pedram_sad
Registered User
سلام
سایز بزرگ کار میکنید ؟
برای کفش 46 (12 امریکا 30 سانت)
شلوار هم سایز 58 یا 60
سایز بزرگ کار میکنید ؟
شلوار هم سایز 58 یا 60
کفش یه چند مدلی هستسلام
سایز بزرگ کار میکنید ؟
شلوار هم سایز 58 یا 60
مرسیکفش یه چند مدلی هست
شلوار هم یک مدل کتان ساده در 6 رنگ و شلوار پارچه ای هم در چند رنگ تا سایز 60 موجوده
البته به زودی تویه سایت قرار میگیره اما اگه بخواهید عکساشو براتون پیام میکنم
سلامجناب قیمت مرل و کلمبیا رو میشه بگید؟
عزیزم داخل سایت وجود داره! http://heposh.com/shoe.htmlآدیداس ترکس زدآدیداس
اسپید کات در چندین رنگ
قیمت و عکس از رنگ های دیگه لطفا
نمیدونم منظورتون چیه !!!یه سوال دارم از خدمتتون. تیتر زدید کفش اسپرت ویتنام !!! کتونی های شما ساخت ویتنام هست یا روش لیبل ویتنام خورده؟ تو این رنج قیمت الان تموم کتونی های بازار که روش ویتنام خورده ساخت چین هست مخصوصا این مدالایی که شما معرفی کردید. بنده هم کتونی میفروشم ولی هیچ وقت نمیگم ساخت ویتنام هست ولی روش لیبل ویتنام داره.
من دیروز میدان امام حسین بودم تمام کفشهای شما هم بود ولی راحت 20 تا 30 هزارتومن ارزونتر بود
بعد اینکه کفش ساخت ویتنام با تولیدی های ایرانی زمین تا آسمون فرق داره
مثلا آسیکس ارجینال 950 تومنه و اینکه تولیدی ها یه برچسب ویتنام میزنن خیلی منصفانه نیست
تو شهرری هم جدیدا مد شده کفش های های کپی رو جای ارجینال به ملت ساده میفروشن با قیمتهای فضایی واقعا بازار کفش داره خراب میشه
ایشالله که خوب بفروشید
دوست عزیز آرت نامبر اصلا ملاکی بر اصل بودن اجناس نیست چون راحت میشه از روی آرت نامبر یک کفش ارجینال هزارتا کپی چاپ کرد و اون عدد رو که وارد کنی مدل کفشو میاره اما اصالت کفش رو تضمین نمیکنه یه جور کد شناسایی مدل هست
من همیشه کفشهای ارجینال رو از سایت اسپرت برند میخرم اونها هم اگر سوال کنی ازشون میگن که آرت نامبر ملاک نیست
من ناآگاه نیستم اینقدر کفش خریدم که راحت جنس اصل و فیک رو تشخیص میدم ، و اینکه ویتنام باشه هم ملاک برتری جنس نیست چون اونجاها هم مثل چین جنس درجه 1 2 3 داره
منم نگفتم قیمت شما فضاییه میگم مغازه دارهای اینجا یاد گرفتن یه تابلو آدیداس میزنن بعد کفشهای فیک رو به عنوان اصل میفروشن
ب هرحال واردکردن این همه کفش های کپی با کیفیتهای خیلی پائین بازار کفش رو حسابی داره داغون میکنه موفق باشید
مرسی از راهنماییتونبنده خودم ۵ سال پیش کتونی داخل سالن آدیداس اسپیزال با دلار۱۰۰۰ تومن گرفتم ۱۱۷ هزار تومن که به پول الان ۴۰۰ هزار تومن میشه. ۵ ساله هر هفته باهاش بازی میکنم هنوز آخ نگفته ویتنام هم هست ولی اورجیناله۰انصاف نیست کتونی چینی که لیبل ویتنام خورده رو به اسم ویتنام بفروشی ۰ منظور بنده رو فهمیدید؟! بنده هر کسی میاد مغازه بهشون میگم ویتنام خورده ولی ساخت چین هست۰ اصلا کتونی چینی که لیبل چین خورده کتونی خوبیه ۰
Sent from my iPad using Tapatalk
ولی حرکت شما بی انصافانه تر از کاره منه( گرچه کاره من اصلا بی انصافی نیست) ، شمایی که بدون اینکه جنس رو از نزدیک ببینی قضاوت میکنی و به بنده برچسب دروغگو میزنی و ادعا میکنی دارم چیزه دیگری رو به اسم دیگری میفروشممرسی از راهنماییتون
باشه به اسم ویتنام نمیفروشم
سلامسلام دوست عزيز
نايك فري ٤ ورژن ٢ رنگ مشكي و يا سورمه اي تيره هم سايز ٤١ موجوده ؟
و اينكه روشران سايز ٤١ داريد ؟ مشكي يا سرمه اي با لژ ساده ؟
ممنون ميشم جواب بديد خريدار هستم
Sent from my iPhone using Tapatalk