• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا لایسنس ESET من اورجینال است ؟ از نمایندگی رسمی ESET ایران بپرسید !

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
با توجه به فرمایشات مدیر فروش شرکت ، نمایندگی به مفهوم Agent در ایران نداریم ولی نمایندگی فروش و توزیع کنندگان مجاز یعنی Distributor و Partner ها و Reseller های بسیاری از آنتی ویروسها در ایران فعال هستند.
به قول دوستمون @glc_engineer از لحاظ قوانین تجاری Agent در ایران نداریم ولی فروشندگان و پشتیبانان مجاز هستند که اونها رو Distributor - Partner و یا Reseller ها مینامیم.
نمایندگی به معنی Agent فقط در دبی هست. که همان ESET ME میباشد.
این صحبت ها رو اکثرا فروشندگانی که قصد فروش نسخه های تقلبی دارند برای فروش محصول خود عنوان میکنند که بگویند چون نمایندگی فروش نداریم باید همینو بخرید.

در پست های قبلی عرض کردیم. لایسنس وقتی اصالت داشته باشد و تمام نشانه های اصلی و قانونی رو داشته باشه مهم نیست از کجا میخرید . ممکنه یک فروشگاه نرم افزار باشد . ممکن است یک شرکت باشد. ممکن است سوپر مارکت سر کوچه باشد. وقتی لایسنس اصلی باشد فقط پشتیبانی محصول بین نمایندگی های مختلف متفاوت است. نیازی نیست شما کامیران رو به عنوان نمایندگی قبول داشته باشید. شما لایسنس رو در سایت ESET اصلی رجیستر میکنید و لایسنس و نرم افزار رو آنلاین تحویل میگیرید. شرکت فقط پشتیبانی و راهنمای مشکلات شما است. نیازی نیست از کامیران هم خرید کنید . روی سایت ESET هم به صورت آنلاین با کارت اعتباری میتونید خرید کنید فقط در این شیوه پشتیبانی فارسی ندارید:
https://store.esetme.com/home

تمام لایسنس های اصلی الان در ایران موجود هستند. فقط باید نشانه هاش رو بدونید که اشتباها تقلبی یا اشتراکی یا ... رو به اسم اورجینال نخرید.

سپاس از شما

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
استعلام آنلاین اورجینال بودن یوزرنیم و پسورد های ESET مخصوص حوزه خاورمیانه و ایران:

بسیاری از کاربران سوال میکنند که آیا وقتی سریال فعال سازی در دسترس نیست از یوزرنیم و پسورد هم میشود اورجینال بودن لایسنس را متوجه شد یا خیر ؟

کاربران عزیز با استفاده از سرویس افزایش تعداد کاربر ESET ، میتوانند لایسنس خود را به صورت آنلاین استعلام کنند . این استعلام برای آنتی ویروس های ESET NOD32 و ESET Smart Security قابل استفاده میباشد.

لینک سایت استعلام لایسنس ESET خاورمیانه : https://store.esetme.com/increase

پس از استعلام یک یوزرنیم و پسورد صاحب اصلی لایسنس با عبارت End User به شما نمایش داده میشود. سپس نوع محصول در ردیف Product مشخص میشود. تعداد کاربر اورجینال این لایسنس با عبارت No. Licenses و در نهایت تاریخ انقضای لایسنس در جلوی عبارت Expiry Date نمایش داده میشود.

لایسنس اورجینال عبارت است از یوزرنیم و پسوردی که به نام شما صادر شده باشد (End User) و تعداد کاربر آن با تعداد کاربر فروخته شده به شما مطابقت کند. برای مثال اگر اسم دیگری در جلوی عبارت End user دیده میشود یعنی لایسنس به نام شخص دیگری ثبت شده و مجددا به شما فروخته شده است. یا اگر شما یک نرم افزار 3 کاربره خریداری کرده اید و تعداد لایسنس 1 نوشته شده است یعنی یک لایسنس 1 کاربره به عنوان 3 کاربره به شما واگذار شده است.

اگر سایت استعلام ، یوزرنیم و پسورد شما را قبول نمی کند بدین معنی است که یوزنیم و پسورد NOD32 یا Smart Security شما از نظر قانونی و اورجینال بودن ممکن است یک یا چند ویژگی را دارا نباشد و این لایسنس تحت پوشش گارانتی و خدمات ESET ME نمی باشد.

لایسنس های شرکت کامیران پس از ثبت و فعال سازی در سایت اصلی ESET ، در سایت استعلام مذکور ، دقیقا نام خریدار و مهلت استفاده را به صورت کاملا اورجینال و منطبق با لایسنس خریداری شده نمایش خواهد داد.

* امکان استعلام لایسنس های فاقد مجوز فروش در ایران همانند لایسنس های افغانی، هندی و کشور های آفریقایی در سایت فوق میسر نمی باشد.

Last edited:

eset-reports

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فریب سودجویان را نخورید
فروش آنتی ویروس اختصاصی ایرانیان، به نام امنیت به کام سودجویان

سایت منبع: http://www.digitalmag.ir/eset-antivirus-reseller-tricks

* پاسخ در پست مخصوص با تشریح کامل چند هفته پیش درج شده است .
خیر این موضوع فقط دروغ پردازی یک سایت ایرانی در مورد لایسنس های RNA میباشد. برای اطلاعات بیشتر به پست مربوطه با توضیحات کامل در ادامه مراجعه کنید.
لینک مستقیم در مورد دروغ پردازی این گونه سایت ها : http://forum.persiantools.com/threads/آیا-لایسنس-eset-من-اورجینال-است-؟-از-نمایندگی-eset-ایران-بپرسید.663591/page-3#post-10818059

Last edited by a moderator:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
فریب سودجویان را نخورید
فروش آنتی ویروس اختصاصی ایرانیان، به نام امنیت به کام سودجویان

سایت منبع: http://www.digitalmag.ir/eset-antivirus-reseller-tricks

* پاسخ در پست مخصوص با تشریح کامل چند هقته پیش درج شده است .
خیر این موضوع فقط دروغ پردازی یک سایت ایرانی در مورد لایسنس های RNA میباشد. برای اطلاعات بیشتر به پست مربوطه با توضیحات کامل در ادامه مراجعه کنید.
لینک مستقیم در مورد دروغ پردازی این گونه سایت ها : http://forum.persiantools.com/threads/آیا-لایسنس-eset-من-اورجینال-است-؟-از-نمایندگی-eset-ایران-بپرسید.663591/page-3#post-10818059

کاربر تازه وارد عزیز @eset-reports

شما اولین پستتون رو با موضوعی شروع کردید که پروندش ماه پیش بسته شده است.
http://forum.persiantools.com/threa...eset-ایران-بپرسید.663591/page-3#post-10818059

در پست 44 پاسخ این سایت های دروغ پرداز را مکتوب و رسمی داده ایم. سایت هایی که بدون منبع و بدون اطلاع مطالبی را منتشر میکنند قابل استناد نمی باشند.
خلاصه پست 44 هم اینه که اصلا کشوری به نام REPUBLIC OF NEW AFRIKA وجود خارجی ندارد که اصلا ایست بخواهد برای آنها لایسنس اختصاصی صادر کند. با یک سرچ ساده در گوگل به این مطلب میرسید که REPUBLIC OF NEW AFRIKA یک جنبش سیاسی در سال 1968 در آمریکا بوده و اصلا کشوری به این نام وجود ندارد.

از توجه شما به محصولات ESET متشکریم اما همیشه قبل از انتشار یک خبر ، صحت آن را تحقیق کنید. این سایت ها متاسفانه خیلی راحت دروغ میگند البته ممکنه اطلاع هم نداشته باشند . منبع این اخبار دروغ هم اکثرا فروشندگان لایسنس های تقلبی ESET هستند که با فعالیت نمایندگان رسمی نود32 منافع خود را در خطر میبینند.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
@eset-reports گرامی

ممنون از نظرت :) اصلا هم مشخص نیست یک اکانت ساختید اومدید فقط روی این فریوم پست میزارید دیگه :)
شما اصلی بخرید . از کامیران هم نخرید دوست من :)
در مورد REPUBLIC OF NEW AFRIKA گفتیم چنین کشوری وجود خارجی ندارد که شما در موردش پست میزارید. شما مطلبی میزارید بدون اینکه بدونید اصلا چنین کشوری هست یا نه.

من هم مسئول فروش نسخه های اورجینال هستم . با تقلبی ها و سرور اختصاصی ها و ... کاری ندارم. کامیران آسیا در حال حاضر نمایندگی فروش مجاز ESET است و بنده هم مسئول فروش لایسنس های مخصوص ایران RN هستم. اینجا هم فریوم فروش است . پست های بدون منبع قبلا هم گفتیم حذف میشه. این فریوم استیکی بازارچه است .

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
حالا هی پست ها رو ادیت و پاک کن!!!
پست هاتون توسط مدیر بازارچه @Sir Vahid حذف شده دوست عزیز. وقتی یک اکانت تازه میسازید و پست های اولیتون رو اینجوری شروع میکنید ، مسلما مدیر بازارچه هم پست هاتون رو حذف میکنه :)

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزيز
قبل از هر چيز بابت اطلاع رساني و خدمات خوبتون تشكر ميكنم
متاسفانه ما داريم چوب تحريم ها رو ميخوريم هم از لحاظ اصل نبودن كالاها و هم از لحاظ قيمت بالا
انشاالله روزي برسه كه فقط شاهد محصولات اورجينال با قيمت مناسب باشيم

hamidsat62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از KAMIRAN.ASIA خرید کردم اونقدر راضی بودم که واسه یه لپ تاپ قدیمی هم که داشتم NOD32 گرفتم هم پاسخگوییشون خوبه هم این که از همه نظر اکانتشون مطمئنه. در خود سایت NOD32 خاورمیانه هم رجیستر شد. از نمایندگی فروش هم لازمه تشکر کنم به خاطر سعه ی صدری که دارن در پاسخگویی به پرسش های مخاطبان

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
من از KAMIRAN.ASIA خرید کردم اونقدر راضی بودم که واسه یه لپ تاپ قدیمی هم که داشتم NOD32 گرفتم هم پاسخگوییشون خوبه هم این که از همه نظر اکانتشون مطمئنه. در خود سایت NOD32 خاورمیانه هم رجیستر شد. از نمایندگی فروش هم لازمه تشکر کنم به خاطر سعه ی صدری که دارن در پاسخگویی به پرسش های مخاطبان
استاتر عزیر
خوب اگه انتقاد یه " نیویوزر " معتبر نیست ، پس قاعدتا تشکر یه " نیویوزر " هم معتبر نخواهد بود دیگه ...
;)

Last edited:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
استاتر عزیر
خوب اگه انتقاد یه " نیویوزر " معتبر نیست ، پس قاعدتا تشکر یه " نیویوزر " هم معتبر نخواهد بود دیگه ...
;)

بنده هم چیزی نگفتم ;) انتقاد اگر سازنده باشه ما استقبال میکنیم . اما نظراتی که فقط قصد تخریب دارند سازنده که نیستند کاهنده هم هستند :)
یک لایسنس 100% اورجینال نیازی به تشکر کاربران ندارد همانطور که میبینید ما در این فریوم به صورت آنلاین فروش داریم و لایسنس ها از طریق فریوم تحویل نمیشه. کاربران به صورت آنلاین لایسنس اورجینال خود را آنی تحویل میگیرند و در سایت ESET به نام ایران به نام خود ثبت میکنند . ما انتقاد نیو یوزر ها رو هم میپذیریم اگر سازنده باشه . معمولا کسانی که انتقاد میکنند اصلا کاربر ما نیستند و اصلا کاربر اورجینال ESET نیستند و معمولا انتقاد هاشون ارتباطی به محصولات زمینه کاری بنده ندارد.
وگر نه شرکتی با این کیفیت سرویس دهی بنده ندیدم تا حالا. الان ایام نوروز است و کامیران حتی در ایام نوروز هم پشتیبانی آنلاین 15 ساعته و پشتیبانی تلفنی به صورت شبانه روزی دارد حتی لحظه تحویل سال :).

از @hamidsat62 هم تشکر میکنیم درسته کاربر تازه وارد هستند و رجیسترشون مال 1.5 ماه پیشه ولی به هر حال ممنون.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
بنده هم چیزی نگفتم ;) انتقاد اگر سازنده باشه ما استقبال میکنیم . اما نظراتی که فقط قصد تخریب دارند سازنده که نیستند کاهنده هم هستند :)
یک لایسنس 100% اورجینال نیازی به تشکر کاربران ندارد همانطور که میبینید ما در این فریوم به صورت آنلاین فروش داریم و لایسنس ها از طریق فریوم تحویل نمیشه. کاربران به صورت آنلاین لایسنس اورجینال خود را آنی تحویل میگیرند و در سایت ESET به نام ایران به نام خود ثبت میکنند . ما انتقاد نیو یوزر ها رو هم میپذیریم اگر سازنده باشه . معمولا کسانی که انتقاد میکنند اصلا کاربر ما نیستند و اصلا کاربر اورجینال ESET نیستند و معمولا انتقاد هاشون ارتباطی به محصولات زمینه کاری بنده ندارد.
وگر نه شرکتی با این کیفیت سرویس دهی بنده ندیدم تا حالا. الان ایام نوروز است و کامیران حتی در ایام نوروز هم پشتیبانی آنلاین 15 ساعته و پشتیبانی تلفنی به صورت شبانه روزی دارد حتی لحظه تحویل سال :).

از @hamidsat62 هم تشکر میکنیم درسته کاربر تازه وارد هستند و رجیسترشون مال 1.5 ماه پیشه ولی به هر حال ممنون.
حال کردم از طرز صحبتت :)
دمت گرم ;)

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
راستی لایسنس تک کاربره سالیانه قیمتش چند میشه ؟

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
قیمت ها در سایت شرکت مندرج است . از لینک زیر میتونید قیمت های جشنواره نوروزی رو ببینید.

قیمت های مخصوص جشنواره نوروزی نود32 ایران : http://www.kamiran.asia/festival
نگاه کردم ولی بازم متوجه نشدم چون توضیحی در مورد چند کاربره بودن نداشت فک کنم o_O
و همچنین در مورد ماهانه یا سالانه یا مادام العمر بودن ! :rolleyes:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
نگاه کردم ولی بازم متوجه نشدم چون توضیحی در مورد چند کاربره بودن نداشت فک کنم o_O
و همچنین در مورد ماهانه یا سالانه یا مادام العمر بودن ! :rolleyes:

اطلاعات بیشتر برای شما پ خ شد.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
آیا محصولات ESET در ایران تحریم نمیشوند ؟
با تشکر از سوال شما دوست عزیز .

در عرض 25 سال گذشته اگر تحریمی هم بوده متوجه تبادلات مالی شرکت ها بوده یعنی ما نمیتوانستیم مستقیم مثلا به اروپا و آمریکا مبالغ رو واریز کنیم و باید از واسطه ای در کشور های همسایه استفاده میکردیم. در همین شرایط بیش از نیمی از سازمان ها وشرکت های ما از نسخه های تحت شبکه ESET استفاده میکردند.

در کل هیچ گاه شرکت ESET کاربران و آپدیت آنها رو تحریم نکرده اما در برخی سالها اجازه معامله مستقیم با ایران نداشته . این شرکت یک شرکت اروپایی است و هیچ وقت سرویس دهی به کاربران ایرانی را قطع نکرده و نمیکند. اکنون که دیگر اسم ایران هم در سایت ESET اضافه شده و شرایط نسبت به 25 سال گذشته خیلی بهتر هم شده و لایسنس های مخصوص ایران هم از طرف نود32 تولید شده است.

هیچ مشکل و محدودیتی برای استفاده از لایسنس های اصلی ESET که مخصوص حوزه خاورمیانه است در ایران و برای کاربران ایرانی وجود ندارد.

nexttech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آیا سایت karakamco.com مال شماست ؟
اگر متعلق به شماست پس شما از سال 86 لایسنس های تقلبی فروختید و می فروشید
اگر مال شما نیست پس از اعتبار و نام آنها سو استفاده می کنید
لطفا شفاف سازی بفرمایید

nexttech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برنامه کامیران هم همین است و ما کلیه کاربرانمون را با پرداخت ماولتفاوت به اورجینال ها ارتقاء دادیم . از این ماه هم در مجلات همین اطلاع رسانی های لایسنس های اورجینال رو از کامیران خواهید دید.

ما نگفتیم سرور اختصاصی نداریم . بیش از نیمی از مراکز دارای اینترانت ملی مشترکین سرویس های اینترانتی ما هستند و بیش از 100.000 مرکز و کاربر را این سرویس پوشش میده اما ارتباطی به اورجینال ها ندارد . هیچ پکیج اینترانتی به عنوان پکیج اورجینال و لایسنس ESET فروخته نشده است. سرویس نود32 اینترانتی 20.000 تومان است و به عنوان اورجینال هم فروخته نمیشه سایت رجیستر تقلبی شبیه ESET هم نداره. روی پکیج هم نوشته لایسنس شرکتی مخصوص اینترانت ملی . ما حتی اگر کل کاربرانمون مشترک اورجینال ها باشند سرویس اینترانتی رو برای مدارس و ارگان ها خواهیم داشت که قیمت خودشون رو دارند زیرا محصولات اورجینال روی اینترانت ملی کشور قابل استفاده نیست و حتما برای فعال سازی نیاز به اینترنت دارند. اگر در آبنده ESET مجوز رسمی آپدیت اینترانت ملی صادر کند قطعا برای دیتاسنتر کامیران نیز مجوز قانونی خواهیم گرفت . اما الان برای محصولات اینترانتی مجوز قانونی نمیشه گرفت و ESET اصلا اینترانت ملی ایران رو به رسمیت نمیشناسه که بخواهد مجوز دستاسنتری برای صادر کند. البته بعد از ثبت نمایندگی کامیران در باشگاه کاربران ESET ایران دیگر محصولات اینترانتی به صورت رسمی فروخته نمیشود و محصولات اورجینال پیشنهاد میشود.

ما همیشه حقیقت ها رو میگیم . این نوع پکیج های اینترانتی هم در ردیف 3 غیر اصلی ها هستند و در توضیحات خودمون هم کاملا آنها را توضیح دادیم . اما سرور هاشون از نظر فنی خیلی فرق دارند شرکت با شرکت سرور و آپدیت هاش متفاوت است و برای همین نمیشه گفت کل نسخه های سرور اختصاصی خود هستند. یک سرور مثل سافتگذر هر ماه سرورش عوض میشه و یک سرور هم مثل کامیران 6 سال است بدون اختلال سرویس دهی میکند. اما از 2 ماه پیش که فعالیت رسمی ESET در ایران آغاز شده نیازی به فروش این پکیج ها دیگر وجود ندارد و فقط برای مراکز فاقد اینترنت استفاده خواهد شد.

مگر شما جایزه 100 میلیونی در سایتتون برای کاربری که تفاوت نسخه اصلی و کامیران رو ارائه کنه تعیین نکردید
مگر شما نبود می گفتید ما نماینده esetcanada (پارتنر ایست در کانادا) هستیم
شما همیشه حقیقت رو گفتید ؟!؟!

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
آیا سایت karakamco.com مال شماست ؟
اگر متعلق به شماست پس شما از سال 86 لایسنس های تقلبی فروختید و می فروشید
اگر مال شما نیست پس از اعتبار و نام آنها سو استفاده می کنید
لطفا شفاف سازی بفرمایید

بنده مسئول فروش شرکت کامیران آسیا نمایندگی مجاز فروش نود32 اورجینال مخصوص ایران هستم. پروژه کاراکام در حیطه من نیست . در پست های قبلی هم گفتیم اون پروژه آنتی ویروس های مخصوص اینترانت ملی ارائه میکنه . الان هم ارائه میشه برای اینترانت ملی کشور. ارتباطی به اورجینال ها نداره و بنده هم کار فروشش رو انجام نمیدم. شرکت کامیران آسیا 3 ماه است که نمایندگی فروش مجاز نود32 مخصوص ایران رو داره و من و گروه ما هم روی همین محصولات فعالیت میکنیم.

شرکت کامیران آسیا طی قراردادی با کاراکام ، پشتیبانی فنی آنتی ویروس های اینترانت ملی کاراکام و 3 شرکت دیگر رو هم انجام میده که البته این بخشش به من و محصولات زیر نظر من ارتباطی نداره. در مجموع این فریوم مربوط به محصولات اورجینال شرکت کامیران آسیا است و ما با آنتی ویروس های تقلبی ، اینترانتی و ... کاری نداریم و من هم قصد تبلیغ یا نفی اونها رو در اینجا ندارم. ما مشخصات لایسنس های اورجینال و اصلی رو اطلاع رسانی میکنیم. دیگر کاربران مختارند اصلی بخرند ، اینترانتی بخرند ، تقلبی بخرند ، ... همیشه خریدار حق انتخاب دارد. اما نباید نسخه های تقلبی ، اینترانتی و ... با قیمت و عنوان اورجینال فروخته شود. پروژه آنتی ویروس برای اینترانت ملی ارتباطی به لایسنس های اورجینال ندارد و همانطور که قبلا هم گفتیم برای ارگان ها و سازمان هایی که اینترانت ملی دارند استفاده میشود.

اگر در مورد محصولات تحت پوشش کامیران دات آسیا سوال یا مطلبی دارید در خدمتتون هستیم . در مورد سایر محصولات بنده اطلاعی ندارم و کار فروشش رو انجام نمیدم.

Last edited:
بالا