• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا لایسنس ESET من اورجینال است ؟ از نمایندگی رسمی ESET ایران بپرسید !

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز اشتباه نکنید
من به عنوان فروشنده محصولات eset که در یک بخش سبد کلاای من قرار داره تا جایی که بتونم پشتیبانی دادم و با شرکتهایی که کار کردم آنها هم از هر لحاظ که در توان داشتن پشتیبانی دادن
منظور من از کم ارزش بودن eset به خاطر این است که آنتی ویروسی که به راحتی سورس نرم افزار آن قابل دستکاری باشد دیگه آنتی ویروس نیست اول باید از نرم افزار خود محافظت کنه بعد از سیستم من ... بقیه رو خود شما بهتر می دونید

الان هم به نظر من هیچ فرقی بین آپدیت های یوزر و پسوردی که من از ژاپن بخرم یا از آمریکا بخرم نیست حالا شما می فرمائید قانونی نیست ببینید این حرف شما یک مقدار مردم رو می ترسونه چون فکر می کنند فردا برای خرید لایسنس ممکن بازداشت بشوند و پیگرد قانونی پیدا کنند در صورتی که هر یک از هموطن ها صاحب اختیار است که از هر کجا که می خواهند محصول خود را تهیه کنند و اگر لایسنس بینن المللی باشه می توانند استفاده کنند. پس چه من لایسنس را مجانی بدهم و یا 1000000 تومان بفرشم هیچ فرقی در ویروس شناسی نداره

اگر هم من با قیمت پایین این محصول رو ارائه می دهم بخاطر این است که خیلی از هموطنان هنوز از آنتی ویروس های کرک شده استفاده می کنند و ... با این کار من الان خیلی ها به آنتی ویروس اورجینال ایمان آوردن و الان حتی تمدید هم می کنند.

الان بطور مثال دوستانی هستند که مثل خود من انواع لایسنس های آنتی ویروس های مختلف را عرضه می کنند و این محصولات برخلاف محصولات داخل ایران از کیفیت بهتری برخوردار است حالا هیچ یک از شرکتهای داخل ایران هیچ موقع همچین کاری نکردند که محصولات آنها را غیر قانونی اعلام کنند

حالا لایسنس چه 10000 تومان و چه بالاتر باشد من تعهد دارم که تا یکسال کار انجام دهد
امیدوارم شما نیز در کارهایتان موفق باشید

خیلی عالی و خوشحالیم که اینگونه است.

درمورد غیر قانونی بودن یک محصول میدونید که الان در ایران با تصویب قانون مالیات بر ارزش افزوده شرکتی که محصولی رو خارج از **** گمرکی وارد کنه و مالیاتش رو پرداخت نکنه اون محصول قاچاق و غیر قانونی محسوب میشه !!! دیگه لایسنسی که اینترنتی هم بدون اجازه کمپانی مادر و بدون پرداخت مالیات رسمی شرکت وارد میشه خوب نمیشه گفت قانونی دیگه ؟ میشه گفت ؟ به نظر شما ما به لایسنس های قاچاقی چی بگیم ؟ لایسنس بدون اجازه ESET ؟ شما وقتی ESET رو نصب میکنید اون قراردادی که Accept میکنید اگر مطالعه کنید نوشته شما بدون اجازه کمپانی اصلی اجازه فروش این محصول رو ندارید . یعنی حتی این فریوم ها هم از نظر قوانین بین المللی باید از کمپانی مادر اجازه نامه کتبی فروش در این منطقه رو داشته باشند. حالا ما نمیگیم اینقدر هم قانونی :) فقط گفتیم قوانین نرم افزار در جهان بدین شکل است ولی اینجا ایران است و فعلا خیلی نمیشه به این موارد سخت گرفت فقط میشه اطلاع رسانی کرد.

البته این اطلاع رسانی ها در حال انجام است زیرا به زودی رجیستر لایسنس های خارج از حوزه خاورمیانه در ایران توسط ESET مسدود خواهد شد تا همه یک لایسنس یک دست و واحد را بفروشند که لایسنس های RN هستند. زیرا وقتی کشوری لایسنس اختصاصی دارد دیگر نباید سایر لایسنس ها در اون فروخته بشه . مثل همه کشور های دیگه : آلمان - فرانسه - رومانی و ... که لایسنس اخصتصای دارند و هیچ لایسنس دیگری در کشورشون رجیستر نمیشه. مگر اینکه آی پی رو تغییر بدید.

در مورد دستکاری در آنتی ویروس شما در هر برندی هم میتونید این موارد را پیدا کنید ! نمونه کسپراسکای های تقلبی که به اسم اورجینال فروخته میشه و باید فقط کسپر داخل سی دی نصب میشد !!!

لینک خبر کسپر های تقلبی و دستکاری شده که در بازار ها تهران به فروش میرسد که منجر به شکایت خریدار و توبیخ فروشنده شد : http://itmen.ir/index.aspx?pid=99&articleid=60961

همانطور که میبیند در هر برندی دستکاری ها هست مخصوصا در ایران که قوانین کپی رایت رعایت نمیشه ولی در ESET چون محبوب ترین برند ایران است طبیعتا حجوم شرکت های متفرقه هم بیشتر است و طبیعتا شما بیشتر با محصولات تقلبی هم مواجه میشید. برای مثال Gdata الان خریداری ندارد که حالا شرکتی هم بیاد بخواد دستکاریش کنه . پس هرچقدر یک آنتی ویروس محبوب تر میشه نسخه های تقلبیش هم بیشتر میشند. در نورتون و مکافی هم همین است و با یک تماس با نمایندگان اصلیشون میتونید نشانه های تشخیص پکیج های اصلی رو از فرعی ازشون سوال کنید.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
masoudmm عزیز . با عرض پوزش به جهت حذف پست شما
شما طبق قوانین انجمن نباید در فریوم شرکت دیگر تبلیغ محصولات خود را انجام دهید . لطفا برای تبلیغ محصول خود فریوم مجزایی بسازید.
ضمنا کلیه محصولات کامیران در حال حاضر در آخرین نسخه V8 ارائه میشود.
مسئله انحصار نیست ! مسئله فروش نسخه های تقلبی و شرکتی به جای اورجینال است . ما میگیم صداقت در کار خوبه و نباید محصولات شرکتی رو به اسم اورجینال فروخت !!! محصول اورجینال تعریف داره و نشانه های خاص داره هر نود32 ای که اورجینال نیست. الان هر کس بخواهد میتواند در زمره نمایندگان اصلی نود32 ایران باشد و به باشگاه مشتریان ESET اورجینال ایران بپیوندد و محصولات 100% اورجینال و قانونی کارکند اما همانطور که میبینید کمتر شرکتی حاضر است طرف فروختن اورجینال بیاید زیرا اکثرا به دنبال سود های کلان بر روی محصولات تقلبی هستند !

هیچ انحصاری وجود ندارد . ما از همه همکاران دعوت میکنیم که محصولات اورجینال کارکنند و در صورت داشتن شرایط اسمشون هم به عنوان نماینده مجاز در سایت رسمی باشگاه مشتریان نود32 ایران درج خواهد شد.

Last edited:

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
ببخشید
لایسنسی رو من وارد سیستم کردم و الان شش ماهه داره کار میکنه
چرا باید به پشتیبانی تلفی نیازد اشته باشم ساعت دو شب ؟
لایسنس های شما خاورمیانس حرفتون قبوله و قیمتتون هم درسته نسبت به نوع لایسنس
اما لایسنس کشور دیگری رو ی کامپیوتر استفاده بشه غیر مجاز نیست و اشکالی نخواهد داشت

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
ببخشید
لایسنسی رو من وارد سیستم کردم و الان شش ماهه داره کار میکنه
چرا باید به پشتیبانی تلفی نیازد اشته باشم ساعت دو شب ؟
لایسنس های شما خاورمیانس حرفتون قبوله و قیمتتون هم درسته نسبت به نوع لایسنس
اما لایسنس کشور دیگری رو ی کامپیوتر استفاده بشه غیر مجاز نیست و اشکالی نخواهد داشت

موارد از نظر قوانین بین المللی ارائه میشه نه قانونی ایران . الان قیمت لایسنس نود32 افغانستان حدود 30.000 الی 40.000 تومان است اما قیمت فروش لایسنس ایران 78.000 تومان از طرف ESET اعلام شده است !
که البته کامیران باز لایسنس مخصوص ایران رو با تخفیفات ویژه 60.000 تومان واگذار میکنه اما اگر نمایندگان فروش قوانین کمپانی مادر رو رعایت نکنند دیگه اسمشون نمایندگی نیست.
منظور ما از غیر مجاز از نظر ESET و قوانین بین المللی است. شما در هنگام استفاده از لایسنس باید کشور رو کشوری غیر از ایران انتخاب کنید و به کمپانی اصلی دروغ بگید. البته این موارد در ایران خیلی مهم نیست ولی از نظر قوانین بین المللی مشکل داره . این یعنی ESET میتونه حتی جلوی آپدیت لایسنس کشور های دیگر رو در ایران ببنده ، کاملا هم قانونی ! نمیگیم الان قصد داره این کار رو بکنه ! شاید هم هیچ وقت این کار رو نکنه چون کلا کمپانی مهربانی است .
ما به عنوان نمانیدگی رسمی ESET در ایران باید لایسنس های مخصوص ایران رو اطلاع رسانی کنیم. کاربر دیگر مختار است لایسنس مخصوص کشور خودمون رو استفاده کنه یا اینکه مثلا بره لایسنس افغانستان بخره و موقع رجیستر بزنه من افغانی ( یا هر کشور دیگر به غیر از ایران ) هستم .

هیچ اجباری وجود ندارد اما وقتی اختلاف قیمت ناچیزی بین لایسنس اصلی ایران است نیازی به استفاده از لایسنس های افغان و پاکستان و ... نیست و کاربر به صورت قانونی به نام ایران میتونه نرم افزار رو ثبت و استفاده کند.

مشکل بعدی اینه که با استفاده از لایسنس های سایر کشور ها نمایندگان ESET در ایران هر روز ضعیف و ضعیف تر میشند و مثلا نمایندگان افغانستان هر روز پر و بال بیشتری میگیرند !!! یعنی شما فقط نمایندگان سایر کشور ها رو حمایت کردید.
اگر برای شما هم این مهم نیست مختارید لایسنس هر کشوری رو استفاده کنید . فعلا اجبار قانونی در ایران در این موضوع وجود ندارد. باز لایسنس مثلا افغانستان بگیرید بهتر از لایسنس های تقلبی و به اشتراک گذاشته شده است.

لایسنس های کشور های دیگر هم اورجینال هستند فقط مجوز فروش در ایران را ندارند. بهتر است به آنها لایسنس ها فاقد مجوز فروش بگوییم . این مجوز هم منظور مجوز فروش از ESET است .

منظور از پشتیبانی ساعت 2 شب مثالی از سطح کیفیت خدمات پشتیبانی بود. وقتی شما محصول با کیفیت و قیمت بالاتری تهیه میکنید خدمات پشتیبانی قوی تری نیز به شما ارائه میشود. الان شرکت کامیران به غیر از پشتیبانی تلفنی 24 ساعته ، از 9 صبح تا 12 شب پشتیبانی آنلاین داره که البته برای کاربران حرفه ای ممکنه مهم نباشه اما برای کاربران در سطوح عادی این فاکتوری بسیار مهم است .

هدف اصلی این تاپیک بیشتر معرفی پکیج های اصلی خاورمیانه و نحوه شناسائی پکیج های تقلبی ESET میباشد.

راهنمای شناسائی پکیج های تقبلی ESET :
http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
شما که انقدر دم از قانون و مجوز می زنید چرا سایتتون نماد اعتماد نداره؟

دوست عزیز شرکت کامیران 12 دامنه و 6 سرور اختصاصی دارد و هر شرکت تنها میتواند برای یکی از دامنه های خود نماد اعتماد بگیرد. ضمنا از ابتدای امسال (فروردین 1393) شرکت هایی که نماد اعتماد نداشته باشند نمیتوانند درگاه بانکی مستقیم داشته باشند :
لینک خبر توقف درگاههای بانکی برای شرکت هایی که نماد اعتماد ندارد :
http://behpardakht.com/News19.aspx

همانطور که در سایت میبینید درگاه مستقیم ملت و سامان در سایت فعال است پس یعنی شرکت نماد اعتماد دارد. همانطور که گفتیم شبکه فروش رسمی ESET در ایران از بعد از الکامپ 2014 با حضور مدیر فروش ESET رسمی شده است و به زودی نماد اعتماد شرکت از دامنه قدیمی به دامنه رسمی kamiran.asia که به عنوان نماینده رسمی ESET است منتقل خواهد شد.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
استاد لطفا
لینک یا کپی مدارکی که نشون بده شما نماینده eset هستین
رو بذارین
با تشکر

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
استاد لطفا
لینک یا کپی مدارکی که نشون بده شما نماینده eset هستین
رو بذارین
با تشکر

گواهی نمایندگی رسمی شرکت کامیران آسیا : http://www.kamiran.asia/certificates

ضمنا خبر خوب هم برای همکاران در برند ESET اینکه مدیر توسعه تجاری ESET Middle East آقای Dimitris Raekos یکشنبه این هفته برای دیدار از نمایندگی های ایران در تهران با نمایندگان ESET ایران جلسه خواهد داشت. همکارانی که تمایل به ملاقات حضوری با ایشان را دارند با شماره 02147251 داخلی 103 تماس بگیرند تا هماهنگی لازم برای ملاقات حضوری انجام شود.

همانطور که دوستان در جریان هستند پیش تر نیز مدیر کل ESET خاورمیانه آقای Pradeesh Nair و مدیر عامل آقای Neo Neophytou نیز در نمایشگاه الکامپ 2014 در ایران برای پرده برداری از لایسنس های RN مخصوص ایران ، ملاقات هایی با فعالان و همکاران در برند ESET داشتند.

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
درویش عزیز نماد اعتماد الکترونیک شرکت در یکی از دامنه های قدیمی کامیران قرار دارد که از 4 ماه پیش با عقد قرارداد نمایندگی ESET ایران و به سبب رعایت قوانین ESET ME دیگر از آن برای امور تجاری استفاده نمیکنیم.

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
پ
این سایتی که معرفی کردی توسط ایست بلوک شده/ بعد چه ربطی داره به سایت جدید و کار شما و نماد
حرفاتون با هم جور در نمیاد

پاسخ شما در همان پست داده شد . این دامنه دامنه ای قدیمی است که قبل از گرفتن نمایندگی برای پکیج های شرکتی از آن استفاده میشد که پس از ایجاد شبکه فروش رسمی در ایران دیگر استفاده نمیشود.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
اگر در پست ها جانب ادب رو رعایت نکنید پستتون حذف میشه . ما داریم در مورد ملاقات با مدیر فروش و بازگانی ESET در کامیران صحبت میکنیم شما میگید نماد اعتماد ندارید ! به نظر این سوالات در یک سطح هستند . به نظرت یک شرکت با حدود 100.000 کاربر نماد اعتماد ندارد ؟
حرفهای من کجاش بی ادبی؟
در مورد نماد گفتید من هم در مورد نماد توضیح دادم. قانونی هم توضیح دادم بهت برخورده
اگر نماد دارید لینک نماد قرار بدید

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
دوست و همکار گرامی چرا پست زیر رو پاک کردید من داشتم می خوندم می خواستم پاسخ بدم که دیدم پست حذف شده

* پست مربوطه به دلیل عدم رعایت ادب و عدم ارائه مستندات حذف شده است.

فایل های ضمیمه

• kamiran-online.jpg
    kamiran-online.jpg
    34.1 KB · نمایش ها: 43
Last edited by a moderator:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
طبق قوانین نماد الکترونیک هر شرکت تنها در یک سال میتواند بر روی یک دامنه ، نماد اعتماد داشته باشد . نماد اعتماد هم الان در دامنه ای بود که خدمتتون اعلام شد . این دامنه هم قبلا برای لایسنس های اینترانت ملی استفاده میشده که لایسنس های اینترانتی از نظر ESET باید سایت هاشون بلاک باشه . علت مسدودیش هم به همون علت است که مثلا سایت شید توسط نود32 بلاک است . کلا سایت های لایسنس های اینترانتی توسط نود32 مسدود میشوند . این یک قانون است.
شرکت ایمن کارا کام یکی از زیر مجموعه های کامیران هم یکی از تولید کنندگان نسخه های اینترانتی برای مدارس کشور است که البته رایزنی هایی انجام شده با ESET و قرارشده سرور رسمی اینرانت ملی هم به زودی برای مدارس و ارگان های دارای اینترانت راه اندازی بشه که در نهایت یک سرور اینترانتی قانونی و تحت نظر ESET داشته باشیم.
مجددا یاداور میشیم که پکیج های شرکتی برای اینترانت ملی توسط شرکت کارا کام تولید میشه و کامیران هم کیفیت این محصولات رو تائید میکنه البته برای اینترانت ملی و قیمت فروش آنها هم در حدود 20.000 تومان است. سرور آنها هم لایسنس اصلی شبکه ESET رو دارد اما بدون مجوز ESET تولید میشه چون فعلا مجوز تاسیس سرور در اینترانت رو ESET به ایران نمیدهد و با سرور های کرک شده سایر شرکت ها کاملا متفاوت است. اما نمی توان آنها را اورجینال نامید و ما آنها را انتی ویروس نوع سوم مینامیم : http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake3

البته در حال حاضر برای ارگان ها و مدارس متصل به اینترانت ملی تنها آنتی ویروس قابل استفاده همان پکیج های شرکتی دارای سرور اختصاصی میباشد که البته کیفیتی در حد اورجینال ها دارند اما باز هم میگوییم به عنوان پکیج شرکتی فروخته میشود و بر روی پکیج هم واضحا عبارت " پکیج شرکتی با لایسنس اختصاصی مخصوص اینترانت ملی " درج شده است که فروشندگان انها را به عنوان پکیج های اورجینال نفروشند !

تصویر نماد اعتماد گروه کامیران :

namade_etemad.jpg

این نماد پس از انقضای تاریخ فروردین سال آینده برای دامنه کامیران . آسیا قرار خواهد گرفت.

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
نکته بعدی اینکه وقتی شرکتی گواهینامه نمایندگی ESET و عضویت در نمایندگان مجاز باشگاه ESET ایران را دارد نماد اعتماد دیگر کمترین مدرک موجود است. الان نماد اعتماد را حتی یک شخص حقیقی هم میتواند بگیرد. نماد اعتماد برای احراز هویت حقیقی فروشگاههای اینترنتی است . در مود درگاهها هم ابلاغ بانک مرکزی رو براتون گذاشتم و در بانک ملت قانون است که از فروردین 1393 به شرکت های فاقد نماد درگاه مستقیم ارائه نمیشه . لینک خبر مستند بود :
http://behpardakht.com/News19.aspx
شما الان اگر نماد اعتماد نداشته باشید درگاه ملت به شما سرویس نخواهد داد حالا شما چطور بدون نماد درگاه دارید مشخص نیست . لطفا وقتی بحث بر روی گواهی های نمایندگی ESET در ایران و مواردی به این مهمی است نماد اعتماد الکترونیک که الان اکثر وب سایت ها دارند چه نقشی در شناسائی لایسنس های اصلی و تقلبی دارد ؟

99 درصد سایت هایی که آنتی ویروس تقلبی نوع اول http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake1 را میفروشند نماد اعتماد الکترونیک دارند و ما میتونیم پکیج هاشون رو هم بهتون بین 5.000 تومان تا 10.000 تومان بسته به نوع شرکت تقدیم کنیم . ! شما هم همه آنها را میشناسید! حتی اکثر شرکت های دارای سرور اختصاصی نود32 هم نماد اعتماد دارند و سرور هایی با آپدیت های کرک شده دارند که هیچ یک از ماژول های آنتی ویروس آپدیت نشده و سرور آنها هم هر ماه توسط ESET مسدود میشود لذا داشتن نماد الکترونیک دلیل بر تائید نمایندگی ESET و تضمین لایسنس های یک شرکت نیست.

کلا این روز ها همه شرکت ها نماد اعتماد بر روی یکی از دامنه های خود دارند و این سوالات شما بیشتر به نظر برای خارج کردن روال بحث اورجینال هاست. ما شما رو به ملاقات با مدیر توسعه تجاری ESET در دفتر کامیران آسیا دعوت میکنیم شما در مورد نماد اعتماد الکترونیک سوال میکنید !

ضمنا درویش و VIP عزیز شما هم میتونید یکشنبه این هفته با مدیر کل توسعه تجاری ESET در دفتر کامیران یا دفتر دژآذر ملاقات کنید و این سوالاتی که خیلی براتون ابهامه رو مطرح کنید. چه در مورد نمایندگی های ایران ، چه در مورد لایسنس های RN و ... . ما منبعی از این زنده تر فعلا در دست نداریم که بتونید باهاشون صحبت کنید.

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
دوستانی که مدیر کل توسعه تجاری ESET ME و Adaox را نمیشناسند و الان داره در ذهنشون ابهاماتی پیش میاد لینک های زیر رو مطالعه نمایند :

لینک معرفی مدیر کل توسعه تجاری ESET ME :
https://www.linkedin.com/in/draekos

دوستانی هم که کمپانی Adaox شریک تجاری ESET در خاورمیانه را نمیشناسند هم میتوانند از لینک زیر دیدن نمایند :
http://adaox.com/

Adaox مدیریت دفاتر ESET در کلیه کشور های خاورمیانه ، یونان و قبرس را بر عهده دارد.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
الآن ثبت دامین در پنل ریسلو سایتهای معتبر مثل هاست ایران و ... تا 45تومن میگیرند اما سایتهای دیگه تا 20تومن هم من گرفتم و این دلیلی نمیشه که ارزونفروشها کلاهبردارند.
درسته زیر میزیها و دروغها تو کشور ما هست و ایرنیک مثلاً به نماینده ای که 700تومن شارژ میکنه هر واحد رو 1900 میده و کسی که 7میلیون هم شارژ میکنه همینقدر و چیزی که توی سایت میزنه واقعاً کذبه!
اما خود ریسلو دوست من چون شارژش خیلی بالا هست و از اسلب اسپشال هم گذشته با توجه به اینکه ریسلو زده حدود 8.5دلار میگیره میشه حدود 30تومن اما اون 20تومن پاش میفته!!!
حرفی که یکی از دوستانم بهم زد رو تا ابد یادمه گفت خیلی وقتها اون چیزی که میبینی واقعیت نداره...;)
نیو یوزر بودن شما هم میتونه دلیل دیگری بر کذب ادعای شما باشه!

با نهایت احترام دوست من لطفا مستند صحبت کنید با دلیل و مدرک و مستندات . هر جای مطالب و نکات تشخیص لایسنس های اورجینال ESET اشتباه است دلیل و مدرک بیارید . به ESET خاورمیانه ایمیل بزنید . در مورد لایسنس های RN از ESET سوال کنید. در مورد باشگاه مشتریان ESET تحقیق کنید . اما بدون مدرک لطفا صحبت نکنید و تهمت نزنید چون مجبوریم پستتون رو حذف کنیم. شما دارید شبکه فروش رسمی ESET در ایران رو زیر سوال میبرید .
سایت رسمی باشگاه مشتریان ESET که متعلق به شرکت ما نیست ! متعلق به توزیع کننده مجاز ESET در ایران است . که در قسمت تماس سایت گواهینامه توزیع کنندگیشون رو هم گذاشتند .

http://esetclub.ir

من متوجه نمیشم دیگه چطوری باید شبکه فروش رسمی یک شرکت معرفی بشه ؟ دوستان در مورد باشگاه رسمی ESET ایران لطفا به ESET ME ایمیل بزنند . میتونید از ESET ME در مورد لایسنس های RN مخصوص ایران و همچنین باشگاه مشتریان ESET ایران و سایر موارد سوال کنید.

چرا عادت داریم بدون دلیل و مدرک صحبت کنیم ! مواردی که در مورد لایسنس های غیر اورجینال قید شده عین نظر همه نمایندگان رسمی ESET در ایران است . اگر نماینده ای نظر دیگری مطرح کرده لطفا با سند بیان کنید. به نمایندگان رسمی ESET در ایران زنگ بزنید و بگید نشانه های پکیج های اصلی مخصوص ایران چست ؟ نه فقط کامیران هر نماینده دیگه ای که ESET خاورمیانه تاییدش میکنه.

ضمنا دوستانی که براشون سوالات و ابهامات زیادی وجود دارد میتوانند با مدیر داخلی کامیران با شماره 02147251 داخلی 5 ( بخش نمایندگان و همکاران ) مشاوره و صحبت کنند. همچنین میتوانند با شرکت دژآذر توزیع کننده پکیج های اصلی RN ایران باشماره 22240010 صحبت کنند سوال کنند ، تحقیق کنند. فقط لطفا بدون مدرک و سند صحبت نفرمائید.

البته طبیعی است که برخی از دوستان که از فروش پکیج های تقلبی سود کلانی به دست میاورند در مقابل شبکه فروش رسمی NOD32 در ایران مقاومت کنند. اما بهتره صادق باشیم و وقتی لایسنس اصلی نمی فروشیم بگیم پکیج ما شرکتی است و ضمانتش با خود ماست و به ESET هم ربطی نداره . نه اینکه پکیج تقلبی بزنیم عین پکیج ESET بدون هیچ نوشته فارسی ، سایت رجیستر درست کنیم دقیقا همانند سایت ESET بعد به کاربر به قیمت اورجینال 50.000 و 60.000 تومان بفروشیم . اتفاقی که الان در فروشگاههای خیلی از بازار های کشور می افته و پکیج های تقلبی نوع اول رو به قیمت 50.000 الی 60.000 تومان باید تهیه کنید . در صورتی که این قیمت پکیج وارداتی مخصوص ایران است !

این دوستانی که روی این فریوم خیلی فعال هستند در تاپیک های خود نود32 را به قیمت 10.000 تومان میفروشند . خوب طبیعی است در مقابل اطلاع رسانی شبکه فروش رسمی ESET واکنش نشان بدهند و درکشان هم میکنیم . ما نمیخواهیم فروش انها را قطع کنیم اما فروش لایسنس تقلبی ESET به عنوان اورجینال با کلک های موجود به خصوص لایسنس تقلبی نوع اول http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake1 واقعا شبکه فروش NOD32 را دچار اختلال کرده و در حال بدنام کردن برند ESET است . وخامت موضوع در این حد است که پکیج تقلبی نوع اول در بازار های تهران در حدود 5.000 تومان به فروشگاهها داده میشود تا به قیمت 40.000 الی 50.000 تومان فروخته شوند !

باز دوستان لطف میکنند در تایپک های پرشین تولز با قیمت های پایین این لایسنس ها را میفروشند اما شما سری به بازار بزنید . دوستان لطفا در مورد وضعیت بازار با سند و مدرک صحبت کنید.

نکته آخر ما مکررا اشاره کردیم که شبکه فروش رسمی ESET در ایران از بعد از الکامپ 2014 ( آذر سال جاری 1393 ) راه اندازی شده خبر اصلیش را هم گذاشتیم : http://www.elecomp2014.com/index.php/fa/m/news/806-nod32
ما تا 2 ماه پیش لایسنس اصلی RN نداشتیم در ایران که بخواهیم بیاییم اطلاع رسانی کنیم . بعد دوست خوبمون hadi.plus می فرمایند چرا آی دی ما تازه ساخته شده است . کلا تا قبل از فعالیت رسمی ESET در ایران نیازی به اطلاع رسانی در مورد لایسنس های اصلی ایران نبود چون لایسنس RN ی وجود نداشت . بحث شبکه فروش رسمی ESET در ایران از اواخر آذر امسال (1393) مطرح و اجرایی شده است. لذا مستندات خود را نیز مربوط به بعد از آذر ارائه نمائید.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
با نهایت احترام دوست من لطفا مستند صحبت کنید با دلیل و مدرک و مستندات . هر جای مطالب و نکات تشخیص لایسنس های اورجینال ESET اشتباه است دلیل و مدرک بیارید . به ESET خاورمیانه ایمیل بزنید . در مورد لایسنس های RN از ESET سوال کنید. در مورد باشگاه مشتریان ESET تحقیق کنید . اما بدون مدرک لطفا صحبت نکنید و تهمت نزنید چون مجبوریم پستتون رو حذف کنیم. شما دارید شبکه فروش رسمی ESET در ایران رو زیر سوال میبرید .
سایت رسمی باشگاه مشتریان ESET که متعلق به شرکت ما نیست ! متعلق به توزیع کننده مجاز ESET در ایران است . که در قسمت تماس سایت گواهینامه توزیع کنندگیشون رو هم گذاشتند .

http://esetclub.ir

من متوجه نمیشم دیگه چطوری باید شبکه فروش رسمی یک شرکت معرفی بشه ؟ دوستان در مورد باشگاه رسمی ESET ایران لطفا به ESET ME ایمیل بزنند . میتونید از ESET ME در مورد لایسنس های RN مخصوص ایران و همچنین باشگاه مشتریان ESET ایران و سایر موارد سوال کنید.

چرا عادت داریم بدون دلیل و مدرک صحبت کنیم ! مواردی که در مورد لایسنس های غیر اورجینال قید شده عین نظر همه نمایندگان رسمی ESET در ایران است . اگر نماینده ای نظر دیگری مطرح کرده لطفا با سند بیان کنید. به نمایندگان رسمی ESET در ایران زنگ بزنید و بگید نشانه های پکیج های اصلی مخصوص ایران چست ؟ نه فقط کامیران هر نماینده دیگه ای که ESET خاورمیانه تاییدش میکنه.

ضمنا دوستانی که براشون سوالات و ابهامات زیادی وجود دارد میتوانند با مدیر داخلی کامیران با شماره 02147251 داخلی 5 ( بخش نمایندگان و همکاران ) مشاوره و صحبت کنند. همچنین میتوانند با شرکت دژآذر توزیع کننده پکیج های اصلی RN ایران باشماره 22240010 صحبت کنند سوال کنند ، تحقیق کنند. فقط لطفا بدون مدرک و سند صحبت نفرمائید.

البته طبیعی است که برخی از دوستان که از فروش پکیج های تقلبی سود کلانی به دست میاورند در مقابل شبکه فروش رسمی NOD32 در ایران مقاومت کنند. اما بهتره صادق باشیم و وقتی لایسنس اصلی نمی فروشیم بگیم پکیج ما شرکتی است و ضمانتش با خود ماست و به ESET هم ربطی نداره . نه اینکه پکیج تقلبی بزنیم عین پکیج ESET بدون هیچ نوشته فارسی ، سایت رجیستر درست کنیم دقیقا همانند سایت ESET بعد به کاربر به قیمت اورجینال 50.000 و 60.000 تومان بفروشیم . اتفاقی که الان در فروشگاههای خیلی از بازار های کشور می افته و پکیج های تقلبی نوع اول رو به قیمت 50.000 الی 60.000 تومان باید تهیه کنید . در صورتی که این قیمت پکیج وارداتی مخصوص ایران است !

این دوستانی که روی این فریوم خیلی فعال هستند در تاپیک های خود نود32 را به قیمت 10.000 تومان میفروشند . خوب طبیعی است در مقابل اطلاع رسانی شبکه فروش رسمی ESET واکنش نشان بدهند و درکشان هم میکنیم . ما نمیخواهیم فروش انها را قطع کنیم اما فروش لایسنس تقلبی ESET به عنوان اورجینال با کلک های موجود به خصوص لایسنس تقلبی نوع اول http://www.kamiran.asia/products/eset/home/original-license#fake1 واقعا شبکه فروش NOD32 را دچار اختلال کرده و در حال بدنام کردن برند ESET است . وخامت موضوع در این حد است که پکیج تقلبی نوع اول در بازار های تهران در حدود 5.000 تومان به فروشگاهها داده میشود تا به قیمت 40.000 الی 50.000 تومان فروخته شوند !

باز دوستان لطف میکنند در تایپک های پرشین تولز با قیمت های پایین این لایسنس ها را میفروشند اما شما سری به بازار بزنید . دوستان لطفا در مورد وضعیت بازار با سند و مدرک صحبت کنید.

نکته آخر ما مکررا اشاره کردیم که شبکه فروش رسمی ESET در ایران از بعد از الکامپ 2014 ( آذر سال جاری 1393 ) راه اندازی شده خبر اصلیش را هم گذاشتیم : http://www.elecomp2014.com/index.php/fa/m/news/806-nod32
ما تا 2 ماه پیش لایسنس اصلی RN نداشتیم در ایران که بخواهیم بیاییم اطلاع رسانی کنیم . بعد دوست خوبمون hadi.plus می فرمایند چرا آی دی ما تازه ساخته شده است . کلا تا قبل از فعالیت رسمی ESET در ایران نیازی به اطلاع رسانی در مورد لایسنس های اصلی ایران نبود چون لایسنس RN ی وجود نداشت . بحث شبکه فروش رسمی ESET در ایران از اواخر آذر امسال (1393) مطرح و اجرایی شده است. لذا مستندات خود را نیز مربوط به بعد از آذر ارائه نمائید.
ببینید توضیحات شما قابل احترام هست و با ذکر سند و مدرک اما همیشه تجربه بهترین مدرک است کسی که سه چهار سال داره از این لایسنها استفاد میکنه و هیچ مشکلی نداشته (نه فقط نود، آنتی ویروسهای دیگه، اکانتهای بازیها و شرکتهای خیلی بزرگتر از نود مانند گوگل و ...) چرا باید با قیمت دو برابر از شما تهیه کنه؟
من هم یه خورده تو پست اول تند شدم عذر میخوام.
بنظرم شما که نماینده رسمی ایست هستید باید مزایای کاربردی اکانتها و خدماتتون رو شرح بدید یا اگه واقعاً با مدیران ارشد نود در تماس هستید به طور رسمی با اکانتهایی که از نظر شما غیرقانونی هستند برخورد کنید.
دلیل اینکه اینجا اینقدر کم پست زدند یکی توضیحات بیش از اندازه شما و مورد دیگه رسمی بودن بیش از حد تاپیک هست که معمولاً مردم ما استقبال کمی میکنند توی همین انجمن شاید از اعضای فعال حداقل 300نفر از اکانتهای قانونی نود استفاده میکنند اما تاپیک استیکی شما رو با 680بازدید به تعداد انگشتهای دست کامنت ندادند.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
ببینید توضیحات شما قابل احترام هست و با ذکر سند و مدرک اما همیشه تجربه بهترین مدرک است کسی که سه چهار سال داره از این لایسنها استفاد میکنه و هیچ مشکلی نداشته (نه فقط نود، آنتی ویروسهای دیگه، اکانتهای بازیها و شرکتهای خیلی بزرگتر از نود مانند گوگل و ...) چرا باید با قیمت دو برابر از شما تهیه کنه؟
من هم یه خورده تو پست اول تند شدم عذر میخوام.
بنظرم شما که نماینده رسمی ایست هستید باید مزایای کاربردی اکانتها و خدماتتون رو شرح بدید یا اگه واقعاً با مدیران ارشد نود در تماس هستید به طور رسمی با اکانتهایی که از نظر شما غیرقانونی هستند برخورد کنید.
دلیل اینکه اینجا اینقدر کم پست زدند یکی توضیحات بیش از اندازه شما و مورد دیگه رسمی بودن بیش از حد تاپیک هست که معمولاً مردم ما استقبال کمی میکنند توی همین انجمن شاید از اعضای فعال حداقل 300نفر از اکانتهای قانونی نود استفاده میکنند اما تاپیک استیکی شما رو با 680بازدید به تعداد انگشتهای دست کامنت ندادند.

هادی عزیز . خواهش میکنم. مشکلی نیست.
من نمیدونم از انواع لایسنس ها شما دقیقا منظورتون کدام مدل است که کاربران ازش جواب گرفته اند ؟
ما چهار نوع لایسنس غیر اورجینال رو مطرح کردیم منظور شما دقیقا کدام نوع است ؟ کاربران از لایسنس های تقلبی نوع اول جواب گرفته اند ؟
اگر منظورت نوع اول است که لایسنس بعد از مسدود شدن بعد از چند ماه ، کاربر به شرکت پشتیبانی زنگ میزنه و اونا میگند که عیبی نداره یک یوزرنیم دیگه بهتون میدیم . فروشنده هم از این داستان معمولا با خبر نمیشه ! اما در روز ده ها نفر به ما به عنوان یکی از نمایندگان NOD32 ایران زنگ میزنند و میپرسند چرا استفاده از فیلتر شکن لایسنس را مسدود میکنه ! این ها دروغ هایی است که شرکت هایی که لایسنس های تقلبیشان توسط نود32 مسدود مییشود به کاربران تحویل میدهند و کاربر را مقصر مسدود شدن یوزرنیم میدانند و راحت یک یوزرنیم Share شده دیگر به کاربر میدهند.
در مورد نوع چهارم ما نگفتیم غیر اورجینال ، گفتیم فقط مجور فروش رسمی در ایران ندارد و لایسنس به نام ایران قابل ثبت نیست.

در مورد اینکه کاربران عادی در این پست نظر نمیدهند چون مبحث کمی حرفه ای تر از کاربران عادی است . کاربران عادی در گفتگو های خصوصی برای ما سوالات خود را مطرح میکنند زیرا اکثرا سریال لایسنس خود را میفرستند تا ما از ESET استعلام کنیم. متاسفانه هم تا کنون کلیه سریال های استعلام شده تماما تقلبی بوده و جواب اصلی ESET را تحویل کاربر دادیم. البته کاربران خود هم میدانند که وقتی لایسنسی را 10.000 تومان میخرند انتظار محصول اصلی را نباید داشته باشند.

کلا در ایران همه مردم به دنبال جنس برند نیستند و فقط گروه خاصی اورجینال بودن و قانونی بودن 100% محصول برایشان مهم است. ما کاری با این دسته ای که هزینه برایشان مهم است نداریم. محصول اورجینال و برند قیمت برندی هم دارد. مثل سامسونگ S5 که در ماهواره 175.000 تومان میفروشند و خیلی ها هم میخرند و راضی هستند اما آیا اون واقعا S5 است !

در مورد ارتباط با مدیران ارشد ESET باید بگوییم جلسات پیش رو در هفته آینده در تهران هم بابت همین مسائل است . ما طبق برنامه مدیران ارشد ESET رفتار میکنیم. اولین مرحله اطلاع رسانی در مورد لایسنس های مخصوص ایران (RN) است. اول باید از کلیه رسانه ها ، وب سایت ها اطلاع رسانی جامع انجام شود . فراموش نکنید کلا 2 ماه است که نام ایران در سایت ESET اضافه شده است ابتدا باید بستر فروش RN ها فراهم شود و بعد ESET اقدام به برخورد جدی تر با فروش های غیر مجاز نماید.

در کل سیاست های ESET در نسخه های بعدی بر روی مقوله لایسنسینگ اینقدر مهربان نخواهد بود. دوستانی که نسخه 6 شبکه ای ESET رو که در حالت Beta است تست کردند متوجه شدند که بنده چی میگم و ESET در دور تازه فعالیت خود در بحث مدیریت لایسنسینگ بسیار سخت گیر تر عمل خواهد کرد. مدیران ارشد ESET اعلام کرده اند در نسخه 9 سخت گیری بیشتری بر روی لایسنس های تقلبی خواهیم داشت . منتظریم ببنیم نتیجه فعالیت آنها چه خواهد شد. ESET هم خیلی راحت میتونه مثل کسپر بیاد بگه یک لایسنس در سال بیشتر از 2 بار نمیتونه اکتیو بشه !!! بعد کل این لایسنس های تقلبی نوع اول جمع خواهد شد ون دیگه نمیشه یک یوزرنیم رو به چند نفر داد !!! اما اجرای این قانون برند رو سخت گیر جلوه میده . مثل کسپر که تا خریدار میشنوه میگه چرا آخه دوبار ؟من شاید ماهی 3 بار ویندوز عوض کنم ! اما در کسپر این جا افتاده و همه هم مجبورند . ESET در کل کمپانی مهربان تر و قانون مدار تری به نسبت کسپر است چون دفتر اصلی در براتیسلاوا و آمریکا است و قوانین آمریکایی دارند . فعلا ما اطلاع رسانیمون رو انجام میدیم تا ببنیم آنها چه میکنند.

اما هم ما و هم مدیران ارشد ESET میدانیم که یکی از دلایل محبوبیت ESET در ایران همین لایسنس های تقلبی و ارزان قیمت است که باید به مرور زمان جایشان را به اورجینال ها بدهند.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
هادی عزیز . خواهش میکنم. مشکلی نیست.
من نمیدونم از انواع لایسنس ها شما دقیقا منظورتون کدام مدل است که کاربران ازش جواب گرفته اند ؟
ما چهار نوع لایسنس غیر اورجینال رو مطرح کردیم منظور شما دقیقا کدام نوع است ؟ کاربران از لایسنس های تقلبی نوع اول جواب گرفته اند ؟
اگر منظورت نوع اول است که لایسنس بعد از مسدود شدن بعد از چند ماه ، کاربر به شرکت پشتیبانی زنگ میزنه و اونا میگند که عیبی نداره یک یوزرنیم دیگه بهتون میدیم . فروشنده هم از این داستان معمولا با خبر نمیشه ! اما در روز ده ها نفر به ما به عنوان یکی از نمایندگان NOD32 ایران زنگ میزنند و میپرسند چرا استفاده از فیلتر شکن لایسنس را مسدود میکنه ! این ها دروغ هایی است که شرکت هایی که لایسنس های تقلبیشان توسط نود32 مسدود مییشود به کاربران تحویل میدهند و کاربر را مقصر مسدود شدن یوزرنیم میدانند و راحت یک یوزرنیم Share شده دیگر به کاربر میدهند.
در مورد نوع چهارم ما نگفتیم غیر اورجینال ، گفتیم فقط مجور فروش رسمی در ایران ندارد و لایسنس به نام ایران قابل ثبت نیست.

در مورد اینکه کاربران عادی در این پست نظر نمیدهند چون مبحث کمی حرفه ای تر از کاربران عادی است . کاربران عادی در گفتگو های خصوصی برای ما سوالات خود را مطرح میکنند زیرا اکثرا سریال لایسنس خود را میفرستند تا ما از ESET استعلام کنیم. متاسفانه هم تا کنون کلیه سریال های استعلام شده تماما تقلبی بوده و جواب اصلی ESET را تحویل کاربر دادیم. البته کاربران خود هم میدانند که وقتی لایسنسی را 10.000 تومان میخرند انتظار محصول اصلی را نباید داشته باشند.

کلا در ایران همه مردم به دنبال جنس برند نیستند و فقط گروه خاصی اورجینال بودن و قانونی بودن 100% محصول برایشان مهم است. ما کاری با این دسته ای که هزینه برایشان مهم است نداریم. محصول اورجینال و برند قیمت برندی هم دارد. مثل سامسونگ S5 که در ماهواره 175.000 تومان میفروشند و خیلی ها هم میخرند و راضی هستند اما آیا اون واقعا S5 است !

در مورد ارتباط با مدیران ارشد ESET باید بگوییم جلسات پیش رو در هفته آینده در تهران هم بابت همین مسائل است . ما طبق برنامه مدیران ارشد ESET رفتار میکنیم. اولین مرحله اطلاع رسانی در مورد لایسنس های مخصوص ایران (RN) است. اول باید از کلیه رسانه ها ، وب سایت ها اطلاع رسانی جامع انجام شود . فراموش نکنید کلا 2 ماه است که نام ایران در سایت ESET اضافه شده است ابتدا باید بستر فروش RN ها فراهم شود و بعد ESET اقدام به برخورد جدی تر با فروش های غیر مجاز نماید.

در کل سیاست های ESET در نسخه های بعدی بر روی مقوله لایسنسینگ اینقدر مهربان نخواهد بود. دوستانی که نسخه 6 شبکه ای ESET رو که در حالت Beta است تست کردند متوجه شدند که بنده چی میگم و ESET در دور تازه فعالیت خود در بحث مدیریت لایسنسینگ بسیار سخت گیر تر عمل خواهد کرد. مدیران ارشد ESET اعلام کرده اند در نسخه 9 سخت گیری بیشتری بر روی لایسنس های تقلبی خواهیم داشت . منتظریم ببنیم نتیجه فعالیت آنها چه خواهد شد. ESET هم خیلی راحت میتونه مثل کسپر بیاد بگه یک لایسنس در سال بیشتر از 2 بار نمیتونه اکتیو بشه !!! بعد کل این لایسنس های تقلبی نوع اول جمع خواهد شد ون دیگه نمیشه یک یوزرنیم رو به چند نفر داد !!! اما اجرای این قانون برند رو سخت گیر جلوه میده . مثل کسپر که تا خریدار میشنوه میگه چرا آخه دوبار ؟من شاید ماهی 3 بار ویندوز عوض کنم ! اما در کسپر این جا افتاده و همه هم مجبورند . ESET در کل کمپانی مهربان تر و قانون مدار تری به نسبت کسپر است چون دفتر اصلی در براتیسلاوا و آمریکا است و قوانین آمریکایی دارند . فعلا ما اطلاع رسانیمون رو انجام میدیم تا ببنیم آنها چه میکنند.

اما هم ما و هم مدیران ارشد ESET میدانیم که یکی از دلایل محبوبیت ESET در ایران همین لایسنس های تقلبی و ارزان قیمت است که باید به مرور زمان جایشان را به اورجینال ها بدهند.
مرسی از توضیحات مفید مهدی هستم.
من خودم همیشه دنبال بالاترین کیفیتها بوده و هستم، کلاً دیتا و محصولات خاص کار میکنم که نمونه اش رو هیچکس نداره، مثلاً هیچوقت نگفتم این گوشیهای چینی درجه3 که کانالهای زیر صفر تبلیغ میکنند اورجیناله!!!
کانالی که تنها راه ارتباطیش یه میل یاهوئه و همون هم بلد نیست بنویسه و میل رو با دبلیو مینویسه تکلیفش مشخصه.
من تحقیق کردم اکانتهای ارزانتر رو ایست به کشورهای فقیر میفروشه حتی تا 1.5دلار و میشه با همون لایسنس توی حداقل ایران ما استفاده کرد.
تنها مشکل بلوک شدن آیپی هست که اگه ایست این کار رو انجام بده دیگه راه رو بر همه میبنده شما لطف کنید این مورد رو به طور جدی توی نشست رسمی مطرح کنید و جواب رو برای بنده خصوصی کنید ممنون
اکانتهای دیگه هم منظورم اکانت آنتی ویروسهای دیگه و بازیها و گوگل پلی و ... بود.
موردی که هم اکنون کاملاً مشخص نشده میزان شارژ هست و سطوح و اسلبهایی که خود ایست باید مشخص کنه.
خب شما توقع نداشته باشید وقتی کسی قیمت خرید شما رو نمیدونه و نمیشه هم بدونه همه چی رو بتونه باور کنه.
لطفاً این سؤال هم مطرح کنید که سایتهای نمایندگی در سطح جهانی هم قابلیت فروش اکانتهای قانونی رو دارند یا خیر و اگر مثبت هست شرایط چیه که در آینده بتونند بدون مشکل ریسلری کنند ممنون
و موضوع دیگه حتی در صورت بلوک شدن آیپی با یه وی پی ان ارزون میشه دورش زد، این مورد حتی به بازار فروشنده های غیر قانونی توی ایران رونق میبخشه به علت وجود هیتلرینگ!
طرف میگه آنتی ویروس ببر اکانت وی پی ان مجانی یکساله نیجریه هم روش!!!
مسائل دیگه هم دیگه خودتون باید حدس بزنید پیش خواهد آمد...

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
مرسی از توضیحات مفید مهدی هستم.
من خودم همیشه دنبال بالاترین کیفیتها بوده و هستم، کلاً دیتا و محصولات خاص کار میکنم که نمونه اش رو هیچکس نداره، مثلاً هیچوقت نگفتم این گوشیهای چینی درجه3 که کانالهای زیر صفر تبلیغ میکنند اورجیناله!!!
کانالی که تنها راه ارتباطیش یه میل یاهوئه و همون هم بلد نیست بنویسه و میل رو با دبلیو مینویسه تکلیفش مشخصه.
من تحقیق کردم اکانتهای ارزانتر رو ایست به کشورهای فقیر میفروشه حتی تا 1.5دلار و میشه با همون لایسنس توی حداقل ایران ما استفاده کرد.
تنها مشکل بلوک شدن آیپی هست که اگه ایست این کار رو انجام بده دیگه راه رو بر همه میبنده شما لطف کنید این مورد رو به طور جدی توی نشست رسمی مطرح کنید و جواب رو برای بنده خصوصی کنید ممنون
اکانتهای دیگه هم منظورم اکانت آنتی ویروسهای دیگه و بازیها و گوگل پلی و ... بود.
موردی که هم اکنون کاملاً مشخص نشده میزان شارژ هست و سطوح و اسلبهایی که خود ایست باید مشخص کنه.
خب شما توقع نداشته باشید وقتی کسی قیمت خرید شما رو نمیدونه و نمیشه هم بدونه همه چی رو بتونه باور کنه.
لطفاً این سؤال هم مطرح کنید که سایتهای نمایندگی در سطح جهانی هم قابلیت فروش اکانتهای قانونی رو دارند یا خیر و اگر مثبت هست شرایط چیه که در آینده بتونند بدون مشکل ریسلری کنند ممنون
و موضوع دیگه حتی در صورت بلوک شدن آیپی با یه وی پی ان ارزون میشه دورش زد، این مورد حتی به بازار فروشنده های غیر قانونی توی ایران رونق میبخشه به علت وجود هیتلرینگ!
طرف میگه آنتی ویروس ببر اکانت وی پی ان مجانی یکساله نیجریه هم روش!!!
مسائل دیگه هم دیگه خودتون باید حدس بزنید پیش خواهد آمد...

بله چشم این موارد در میتینگ هفته آینده با Dimitrios مطرح خواهد شد. در مورد لایسنس های 1.5 دلاری تا کنون چنین موردی دیده نشده است. ارزان ترین قیمت گزاری منطقه مربوط به افغانستان است که اونا هم نود32 زیر 30.000 تومان ندارند ( البته قیمت خرید عمده ) که در سایت های نماینده افغانستان هم نود32 تک کاربره رو شما با قیمت 59.000 تومان میبینید و اسمارت رو هم در حدود 80.000 تومان. اگر لایسنس 1.5 دلاری در سایتی دیدید اعلام کنید تحقیق کنیم دربارش ! البته لایسنس های نوع 4 باشند نه تقلبی های نوع 1 و 2 یا 3

بازم ممنون از تظراتتون.

بالا