن کاراکترهارو وشخصیت پردازیشون هم عالیه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ما یه laptop هم گرفتیم و حالا سه تا دستگاه کامپیوتر توی خونه هست .. خدا بده برکت ...
تبريکات فراوان، پس تو هم کم کم به سر کارتون ديدن تو رختخواب پی خواهی برد:D. وای چه کيفی داره تا اينکه بخوای مثل چی صف جلوی pc بشينی و ببينی!:wacko::p راستی چی خريدی؟:cool:

من يه سوال off topic بپرسم، هی ميخوام بيام تو اون تاپيکت بپرسم يادم ميره، همينجا تا يادمه بپرسم:p:

من يه Falsh memory سونی مدل NW-E003F يه 1 گيگا بايتی کادو گرفتم که ميتونم ببرم عوضش هم بکنم، چون external hard جيبی با حجم بالايی هم دارم از اين فقط ميخوام به عنوان mp3 player استفاده کنم. خوبه؟ بده؟ عوضش کنم يا همينو نگه دارم؟
ضمنا مرسی از دانلود my goddess ( فریدا ) و melancholy ( روزبه ) ...
خواهش :happy:
من نظرم اینه که اول با جدا کردن یکی دوتا از تاپیک ها شروع کنیم و ببینیم که بازخوردش چطوریه ... مثلا اسپویل ها این قابلیت رو دارن که یه تاپیک جدا بشن ، یا درباره دانلود و آپلود انیمه ها و بحث درباره شون میشه تاپیک جدایی زد ...
اهم اوهوم ...
اول اينکه اين پيشنهاد با استقبال از طرف بزرگان فروم روبرو نشده و به نظر من هم حق دارن چون به قول سيمور بايد اول پتانسيل اين کار مشخص بشه. اول اينکه چقدر کاربر های ديگه اينجا حضور خواهند داشت و در صورتی که فريدا دار فانی رو وداع بگويد:D، روزی چند صفحه به تاپيک های اون بخش اضافه ميشه!:eek:(طبق آماری که به من دادن 40% کل پست های اين تاپيک رو من زدم!:wacko: )

در نتيجه به پيشنهاد سيمور و بعضی دوستان و مديران ديگه ميرسيم که اول چند تاپيک جداگانه بزنين اگه فعاليت توی همه اونها زياد بود اون وقت يه بخش جداگانه ميزنيم.:happy:

و اما سيمور جون اگه خيال کردی با يه تاپيک ديگه برای spoil ها ميتونی جون سالم از spoil های من به در ببری و ديگه اون وری ظاهر نشی و نخونی شون، بايد بگم که "خيال کردی!":D:D:D من همين جا به spoil کردن هام ادامه ميدم.:p:lol:

گذشته از شوخی، تاپيک مستقل برای مسائل فنی نظر جالبی هست. ولی يه موقع نگين برای تورنت و آهنگ و ... هم يه تاپيک مستقل!:eek: چون 95% اينا رو فقط من ميدم، حاضر نيستم که تو يه تاپيک فقط من باشم و من!:( ببينين اگه موضوع های جالبه ديگه اي هست که قابليت تاپيک شدن رو داره، پيشنهاد بدين و تو اون تاپيک ها هم فعال باشين. در غير اين صورت همين جا خيلی خوبه!:D
منم که طبق معمول آماده کمک هستم ... آها .. الان دیدم که یه تاپیک جدا زدین ... بعدا زنگ می زنم !! .. .
302.gif
سپاسگزار :)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: سلام خواهر فریدا.

تا حالا شیراز رفتین؟اونم اول بهار؟به قول شیرازیا بهار مستون !:D
منم عکسهای سفرنامه رو میذارم به شرطی که همه این کارو بکنن:f34r:
خواهر فریدا واسه خرید مسافر کوچولو کم کم داریم خیلی زیاد میشیم.نظر من اینه که شما که دارین زحمت میکشین توی هزینه جاتون رو به یکی دیگه بدین.الان به اضافه شما 9 نفر هستیم.
ولی سند باد هزینه بیشتری داره و تعداد کمتری هستیم.بهتر نیست که واسه سند باد هم بیشتر تبلیغ کنیم؟
من نمیدونم دقیقا چند نفریم ولی قراره پولشو به حساب دنیل بریزیم.

امیدوارم لیست سندباد بسته نشده باشه.
پیشنهاد من اینه که یه رای گیری بشه و کارتونایی که طرفدار بیشتری دارن بازم خریداری بشن.فکر میکنم خیلیا استقبال کنن.مثل دختری بنام نل ، هاچ زنبور عسل، بلفی و لیلیبیت ،افسانه سه برادر،خانواده دکتر ارنست و مهاجران...

با مشارکت همه هم هزینه ها پایینه هم میتونیم تعداد بیشتری سریال داشته باشیم.:happy:

نظر شما چیه؟

خب من میخوام لیست مسافر کوچولو و سندباد رو ببندم.از خواهر برادرایی که میخوان لطف کنن و مشارکت کنن میخوام که یه private message واسه من بفرستن تا واسشون قیمت نهایی رو بگم ولی مطمئنا قیمت مسافر کوچولو برای هر نفر زیر 5000 تومن تموم میشه.;)

خواهر ساحل
خواهر فریدا
برادر دنیل
خانم مهسا
خانم جینی
آقای محمودی
آقای زیرنویس کبیر
یه آقا یا خانومی که اسمشون یادم نیست ولی آواتارشون شبیه به آرم دانشگاه تهران بود:blush:
و خودم​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فریدا...
سلام
عکس ها رو که حتماً بزار.;)

جای منم سره جاشه چه اشکالی داره تعدادمون زياد بشه!:D به نفع همست. به جز اين کسايی که گفتی خواهر little prince هم هست. فقط بايد بگردی پيداشون کنی. حالا منم نگا ميکنم ببينم ID شون رو گير ميآرم يا نه؟ ولی يادمه گفتن ميرن مسافرت بايد بعده عيد سراق سريال رو بگيرن .:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
طبق قول، يه سريال جديد ديگه;):
The Skullman

untitled.JPG

خوب اين از اون کارتون هايی بايد باشه که سپهر و روزبه و دنيل دوست دارن:D. 13 قسمت و 21 اين ماه پخشش شروع ميشه. لطفاً نگاه کنيد:happy::

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
چطوری سپهر
byebye.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام سپهر
biggrin.gif
.... با این عکسی که از خودت گذاشتی جیگرم کباب شد واست
bawl.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت استاد عزیز آقا سپهر :D خسته نباشید - رسیدن بخیر:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
س...پ...ه...ر...
36_1_33.gif

وای چقدر دلم برات تنگ شده بود:(. خوب کردی حداقل خودت رو نشون دادی ...:D :happy: ولی به قول دنی دلم برات کباب شد ... :( ديگه چيزی نمونده ...
4_1_204.gif
hang in there

به جاش خبرای خوب ميدي ما هم شيرينی ميخوريم;):D
البته مال منو که بزار کنار، برای وصول خدمت ميرسم.:p
ولی جدی خسته نباشی، اميدوارم زودتر از شرش راحت شی.
23_29_107v.gif

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام فریدا خانم

پاسخ به pm من فراموش نشود :rolleyes:
( البته محرمانه !!:D )
منتظرم ;)

در ضمن این برنامه اینویاشا چقدر طولانی است :blink:

هنوز نتوانستم آن را به طور کامل ببینم !!!!:happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
میگم خواهر فریدا که نیست همه جا تعطیل میشه:blink: :wacko:
تا نیومده من این انیمه رو معرفی کنم:blush: :lol:

Kaze no Stigma
Stigma of the Wind
وزش باد

این انیمه براساس یه داستان کوتاه مرد جوانی در مجله دراگون ساخته شده که مانگاش هم قبلا توسط ناشرانی چون شونن و فوجیمی انتشار شده بود که خیلی هم موفق بوده. ظاهرا که جالبه

ژانر : اکشن – فانتزی
تاریخ شروع پخش : 5-4-2007

خوب تا حالا 2 قسمتش پخش شده

اینم لینک ANN

kazenoseikonvol1qv0.jpg
kazenoseikonvol2ey8.jpg
kazenoseikonvol3un2.jpg
kazenoseikonvol4jq0.jpg
kazenoseikonvol6fh2.jpg

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام به همه دوستان عزيزم

اول از همه تبريک به پرشياناي عزيز بابت عناوين متعدد شان . دوم به Huashan بزرگوار بابت کاربر فعال شدنشان .

....

...
بعد هم تبريکات مجدد به زيرنويس بزرگوار و خواشان مقدس به خاطر عناوين خوشگلشون
clover%5B1%5D.gif

....

تبريک به خواهر پرشيانا و جناب زيرنويس به خااطر کاربر افتخاري فرهنگ و هنر شدن!

تبريک به جناب خواشان به خاطر کاربر فعال علم و دانش شدن!

موفق و پيروز باشيد!
flowerysmile.gif

ممنون خواهر پرشيانا :happy:

جناب زيرنويس خجالت زده کردن :blush:
منم به شما تبريک مي گم :happy: , واقعا برازنده ي شماست کاربر افتخاري بودن

خيلي ممنون برادر ويلي عزيز :happy:

جدي ميگي برادر :blink:

اينکه تورنته!!! :blink:عجب ... :wacko:

Ok فقط يه مشگل هست اونم اينکه چون 500-600 MB هست بايد بزارم ماه عوض شه بعد بگيرم ... :pفکر کنم اين ماه از 100 گيگ هم زدم بالا!:( همين روزاست که اينترنت بل کل قطع بشه!:f34r:

ممنون , من سعي مي کنم که تونتش رو پيدا کنم و دانلودش کنم ... مي گم حجمش کمي زياد نيست ؟ ... تکست هست يا فيلم ؟...
297.gif

...

بابا تو يه جوري گفتي " يه چيزي رو سيمور نگفته " که من کلي کنجکاو شدم
221.gif
... همين مورد آخري رو هم مطمئنم که اشاره کردم من
Just_Cuz_19.gif
... يادمه گفتم درباره تصفيه و پاکسازي و ايناس ... بهرحال خوب بود ...

....

اتفاقا به نکته ي خوبي اشاره کردي ...:lol: ... نمي دونم که چرا تو همچين موقع هايي ياد دوران کنکور ميوفتم , روزگار کنکور و نکته , تا يه چيزي مي شد سريع دبيره مي گفت , آفرين نکته ي کنکوري !!!... :lol:

نکته اينجاست , زماني که اون متن رو نوشتم ... منظورم يه دليل ديگه اي بود ... اينکه بليچ به معناي نيمه هالو بودن ايچيگو و تبديل شدن از هالو به شينيگامي بود ...ولي بعدا نظرم عوض شد و مورد ششم به نظرم درست تر اومد ... و زماني که مي خواستم بنويسمشون ديدم که شما هم يه اشاره اي به اون کرده بودين ... ولي ديگه بازش نکردم ...:lol:
272.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
عجب تاپيكي ... چه همه كارتون و انيمه :blink: دلم آب شد ! من چطوري ميتونم اينا رو بگيرم ؟! پستي ؟ پيكي ؟‌ رفاقتي ؟! يه ندا بهم بدين قربون قدتون

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
عجب تاپيكي ... چه همه كارتون و انيمه :blink: دلم آب شد ! من چطوري ميتونم اينا رو بگيرم ؟! پستي ؟ پيكي ؟‌ رفاقتي ؟! يه ندا بهم بدين قربون قدتون

سلام دوست عزیز

یه نگاه به پست اول تاپیک بندازین جواب سوالاتونو میگیرین:cool:

بالا