• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
يه چيزی بگم؟ تو کامپيوتر من جاهاشون درسته!!!:blink::blink::blink: اون وقت چه جوری ميشه؟ تو مال من يه جور نشون ميده تو ماله شماها يه جور ديگه؟؟؟:blink:

حق با شماست خواهر تو کامپیوتر منم جاشون درسته:cool:

...
Hokkan - Northern Country
seiryuu-shichi-east.jpg
---------------------------------------------------------
byakko-shichi-west.jpg

Seiryuu----------------------------------------------------Byakko
The Dragon------------------------------------------------The Tiger
Sairo - Western Country-------------------------------------- Kutou - Eastern Country
...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون , من سعي مي کنم که تونتش رو پيدا کنم و دانلودش کنم ... مي گم حجمش کمي زياد نيست ؟ ... تکست هست يا فيلم ؟...
297.gif
راستش نميدونم چيه ولی خودش که ميگه pdf. ولی الان که ماه جديد شد براتون دانلودش ميکنم چون برای خودم هم جالبه که ببينم چيه!:blink:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پاسخ به pm من فراموش نشود :rolleyes:
در ضمن این برنامه اینویاشا چقدر طولانی است :blink:
حتماً، جواب اين پست ها رو که بدم ، جواب شماا رو هم مفصل ميدم;)، به نظرم خيلی جالبه!:happy:

برادر توماس هنوز تمومش نکردين!!!!! :blink: راستی قرار بود در موردش حرف بزنين!:D منتظريم:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نرم افزارهای داداش میثم رو میتونید از سایت :

www.download.com برای نرم افزار Virtualdubmod
و aegisub.cellosoft.com برای نرم افزار aegisub
راستی برادر کاکاشی از لينک ها ممنون:happy:

يادم نيست تو اون تاپيک گزاشتين يا نه! ولی اگه نزاشتين اونجا هم بزارين که دم دست تر باشه. ممنون ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم من زیاد اهل بلیچ نیستم و اطلاعات زیادی راجبش ندارم ولی فقط بخاطر خواهر فریدا اینم توضیح
ممنون برادر :happy:
ولی راستش من ميخواستم ببينم کسی ميدونه در اصل اينا کين؟ از کجا اومدن؟ و چرا اينقدر قوين؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چرا گريه ميکنی؟:p به خاطر تموم شدنش يا به خاطر کازوکی؟:D البته همش موند برای قسمت بعد ...:(
دقیقا ... حالا به زودی ( ؟!!!!!) Ergo Proxy رو هم اسپویل می کنم ...
ای بد قول :D:lol:
سرکار علیه ملکه انیمیشن هستین بانو
wink.gif
:blush::p
ملکه بودنم سخته ... :wacko::lol:
برادر شيان کجايی؟ ببين با اين لقبی که به من دادی چه کردی؟ ... :lol:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون برادر :happy:
ولی راستش من ميخواستم ببينم کسی ميدونه در اصل اينا کين؟ از کجا اومدن؟ و چرا اينقدر قوين؟:blink:

کین رو که گفتم - از کجا اومدن و چرا اینقدر قوین: خوب میدونین که اوراهارا قبلا رئیس بخش تکنولوژی بوده پس انتظار میره اینا هم یکی از اختراعاتش باشن:wacko:

خودشم خواهر ، ایشیدا در حال تجدید قوا و بازگرفتن نیروهاشه:cool: :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کین رو که گفتم - از کجا اومدن و چرا اینقدر قوین: خوب میدونین که اوراهارا قبلا رئیس بخش تکنولوژی بوده پس انتظار میره اینا هم یکی از اختراعاتش باشن:wacko:
اين جالبه!:D بايد ببينيم چی ميشه:eek:. از بچه هايی که مانگا رو خوندن، روزبه چيزی ميدونی؟;)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
يه چيزی بگم؟ تو کامپيوتر من جاهاشون درسته!!! اون وقت چه جوری ميشه؟ تو مال من يه جور نشون ميده تو ماله شماها يه جور ديگه؟؟؟

حق با شماست خواهر تو کامپیوتر منم جاشون درسته

ohmy.gif
ohmy.gif
ohmy.gif

پس چرا براي من جابجا هستند؟!!! ايناها، خودتون ببينيد، عکسشو گرفتم به عنوان مدرک:

attachment.php

مي بينيد، تصاوير ببر و اژدها جابجا هستند!!

ميگم نکنه به براوزر مربوطه ميشه؟ شماها با فايرفاکس کار مي کنيد؟ يعني IE پشت و رو داره نشون ميده o_O

اديت:

اوه خداي من آره!!!!!!!!!!!! به براوزر مربوط ميشه!! تو فايرفاکس جاشون درست بود!!!!!!!!!!!! جل الخالق!!!!!!
129fs3656727.gif

تو همين مايه ها ... ;)
Wow! پس واقعا خيلي تبريک سپهر جان
daisy1.gif

آلرژي پيشرفته داره كه باعث ميشه وقتي به 1 دختر نزديك ميشه بدنش كهير بزنه و
عجب چيزي!!

پ.ن.

اون مشکل طول کشيدن باز شدن صفحات پي تي يا ارسال پست رو منم دارم، ساعت خاصي هم نداره، مثلا ديشب ساعت 1 بامداد (امروز شد که!) فاجعه بود، يا اون دفعه ساعت 10.30 شب يه چيزي رو فرستادم انقدر طول کشيد که وقتي ارسال شد ساعت شده بود 10.55 شب در صورتيکه ساعت 10 ونيم رو ثبت کرده بود!!!

فایل های ضمیمه

• gods.JPG
    gods.JPG
    51.2 KB · نمایش ها: 51

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آره ظاهرا. چون منم از کاگالی خوشم میاد :D
:D;)
راستش به نظرم فعلا سپهر رو بی خیال شیم بیتره، چون با صحبتایی که قبلا کرده بودیم قرار بر این بود که فعلا دیگه چیزی نفرسته برام. حالا این ناقصیا رو ببینم چیکار میشه کرد. اگه شد یکی از بچه ها دانلود کنه که عالی میشه (چون همه تورنتا رو سیو کردم واسه همین قضیه) اگرم نشد که طبق معمول مزاحم تو میشیم
confused.gif
تو پست بعدی ليست چيزای که رايت کردمو ميزارم که يهو دوباره کاری نکنيم، بعد باز يه چک کن به من بگو.
:D:D:D
بابام اومده (رفته) تهران. میدم بفرسته برای هدی :cool:
راستی هديه داره ميره مسافرت، اول باهاش يه هماهنگی بکن ببين هست يا نه، بعد باباتو تو زحمت بنداز:blush:. و خيلی خيلی هم ممنون:happy:
blink2.gif
بیچاره دنی جونیور
aussie.gif
:lol:
راستی ميگم حال دنی جونير چطوره؟
15_5_11.gif
از زير اين بارون ... جون سالم به در برده يا نه؟;):lol::p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوه خداي من آره!!!!!!!!!!!! به براوزر مربوط ميشه!! تو فايرفاکس جاشون درست بود!!!!!!!!!!!! جل الخالق!!!!!!
;)
اون مشکل طول کشيدن باز شدن صفحات پي تي يا ارسال پست رو منم دارم، ساعت خاصي هم نداره، مثلا ديشب ساعت 1 بامداد (امروز شد که!) فاجعه بود، يا اون دفعه ساعت 10.30 شب يه چيزي رو فرستادم انقدر طول کشيد که وقتي ارسال شد ساعت شده بود 10.55 شب در صورتيکه ساعت 10 ونيم رو ثبت کرده بود!!!
من همين الان اين مشگل رو دارم، نميدونم چی شده؟؟؟!!!:blink::(

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فکر کنم باز چون ساعت 1 بامداد شده اينجوريه، (البته الان يک و نيمه) چون اين ساعت 1 صبح من زياد به مشکل برخوردم، شايد بک آپ ميگيرند از کل فروم تو اين ساعت که سرعت مياد پايين
297.gif
306.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من رفتم نهار خوردم و اومدم. bleach دانلودش تموم شد:D ولی دانلود نکنين ...:lol:فقط دوست دارم حدس بزنين به جای bleach چی دانلود شده!!!:blink::blink::blink: (البته برای من بد نشد چون ميخواستم دانلودش کنم:p )
.
.
.
.
.
حدس زدين؟ :cool::D

فيلم holiday کمرون دياز و جود لا !!:blink::lol: بيابيد پرتقال فروش رو؟ :lol:

حالا بزارين ببينيم ناروتوش چی از آب در ميآد؟!!! :cool::rolleyes::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا آیا شرلوک هلمز رو برادر شینوبی فرستاده برای هدی؟ من بفرستم؟ دارم امور رایتیمو انجام میدم تا بعد از تعطیلات بفرستم.اگه می خوای بزنم برات.
نميدونم!:eek: برادر شينوبی برای هديه فرستادينش؟:blink:

و خيلی هم ممنون ساحل جون ;):wub:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
حتماً، جواب اين پست ها رو که بدم ، جواب شماا رو هم مفصل ميدم;)، به نظرم خيلی جالبه!:happy:

برادر توماس هنوز تمومش نکردين!!!!! :blink: راستی قرار بود در موردش حرف بزنين!:D منتظريم:rolleyes:

سلام سلام

خیلی طولانیه !
چنان نقدی بر آن بنویسم که ....
من سر حرفم هستم ! ;)

فعلا در فکر آن pm هستم
اگر بشود چه می شود ;)

بالا