لپ تاپ ، یه Acer سری Aspire هستش که عموم از هلند آورد ... ارزون تموم شد ... توی همین سفر ، کلی بدرد خورد ...تبريکات فراوان، پس تو هم کم کم به سر کارتون ديدن تو رختخواب پی خواهی برد. وای چه کيفی داره تا اينکه بخوای مثل چی صف جلوی pc بشينی و ببينی!:wacko:
راستی چی خريدی؟
//
من يه Falsh memory سونی مدل NW-E003F يه 1 گيگا بايتی کادو گرفتم که ميتونم ببرم عوضش هم بکنم، چون external hard جيبی با حجم بالايی هم دارم از اين فقط ميخوام به عنوان mp3 player استفاده کنم. خوبه؟ بده؟ عوضش کنم يا همينو نگه دارم؟
//
در نتيجه به پيشنهاد سيمور و بعضی دوستان و مديران ديگه ميرسيم که اول چند تاپيک جداگانه بزنين اگه فعاليت توی همه اونها زياد بود اون وقت يه بخش جداگانه ميزنيم.:happy:
//
و اما سيمور جون اگه خيال کردی با يه تاپيک ديگه برای spoil ها ميتونی جون سالم از spoil های من به در ببری و ديگه اون وری ظاهر نشی و نخونی شون، بايد بگم که "خيال کردی!"من همين جا به spoil کردن هام ادامه ميدم.
:lol:

//
درباره اون Mp3 player سونی هم باید بگم که کیفیت صدای سونی خیلی خوبه ، اما اولا نیاز به نرم افزار داره واسه ریختن آهنگ و اینا ( که خیلی از مارک های هم رده ، نیازی به نرم افزار ندارن و در نتیجه کار باهاشون راحت تره ) ، ثانیا نرم افزار این سری سونی، کمی بدقلقه ... بنابراین اگه یه چیزی می خوای که اذیتت نکنه و باهاش سروکله نزنی ، شاید بد نباشه که عوضش کنی

//
من خودم باید اعتراف کنم که اگه فرضا یه تاپیک جداگانه برای تحلیل و نکات فنی و جالب و اینا داشتیم ، مطمئنا بیشتر پست می زدم ..

//
درباره spoil ها انصافا باید بعضی قسمت های بعضی تاپیک ها رو با چشم نیمه باز رانندگی (!!) کنم تا چیزی لو نره ...

آدمی که بجای کاهو ، حلزون بخوره ، باید بره سربازی تا حواسش رو جمع کنه ...