• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا لایسنس ESET من اورجینال است ؟ از نمایندگی رسمی ESET ایران بپرسید !

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
ضمن احترام به فرمایشات شما و همچنین برخورد صحیحتون با مشتریان و سوال کنندگان لازمه که چند نکته رو عارض بشم
شما اصرار دارید که شرکت مطلوب جنابعالی خیلی مهربان هستش و بارها و بارها و بارها این رو تکرار کردید,اما این کوچکترین ارتباطی به مشتری نداره,هر شرکتی سیاستهای کاری و اقتصادی خودش رو داره و اینکه این شرکت در اکثر موارد مایل هستش با متخلفین برخورد نکنه به خودش مربوط میشه
نظر شخصی بنده به عنوان مشتری این هستش که اعتبار این شرکت با این لایسنسها که شما به عنوان تقلبی صداشون می کنید پایین اومده,و معمولا شرکت ها با این موارد برخورد قاطع می کنند مگر اینکه برخورد با این تخلفات به فروش کلی شرکت صدمه جدی بزنه,به عنوان مثال باید دید که اگر این لایسنس های تقلبی از بازار جمع بشند باز هم این شرکت محبوبیت فعلی رو داره یا خیر؟ به هر صورت این واقعیت وجود داره که بعضی شرکتها به دلیل عدم توانایی لازم در رقابت با شرکتهای دیگه و یا در صورت داشتن توانایی لازم به دلیل گرفتن سهم بیشتری از بازار دست به این اقدامات میزنند که از دید عوام ممکنه به عنوان مهربانی تفسیر بشه,آیا دلیل محبوب بودن Eset فراوانی لایسنس های قاچاق و تقلبیش نیست؟
متاسفانه در کشور ما انتخاب اکثر مردم بر پایه تعریفات فروشنده و دوست و آشناست و این در فرهنگ ما ریشه داره,برای همینه که جایگاه اصلی استفاده از برخی برندها در خاورمیانه هستش
پیشنهاد میدم جایگاه یک شرکتی مثل ترند مایکرو که در ایران اکثرا این شرکت رو نمیشناسند در دنیا ببینید و جایگاهش در ایران رو هم ببینید
در مورد لابراتوارهای Eset و به روز بونشون صحبت کردید,خواهش میکنم اطلاعاتی هم از لابراتوارهای Symantec و Trend Micro جمع آوری کنید
قاطعانه خدمتتون عرض می کنم امنیتی که لایسنسهای OEM یا به قول شما اشتراکی یا تقلبی برای کاربر فراهم میکنه کوچکترین تفاوتی با امنیت فراهم شده توسط لایسنس های Retail نداره,این رو هم شما بهتر از هرکسی میدونید
پس بهتره به جای مانور دادن روی اینکه این لایسنس ها اخ و جیز هستند و امنیت ندارند و این مسائل به فکر ساختن فرهنگ استفاده از لایسنس های Retail باشیم
سپاس از توجهتون

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
ضمن احترام به فرمایشات شما و همچنین برخورد صحیحتون با مشتریان و سوال کنندگان لازمه که چند نکته رو عارض بشم
شما اصرار دارید که شرکت مطلوب جنابعالی خیلی مهربان هستش و بارها و بارها و بارها این رو تکرار کردید,اما این کوچکترین ارتباطی به مشتری نداره,هر شرکتی سیاستهای کاری و اقتصادی خودش رو داره و اینکه این شرکت در اکثر موارد مایل هستش با متخلفین برخورد نکنه به خودش مربوط میشه
نظر شخصی بنده به عنوان مشتری این هستش که اعتبار این شرکت با این لایسنسها که شما به عنوان تقلبی صداشون می کنید پایین اومده,و معمولا شرکت ها با این موارد برخورد قاطع می کنند مگر اینکه برخورد با این تخلفات به فروش کلی شرکت صدمه جدی بزنه,به عنوان مثال باید دید که اگر این لایسنس های تقلبی از بازار جمع بشند باز هم این شرکت محبوبیت فعلی رو داره یا خیر؟ به هر صورت این واقعیت وجود داره که بعضی شرکتها به دلیل عدم توانایی لازم در رقابت با شرکتهای دیگه و یا در صورت داشتن توانایی لازم به دلیل گرفتن سهم بیشتری از بازار دست به این اقدامات میزنند که از دید عوام ممکنه به عنوان مهربانی تفسیر بشه,آیا دلیل محبوب بودن Eset فراوانی لایسنس های قاچاق و تقلبیش نیست؟
متاسفانه در کشور ما انتخاب اکثر مردم بر پایه تعریفات فروشنده و دوست و آشناست و این در فرهنگ ما ریشه داره,برای همینه که جایگاه اصلی استفاده از برخی برندها در خاورمیانه هستش
پیشنهاد میدم جایگاه یک شرکتی مثل ترند مایکرو که در ایران اکثرا این شرکت رو نمیشناسند در دنیا ببینید و جایگاهش در ایران رو هم ببینید
در مورد لابراتوارهای Eset و به روز بونشون صحبت کردید,خواهش میکنم اطلاعاتی هم از لابراتوارهای Symantec و Trend Micro جمع آوری کنید
قاطعانه خدمتتون عرض می کنم امنیتی که لایسنسهای OEM یا به قول شما اشتراکی یا تقلبی برای کاربر فراهم میکنه کوچکترین تفاوتی با امنیت فراهم شده توسط لایسنس های Retail نداره,این رو هم شما بهتر از هرکسی میدونید
پس بهتره به جای مانور دادن روی اینکه این لایسنس ها اخ و جیز هستند و امنیت ندارند و این مسائل به فکر ساختن فرهنگ استفاده از لایسنس های Retail باشیم
سپاس از توجهتون

ممنون از نظرتون . همانطور که در پست های قبلی هم گفتیم شرکت ESET به همه نمایندگان این وعده رو داده که در نسخه های 9 برخورد بیشتری با لایسنس های Share و تقلبی خواهد کرد. همانطور که در نسخه 6 شبکه ای در زمینه لایسنسینگ سخت گیری خیلی بیشتری صورت گرفته. البته میدونید که اینجا ایران است و همه چیز تقلبی و کرک شدش تو این کشور به وفور یافت میشه. دیگه ESET از مایکروسافت که بالا تر نیست. مایکروسافت هم هر نسخه ای میده کلی ادعا میکنه که دیگه این قفلش فلانه ، بعد میبینید یک ماه بعد کرکش میاد ، لایسنسهای تقلبیش میاد ، لایسنس های Share شدش میاد. آیا اعتبار مایکروسافت که اکثر کاربران ایرانی نسخه های کرک شده ویندوز رو استفاده میکنند پایین آمده ؟
داستان کرک و استفاده غیر مجاز همانطور که قبلا گفتیم در همه شرکت های نرم افزاری هست . از غول نرم افزاری دنیا ( مایکروسافت ) گرفته تا شرکت های کوچک. مایکروسافت هم پس مهربان خیلی برخورد میکنه و میتونه سخت گیری بیشتری کند. اما به قول شما ممکنه سخت گیری بیش از حد محبوبیت نرم افزار را هم کاهش دهد. ما به عنوان نمایندگی مجاز فروش نود32 وظیفه داریم نشانه های لایسنس اصلی رو معرفی و شفاف سازی کنیم . دیگر انتخاب با کابران است که میخواهد لایسنس اصلی استفاده کند یا لایسنس 20-30 هزار تومانی ، حالا کرک باشه ، سرور اختصاصی باشه ، شیر شده باشه . به قول مدیر فروش ESET ما پکیج های صحیح و لایسنس اصلی رو نشان میدیم.

قطعا Symantec و Treand هم یکی از بهترین آنتی ویروس های جهان هستند و ها هم گفتیم هر آنتی ویروس مزایا و آپشن هایی دارند . آنتی ویروس مقوله ای کاملا سلیقه ای است. ما صرفا مزایای پشتیبانی شرکت خودمون رو اطلاع رسانی میکنیم و البته که لابراتوآر هایی که نامبردید هم در بسیاری موارد بسیار قوی عمل کردند.

در مورد لایسنس های غیر اورجینال ما بحثی درباره قدرتش نکردیم . فقط تاکید داریم که تقلبی را جای اورجینال نخرند . اتفاقا ما تاکیدمون روی ثبات و Stable بودن لایسنس است و اینکه کاربر یک سال راحت باشد.

H T C

Registered User
لایک‌ها
35
بسیار عالی

gsshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یک سوالی دارم
با توجه به تعریف های شما
باید به این نتیجه رسید که هر لایسنسی که حالا از هر نوعی می خواد باشه اگر اپدیت بگیره از سرور های اصلی میگیره و هیچ فرقی در دیتابیسش نداره ؟ ایا این درسته ؟

یا اینکه لایسنس اصلی نوع اپدیتش هم فرق میکنه؟!! اگر این چنین هست عکسی با مدرکی معرفی کنید که صحتش ثابت بشه با تشکر از شما موفق و پاینده باشید

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
من یک سوالی دارم
با توجه به تعریف های شما
باید به این نتیجه رسید که هر لایسنسی که حالا از هر نوعی می خواد باشه اگر اپدیت بگیره از سرور های اصلی میگیره و هیچ فرقی در دیتابیسش نداره ؟ ایا این درسته ؟

یا اینکه لایسنس اصلی نوع اپدیتش هم فرق میکنه؟!! اگر این چنین هست عکسی با مدرکی معرفی کنید که صحتش ثابت بشه با تشکر از شما موفق و پاینده باشید

دوست من ممنون از سوالتون . بنده مسئول بخش فروش لایسنس های اصلی نود32 مخصوص ایران هستم و در موارد فنی آپدیت های لایسنس ها تحقیقی نکردم. لایسنس های تقلبی در کیفیت پشتیبانی ، مشکلات مسدود شدن زود تر از موعد ، یکسال آرامش خیال کاربر و مواردی این چنینی متفاوت هستند. تست قدرت و نحوه آپدیت و موارد این چنینی تا کنون به شخصه انجام ندادم. زیرا بنده اصلا با غیر اصلی ها ، سرور های داخلی و ... کاری ندارم که بخواهم تستشون هم کنم. همانطور که قبلا گفتم ماهی 5.000 تومان برای امنیت سیستم هزینه ای نیست که نیاز به این تست ها باشه . وقتی لایسنس اصلی و رسمی موجوده نیازی به روزه های شک دار به نظر من نیست. ما در این تاپیک اصلا صحبت از قدرت بیشتر و موارد تبلیغاتی این چنینی نکردیم و نمیکنیم هزینه ماهیانه 5.000 تومان به نظر من نیازی به این مدل تبلیغات ندارد. صحبت فقط استفاده از لایسنس قانونی و اصلی ESET است برای کاربرانی که دوست دارند محصولات اصلی نود32 ایران را با بهترین پشتیبانی خاورمیانه استفاده کنند.

fafa23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام بنده خیلی راجب شما پرس و جو کردم و معلوم شد شما آنتی ویروس معمولی ایست رو خریداری کردید و نسخه اسمارت سیکیوریتی رو خریداری تکردید.منبع من رئیس خاورمیانه ایست هست.متن مکالمه رو هم بخواید می زارم.و یه سوال شما نسخه اسمارت سیکیوریتی رو خریداری نکردید چرا فروش می زنید؟

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
سلام بنده خیلی راجب شما پرس و جو کردم و معلوم شد شما آنتی ویروس معمولی ایست رو خریداری کردید و نسخه اسمارت سیکیوریتی رو خریداری تکردید.منبع من رئیس خاورمیانه ایست هست.متن مکالمه رو هم بخواید می زارم.و یه سوال شما نسخه اسمارت سیکیوریتی رو خریداری نکردید چرا فروش می زنید؟

با تشکر از سوال شما و پرس و جو های شما . قبلا هم گفتیم نسخه های اسمارت سکیوریتی در حال حاضر به صورت رسمی توسط دفتر دبی ESET برای ایران ارائه نمیشه و شما باید به صورت فیزیکی از دبی خریداری کنید یا با کارت اعتباری از سایت ESET ME خریدرای کنید . اما شرکت کامیران به صورت جدا گانه مستقیما از دبی کارت های لایسنس اصلی مخصوص حوزه خاورمیانه را وارد میکند البته با همکاری یکی از توزیع کنندگان بزرگ ایست در دبی. پکیج های وارداتی همان پکیج هایی هستند که در فروشگاههای کشور امارات برای حوزه خاورمیانه فروخته میشوند. کلا در حال حاضر در مورد محصول ESET Smart Security هیچ توضیح رسمی به شما توسط مسئولین ESET داده نمیشه . این محصول کاملا وارداتی است و از کانال دبی وارد میشود. نمایندگی و شبکه فروش صرفا مخصوص ESET NOD32 است اما ما مشکلی برای فروش این محصول هم نداریم. محصول اسمارت به صورت غیر رسمی وارد میشه و به نام ایران هم قابل رجیستر و استفاده است .

قبلا هم گفتیم در حال حاضر محصول ESET NOD32 مخصوص ایران و ویژه بازار ایران توسط ESET تولید شده است . سایر محصولات کاملا وارداتی هستند. در حال حاضر نود32 به صورت رسمی وارد میشه و سایر محصولات ایست به صورت غیر رسمی وارد میشه. اما در مجموع هیچ مشکلی برای فروش کلیه نسخه های اسمارت ، موبایل و نسخه های تحت شبکه وجود ندارد. اما نمایندگی کامیران برای فروش ESET NOD32 است که قبلا هم گفتیم خدمتتون که این محصول اختصاصی ایران است.

انشاءالله در آینده اسمارت سکیوریتی مخصوص ایران هم تولید خواهد شد . در حال حاضر هم هیچ محدودیت و مشکلی برای رجیستر و استفاده این محصول در ایران وجود ندارد.

ما به دلیل محبوبیت این محصول پکیج های ESET Smart Security را اختصاصی و با مسئولیت خود شرکت از دبی به صورت کارت لایسنس اصلی و فیزیکی وارد میکنیم . خرید محصولات عیر رسمی هم با هویت اماراتی شرکت کامیران و از طریق دفتر شرکای تجاری کامیران در دبی انجام میشود.

در حال حاضر هم کلیه نمایندگان مجاز نود32 در ایران ، محصول اسمارت را هم به صورت غیر رسمی ارائه میکنند و مشکلی برای این کار وجود ندارد. البته فروش اصلی شرکت در حال حاضر بر روی ESET NOD32 است اما سبد کالای ما همیشه کامل است و همه محصولات ESET را به صورت اورجینال و مخصوص حوزه خاورمیانه موجود داریم . از نسخه های اسمارت گرفته تا موبایل سکیوریتی و نسخه های تحت شبکه.

سپاس از شما و توجهتون به محصولات ESET

Last edited:

W3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من از آنتی ویروس شید دارم استفاده میکنم ... فقط یک سوال داشتم این آنتی ویروس همینطور که میدونید 2 تا آنتی ویروس داره داخله خودش .... که یکیش ESET هستش ... میخواستم بدونم این آپدیت ها که میشه چطوری انجام میدن ؟ کلا یه توضیحی درباره رابطه شید با eset دید اگه میشه :)

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
من از آنتی ویروس شید دارم استفاده میکنم ... فقط یک سوال داشتم این آنتی ویروس همینطور که میدونید 2 تا آنتی ویروس داره داخله خودش .... که یکیش ESET هستش ... میخواستم بدونم این آپدیت ها که میشه چطوری انجام میدن ؟ کلا یه توضیحی درباره رابطه شید با eset دید اگه میشه :)

ممنون از سوالتون دوست عزیز .
آنتی ویروس های ESET در حدود 18 ماژول امنیتی و کاربردی دارند که در بخش About آنتی ویروس میتونید لیست آنها را به همراه نگارش آپدیت آنها مشاهده کنید. که بدین شرح هستند :
Virus signature database
Rapid Response module
Update module
Antivirus and antispyware scanner module
Advanced heuristics module
Archive support module
Cleaner module
Anti-Stealth support module
Personal firewall module
Antispam module
ESET SysInspector module
Real-time file system protection module
Translation support module
HIPS support module
Internet protection module
Web content filter module
Advanced antispam module
Database module

آنتی ویروس شید تنها از 5-6 ماژول ESET استفاده میکند که البته بدون مجوز کمپانی ESET است . که البته این چند ماژول ابتدائی با چند ماژول از اویرا ترکیب شده است . البته صحت ترکیب و صحت کارکرد این نرم افزار تا کنون توسط شرکت ما تست نشده است اما علت ضعف های شید به نسبت نود32 به خاطر تعداد ماژول های محافظتی استفاده شده است. استفاده از تمام ماژول های امنیتی نرم افزار های ESET نیاز به دانش فنی بسیار بالا در برنامه نویسی دارد که متاسفانه هنوز مهندسین ایرانی به این دانش دست نیافته اند. البته فراموش نکنید که خود شرکت ESET هم برای ماژول های AntiSpam و Firewall هم شرکت های همکار خودش را دارد و محصول ESET Smart Security در حقیقت با همکاری چندین شرکت برنامه نویسی به مدیریت شرکت ESET طراحی و اجرا شده است . برای مثال تکنولوژی AntiSpam در این محصولات ، یک تکنولوژی آمریکائی است و با کمک برنامه نویسان آمریکائی طراحی شده است.

اینکه شید ادعا میکنه دو آنتی ویروس در خودش داره با توجه به توضیحات بالا خیلی صحیح نیست . بهتره بگیم از هر آنتی ویروس چند ماژول برداشته و شده یک آنتی ویروس. برای مثال آنتی ویروس های NOD32 ماژول محافظتی وب دارند که به اون WebAccess Protection میگیم که اصلا در شید چنین چیزی دیده نمیشه . از ماژول دیوار آتش یا فایروال هم که شید اصلا نتونسته استفاده کنه . همچنین ماژول های HIPS و Internet Protection هم در شید دیه نمیشه.

کلا در مجموع یک آنتی ویروس ساخت کشور که چند ماژول نود32 و اویرا رو ترکیب کرده اما نه قدرت نود32 را دارد و نه قدرت اویرا رو . ولی چون دو موتور رو ترکیب کرده به نظر جالب میاد ولی از نظر فنی خیلی از ماژول های امنیتی رو کم داره. مهم ترین ماژول هایی که شید نداره اما در محصولات نود32 وجود دارد به شرح زیر هستند:
Rapid Response module
Anti-Stealth support module
Personal firewall module
Antispam module
HIPS support module
Internet protection module
Web content filter module
Advanced antispam module
Database module

با سپاس .

• Like
Reactions: W3x

W3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
الان من نزدیکه 3-4 سالی هست از شید استفاده میکنم این مازول هایی که میگید شید نداره تا الان احساس نشده .... منظورم اینکه تا الان سیستم مورد حمله قرار نگرفته این ماژول ها تو چه چیزهایی کاربرد داره ؟ خیلی ممنون بابت پاسخوگوییتون .

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
الان من نزدیکه 3-4 سالی هست از شید استفاده میکنم این مازول هایی که میگید شید نداره تا الان احساس نشده .... منظورم اینکه تا الان سیستم مورد حمله قرار نگرفته این ماژول ها تو چه چیزهایی کاربرد داره ؟ خیلی ممنون بابت پاسخوگوییتون .

هر ماژول توضیحات زیادی داره ، اما به اختصار ماژول محافظت وب ، وب سایت های مخرب رو مسدود میکنند ، وب سایت های کلاهبردار رو مسدود میکنند. ماژول آنتی اسپم از هرزنامه ها جلوگیری میکنه. ماژول HIPS از تخریب و دستکاری در ویندوز و آنتی ویروس جلوگیری میکنه . سیستم Anti-Stealth از سرقت اطلاعات و موارد جاسوسی محافظت میکنه و ماژول فایروال از نفوذ غیر مجاز و هک شدن و حملات سایبری محافظت میکنه و ... . کلا ماژول ها ، امنیتی هستند و ارتباطی با ویروس شناسی ندارند. اینکه سیستم شما مورد حمله قرار نگرفته خوش شانسی شماست و خوشحالیم که این اتفاق نیفتاده و انشاءالله هیچ وقت هم نیفتد. اما روزانه میلیون ها کاربر قربانی حملات سایبری قرار میگیرند و اطلاعات سیستم های آنها سرقت میشود که البته معمولا هم متوجه نمیشوند . سرقت اطلاعات و فعالیت های جاسوسی توسط مجرمان اینترنتی معمولا مشهود نیست. در کل نظر شخصی بنده اینه آنتی ویروسی که هیچ ارگان و موسسه بین المللی روی عملکرد اون نظارت و تست مستمر ندارد خیلی قابل اعتماد نیست. صرفا اینکه این آنتی ویروس ایرانی است خوبه و باز هم با همین ماژول ها قابل تحسین است. اما امنیت این آنتی ویروس نه توسط ESET و نه توسط Avira تائید نشده و حتی ESET فایل های شید رو به عنوان ویروس شناسائی میکنه که خود شید اینگونه نیست یعنی در دیتابیس اصلی ESET هم تغییراتی داده شده وگر نه شید فایل های خودش را حذف میکرد. زیرا ESET فایل های شید رو به دلیل استفاده بدون مجوز از موتور نود32 و همچنین دستکاری در موتور ESET به عنوان فایل مخرب شناسائی میکنه. اما قطعا نمی توان شید را با خود اویرا یا خود ESET مقایسه کرد . زیرا خیلی با هم اختلاف دارند. صرفا در ویروس شناسی ممکنه یکی باشند اما ماژول های امنیتی ، هوش مصنوعی و رفتار شناسی و ... خدا میداند.
در کل آنتی ویروس مقوله ای سلیقه ای است و هیچ اجباری به استفاده از یک برند نیست .
خوشحالیم که با یک آنتی ویروس ایرانی که تعدادی از متور های دو آنتی ویروس خارجی را به کار گرفته است تا کنون راحت بوده اید.

ممنون از شما

• Like
Reactions: W3x

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
خیر دوست من . سریال های ایران قراربود با IR شروع بشه اما همانطور که همه میدونند ESET در طی سالهای اخیر دیگه حرف I رو در سریال ها برداشته علتش هم اشتباه گرفتن با حرف l - ال لاتین است. لذا کد RN از چند ماه پیش برای ایران انتخاب شد و الان هم فقط برای ESET NOD32 سریال های RN اختصاصی ایران صادر میشه . نکته بعدی اینکه لایسنس های آفریقایی معمولا در سایت عمومی ESET در آدرس http://www.eset.com/us/register/ رجیستر میشوند که اسم ایران هم در لیست وجود ندارد اما لایسنس های مخصوص ایران فقط در آدرس ESET Middle East در لینک : http://www.eset.com/me/activate/
به نام ایران قابل رجیستر و فعال سازی به نام خریدار میباشد.
درود بر شما
یک سوال عجیب برای من پیش اومده !!
شما فرمدید که ESET در طی سالهای اخیر حرف I رو در سریال ها برداشته و به خاطر همین به ایران با سریالهایی با حرف IR رو نداده در صورتی که سریالهایی که بر منطقه خاورمیانه و برای نماینده هند صادر می شود با ina2-2xxx-xxxx-xxxx شروع می شود همانوطور که می بینید با حرف I شروع شده ;)
پس بهتر به ESET بگید که حرف I رو از سریال های هند حذف کنه و با RN به هندوستان بده :general307:

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
@cinohee

جناب عنایتی این فریوم چند روز است که در نبود آقای رضایی توسط من reply میشه . لطفا تبلیغات سایت خودتون رو در این فریوم نزنید و فریوم مخصوص کار خودتون ایجاد کنید.
سوالاتتون رو در مورد لایسنس ها در اسکایپ مطرح کنید. این فریوم جای مناسبی برای بحث های همکاری نیست .

سپس از شما - بهشاد

cinohee

Registered User
لایک‌ها
49
مازندران قائمشهر خیابان بابل کوی دستوریان
@cinohee

جناب عنایتی این فریوم چند روز است که در نبود آقای رضایی توسط من reply میشه . لطفا تبلیغات سایت خودتون رو در این فریوم نزنید و فریوم مخصوص کار خودتون ایجاد کنید.
سوالاتتون رو در مورد لایسنس ها در اسکایپ مطرح کنید. این فریوم جای مناسبی برای بحث های همکاری نیست .

سپس از شما - بهشاد
سلام با سپاس منم ننوشتم یکی از همکارام بود :)
با سپاس سینوهه

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
درود بر شما
یک سوال عجیب برای من پیش اومده !!
شما فرمدید که ESET در طی سالهای اخیر حرف I رو در سریال ها برداشته و به خاطر همین به ایران با سریالهایی با حرف IR رو نداده در صورتی که سریالهایی که بر منطقه خاورمیانه و برای نماینده هند صادر می شود با ina2-2xxx-xxxx-xxxx شروع می شود همانوطور که می بینید با حرف I شروع شده ;)
پس بهتر به ESET بگید که حرف I رو از سریال های هند حذف کنه و با RN به هندوستان بده :general307:

همکار گرامی . شما خودتون یکی از فروشندگان ESET هستید و طبیعتا با ESET ارتباط دارید . علت انتخاب حروف RN برای سریال های ویژه ایران رو میتونید از ESET سوال کنید. توضیحاتی که داده شده رو ما سوال کردیم اینگونه جواب دادند. علت عدم استفاده از حرف I هم که گفته شده . الان در سریال های جدید که ما در حوزه ESET ME داریم از حرف I اصلا استفاده نمیشه که با حرف l اشتباه گرفته نشه. این در مورد لایسنس های ESET ME بود . در مورد هندوستان اطلاعی نداریم. عدم استفاده از حرف i در حوزه ESET ME یک استاندارد برای کاهش خطاهای کاربران است. سایر کشور ها رو اطلاع نداریم .

موفق باشید.

Last edited:

hyipbc

Registered User
لایک‌ها
31
شما می تونید یک سری دلیل ارسال کنید که کرک های موجود خطرناک هستند و کارایی درست انتی ویروس را دست کاری می کنند

eole

Registered User
لایک‌ها
132
خیر دوست من . سریال های ایران قراربود با IR شروع بشه اما همانطور که همه میدونند ESET در طی سالهای اخیر دیگه حرف I رو در سریال ها برداشته علتش هم اشتباه گرفتن با حرف l - ال لاتین است. لذا کد RN از چند ماه پیش برای ایران انتخاب شد

سلام....

جااااااااااااااان؟!! وقتی حرف های بزرگ قرار استفاده بشه دیگه چرا I با L اشتباه بشه؟!! از اون حرف ها بود

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
سلام....

جااااااااااااااان؟!! وقتی حرف های بزرگ قرار استفاده بشه دیگه چرا I با L اشتباه بشه؟!! از اون حرف ها بود

دوست من فراموش کردید همه کاربران در سطح شما نیستند :) ! ما روزانه ده ها کاربر داریم که 0 رو با o اشتباه میگیرند یا EAV رو کوچک میزنند و مشکل آپدیت دارند :(
بیش از نیمی از تماس های کاربران با پشتیبانی همین مسائل پیش پا افتاده است . کاربران پیشرفته که نه . کاربران آماتور معمولا مشکل دارند.
اینکه ESET ME در سریال های جدید از I استفاده نمیکند به دلیل شباهت با حرف l ، دیگه سیاست های ESET ME است. الان در هیچ یک از سریال های ESET ME حرف I دیده نمیشود چه در آغاز و چه در 19 حرف دیگر.
ما علت رو سوال کردیم و اینگونه گفتند. الان در سریال ها از حروف های خاص استفاده میشه که کاملا واضح باشه . چون کارت ها اسکرچ هستند و ممکنه با خراش بیش از حد مثلا بخشی رو مخدوش کنند و مشکلاتی از این قبیل و ... مثلا حرف O هم استفاده نمیشه.

دیگه در این مسائل ما فقط نمایندگی فروش هستیم . سیاست های صدور لایسنس و ... در حیطه ما نیست :) به بزرگی خودتون ببخشید ;)
اگر یک هفته توی بخش پشتیبانی شرکت هایی مثل کامیران کار کنید و با کاربران مختلف از شهر های مختلف دست و پنجره نرم کنید ، بیشتر متوجه این موضوع ها میشید :)

ممنون از پستتون.

kamiran.online

Registered User
لایک‌ها
57
شما می تونید یک سری دلیل ارسال کنید که کرک های موجود خطرناک هستند و کارایی درست انتی ویروس را دست کاری می کنند

ممنون از پستتون . بنده بار ها این جمله رو گفتم که ماهیانه 5.000 تومان ارزش این بررسی ها و تست ها و ... و روزه شک دار گرفتن رو نداره. وقتی محصولی به صورت اورجینال و اصلی با پشتیبانی و سایر مزایا ارائه میشه دیگر نیازی به این تست ها نیست که حالا بخواهیم محصولات کرک رو مکررا زیر سوال ببریم .
ضمن اینکه من مسئول بخش فروش لایسنس های RN مخصوص ایران هستیم و تست های فنی روی کرک های موجود انجام ندادم که بخواهم براتون اینجا بزارم.
شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان فنی NOD32 با شماره 02147251 تماس بگیرید.

ممنون از پستتون.

بالا