دوست من ؛ من عذر خواهی کردم اما بحث بی جهت کش پیدا کرده. شما کل مدارک ارائه شده را رد میکنید و اصرار دارید که ESET با ایران هیچ رابطه تجاری ندارد. درست فهمیدیم ؟ بنده مدارک کمپانی رو در مورد توزیع کننده مجاز ایران و بعد از اون لیست نمایندگان مجاز ایران براتون گذاشتم. من مشاور حقوقی شرکت نیستم که برای شما این مسائل را تشریح کنم. بنده مسئول بخش لایسنس های ESET ایران در شرکت هستم رشته تحصیلی ما هم نرم افزار و تخصص اصلی ما هم مسائل امینیتی نرم افزاری است . ویروس شناسی و مسائل مربوط به این . شما میتوانید با مدیر بازرگانی کامیران با شماره 02147251 داخلی 5 در مورد سوالات حقوقیتون صحبت کنید. این فریوم برای مسائل مربوط به لایسنس هاست و بنده هم در این حیطه تخصص کامل دارم و در خدمتتون هستم.
پرداختن بیش از حد به این موارد از حوصله این فریوم خارج است. به قدر کافی به قول دوستان ما طولانی صحبت میکنیم. اگر خیلی علاقه مند این موارد هستیم فریوم جداگانه ای بسازید و دعوت کنید در مورد مسائل حقوقی کمپانی ها دوستان صاحب نظر صحبت کنند. این فریوم مربوط به لایسنس های RN مخصوص ایران است که توسط شبکه مجاز esetclub.ir ارائه میشود.
مدارک زیر در حیطه کاری بنده در دسترس است . لطفا شما بفرمائید از 4 مورد زیر با کدام مشکل دارید و از نظر شما کدام یک از نظر شما قابل استناد نیست ؟
این شبکه واگذاری یک باکس اورجینال ESET در اکثر کشورهاست. لایسنس از دفتر ESET ME صادر شده و توسط توزیع کننده تحویل نماینده فروش میشود و به کاربر تحویل میشود.
ESET ME --> Distributor ---> KAMIRAN
1 - الان ESET ME را به عنوان دفتر رسمی ESET در منطقه ما قبول دارید ؟
http://esetme.com
2- گواهی توزیع کننده ایران و باشگاه مشتریان ESET رو قبول دارید ؟
3- لیست نمایندگان مجاز ایران در سایت توزیع کننده منطقه رو قبول دارید ؟
4- گواهی نمایندگی کامیران در سایت رسمی خود را قبول دارید ؟
http://www.kamiran.asia/certificates
شما ادعای مستند صحبت کردن میکنید اما در هیچ یک از پست های قبلی شما هیچ لینکی مبنی بر اسناد دیده نمیشود. شما گفتید ایست آمریکائی است سندی ارائه نکردید در صورتی که دفتر مرکزی آن در براتیسلاوا است! گفتید شرکت ها قرارداد های همکاری با شرکت مادر را به خریداران ارائه میکنند ! سندی ارائه نکردید ما هم چنین چیزی در برند های مشابه خود ندیدیم همه شرکت ها صرفا گواهینامه نمایندگی خود را ارائه میکنند. در حالی که پست های ما پر از لینک و سند است پست های شما فقط نوشته است بدون هر گونه سند ، نمونه و مدرک .
ما در این فریوم فقط پست های مستند رو جواب میدیم . پست های غیر مستند بدون ارائه لینک منبع ، حذف خواهد شد . زیرا این پست ها فقط به جهت خارج کردن فریوم از روال عادی طرح میشوند. شما از مضاتون مشخص است که در امور حقوقی هستید و باید با سند و نمونه پست بزارید . ما هم همانند سایر نمایندگان سایر برند های آنتی ویروس هستیم . در برند های دیگر چه چیزی وجود دارد که ما در شبکه فروش مجاز ESET نداریم و شما را راضی خواهد کرد ؟
لطفا در مورد اون چهار بخش نظر خودتون رو بفرمائید که کدام بخشش رو قبول ندارید .