با سلام مجدد
1 - از توضیحات شما بسیار ممنونم . طبق قولی که به شما در مورد این سوال دادم لینک مدرک خودم را قرار می دهم .
http://whois.domaintools.com/kamiran.asia
سایت شما در تاریخ 2014-12-22 ایجاد شده و تا تاریخ 2015-12-22 اعتبار دارد . اون پایین نیز نوشته که توسط کامیار سلمان زاده ایجاد شده است . در ضمن در این تاپیک پستی بود که یکی از کاربران در مورد شخصی به نام کامیار ...... ( فامیلی را یادم نیست ) پرسیده بود و من آن پست را پیدا نکردم . در صورتی که امکان دارد آن پست را نقل قول کنید .
2 - شما در اینجا گفتید که :
منظور من همین مطلب مشخص شده با رنگ قرمز می باشد . و اینکه اصلا من لایسنس 20 رقمی اکتیو نکردم و فقط از یوزر و پسوورد استفاده می کنم .
3 - نظر من این است که چرا با وجود استفاده از نسخه اصلی سایت رسمی ESET و قرار دادن امضای آپدیت باز هم شما تاکید می کنید که لایسنس مهم است . خب به نظر شما اگر لایسنس اصلی نباشد و اشتراکی باشد و یا به اسم فرد دیگری ثبت شده باشد و ما از آن استفاده کنیم و آنتی ویروس نیز به طور کامل از کمپانی مادر آپدیت شود و یوزر و پسورد ما هم تا زمان مشخص شده برای لایسنس اکسپایر نشد باز هم مشکلی وجود دارد ؟ به نظر شما به غیر از آپدیت شدن آنتی ویروس چه چیز دیگری در اولویت است که اهمیت لایسنس اصلی از آن برداشت می گردد ؟ به نظر شما اگر لایسنس آنتی ویروس به نام ما نباشد اما آنتی ویروس به طور منظم آپدیت گردد و در موعد مقرر نیز اکسپایر شود آیا مشکلی به وجود می آید ؟
4 - دوست گرامی منظور من این پست شما بود :
و این سه عکسی که لینک گذاشتید که ESET را به عنوان محبوب ترین آنتی ویروس در سال های 2012 ، 2013 و 2014 معرفی کرده است و اگر اطلاع داشته باشید بهترین آنتی ویروس جهان در سال های 2012 ، 2013 و 2014 مربوط به کمپانی Bitdefender می باشد که توسط سایت
http://www.av-comparatives.org معرفی شده است .
من در جواب 2 همین پست مشخص کردم که در مورد یوزر و پسورد هایی صحبت می کنم که در اینترنت به فراوانی وجود دارند و شما فرموده اید که قانونی نیستند .
مطمئن باشید چنین چیزی اتفاق نمی افتد واگر این مورد صورت بگیرد ( قانون منطقه جغرافیایی کردن و اختصاص لایسنس به یک کشور بسیار پیچیده تر از این مباحث می باشد . ) اولا افراد زیادی از این آنتی ویروس کوچ خواهند کرد چون کلا تمامی افراد در جامعه و در مورد تمامی اجناس و نه فقط بحث شما و لایسنس اورجینال به دنبال محصولات ارزان قیمت و یا رایگان می باشند و ثانیا نمونه همین کار توسط کمپانی Bitdefender اجرا شد و در سال 2013 کمپانی Bitdefender کیت مخصوص و لایسنس اختصاصی ایران را جهت استفاده کاربران قرار داد و بنده نیز مطابق با باوری که هم اکنون شما به دنبال آن هستید اقدام به تهیه یک لایسنس اورجینال دو ساله توتال سکوریتی با کیت ایران نمودم اما امسال که خواستم این لایسنس را به دلیل پایان لایسنس قبلی اکتیو کنم متوجه شدم که این قانون برداشته شده و لایسنس من همین الان بر روی یک نسخه EN اکتیو می باشد .
من از دو سیستم استفاده می کنم PC و لپ تاپ و بر روی لپ تاپ خودم نسخه توتال سکوریتی Bitdefender با لایسنس اورجینال را نصب دارم و بر روی PC نسخه اسمارت سکوریتی ESET
از روز اولی که این تاپیک را ایجاد کردید تمامی صفحات و نکات شما را به طور کامل مطالعه کردم و اصلا قصد مداخله در این تاپیک را نداشتم چون جواب های شما طولانی است و من نیز همچون شما به گذاشتن جواب کوتاه عادت ندارم و باید زیاد تایپ کنم که از حوصله و وقت من خارج است . مدت 4 سال است که آنتی ویروس های مختلفی را تست کردم و در نهایت Bitdefender را برگزیدم و به نظرم لایق و شایسته ، برترین آنتی ویروس جهان می باشد چون در مدت استفاده به نکات جالبی در مورد مقایسه Bitdefender و ESET دست یافتم که در پایین برای شما مواردی را بازگو می کنم تا شاهد ضعیف بودن قدرت ESET باشید .
1 - اگر یک فایل ZIP که دارای پسورد می باشد را توسط نود ( هر نوع محصولی ) اسکن کنید برای شما پیغام اسکن کامل شد ظاهر می گردد اما در مقابل با اروری روبرو می شوید که نود نمی تواند فایل را از نظر ویروس به طور کامل اسکن کند در صورتی که در Bitdefender ابتدا از شما پسورد فایل سوال می گردد و در همین مرحله شما متوجه می شوید که در صورت نداشتن پسورد اسکن ناقصی خواهید داشت .
2 - بیشتر کرک ها و کیجن ها توسط نود شناسایی نمی شوند که خود دلیلی بر قدرت پایین آن و یا شاید مزیتی برای کاربران ایرانی باشد :general406: اما در مقابل Bitdefender به تمامی این نوع فایل ها عکس العمل نشان می دهد و برای رهایی از ارور ها و حذف کردن های مداوم Bitdefender باید این نوع فایل ها را به آنتی ویروس اعتماد سازی کنید .
3 - در این مورد یک تجربه شخصی از تست صفحات تقلبی در اینترنت را توسط هر دو آنتی ویروس برای شما بازگو می کنم . یک سال پیش در مورد یک صفحه تقلبی که همانند صفحه رسمی یک سایت معتبر ایجاد شده بود مطلبی خواندم و لینک تقلبی نیز هنوز باز بود و زمانی که آدرس لینک را در مرورگر خود وارد و خواستم وارد صفحه تقلبی شوم به دلیل استفاده از لپتاپ و آنتی ویروس Bitdefender با پیغام زیر روبرو شدم :
This page is a fake ( این صفحه تقلبی است ) و آنتی ویروس Bitdefender اجازه باز شدن صفحه را نداد . اما زمانی که همین عمل را با آنتی ویروس نود انجام دادم نه تنها پیغامی ظاهر نشد بلکه صفحه تقلبی نیز به طور کامل لود گردید .
به نظرم ESET به دلیل سبکی تنها برای سیستم هایی با سخت افزار پایین و برای افرادی که قصد استفاده تخصصی از آنتی ویروس را ندارند طراحی شده و با تمام احترام برای شما و نمایندگیتان ، ESET یک محصول ایده آل نمی باشد و برای افرادی که امنیت آنها در تمامی جهات بسیار بسیار مهم است توصیه نمی گردد .
در صورت بیان نظر در مورد جواب های من لطفا لطفا لطفا مختصر پاسخ دهید .
با تشکر
کاش این مطالب را در پیام خصوصی درج میکردید که این تایپک سنگین نشود. چون به قول شما ما هر دو طویل نویسیم

اما مشکلی نیست سعی میکنیم بسیار مختصر پاسخ بدیم اگه بشه

. آخر شما 7 سوال پرسیدید در یک پست چطور مختصر پاسخ بدیم
1- بنده هم اون پست را فرصت نکردم پیدا کنم اما در مورد کامران آنلاین سوال کردند. که شخصی به اسم کامران در مجموعه نداریم. بله سایت کامیران آسیا صرفا به عنوان نمایندگی فروش نود32 ایجاد شده است و کاملا قانونی و لایسنس های نود32 اون زیر نظر ESET ME و مخصوص ایران هستند. کلا در ایران از بعد از نمایشگاه الکامپ 2014 ، شبکه فروش نود32 تاسیس شده است. قبل از اون هم کسی در ایران ریسلری یا پارتنری نداشت. شرکت ما هم فقط محصولات اینترانتی تولید میکرد. لذا همه گواهی های نمایندگی فروش جدید هستند :
http://www.elecomp2014.com/index.php/fa/m/news/806-nod32
اما در نامه های رضایت میبینید که برند ما از سال 90 سند رضایت مشتری دارد و این اسناد ، قدرت یک برند در دنیای واقعی است نه تست های موسسات مختلف که هیچ وقت نمونه های مورد تست خود را هم ارئه هم نکردند :
http://www.kamiran.asia/customers
اما به عنوان پارتنر ESET از بعد نمایشگاه الکامپ 2014 فعالیت کامیران آسیا آغاز شده است که این فعالیت هم زیر نظر شرکت کامیران اصلی با سابقه در حدود 10 سال است. یعنی مرکز پشتیبانی لایسنس های اورجینال همان مرکز 02147251 مادر است. شرکت کامیران به عنوان بزرگترین دیتاسنتر پشتیبانی نود32 در ایران مدت 2 ماه است که رسما به عنوان ESET پارتنر ایران بر روی لایسنس های اختصاصیRN ایران فعالیت میکند. البته همانطور که گفتیم با برند کارا کام محصولات برای اینترانت ملی هم تولید میشه که هنوز محصول اورجینال جایگزینی برای این نوع کاربران نداریم.
2- گویا منظور شما این یوزرنیم و پسورد های سرقتی و غیر قانونی یا تریال ها در اینترنت و سایت ها است. ببینید این تاپیک مربوط به نمایندگی فروش نود32 ایران است و ما درباره لایسنس های اورجینال صحبت میکنیم. بله هر نوع آنتی ویروسی لایسنس های سرقتی و رایگان دارند که کاربران میتونند استفاده کنند اما پشتیبانی و گارانتی ندارد. اصلاحا همینه که هست. در بسیاری لز سایت ها هم برای نود32 و هم برای سایر آنتی ویروس ها اکانت های رایگان یافت میشه.
3- این تاپیک نحوه تشخیص لایسنس های اصلی و قانونی را بررسی میکند. کاربرانی که محصولات غیر اصلی و لایسنس های رایگان استفاده میکنند اصلا طرف صحبت ما نیستند. این فریوم در مورد پکیج های تقلبی درون بازار که به اسم اورجینال فروخته میشه و شما هزینه اورجینال رو پرداخت میکنید اطلاع رسانی میکند. در بحث اورجینال ها قانون کپی رایت بین المللی مطرح است و هر کس که دوست داشته باشد اورجینال بخرد و از پشتیبانی اورجینال ها استفاده کند معمولا لایسنس اصلی میخرد. در غیر این صورت برای هر انتی ویروسی لایسنس های سرقتی و تریال در اینترنت موجود است. منتها برای نود32 به نسبت محبوبیت بیشترش در ایران ، لایسنس های غیر قانونی را هم بیشتر میبینید. کسی که از یوزرنیم های رایگان یا سرقتی استفاده میکند ، خود شخصا مسئول محافظت سیستم خود بوده و پشتیبانی ، گارانتی و خدمات پس از فروشی طبیعتا ندارد.
4- لینک ها فقط در مورد محبوبیت نود32 در ایران بود نه قدرت که توسط یک سایت بیطرف که همه نوع آنتی ویروس دارد طرح شده بود. این آمار کاربر پسند بودن این برند را نشان میدهد. در بحث قدرت صحبت زیاد است. چند نکته را در ادامه مطرح میکنیم. بحث قدرت مقوله ای کمی است که ممکن است در هر تست یا در هر بازه زمانی یک آنتی ویروس اول شود. اما موسسه تست هم کم نیست. میتوان از موسسات دیگر نیز استفاده کرد.
درمورد محبوبیت و سهم بازار آمارهای دیگر نیز حاکی از محبوبیت نود32 در ایران است :
http://www.bartarinha.ir/fa/news/170177/کدام-آنتی-ویروس-در-ایران-بیشتر-فروش-دارد
طبق خبر فوق: باشگاه فعالان آی تی سی نیز در آخرین گزارش خود از بازار آنتی ویروس اعلام کرده است که در بازار ایران، آنتی ویروس های برند نود 32 با کسب
34.3 درصد از سهم محبوبیت بازار در رتبه نخست
محبوب های بازار آنتی ویروس ایستاده اند. پس از این برند نیز کسپرسکی با کسب 22.7 درصد در رتبه دوم محبوب ترین آنتی ویروس بازار ایران قرار گرفته است.پس از این 2 برند نیز آویرا با کسب 17 درصد، مک آفی با کسب 10.3 درصد، نورتون با کسب 8 درصد و بیت دیفندر با کسب 7.2 درصد در رتبه های بعدی محبوبیت بازار آنتی ویروس ایستده اند. براساس این گزارش، سایر برندهای بازار آنتی ویروس نیز تنها 1.2 درصد از سهم محبوبیت بازار را به خود اختصاص داده اند.
دقت کنید که آمار فوق درصد فروش و محبوبیت در بازار برند هاست نه قدرت . به عبارت دیگر کاربرپسند بودن محصول ، پشتیبانی مناسب و قدرت خوب در مجموع این نرخ را رقم خواهد زد.
درمورد منع استفاده نود32 های سایر کشور ها در ایران ، این موضوعی است که مدیر فروش توسعه تجاری ESET در جلسه هفته پیش برای برنامه ESET در سال آینده خبر داد. اما احتمالا منظورشون آپدیت شدن نیست . منظور رجیستر و فعال سازی است. یعنی لایسنس های سایر کشور ها در ایران رجیستر نخواهد شد و فقط لایسنس های RN قابل ثبت خواهد بود. آپدیت نسخه های تریال و غیر اورجینال بعید است که منطقه بندی شود. این بحث فقط در مورد اورجینال ها بود.
در مورد سه نکته آخر :
1- این آپشن گزینه خوبی است اما به گفته شما فقط در بیتدیفندر است. از نظر فنی یک فایل زیپ شده دارای پسورد هیچ وقت نمی تواند عامل مخربی باشد که آنتی ویروس بخواهد این قدر بر روی اسکن داخل آن تاکید کند. در ESET این نوع فایل با عبارت Password Protected با رنگ آبی در Log اسکن نمایش داده میشود تا کاربر بداند که داخل این فایل به دلیل وجود پسورد چک نشده است. ثانیا وقتی شما یک فایل زیپ پسورد دار را اجرا میکنید سیستم Real Time Protection آنتی ویروس به سرعت فایل های اکسترک شده را اسکن میکند و نگرانی از این بابت وجود ندارد. نکته بعدی اینکه معمولا کاربران از آنتی ویروس های خیلی حساس خوششون نماد چون حساسیت بیش از حد به غیر از دردسر چیزی ندارد. وقتی یک فایل رمز گزاری شده است به نظر من نیازی نیست آنتی ویروس برای اسکن داخل آن سماجت به خرج دهد. البته نظر شخصی است. وقتی فایل از حالت زیپ و رمزگزاری خارج شد فایل های داخل آن توسط Real Time Scan چک خواهد شد. اما در کل گزینه خوبی اشاره کردید ولی نمیدونم کاربر پسند هست یا نه ! برای مثال من در سیستم خودم کرک ها و ... رو رمز گزاری میکنم که آنتی ویروس بهشون حساس نباشد. اگر در بیتدیفندر این یک قابلیت قابل غیر فعال کردن باشد خوب است اما پیش فرض اگر روشن باشد کمی دردسر ساز است.
2- حذف کرک ها و کیگن ها معمولا یک دغدغه بزرگ برای کاربران است به گونه ای که بسیاری به ما خرده میگیرند که چرا نود32 کرک فلان نرم افزار را حذف میکند. یعنی بسیاری از کاربران حتی از حساسیت نود32 شاکی هستند. اما شما میفرمائید که بیتدیفندر بیش از نود32 به کرک ها و کیگن ها حساس است . خوب این مقوله هم باز محبویت یک آنتی ویروس را کاهش میدهد. نود32 سعی میکند کرک هایی که ساختار مخرب و آسیب زننده دارد را شناسائی و حذف کند و نسبت به کرک های بیخطر حساسیت نشان ندهد . به نظر شخصی بنده مخصوصا در ایران سخت گیری بیش از حد یک آنتی ویروس در مورد فایل های کرک برنامه ها ، محبوبیت و کاربر پسند بودن برند را کاهش میدهد. زیرا در کشوری مثل ایران بیشتر نرم افزار ها به صورت کرک استفاده میشه و کاربر مدام باید یا آنتی ویروس را خاموش کند یا اون رو اعتماد سازی کند . به قول شما این قابلیت برای کاربرن ایرانی خوب است و ما هم نمونه های کرک های بی خطر را برای لابراتوآر ESET هرگز ارسال نمیکنیم. چون به غیر از دردسر برای کاربران با سطح علمی پایین تر ، فایده ای برای ما ندارد . کسی که بخواهد کرک کند ، این کار را انجام میدهد. بعضا کاربران برای کرک کردن مجبورند آنتی ویروس را غیر فعال کنند که در این حالت امنیت سیستم هم در خطر می افتد. لذا نود32 ترجیح میدهد کرک هایی که امنیت سیستم را دچار اختلال میکنند را شناسائی کند .
3- این قابلیت شما در اصطلاح تخصصی Anti-phishing یا سیستم ضد کلاهبرداری است که آنتی ویروس می تواند سایت های تقلبی را تشخیص دهد. اما نکته جالب اینه که بیتدیفندر در آخرین تست ضد کلاهبرداری رده سوم در av-comparatives.org و این یعنی قدرت ESET در شناسائی سایت های کلاهبردار و تقلبی بیشتر است :
http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart3&year=2013&month=8&sort=1&zoom=2
در این مورد نادری که اشاره کردید بهتر بود لینک را هم درج کنید تا ببینیم وضعیت آنم سایت چگونه است ، اما شما باید سایت تقلبی مذکور را به مرکز پشتیبانی نود32 خود گزارش میکردید که در مورد آنتی ویروس های فاقد پشتیبانی و غیر اورجینال این مورد هم وجود ندارد. این یکی از مشکلاتی است که غیر اورجینال ها دارند. آپدیت میشوند ولی اگر مثل مورد شما سایت کلاهبرداری را بلاک نکرد اصطلاحا همینه که هست. کسی مورد شما رو بررسی نمیکند مگر اینکه مستقیما با لابراتوآر ESET به عنوان یک کاربر تریال مکاتبه کنید. اما اگر یک آنتی ویروس اورجینال با پشتیبانی معتبر داشتید سایت مذکور ظرف کمتر از چند ساعت مسدود میشد. فکر میکنم همین موضوع مهم بودن لایسنس دارای پشتیبانی و اورجینال بودن محصول را هم نشان میدهد. کاربران غیر اورجینال صرفا استفاده کننده هستند و موارد مشکوک را گزارش نمیدهند چون شرکتی در ایران پشتیبانی آنها نیست . لذا افزایش کاربران غیر اورجینال هیچ کمکی به بهبود کیفیت امنیتی نرم افزار نخواهد کرد.
اما درباره بیتدیفندر و نود32 :
بد نیست نگاهی هم به سابقه این دو برند در موسسه انگلیسی ویروس بولتین بندازید :
کارنامه بیتدیفندر در مرکز ویروس بولتین انگلستان :
برای مشاهده تمام نتایج لینک Show Full Test History را کلیک کنید:
https://www.virusbtn.com/vb100/archive/vendor?id=11
48 آزمون موفق و 10 شکست و 24 آزمون شرکت نکرده
در مقابل ESET :
https://www.virusbtn.com/vb100/archive/vendor?id=14
89 آزمون موفق در مقابل تنها 2 شکست و 4 بار عدم شرکت در آزمون
در حالی که اگر به کارنامه بیتدیفندر در این موسسه انگلیسی نگاه کنید متوجه میشید که کمی شکست هاش سنگین بوده مثلا در تست آگوست 2010 با 15 خطای شناسائی مثبت مردود شد. یا در آپریل 2008 دو نوع ویروس وحشی را شناسائی نکرد و مردود شد. البته جانب انصاف را رعایت میکنیم که این برند رومانیایی در سالهای اخیر خوب کارکرده و در ایران هم طرفداران خاص خود را دارد.
لینک زیر را هم نگاه کنید از ویکی پدیا :
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_antivirus_software
همانطور که میبیند اینترنت سکیوریتی بیت دیفندر به عنوان کامل ترین محصول این کمپانی رومانیانی در سه مورد هنوز به پای امکانات اسمارت سکیوریتی ESET نرسیده : یعنی IPS , Email Protection , Macro Security را ندارد.
در جدول فوق به ستون ها نگاه کنید قبل از av-comparatives.org گزینه معتبر تری به نام Virus Bulletin VB100 قید شده است و نشان از این دارد که ویکیپدیا هم موسسه انگیسی را به اتریشی در دقت تست ها ترجیح داده است. زیرا موسسه ویروس بولتین یک موسسه سخت گیر پرتجربه از سال 1989 است منبع :
http://en.wikipedia.org/wiki/Virus_Bulletin
در تست های این موسسه حتی یک اشتباه و عدم تشخیص یک ویروس وحشی کل برند رو در اون آزمون مردود خواهد کرد. دقت کنید ویروس وحشی ! (Wild Virus)
اما بیتدیفندر همیشه هم در av-comparatives.org برترین نبوده و همانطور که گفتیم برتری ها نسبی است و هیچ وقت مطلق نیست:
در آخرین تست ویروس های دنیای واقعی تنها 0.8 % با هم اختلاف دارند :
http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart2&year=2014&month=12&sort=0&zoom=0
در تشخیص سایت های تقلبی و کلاهبردار ، ESET با اختلاف 1 درصد از بیتدیفندر پیشی گرفته ( یعنی همان موردی که شما به عنوان یک ضعف از ESET بیان کردید ) :
http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart3&year=2013&month=8&sort=1&zoom=3
بیتدیفندر در تشخیص اشتباه ( یعنی حذف فایل سالم به عنوان ویروس ) با 6 اشتباه در رده 11 جهان قرار دارد :
http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart6&year=2014&month=9&sort=1
در چالاکی و سرعت بیتدیفندر در رده 3 و ESET در رده اول از نظر کاهش سرعت سیستم قرار دارد :
http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart4&year=2014&month=10&sort=1
البته جانب انصاف رو رعایت میکنیم که در موسسه اتریشی av-comparatives.org آنتی ویروس بیتدیفندر در تست رفتار شناسی نتیجه خوبی بدست آورده است.
اما در کل میبیند که یک برند همیشه بهترین مطلق نیست. و این موسسه اتریشی هم به هر حال باید هر سال یک برند رو انتخاب کنه و همون اختلاف های زیر 1 % مثلا باعث میشه یک برند در این موسسه اتریشی اول بشه و دیگری دوم و ...
لذا مهمترین مقوله در آنتی ویروس ، کاربر پسند بودن ، قدرت مناسب ، سرعت خوب و از همه مهم تر پشتیبانی قوی و کارامد است که البته فکر کنم شما به مورد آخر اعتقادی نداشته باشید

بیتدیفندر هم آنتی ویروس خوبی است و اگر از لایسنس های اصلی اون استفاده کنید مطمئنا میتونه امنیت شما رو تامین کند. البته در مورد کیفیت پشتیبانی و سایر مواردش اطلاعی نداریم. مرسی از سوالاتتون فقط کاش دونه دونه مطرح کنید یا مباحث تخصصی تر رو در پ خ مطرح کنید که حوصله دوستان هم سر نره
دوستان ما برای سوالات شما ارزش قائلیم و سعی میکنیم کامل جواب بدیم .برای همین اگر سوالات در مورد بحث قدرت و فنی آنتی ویروس ها رو دارید در پ خ مطرح کنید که از حوصله فریوم خارج نشه ما هم بتونیم تخصصی تر پاسخ بدیم.