• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
این هفته رفتم گمرک چهارراه لشگر بستم رو تحویل گرفتم، یه سری مسائل پیش اومد که لازم دیدم برای دوستانی که مثل بنده با روند کار آشنا نیستن، توضیح بدم :
1- تجربه بد بنده این بود که متوجه شدم پست EMS اصلاً پست سریعی نیست، بخصوص EMS سنگاپور (حدوداً 50 روز طول کشید بستم به دستم برسه، بابت ارسال از طریق EMS حدوداً 35 دلار پول اضافه پرداخت کردم که شاید زودتر به دستم برسه!! ) فرستنده از چین گفته بود که بستت حداکثر 20 روز کاری به دستت میرسه، البته مقصر دوستان ایرانی بودند که در ادامه توضیح میدم.
2- بسته پُستیم حدود 20 روز توی گمرک معطل بود و هیچکس هم پاسخگو نبود، اصلاً نمی دونستن بسته کجاست ؟؟؟ کی ثبتش کرده و...
3- بعد از پیگیری و تماس های طاقت فرسا، بالاخره گفتن که بسته شما به گمرک چهارراه لشگر رسیده و بزودی نامه ای براتون پست میشه، 5 روز طول کشید نامه به دستم برسه !! اما قبلش پیش دستی کردم و همون روز که فهمیدم بستم توی گمرکه رفتم گمرک چهارراه لشگر، یه قبض المثنی گرفتم.
4- نکته بعد اینکه به هیچ وجه به اسم مغازه یا محل کارتون بسته ای رو سفارش ندید، انتهای آدرس اسم مغازه و بعدش اسم خودم رو نوشته بودن، بهم گفتم جواز مغازه رو بیار !!! هر چی گفتم بسته به اسم منه قبول نکردند، ناچاراً جواز بردم. (یا قبض برق، گاز یا تلفن مغازه به اسم شخص)
5- برای ترخیص نیاز به کارت ملی، کپی کارت، ترجیحاً کارت دانشجویی ;) لازمه.(کارت دانشجویی برای مظلوم نمایی خوبه)
6- تا بسته رو باز کردند گفتند وسایل مربوط به عمود پروازه و باید بری حراست !!
7- بنده رو ارجاع دادن به حراست و حدود یک هفته معطل شدم و کلی دلیل و مدرک آوردم که بسته که خرید کردم رو برای پروژه دانشگام میخوام و نه استفاده شخصی !!
ازم تعهد گرفتن و دوباره برگشتم سرجای اول ...
8- دوباره بسته بنده رو به ارزیاب ارجاع دادن، ارزیاب یه خانم بود، اصلاً نمیدونست عمود پرواز چیه، چند نفر از همکاراش رو صدا کرد، هیچ کس نمیدونست این وسایل چیه و نمیدونستن ارزشش چقدره !!! به طرف چینی گفته بودم فاکتوری در بسته قرار ندن، اونها هم ارزش بسته رو 45 دلار زده بودن، خانم ارزیاب که اصلاً نمیدونست اینها چیه ازم پرسید ارزش اینها چقدره، بنده هم گفتم 50 دلار ;) دوباره یکی از همکاراش رو صدا کرد ایشون هم خانم بود، اما زرنگ تر از این حرفا بود، سریع اسم قطعات رو نوشت رو کاغذ و توی اینترنت جستجو کرد، گفتم ارزش بستت فلانه (بنده خدا درست هم می گفت). گفتم دانشجو هستم و برای پروژم میخوام استفاده کنم، همکارش گفت ارزش بسته رو 50 دلار بزن گناه داره، ایشون هم 50 دلار زد، برگه ای ارزیاب توش نوشت رو دادن به یکی دیگه از همکارا برای اعلام نظر نهایی، ایشون گفتن 15 درصد هزینه گمرکی به ایشون میخوره. خلاصه نشد که معاف بشم :(
9- یه هزینه ای بابت گمرکی ازم گرفتن و یه هزینه هم بابت انبار داری که هزینه انبار داری حدود 18 تومن شد و هزینه گمرک هم حدود 40 تومن شد.
10- چند هفته ی قبل یه بسته با همین محتویات از هلند دریافت کردم، بسته اصلاً باز نشده بود، در کل به خرید از چین و کشورهای این چنینی حساس ترن.

امیدوارم مطالب بالا به درد دوستان بخوره.

Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دمت گرم که اومدی یه چیزی یاد دادی
بلا نسبت شما و بقیه دوستان و اساتید
هیشکی نمیاد اینجا چیز یاد بده
همه فقط میخوان !

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان من یه دستگاه تاتو از سایت aliexpress سفارش دادم اگه تو گمرک متوجه بشن چیه نهایتش توقیف میکنن؟؟ واسه خودم مشکلی پیش نمیاد؟؟
http://www.aliexpress.com/item/HOT-...r-Tattoo-Machine-Red-TM-537-1/1205769400.html
نه برای شما مشکلی پیش نمیاد ولی اگه بفهمن چیه مرجوع میکنن و به شما نمیدنش

amir_es5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من میخوام از سایت alibaba حدود 200 عدد فلش مموری بخرم در مورد ترخیصش سوال دارم که آیا ممکنه نگذارند خودم ترخیص کنم و کارت بازرگانی یا مجوز و ... نیاز داشته باشه?

amir_es5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من میخوام از سایت alibaba حدود 200 عدد فلش مموری بخرم در مورد ترخیصش سوال دارم که آیا ممکنه نگذارند خودم ترخیص کنم و کارت بازرگانی یا مجوز و ... نیاز داشته باشه?

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
سلام، بار اولمه میخوام مزون بزنم، موندم مقدار جنسی رو که همراه میارم با بسته بندیش تو بارم باشه مشکلی داره یا نه ، آیا فقط چمدانهای همراه خودمون رو جنس بار کنیم باید گمرک بخوره، چجوریه؟

amir_es5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ارزشش زیر 1000 دلار است, لطفا راهنمایی کنید

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من یه لپتاپ یا یه گوشی با ارزش 500 تا 700 دلار بخوام از آمازون بخرم, حدودا چقدر گمرک میخوره برام؟
ممنون

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
6- تا بسته رو باز کردند گفتند وسایل مربوط به عمود پروازه و باید بری حراست !!
توی ایران بدون هیچ مجوزی یه شرکت داره میفروشه خیلی جالبه که توی پست اینطوری قاطعند بعد سفارش آنلاینم میشه داد این وسیلرو! اتفاقاً منم میخواستم سفارش بدم 300 دلار بدون دوربین بود اما دیدم ارزش نداره به کارم زیاد نمیاد! البته حقم دارند! فکر کن طرف ببرش دم استخرای سرپوشیده بانوان شمال...شایدم اتفاق افتاده که حساس شدند!!

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوستان این کالاهایی که علی اکسپرس رایگان میفرسته به ایران کمرک یا پست چقدر میگیره تا درب منزل؟

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
توی ایران بدون هیچ مجوزی یه شرکت داره میفروشه خیلی جالبه که توی پست اینطوری قاطعند بعد سفارش آنلاینم میشه داد این وسیلرو! اتفاقاً منم میخواستم سفارش بدم 300 دلار بدون دوربین بود اما دیدم ارزش نداره به کارم زیاد نمیاد! البته حقم دارند! فکر کن طرف ببرش دم استخرای سرپوشیده بانوان شمال...شایدم اتفاق افتاده که حساس شدند!!
واقعاً خرید وسایل عمود پرواز به صورت شخصی از چین ارزش ریسک کردن نداره، عمود پرواز بنده هم نزدیک بود توقیف بشه، شانس آوردم.
ازم تعهد گرفتند بابت این که کواد کوپتر، نباید باعث نقض حریم خصوصی بشه !!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
واقعاً خرید وسایل عمود پرواز به صورت شخصی از چین ارزش ریسک کردن نداره، عمود پرواز بنده هم نزدیک بود توقیف بشه، شانس آوردم.
ازم تعهد گرفتند بابت این که کواد کوپتر، نباید باعث نقض حریم خصوصی بشه !!
یه مقدارشم ابعاد نظامی داره... چون خیلی راحت میشه سوئ استفاده کرد از مناطق عکس ممنوع

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
بنده که در تهران هستم، برای این جور بسته ها 18 تومن میدم،
این مقدار شهر به شهر متغیره، ولی حدوداً همین مقدار میگیرن.
برای اجناسی که قیمتشون زیر 5 6 دلاره هم اینقدر میگیرن ؟

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
برادر، من امروز زنگ زدم بخشِ اماناتِ خارجه بعد با مسئولش صحبت کردم. اسممو پرسید گفت بستت اینجائه فقط من الآن نمیتونم بهت بدم و گفت شنبه ها وسه شنبه ها باید بیای بستتو بگیری چون نماینده گمرکمون فقط تو این ۲روز هست

بعد من گفتم دیروز که سه شنبه بود پس چرا نفرستادیدش برام، گفت بسته های خارجی رو نمیفرستیم. خودتون باید بیایید بگیرید، یه اخلاقی داشت، نمیشد باهاش حرف بزنی، میخاست بزنمون

حداقل یه اطلاع هم بهم نداده بودن که آقا بستت رسیده باید بیای بگیری، حالا خوبِ من خودم میدونستم، وگرنه میشد ماله خودشون، تو سایت هم که دلیوری عابدی
زدن

یه سوال دارم؟
مگه اینا پولِ پست نمیگیرن؟
پس چرا بسته من که از شنبه دستشون رسیده رو نفرستادن و هیچ اطلاهی هم بهم ندادن؟
قانونشون اینجوریه؟

Sent from my HM NOTE 1W
اینو دیگه تو صندوق انتقادات همونجا بفرست

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
پست گیر نمیده اگه کارشناس ارزشش رو بالای 50 دلار تشخیص بده بهش گمرکی میزنه و باید گمرکی اش رو تقبل کنید .
میشه منم راهنمایی کنید، تا صد کیلو لباس از ترکیه بیارم میشه همراه بار و چمدون خودم باشه و گمرکش همونجا حساب میشه و معطلی برای ترخیصش تو ایران دارم یا نه؟ بهترین راه رو خواهشأ بهم پیشنهاد کنید

بالا