خب دوستان من این برنامه رو نصب کردم و میخوام شما رو از نتیجه ی کار باخبر کنم.
بعد از نصب برنامه روی صفحه ی Today شما ظاهر میشه و درصد شارژ باتری رو نشون میده.
برای آوردن Setting برنامه باید روی آیکون باتری سمت چپ صفحه کلیک کرده و چند لحظه ای نگه دارید.
پس از آمدن Setting قسمتهای روبرو قابل مشاهده است : General , On Wakeup , Omap , Call Times , Lang , About
در زیر به نحوه ی کارکرد هر یک از قسمتها و تنظیمات مربوط به آن اشاره میکنیم
1. تب General : مربوط به تنظیمات نمایش در صفحه ی Today هستش که از قسمتهای (نمایش پلاگین،فونت توپُر،سرعت CPU، اپراتور شما) تشکیل شده و با زدن تیک More Indicators امکانات بیشتری از جمله مقدار فضای خالی مموری و دستگاه شما و دمای دستگاه و ... بر روی صفحه ی Today داشته باشید.
2.تب On Wakeup: در این قسمت میتونید تنظیم کنید که گوشی هنگام روشن شدن چه عملی انجام بده که دوتا تیک هست، Device Lock و Show Today Screen که کارایی هرکدام مشخص است.
3.تب Omap: در این قسمت که قسمت اصلی برنامه است و از طریق اون سرعت سی پی یو رو تنظیم میکنید. تک دوم که Set CPU Speed هستش رو فعال کنید و سرعت CPU رو بسته به نیاز میتونید تنظیم کنید که از 69Mhz تا 312Mhz رو ساپورت میکنه. شما میتونید این سرعت رو طوری تنظیم کنید که هنگام روشن شدن دستگاه احتیاجی به تنظیم مجدد نباشه و این کار تیک Set On Wakeup هستش و همچنین با زدن این تیک امکان رو برای شما فراهم میکنه که بعد از سافت ریست همچنان همان سرعت تنظیم شده باقی بمونه.
4.تب Call Times: شما در این قسمت میتونید مدت زمان تماس های ورودی و خروجی و همچنین تعداد اس ام اس ها رو روی صفحه ی Today داشته باشید این کار با زدن تیک Call Times انجام میشه. و میتونید تنظیم کنید که شمارشگر برنامه هر چند وقت یکبار ریست بشه این کار هم با زدن تیک Reset Counter On امکان پذیر میشه.یک قسمت هم پایینه صفحه هست که هنوز متوجه نشدم مربوط به چی هست.
5.تب Lang: این تب تنظیم خاصی نداره چون یک زبان بیشتر تعریف نشده واسه برنامه.
6.تب About: کار این تب کاملا مشخصه و توضیحاتی در مورد برنامه و سازنده اش داده.
بعد از مرور امکانات برنامه میرسی به تجربه شخصی بنده.
در کل برنامه ی فوق العاده جالبی هست که با حجم کمش اطلاعات خوبی به آدم میده و خیلی کار راه انداز هستش و توصیه ی بنده به همه ی اساتید نصب و استفاده از این برنامه هست.
ولی مهمترین کاری که انجام میده اورکلاک کردن CPU هستش و تنظیم سرعت که برای استفاده از برنامه های سنگین کمک خوبی هست.
بنده از دیشب تا الان که ساعت 3 ظهر هستش سرعت CPU رو روی 312 قرار دادم و هنوز مشکلی پیش نیامده، در استفاده ی معمول از گوشی تاثیر قابل توجهی روی سرعت نداره ولی بعد از اورکلاک کردن میشه تفاوت رو کمی احساس کرد، در استفاده از برنامه های سنگین و بازیها کاملا خودش رو نشون میده به عنوان مثال Tomb Rider رو بدون اشکال و کاملا روون اجرا میکنه و همچنین بازی کونگ فو که تا قبل از اورکلاک در شروع بازی هنگ میکرد. البته امتحان کردن بنده محدود میشه به همین دو بازی و استفاده ی معمول از گوشی که دوستان و اساتید محترم میتونن این امتحان رو گسترش بدن و با تست برنامه های دیگه نتیجه رو برای استفاده ی عموم اینجا بزارن.
در آخر استفاده از این برنامه ی فوق العاده جالب رو به همه ی دوستان توصیه میکنم.:happy:
لینک دانلود برنامه (مخصوص Jamin,S200,Xda Neo)