Bokura ga Ita
We Were There
خب ... این کارتون رو فریدا قبلا معرفی کرده بود (
اینجا) ... ولی چون خودم خیلی ازش خوشم اومد حیفم اومد چیزی در موردش ننویسم
این کارتون 26 قسمته و سبکش درام، رومنس، و Shoujo هست .
ماجرا از اونجا شروع میشه که
Nanami به همکلاسیش
Yano ، که از قضا محبوب ترین پسر مدرسه هم هست، علاقه مند میشه . کم کم با هم دوست میشن و شروع می کنن به قرار گذاشتن. اما برعکس کارتونای عاشقانۀ خُنک دیگه ، این تازه اول ماجرا و شروع چالش های عاطفیه. چون یانو بر خلاف ظاهرش که آدم شاد و بی خیال و موفقیه، در واقع گره های روحی زیادی داره که از گذشته اش ناشی میشه. اون یک بار خیانت دیده و واسه همین نمی تونه به راحتی اعتماد کنه. رابطۀ یانو و نانامی بارها دچار فراز و فرود میشه و موقعیت های زیادی پیش میاد که با وجود علاقه شون به همدیگه، رابطه شون تا یک قدمی پایان پیش میره ...
در کل (به نظر من) داستانش نیست که مهمه، مهم طرز بیانشه که جذابش کرده. یعنی اومده خیلی دقیق احساسات یانو و نانامی و بقیه شخصیت ها رو بررسی و تحلیل کرده . شخصیت پردازیا خیلی قوی و کارشده اس ...
این کارتون جزو کارتونای جدی طبقه بندی میشه، ولی یه رگه های ظریفی از طنز داره که جذاب ترش می کنه.
نکته جالب دیگه سبک متفاوت گرافیکشه؛ چون به قول فریدا خیلی ساده کار کردن و یه جاهایی فقط یه صورت خالی می بینیم با یه مقدار مو
اما چیزی که من خیلی ازش خوشم اومد دوبلۀ حقیقتا عالیش بود. واقعا گوینده های نقش های یانو و نانامی خیلی قشنگ حس شخصیت ها رو منتقل می کنن. مطمئنم اگه کسای دیگه ای صدای این 2 تا رو در میاوردن لااقل من یکی که بهم انقدر نمی چسبید
اینم بگم که من معمولا از کارتونای دخترونه خوشم نمیاد. یه 3-4 قسمتشو می بینم بعد میذارم کنار. ولی بین کارتون های رمانتیک این واقعا با بقیه فرق داره. به نظرم از 10 دست کم 8.5 رو می گیره .
:Rating
Seen in part or in whole by 420 users, rank: #638
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.0591 (Very good+.05), std. dev.: 1.5019, rank: #296
Weighted mean: 7.8844 (Very good-.11), rank: #382
Bayesian estimate: 7.85178 (Very good-.14), rank: #219