• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تبريکات فراوان، پس تو هم کم کم به سر کارتون ديدن تو رختخواب پی خواهی برد:D. وای چه کيفی داره تا اينکه بخوای مثل چی صف جلوی pc بشينی و ببينی!:wacko::p راستی چی خريدی؟:cool:

//
من يه Falsh memory سونی مدل NW-E003F يه 1 گيگا بايتی کادو گرفتم که ميتونم ببرم عوضش هم بکنم، چون external hard جيبی با حجم بالايی هم دارم از اين فقط ميخوام به عنوان mp3 player استفاده کنم. خوبه؟ بده؟ عوضش کنم يا همينو نگه دارم؟

//
در نتيجه به پيشنهاد سيمور و بعضی دوستان و مديران ديگه ميرسيم که اول چند تاپيک جداگانه بزنين اگه فعاليت توی همه اونها زياد بود اون وقت يه بخش جداگانه ميزنيم.:happy:
//
و اما سيمور جون اگه خيال کردی با يه تاپيک ديگه برای spoil ها ميتونی جون سالم از spoil های من به در ببری و ديگه اون وری ظاهر نشی و نخونی شون، بايد بگم که "خيال کردی!":D:D:D من همين جا به spoil کردن هام ادامه ميدم.:p:lol:
لپ تاپ ، یه Acer سری Aspire هستش که عموم از هلند آورد ... ارزون تموم شد ... توی همین سفر ، کلی بدرد خورد ...
Just_Cuz_19.gif

//
درباره اون Mp3 player سونی هم باید بگم که کیفیت صدای سونی خیلی خوبه ، اما اولا نیاز به نرم افزار داره واسه ریختن آهنگ و اینا ( که خیلی از مارک های هم رده ، نیازی به نرم افزار ندارن و در نتیجه کار باهاشون راحت تره ) ، ثانیا نرم افزار این سری سونی، کمی بدقلقه ... بنابراین اگه یه چیزی می خوای که اذیتت نکنه و باهاش سروکله نزنی ، شاید بد نباشه که عوضش کنی
1671.gif
... ( ضمنا هدفون هاش هم خیلی فوق العاده نیستن ) ..

//
من خودم باید اعتراف کنم که اگه فرضا یه تاپیک جداگانه برای تحلیل و نکات فنی و جالب و اینا داشتیم ، مطمئنا بیشتر پست می زدم ..
256.gif
... حالا بذارین روی این ایده کار کنیم ببینیم چی میشه ...

//
درباره spoil ها انصافا باید بعضی قسمت های بعضی تاپیک ها رو با چشم نیمه باز رانندگی (!!) کنم تا چیزی لو نره ...
sm194.gif

آدمی که بجای کاهو ، حلزون بخوره ، باید بره سربازی تا حواسش رو جمع کنه ...
167.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميدونم زياد ربطي نداره !! ولي خوب بهتر از هيچيه:p
با اين ميتونيد فايلهاي you tube رو دانلود كنيد.يعني لينك فايل رو تو برنامه قرار ميدين و دانلود:D

index.php

YouTube Downloader is a free application that will download videos from YouTube and save them as Avi or Mpeg files to your computer. YouTube Downloader allows you to easily grab and save desired youtube video. Simply paste the URL of a video into the program, press Start, and the AVI or MPEG file will be downloaded into the selected folder.

You dont need any players to play flash video just play it on the defult media player clasic.

YouTUBE downloader 2.1.1

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
اوهايو گوزايماسو... :eek: ؟!؟ نه ببخشيد، کونيچيوا... :blink: ؟!؟ نه ببخشيد، کونبان وا :f34r:
بابا چه خبره ؟ من از صبح تا حالا دارم post های جديدتونو می خونم، اگه بدونين چند صفحه post خوندم تا رسيدم اينجا :wacko:
بگذريم...

تولد تاریخ گذشتت مبارک :D
از توضیحاتت هم ممنون. خیلی جالب توضیح میدی ;) بازم از این کارا بکن :lol:

پست هات خیلی با نمکن ojii-san
366379.gif
تفلدت هم مبارک
flowerysmile.gif

doumo تعظيم عرض شد ( اسمايلی تعظيم و تکريم و از اين حرفا )

راستی اگه اجازه هست من می خوام تو post بعديم يه review ی منفی بنويسم و به يکی از anime ها کلی بد و بيراه بگم...

راستش نظرم عوض شد، بهتره تو اين تاپيک بيخودی وقت همه رو واسه يه anime به درد نخور تلف نکنم... فقط اين نصيحت داداش کوچيکه رو گوش کنين و کارتون Club-to-Death Angel Dokuro-chan رو نبينين !!! :thumbsdow درسته که همش 4 قسمته، درسته که rating ش تو Anime News Network به 7 از 10 رسيده، اما به عمر گرانمايه رحم کنيد و سراغش نريد ( آخه اين anime رو واسه کسايی ساختن که مازوخيزم دارن ) من اگه ميتونستم، اون چند ساعت وقتی رو که تلف ديدن اين "اهن اهن" کردم پس می گرفتم... تازه اين خلاصه بد و بيراه هايی بود که می خواستم بگم :grrr:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب میخوام توضیحی رو در مورد اکاتسوکی بدم که از این شروع میکنم

حلقه ها

2vc6r61.jpg

هر یک از اعضای آکاتسوکی انگشتر خاصی داره و هر یک از اعضا انگشتر خود را در یکی از انگشتانشان دارند. هر کدوم انگشتری رو در انگشتی دارند که روی مجسمه غول آسا روی آن ایستاده اند. کلا ، 10 انگشتر وجود داره که آکاتسوکی فقط 8 تایه اونارو در دست داره ، اوروچیمارو مال خودشو بعد از ترک سازمان نگه داشت و بدن و انگشتر کاکوزو در کونوها هست. ظاهرا این انگشتر ها اهمیت خاصی داره. توبی فکر میکرد که میتونه یه عضو اکاتسوکی بشه بعد از اینکه انگشتر ساسوری رو پیدا کرد . هرچند زتسو می گفت که به این راحتی نیست ولی توبی به عضویت اکاتسوکی در آمد. دیدارا اهمیت انگشتر رو اینگونه اثبات کرد که بعد از قطع شدن هر دو دست او بجای اینکه دنبال دستش بگردد دنبال انگشترش بود. هر یک از انگشتر ها روی خودش نشانه خاصی داشت که روی آن حک شده که بشرح زیر است و هر یک از اعضا با یکی از بیجو ها ارتباط دارند :

零 (Rei) : بمعنای صفر و در دست رئیس اکاتسوکی هست. بیجوی مربوط : نا معلوم
青龍 (Seiryū) : بمعنای اژدهای آبی و در دست دیدارا هست. بیجوی مربوط : شوکاکو
白虎 (Byakko) : بمعنای ببر سفید و در دست عضو نامعلوم هست. بیجوی مربوط : نا معلوم
朱雀 (Suzaku) : بمعنای ققنوس قرمز و در دست ایتاچی هست. بیجوی مربوط : هوکو
玄武 (Genbu) : بمعنای لاک پشت سیاه و در دست زتسو هست. بیجوی مربوط : کاکو
空陳 (Kūchin) : بمعنای پوچ(عنصر پنجم) و قبلا در دست اوروچیمارو بود. بیجوی مربوط : یاماتا نو اوروچی
南斗 (Nanju) : بمعنای کماندار و در دست کیسامه هست. بیجوی مربوط : ایسوناده
北斗 (Hokuto) : بمعنای خرس بزرگ و در دست کاکوزو بود. بیجوی مربوط : نامعلوم
三台 (santai) : بمعنای 3 مرحله و در دست هیدان بود. بیجوی مربوط : نا معلوم
玉女 (gyokunyo) : بمعنای دست نخورده و قبلا در دست ساسوری بود و الان در دست توبی هست. بیجوی مربوط : سوکو

مکان قرار گیری اعضا روی انگشتان مجسمه غول اسا

2vjnz91.jpg

راستش نظرم عوض شد، بهتره تو اين تاپيک بيخودی وقت همه رو واسه يه anime به درد نخور تلف نکنم... فقط اين نصيحت داداش کوچيکه رو گوش کنين و کارتون Club-to-Death Angel Dokuro-chan رو نبينين !!! :thumbsdow درسته که همش 4 قسمته، درسته که rating ش تو Anime News Network به 7 از 10 رسيده، اما به عمر گرانمايه رحم کنيد و سراغش نريد ( آخه اين anime رو واسه کسايی ساختن که مازوخيزم دارن ) من اگه ميتونستم، اون چند ساعت وقتی رو که تلف ديدن اين "اهن اهن" کردم پس می گرفتم... تازه اين خلاصه بد و بيراه هايی بود که می خواستم بگم :grrr:

میگم هامیدو - سان چقدر امروز خشن شده:D :lol:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

یه نگاه به پست اول تاپیک بندازین جواب سوالاتونو میگیرین:cool:

خوب پست اول تاپيك رو خوندم !‌ من "2 تن از اعضای قديمی" اينجا رو نميشناسم فقط يه ذره با جناب لينهو صحبت كردم ....همين ! بعدش ار اين وسايل بي ناموسي هم تو خونه مون نداريم و زياد از انيمه هاي جديد كه مياد خبري ندارم ....ولي تبصره دو بند سه شاملم ميشه ! يعني ميتونم بعد از ديدن توي بحث هاش شركت كنم ...
38.gif

حالا لطفا يه انيمه بهم معرفي كنين كه فانتزي رزمي باشه كه يك گروه در مقابل يه گروه ديگه مبارزه ميكنن . اسلحه و شمشير و اين صحبتا نداشته باشن فقط جادو

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
حالا لطفا يه انيمه بهم معرفي كنين كه فانتزي رزمي باشه كه يك گروه در مقابل يه گروه ديگه مبارزه ميكنن . اسلحه و شمشير و اين صحبتا نداشته باشن فقط جادو

خوب من بهتون Street Fighters رو توصیه میکنم:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام سلام :D

ميبينم که باز تاپيک خوابيده!:eek::(

خوب راستشو بخواين من اين دو روز گرفتار خريد گل و سنبل و درخت و اين چيزا بودم و بعدشم کاشتنشون و ...
7_2_209.gif
که هنوزم تموم نشده!:( خلاصه کمر برام نمونده!
36_1_46.gif
خوب يه کم سرتون رو ببرم تا ببينيم چی ميشه!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به دوست تازه واردمون

خوش اومدين.:)
خوب اگه ميخواين جنبه فانتزی کارتون بيشتر باشه full metal alchemist رو ببينين، يا yu yu hakusho يا ... اگه جنبه مبارزه اش ميخواين ببيشتر باشه street fighters انتخاب خوبيه.:happy:

اميدوارم اينجا بهتون خوش بگزره.;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
يه خبر فوق العاده دارم
36_1_21.gif
، ولی صبر کنين تا من ok قطعی رو بدم شروع به دانلود بکنين. باشه؟;)

سلام خواهر فریدا:lol:

وای ، بالاخره برگشتید؟ نمی دونید توی این یه روز که نبودید من چی کشیدم:(

میبینید دیگه شما نبودید وضع تاپیکو....:blink: :wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستش نظرم عوض شد، بهتره تو اين تاپيک بيخودی وقت همه رو واسه يه anime به درد نخور تلف نکنم... فقط اين نصيحت داداش کوچيکه رو گوش کنين و کارتون Club-to-Death Angel Dokuro-chan رو نبينين !!! :thumbsdow
کونبانوا
راستی با تاخير او تانجوبی اومدتو
36_22_9.gif

و ممنون از اخطارت ;)
و خيلی خيلی ممنون از بابت dvd ها :happy:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اول از همه تبریک به پرشیانای عزیز بابت عناوین متعدد شان

خيلي خيلي ممنونم جناب زيرنويس عزيز، شما واقعا شخث نازنيني هستيد. تبريکات مجدد من هم به شما
368910.gif

تبریک به خواهر پرشیانا و جناب زیرنویس به خااطر کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن!

مرسي ويلي جان، ممنون ^_^
72.gif

بچه ها اون کارتن 3D رو یادتون هست که یکی دوبار روز جهانی کودک و تلویزیون نشونش دادن این رو که دیدم یاد اون افتادم=>
کسی یادش میاد؟
اونو که يادم نيومد ولي اين عکسه چه بامزه بود، فکر کنم Bill Gates ه که داره رو اينا داغ ويندوز ميزنه
117.gif

ما یه laptop هم گرفتیم و حالا سه تا دستگاه کامپیوتر توی خونه هست .. خدا بده برکت ...
راستی پانتی جان ، احتمال معاف شدن من رفت روی 90% ( اینم آپدیتی که می خواستی !! )
تبريکات بسيار بابت لپ تاپ و آپديت اخبار معافي، پس پيش به سوي 100 درصد شدن اين احتمال
clover%5B1%5D.gif
clover%5B1%5D.gif
clover%5B1%5D.gif

س...پ...ه...ر...
خبرای خوب ميدي ما هم شيرينی ميخوريم

اين قضيه ي شيريني خوردن چيه، نکنه دکتر بعديمون برادر Murderer هستند، آره؟ پس تبريکات فراوان و موفق باشيد (در ضمن منم شيريني مي خوام، اونم از نوع دانمارکي ^0^)
368910.gif

خواهر من از این مقاله خیلی خوشم اومده , ... ولی فیلتره ... اگر می تونید ....

جدی ميگی برادر
اينکه تورنته!!! عجب ...

با اين همه کلمات ممنوعه ي Anime & Manga تو اين لينک اگه شانار نبود عجيب بود!! آخه اصلا نوع فايل براي شانار مهم نيست چون به کلمات حساسه و تا يکي از کلمات بخت برگشته ي بي نوايي که به خاطر منحرف بودن طرف به ليست ممنوعه اضافه شده رو ببينه فوري مي پره روش و صفحه ي شانار مياد
wacko.gif

>>>

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فریدا:lol:
سلام برادر:)

خوب وراج تاپيک منم ديگه ... :p

و چون شما خيلی زحمت کشيدين جای منو پر کنين، يه کادو براتون دارم:D، گفتم خبرا رو پشت سر هم ندم ممکنه همتون زياد بالا و پايين بپرين ...
4_1_105.gif

movie3.jpg

ولی اينم دست نگاه دارين تا من مطمئن شم، از اين جهت ميگم که مال db نيست ولی به نظر درست ميرسن.:rolleyes:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب امشب با معرفي 1 انيمه اومدم:blink: (تعجب كردين:blink: ني ني و اين كارها ؟ اگه دنبال خورشيد هستيد غروب كرده:lol: )
girls bravo

60852.jpg

داستان درباره 1 پسر جونه كه اصلا از دختر ها خوشش نميادو خيلي هم اونها رو اذيت ميكنه و رييس بازي در مياره.
در همين حال اين آقا پسر يعني Yukinari Sasaki 1 آلرژي پيشرفته داره كه باعث ميشه وقتي به 1 دختر نزديك ميشه بدنش كهير بزنه و خارش شديد پيدا كنه:D
thumb-003.jpg

داستان همينحوري ادامه داره تا 1 روز كه Yukinari بر اثر 1 اتفاقاتي وارد دنياي seiren ميشه، جايي كه تمام مردمش دختر هستن و Yukinari در اينجا با Miharu–the آشنا ميشه.
اولين دختري كه بهش آلر‍ژي نداره:blush:
بسه ديگه همه داستان رو تعريف كردم:lol:
050422girlsbravo10le.jpg

اطلاعات بيشتر:
ژانر:Comedy, Fantasy, Harem, Romance, Shōnen
مانگا از: Mario Kaneda
سريال انيمه از : Ei Aoki
p038.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين قضيه ي شيريني خوردن چيه، نکنه دکتر بعديمون برادر Murderer هستند، آره؟ پس تبريکات فراوان و موفق باشيد (در ضمن منم شيريني مي خوام، اونم از نوع دانمارکي ^0^)
تو همين مايه ها ... ;)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
در ضمن يک سؤال فريدا جون، در پست شماره ي 1848 که در رابطه با انيمه ي Fushigi Yuugi هستش (چقدر من اپ تو ديتم!!)، در اون بخشش که مربوط به خدايان ميشه، در رابطه با دو خداي Seiryuu که زيرش نوشتي اژدها و Byakko که نوشتي ببر، بالاشون دو تا عکس گذاشتي که بالا سر اژدهاهه، عکسش ببره و ببره عکس اژدها داره! حالا عکس ها جابجا شده يا خداها برعکسند يا براي من اشتباهي نشون داده ميشن
297.gif
؟

seiryuu-shichi-east.jpg
---------------------------------------------------------
byakko-shichi-west.jpg

Seiryuu----------------------------------------------------Byakko
The Dragon------------------------------------------------The Tiger

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
لپ تاپ ، یه Acer سری Aspire هستش که عموم از هلند آورد ... ارزون تموم شد ... توی همین سفر ، کلی بدرد خورد ...
Just_Cuz_19.gif
مبارکه :D
درباره اون Mp3 player سونی هم باید بگم که کیفیت صدای سونی خیلی خوبه ...
خيلی ممنون از راهنماييت :happy:
من خودم باید اعتراف کنم که اگه فرضا یه تاپیک جداگانه برای تحلیل و نکات فنی و جالب و اینا داشتیم ، مطمئنا بیشتر پست می زدم ..
256.gif
... حالا بذارین روی این ایده کار کنیم ببینیم چی میشه ...
من فکر نکنم در اين رابطه زياد مطلبی داشته باشم:( ولی خوب تاپيکشو بزنين، حتماً بقيه بچه ها مثل متين و برادر کاکاشی و ... مطالب خوبی دارين که بقيه هم ميتونن استفاده کنن.;):happy:
درباره spoil ها انصافا باید بعضی قسمت های بعضی تاپیک ها رو با چشم نیمه باز رانندگی (!!) کنم تا چیزی لو نره
:D:D:D
ميگم اين قابليت spoil چی شد؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ضمن يک سؤال فريدا جون، در پست شماره ي 1848 که در رابطه با انيمه ي Fushigi Yuugi هستش (چقدر من اپ تو ديتم!!)، در اون بخشش که مربوط به خدايان ميشه، در رابطه با دو خداي Seiryuu که زيرش نوشتي اژدها و Byakko که نوشتي ببر، بالاشون دو تا عکس گذاشتي که بالا سر اژدهاهه، عکسش ببره و ببره عکس اژدها داره! حالا عکس ها جابجا شده يا خداها برعکسند يا براي من اشتباهي نشون داده ميشن
297.gif
؟
چه خوب شد گفتی، برم درستش کنم:blink:. نه عکس ها جبجا شدن، سريو، اژدها هست.:)

اديت:

يه چيزی بگم؟ تو کامپيوتر من جاهاشون درسته!!!:blink::blink::blink: اون وقت چه جوری ميشه؟ تو مال من يه جور نشون ميده تو ماله شماها يه جور ديگه؟؟؟:blink:

بالا