kamiran.online
Registered User
- نوشتهها
- 140
- لایکها
- 57
دوست عزیز اشتباه نکنید
من به عنوان فروشنده محصولات eset که در یک بخش سبد کلاای من قرار داره تا جایی که بتونم پشتیبانی دادم و با شرکتهایی که کار کردم آنها هم از هر لحاظ که در توان داشتن پشتیبانی دادن
منظور من از کم ارزش بودن eset به خاطر این است که آنتی ویروسی که به راحتی سورس نرم افزار آن قابل دستکاری باشد دیگه آنتی ویروس نیست اول باید از نرم افزار خود محافظت کنه بعد از سیستم من ... بقیه رو خود شما بهتر می دونید
الان هم به نظر من هیچ فرقی بین آپدیت های یوزر و پسوردی که من از ژاپن بخرم یا از آمریکا بخرم نیست حالا شما می فرمائید قانونی نیست ببینید این حرف شما یک مقدار مردم رو می ترسونه چون فکر می کنند فردا برای خرید لایسنس ممکن بازداشت بشوند و پیگرد قانونی پیدا کنند در صورتی که هر یک از هموطن ها صاحب اختیار است که از هر کجا که می خواهند محصول خود را تهیه کنند و اگر لایسنس بینن المللی باشه می توانند استفاده کنند. پس چه من لایسنس را مجانی بدهم و یا 1000000 تومان بفرشم هیچ فرقی در ویروس شناسی نداره
اگر هم من با قیمت پایین این محصول رو ارائه می دهم بخاطر این است که خیلی از هموطنان هنوز از آنتی ویروس های کرک شده استفاده می کنند و ... با این کار من الان خیلی ها به آنتی ویروس اورجینال ایمان آوردن و الان حتی تمدید هم می کنند.
الان بطور مثال دوستانی هستند که مثل خود من انواع لایسنس های آنتی ویروس های مختلف را عرضه می کنند و این محصولات برخلاف محصولات داخل ایران از کیفیت بهتری برخوردار است حالا هیچ یک از شرکتهای داخل ایران هیچ موقع همچین کاری نکردند که محصولات آنها را غیر قانونی اعلام کنند
حالا لایسنس چه 10000 تومان و چه بالاتر باشد من تعهد دارم که تا یکسال کار انجام دهد
امیدوارم شما نیز در کارهایتان موفق باشید
خیلی عالی و خوشحالیم که اینگونه است.
درمورد غیر قانونی بودن یک محصول میدونید که الان در ایران با تصویب قانون مالیات بر ارزش افزوده شرکتی که محصولی رو خارج از **** گمرکی وارد کنه و مالیاتش رو پرداخت نکنه اون محصول قاچاق و غیر قانونی محسوب میشه !!! دیگه لایسنسی که اینترنتی هم بدون اجازه کمپانی مادر و بدون پرداخت مالیات رسمی شرکت وارد میشه خوب نمیشه گفت قانونی دیگه ؟ میشه گفت ؟ به نظر شما ما به لایسنس های قاچاقی چی بگیم ؟ لایسنس بدون اجازه ESET ؟ شما وقتی ESET رو نصب میکنید اون قراردادی که Accept میکنید اگر مطالعه کنید نوشته شما بدون اجازه کمپانی اصلی اجازه فروش این محصول رو ندارید . یعنی حتی این فریوم ها هم از نظر قوانین بین المللی باید از کمپانی مادر اجازه نامه کتبی فروش در این منطقه رو داشته باشند. حالا ما نمیگیم اینقدر هم قانونی
البته این اطلاع رسانی ها در حال انجام است زیرا به زودی رجیستر لایسنس های خارج از حوزه خاورمیانه در ایران توسط ESET مسدود خواهد شد تا همه یک لایسنس یک دست و واحد را بفروشند که لایسنس های RN هستند. زیرا وقتی کشوری لایسنس اختصاصی دارد دیگر نباید سایر لایسنس ها در اون فروخته بشه . مثل همه کشور های دیگه : آلمان - فرانسه - رومانی و ... که لایسنس اخصتصای دارند و هیچ لایسنس دیگری در کشورشون رجیستر نمیشه. مگر اینکه آی پی رو تغییر بدید.
در مورد دستکاری در آنتی ویروس شما در هر برندی هم میتونید این موارد را پیدا کنید ! نمونه کسپراسکای های تقلبی که به اسم اورجینال فروخته میشه و باید فقط کسپر داخل سی دی نصب میشد !!!
لینک خبر کسپر های تقلبی و دستکاری شده که در بازار ها تهران به فروش میرسد که منجر به شکایت خریدار و توبیخ فروشنده شد : http://itmen.ir/index.aspx?pid=99&articleid=60961
همانطور که میبیند در هر برندی دستکاری ها هست مخصوصا در ایران که قوانین کپی رایت رعایت نمیشه ولی در ESET چون محبوب ترین برند ایران است طبیعتا حجوم شرکت های متفرقه هم بیشتر است و طبیعتا شما بیشتر با محصولات تقلبی هم مواجه میشید. برای مثال Gdata الان خریداری ندارد که حالا شرکتی هم بیاد بخواد دستکاریش کنه . پس هرچقدر یک آنتی ویروس محبوب تر میشه نسخه های تقلبیش هم بیشتر میشند. در نورتون و مکافی هم همین است و با یک تماس با نمایندگان اصلیشون میتونید نشانه های تشخیص پکیج های اصلی رو از فرعی ازشون سوال کنید.