ctcn8311885
Registered User
اگه بریم پست میشه چیز های بزرگ مثلا چرخ و موتور و... رو هم پست کرد؟
احتمالا میشه پست کرد اما هزینه پست با وزن مرسوله رابطه مستقیم داره، هرچی وزن بیشتر باشه هزینه هم بیشتره !!اگه بریم پست میشه چیز های بزرگ مثلا چرخ و موتور و... رو هم پست کرد؟
نه به موزیک کاری ندارن فیلم سوپر که نیست! شاید عکس روش مورد دار باشه فقط گیر بدن! چی هست psychedelic؟دوستان یه سوالی داشتم اگه کسی با DHL سی دی موزیک ارجینال بفرسته تو گمرک بررسی و توقیف میشه یا نه؟ محتوای موزیک هم طبیعتا غیر مجاز هست.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
بهت تحویل نمیدن !دوستان یه سوالی داشتم اگه کسی با DHL سی دی موزیک ارجینال بفرسته تو گمرک بررسی و توقیف میشه یا نه؟ محتوای موزیک هم طبیعتا غیر مجاز هست.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
برای صد گیلو مشکل خواهی داشت !میشه منم راهنمایی کنید، تا صد کیلو لباس از ترکیه بیارم میشه همراه بار و چمدون خودم باشه و گمرکش همونجا حساب میشه و معطلی برای ترخیصش تو ایران دارم یا نه؟ بهترین راه رو خواهشأ بهم پیشنهاد کنید
شما باید توی سایت خودش ترکش کنیدوستان كسي تا حالا با DHL PAKET چيزي ارسال يا دريافت كرده؟ يكي از ألمان برام يه گوشي فرستاده بجا اكسپرس با پكت زده، چند روزه ميرسه دستم؟ اداره پست برام مياره؟ سر گمرك مشكل نميشه؟ چون اكسپرس خودش گمركو مبداد بسترو باز نميكردن
الان ٥ روزه فرستاده، چجوري بايد تركش كنم از ايران چون دي اچ ال كه فقط ميگه رسيده به parcel centere مقصد!
شما تجربه مشابه داری ؟!!نه به موزیک کاری ندارن فیلم سوپر که نیست! شاید عکس روش مورد دار باشه فقط گیر بدن! چی هست psychedelic؟
خرید از http://psyshop.comشما تجربه مشابه داری ؟!!
احتمالا از زیر دستشون در رفته
خیلیا مثل من برای آرشیو میخوان آخه موسیقی رو که دیگه میشه همشو آنلاین دانلود کرد یکی مثل من شاید بیاد کلکسیونی یه سی دی هم بیاره! اینکه دیگه مجله پورنو یا فیلم پورنو نیست که !احتمالا از زیر دستشون در رفته
تمام مواردی که جزو انتشارات طبقه بندی میشه مجوز ارشاد میخواد
من دقیقا متوجه منظورتون و اعتراض شما نشدمخیلیا مثل من برای آرشیو میخوان آخه موسیقی رو که دیگه میشه همشو آنلاین دانلود کرد یکی مثل من شاید بیاد کلکسیونی یه سی دی هم بیاره! اینکه دیگه مجله پورنو یا فیلم پورنو نیست که !
شما باید توی سایت خودش ترکش کنی
این دی اچ ال همون ای ام اس( پست سریع ) آلمانه
سایتش با دی اچ ال معمولی فرق میکنه
https://www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html
توی قسمت ترکینگ سمت راست paket رو انتخاب کن
به نسبت خود دی اچ ال زمان بالایی طول میکشه تا بسته به دستت برسه
آقا صلوات یا دت نره !
من با این پست از آلمان به کشور دیگه کالا فرستادمترکش رو دیدم ولی مساله اینه که چون پست ایران میارتش ترکش از ایران به بعد غیر فعال میشه دیگه؟
ای بابا 70 یورو هم بابت پستش دادم و اینجوری شد :|
شما نظرتو بگوسلام،صفحه های قبل رو خوندم هر کس یک نظر میده.
تعرفه گمرکی برای موبایل در یک برند ثابت هست یا بستگی به مدل داره؟
مثلا برند htc مدل desire 300 با مدل m8 یکی هست؟
در برندهایی مثل لنوو یا برندهای متفرقه تر مثل goophone چطور؟