• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فروشگاه پوشاک مردانه ( کفش ، نیم بوت ، اسپرت ، کلاه ، کروات ، پاپیون)

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
سایز بزرگ کار میکنید ؟
برای کفش 46 (12 امریکا 30 سانت)
شلوار هم سایز 58 یا 60

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
سایز بزرگ کار میکنید ؟
برای کفش 46 (12 امریکا 30 سانت)
شلوار هم سایز 58 یا 60
کفش یه چند مدلی هست
شلوار هم یک مدل کتان ساده در 6 رنگ و شلوار پارچه ای هم در چند رنگ تا سایز 60 موجوده
البته به زودی تویه سایت قرار میگیره اما اگه بخواهید عکساشو براتون پیام میکنم

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
کفش یه چند مدلی هست
شلوار هم یک مدل کتان ساده در 6 رنگ و شلوار پارچه ای هم در چند رنگ تا سایز 60 موجوده
البته به زودی تویه سایت قرار میگیره اما اگه بخواهید عکساشو براتون پیام میکنم
مرسی
بیزحمت کفش ها و شلوار ها رو مدل و قیمت هاشون و عکسشهاون رو بهم بدین

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
چشم سعی میکنم تا آخر امروز براتون ارسال کنم
البته کفش هارو به این زودی نمیتونم

imi75

Registered User
لایک‌ها
197
آدیداس ترکس زدآدیداس
اسپید کات در چندین رنگ
قیمت و عکس از رنگ های دیگه لطفا

tnt5124

Registered User
لایک‌ها
15
یه سوال دارم از خدمتتون. تیتر زدید کفش اسپرت ویتنام !!! کتونی های شما ساخت ویتنام هست یا روش لیبل ویتنام خورده؟ تو این رنج قیمت الان تموم کتونی های بازار که روش ویتنام خورده ساخت چین هست مخصوصا این مدالایی که شما معرفی کردید. بنده هم کتونی میفروشم ولی هیچ وقت نمیگم ساخت ویتنام هست ولی روش لیبل ویتنام داره.

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
یه سوال دارم از خدمتتون. تیتر زدید کفش اسپرت ویتنام !!! کتونی های شما ساخت ویتنام هست یا روش لیبل ویتنام خورده؟ تو این رنج قیمت الان تموم کتونی های بازار که روش ویتنام خورده ساخت چین هست مخصوصا این مدالایی که شما معرفی کردید. بنده هم کتونی میفروشم ولی هیچ وقت نمیگم ساخت ویتنام هست ولی روش لیبل ویتنام داره.
نمیدونم منظورتون چیه !!!
مگه ساخت ویتنام بودنش چقدر مهمه؟ نهایتا همشون های کپی هستن،
مهم کیفیتش هست که خیلی بالاست

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
من دیروز میدان امام حسین بودم تمام کفشهای شما هم بود ولی راحت 20 تا 30 هزارتومن ارزونتر بود
بعد اینکه کفش ساخت ویتنام با تولیدی های ایرانی زمین تا آسمون فرق داره
مثلا آسیکس ارجینال 950 تومنه و اینکه تولیدی ها یه برچسب ویتنام میزنن خیلی منصفانه نیست
تو شهرری هم جدیدا مد شده کفش های های کپی رو جای ارجینال به ملت ساده میفروشن با قیمتهای فضایی واقعا بازار کفش داره خراب میشه
ایشالله که خوب بفروشید

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
من دیروز میدان امام حسین بودم تمام کفشهای شما هم بود ولی راحت 20 تا 30 هزارتومن ارزونتر بود
بعد اینکه کفش ساخت ویتنام با تولیدی های ایرانی زمین تا آسمون فرق داره
مثلا آسیکس ارجینال 950 تومنه و اینکه تولیدی ها یه برچسب ویتنام میزنن خیلی منصفانه نیست
تو شهرری هم جدیدا مد شده کفش های های کپی رو جای ارجینال به ملت ساده میفروشن با قیمتهای فضایی واقعا بازار کفش داره خراب میشه
ایشالله که خوب بفروشید

بنده نگفتم که اجناسم ارجیناله ، و تولید کننده هم نیستم ، اجناسمون هم از جایی تهیه میکنیم که از ویتنام و چین وارد میکنن ،
برچسبش هم اصلا فیک و تقلبی نیست ، 90 درصد ویتنامی هستند و تعدادیشون هم چینی همشون آرت نامبر دارن و با سرچ شمارش شما دقیقا همون مدل رو تو اینترنت میبینید
البته دلیل حرفایه شما تولید مدل های بسیار مشابه ایرانی هست که نا آگاهیتون رو هم درک میکنم
میدونم که مشابه های ایرانی داره اما محصولات ما ایرانی نیست ، (گرچه ایران رو و محصولاتش رو هر چند بد دوست دارم )
قیمتهای ما فضایی نیست به هیچ وجه !!!! تشریف بیارید فروشگاهی که یه تعداد از اجناسمون اونجاست مدل هارو ببینید

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
دوست عزیز آرت نامبر اصلا ملاکی بر اصل بودن اجناس نیست چون راحت میشه از روی آرت نامبر یک کفش ارجینال هزارتا کپی چاپ کرد و اون عدد رو که وارد کنی مدل کفشو میاره اما اصالت کفش رو تضمین نمیکنه یه جور کد شناسایی مدل هست
من همیشه کفشهای ارجینال رو از سایت اسپرت برند میخرم اونها هم اگر سوال کنی ازشون میگن که آرت نامبر ملاک نیست
من ناآگاه نیستم اینقدر کفش خریدم که راحت جنس اصل و فیک رو تشخیص میدم ، و اینکه ویتنام باشه هم ملاک برتری جنس نیست چون اونجاها هم مثل چین جنس درجه 1 2 3 داره
منم نگفتم قیمت شما فضاییه میگم مغازه دارهای اینجا یاد گرفتن یه تابلو آدیداس میزنن بعد کفشهای فیک رو به عنوان اصل میفروشن
ب هرحال واردکردن این همه کفش های کپی با کیفیتهای خیلی پائین بازار کفش رو حسابی داره داغون میکنه موفق باشید

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوست عزیز آرت نامبر اصلا ملاکی بر اصل بودن اجناس نیست چون راحت میشه از روی آرت نامبر یک کفش ارجینال هزارتا کپی چاپ کرد و اون عدد رو که وارد کنی مدل کفشو میاره اما اصالت کفش رو تضمین نمیکنه یه جور کد شناسایی مدل هست
من همیشه کفشهای ارجینال رو از سایت اسپرت برند میخرم اونها هم اگر سوال کنی ازشون میگن که آرت نامبر ملاک نیست
من ناآگاه نیستم اینقدر کفش خریدم که راحت جنس اصل و فیک رو تشخیص میدم ، و اینکه ویتنام باشه هم ملاک برتری جنس نیست چون اونجاها هم مثل چین جنس درجه 1 2 3 داره
منم نگفتم قیمت شما فضاییه میگم مغازه دارهای اینجا یاد گرفتن یه تابلو آدیداس میزنن بعد کفشهای فیک رو به عنوان اصل میفروشن
ب هرحال واردکردن این همه کفش های کپی با کیفیتهای خیلی پائین بازار کفش رو حسابی داره داغون میکنه موفق باشید

حرف شما کاملا درسته ، شما خودتون جواب خودتون رو دادید. مرسی از لطفتون و اینکه زحمت کشیدید تایپ کردید

tnt5124

Registered User
لایک‌ها
15
بنده خودم ۵ سال پیش کتونی داخل سالن آدیداس اسپیزال با دلار۱۰۰۰ تومن گرفتم ۱۱۷ هزار تومن که به پول الان ۴۰۰ هزار تومن میشه. ۵ ساله هر هفته باهاش بازی میکنم هنوز آخ نگفته ویتنام هم هست ولی اورجیناله۰انصاف نیست کتونی چینی که لیبل ویتنام خورده رو به اسم ویتنام بفروشی ۰ منظور بنده رو فهمیدید؟! بنده هر کسی میاد مغازه بهشون میگم ویتنام خورده ولی ساخت چین هست۰ اصلا کتونی چینی که لیبل چین خورده کتونی خوبیه ۰

Sent from my iPad using Tapatalk

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
بنده خودم ۵ سال پیش کتونی داخل سالن آدیداس اسپیزال با دلار۱۰۰۰ تومن گرفتم ۱۱۷ هزار تومن که به پول الان ۴۰۰ هزار تومن میشه. ۵ ساله هر هفته باهاش بازی میکنم هنوز آخ نگفته ویتنام هم هست ولی اورجیناله۰انصاف نیست کتونی چینی که لیبل ویتنام خورده رو به اسم ویتنام بفروشی ۰ منظور بنده رو فهمیدید؟! بنده هر کسی میاد مغازه بهشون میگم ویتنام خورده ولی ساخت چین هست۰ اصلا کتونی چینی که لیبل چین خورده کتونی خوبیه ۰

Sent from my iPad using Tapatalk
مرسی از راهنماییتون
باشه به اسم ویتنام نمیفروشم

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
مرسی از راهنماییتون
باشه به اسم ویتنام نمیفروشم
ولی حرکت شما بی انصافانه تر از کاره منه( گرچه کاره من اصلا بی انصافی نیست) ، شمایی که بدون اینکه جنس رو از نزدیک ببینی قضاوت میکنی و به بنده برچسب دروغگو میزنی و ادعا میکنی دارم چیزه دیگری رو به اسم دیگری میفروشم
من مشکلی با اسم ویتنام ندارم و از اسم تاپیک برداشتمش ،( چون ملاک کیفیت نیست) اما اگه به شما جنس ویتنام رو گرونتر دادن و باورتون نمیشه با این قیمت وجود داشته باشه برای بنده و مشتریانم چیزی رو عوض نمیکنه.

pejmansh

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزيز
نايك فري ٤ ورژن ٢ رنگ مشكي و يا سورمه اي تيره هم سايز ٤١ موجوده ؟
و اينكه روشران سايز ٤١ داريد ؟ مشكي يا سرمه اي با لژ ساده ؟
ممنون ميشم جواب بديد خريدار هستم

Sent from my iPhone using Tapatalk

comman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام دوست عزيز
نايك فري ٤ ورژن ٢ رنگ مشكي و يا سورمه اي تيره هم سايز ٤١ موجوده ؟
و اينكه روشران سايز ٤١ داريد ؟ مشكي يا سرمه اي با لژ ساده ؟
ممنون ميشم جواب بديد خريدار هستم

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
هر رنگی که در سایت وجود داره تمام سایزهاش موجوده

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بالا