• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BatteryStatus-Plugin, DeviceLock and Overclock

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه رو توی سایت xda-developers پیدا کردم که ظاهرا استقبال بی نظیری هم شده ازش.
مخصوص آیمیت جمین، کیوتک اس200 و O2 xda Neo.
خواستم برنامه رو یه امتحانی کنم ولی از واژه Overclock ترسیدم. میخواستم ببینم کسی از بچه های اینجا از این برنامه و طرز کارش آگاهی داره؟
ممنون میشم یکی از اساتید اینجا توضیح بدن که هم ما و دیگر دوستان استفاده ببریم.:blush:

آدرس تاپیک مربوطه.

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اهم....اهم...
فرهاد خان، فرانک عزیز، دکتر جان...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آخه می دونی xenon جان، overclock کردن یه دلیل مشخصی می خواد، معمولاً یوزرها برای استفاده از برنامه هایی مثل Skype (که همونم اوور نمی خواد) اینکارو می کنن، البته سرعت کلی اس200 یه خورده ای پایین هستش، ولی منم کلاً واژه ی overclock رو که می بینیم نموره ای ترسم می گیره
249.gif
گفتم اینجا این موضوعو ننویسم که فاز منفی نداده باشم
193.gif
... اور کردن موقعی حال می ده که مثلاً واسه cpu کامپیوترت باشه اونم amd ، که اگه یه مرگیش زد سریع ببری عوضش کنی.. ولی باطری استاتوس رو من نصب کردم قدیم، چیز باحالیه
183.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با کمال احترامی که برای نظر فرهاد قایل هستم
باید بگم با اینکه دستگاه پی سی مو تا به حال اور نکردم
ولی به شدت روی اتم از اور کلاک استفاده می کنم ، و دلیلی نمی بینم که نکنم.

اما مشکل اینجاست که شما باید اثر اورکلاک کردن رو با یک برنامه بسنجید
وگرنه من خنگ مدت ها با برنامه ایکس اسکیلار ، سی پی یو سامسونگ رو به خیال خودم اور کرده بودم ، در حالی که ابدا تاثیری نداشت!
پس باید ببینید آیا کار می کنه روش یا نه

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جان
یعنی مشکلی پیش نمیاد واسه سی پی یو با اور کردن؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان
یعنی مشکلی پیش نمیاد واسه سی پی یو با اور کردن؟

خیر قربان
البته بعضی از اساتید فروم های خارجی نوشته بودن که وقتی احتیاج ندارید اور نکنید ، ولی من ندیدم کسی بنویسه سی پی یوم سوخت

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم در اولین فرصت امتحان میکنم و خبرش رو اینجا میذارم.

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دوستان من این برنامه رو نصب کردم و میخوام شما رو از نتیجه ی کار باخبر کنم.:D
بعد از نصب برنامه روی صفحه ی Today شما ظاهر میشه و درصد شارژ باتری رو نشون میده.
برای آوردن Setting برنامه باید روی آیکون باتری سمت چپ صفحه کلیک کرده و چند لحظه ای نگه دارید.
پس از آمدن Setting قسمتهای روبرو قابل مشاهده است : General , On Wakeup , Omap , Call Times , Lang , About
در زیر به نحوه ی کارکرد هر یک از قسمتها و تنظیمات مربوط به آن اشاره میکنیم
1. تب General : مربوط به تنظیمات نمایش در صفحه ی Today هستش که از قسمتهای (نمایش پلاگین،فونت توپُر،سرعت CPU، اپراتور شما) تشکیل شده و با زدن تیک More Indicators امکانات بیشتری از جمله مقدار فضای خالی مموری و دستگاه شما و دمای دستگاه و ... بر روی صفحه ی Today داشته باشید.

2.تب On Wakeup: در این قسمت میتونید تنظیم کنید که گوشی هنگام روشن شدن چه عملی انجام بده که دوتا تیک هست، Device Lock و Show Today Screen که کارایی هرکدام مشخص است.

3.تب Omap: در این قسمت که قسمت اصلی برنامه است و از طریق اون سرعت سی پی یو رو تنظیم میکنید. تک دوم که Set CPU Speed هستش رو فعال کنید و سرعت CPU رو بسته به نیاز میتونید تنظیم کنید که از 69Mhz تا 312Mhz رو ساپورت میکنه. شما میتونید این سرعت رو طوری تنظیم کنید که هنگام روشن شدن دستگاه احتیاجی به تنظیم مجدد نباشه و این کار تیک Set On Wakeup هستش و همچنین با زدن این تیک امکان رو برای شما فراهم میکنه که بعد از سافت ریست همچنان همان سرعت تنظیم شده باقی بمونه.

4.تب Call Times: شما در این قسمت میتونید مدت زمان تماس های ورودی و خروجی و همچنین تعداد اس ام اس ها رو روی صفحه ی Today داشته باشید این کار با زدن تیک Call Times انجام میشه. و میتونید تنظیم کنید که شمارشگر برنامه هر چند وقت یکبار ریست بشه این کار هم با زدن تیک Reset Counter On امکان پذیر میشه.یک قسمت هم پایینه صفحه هست که هنوز متوجه نشدم مربوط به چی هست.

5.تب Lang: این تب تنظیم خاصی نداره چون یک زبان بیشتر تعریف نشده واسه برنامه.

6.تب About: کار این تب کاملا مشخصه و توضیحاتی در مورد برنامه و سازنده اش داده.

بعد از مرور امکانات برنامه میرسی به تجربه شخصی بنده.
در کل برنامه ی فوق العاده جالبی هست که با حجم کمش اطلاعات خوبی به آدم میده و خیلی کار راه انداز هستش و توصیه ی بنده به همه ی اساتید نصب و استفاده از این برنامه هست.
ولی مهمترین کاری که انجام میده اورکلاک کردن CPU هستش و تنظیم سرعت که برای استفاده از برنامه های سنگین کمک خوبی هست.
بنده از دیشب تا الان که ساعت 3 ظهر هستش سرعت CPU رو روی 312 قرار دادم و هنوز مشکلی پیش نیامده، در استفاده ی معمول از گوشی تاثیر قابل توجهی روی سرعت نداره ولی بعد از اورکلاک کردن میشه تفاوت رو کمی احساس کرد، در استفاده از برنامه های سنگین و بازیها کاملا خودش رو نشون میده به عنوان مثال Tomb Rider رو بدون اشکال و کاملا روون اجرا میکنه و همچنین بازی کونگ فو که تا قبل از اورکلاک در شروع بازی هنگ میکرد. البته امتحان کردن بنده محدود میشه به همین دو بازی و استفاده ی معمول از گوشی که دوستان و اساتید محترم میتونن این امتحان رو گسترش بدن و با تست برنامه های دیگه نتیجه رو برای استفاده ی عموم اینجا بزارن.
در آخر استفاده از این برنامه ی فوق العاده جالب رو به همه ی دوستان توصیه میکنم.:happy:

لینک دانلود برنامه
(مخصوص Jamin,S200,Xda Neo)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خیلی عالیه، ممنون xenon عزیز
20.gif

می گم 312mhz ؟؟!؟
52.gif
هلاک نشه یوقت
261.gif

...فقط یه چیزی، این پرافت جداً مصرف باطریش خیلی کمه، lowerclock کردنش دیگه چه فایده داره؟
187.gif

ادیت:: ظاهراً یه گزینه هم داره autoscale درسته؟ نه جدا جالب شد
50.gif
نشانگر network reception هم داره درسته؟ {یا در واقع cpu load رو نشون می ده؟؟} من بره این مورد از phone dashboard استفاده می کردم و برای باطری از persiandate، اینجوری ولی همه چی یه جاست خیلی جالب تره...

attachment.php

دوباره ادیت!!:: دماسنج هم داره؟!
241.gif

Screen008.png

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عالیه، ممنون xenon عزیز
20.gif

می گم 312mhz ؟؟!؟
52.gif
هلاک نشه یوقت
261.gif

...فقط یه چیزی، این پرافت جداً مصرف باطریش خیلی کمه، lowerclock کردنش دیگه چه فایده داره؟
187.gif

ادیت:: ظاهراً یه گزینه هم داره autoscale درسته؟ نه جدا جالب شد
50.gif
نشانگر network reception هم داره درسته؟ {یا در واقع cpu load رو نشون می ده؟؟} من بره این مورد از phone dashboard استفاده می کردم و برای باطری از persiandate، اینجوری ولی همه چی یه جاست خیلی جالب تره...

attachment.php

دوباره ادیت!!:: دماسنج هم داره؟!
241.gif

Screen008.png
آره خیلی فوق العاده است!
اینها همه تو قسمت Show تو تب General هستن...خیلی عالیه! اگه اورکلاک هم نمیکرد بازم نصبش میکردم!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بعضی از ppc ها خودشون یه ستینگهایی دارن واسه تنظیم سرعت cpu حالا اگه این برنامه رو بریزیم روشون چی میشه؟! این برنامه دستورات ستینگهای خود گوشی رو اورراید می کنه؟!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بعضی از ppc ها خودشون یه ستینگهایی دارن واسه تنظیم سرعت cpu حالا اگه این برنامه رو بریزیم روشون چی میشه؟! این برنامه دستورات ستینگهای خود گوشی رو اورراید می کنه؟!!

علیرضا این برنامه واسه overclock کردن سی پی یو های omap (فکر کنم فقط 850) هستش که دستگاه هایی مثل اس200 و آرتمیس (p3300) و xda orbit و p4350 و امثالهم دارن (توی pdadb.net می شه نوع سی پی یو دستگاه و فهمید) ، واسه همین برای p525 که سی پی یوش intel ــه کاربردی نداره، رای سی پی یو های intel باید از XcpuScaler استفاده کرد، که فکر می کنم اون ستینگ خود گوشیت این برنامه رو اووراید کنه (خوبی؟!
40.gif
)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

سلام علی خوبی؟؟:)

خود گوشیت این کار رو میگنه نیاز به برنامه نداری:blush:

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
با کمال احترامی که برای نظر فرهاد قایل هستم
باید بگم با اینکه دستگاه پی سی مو تا به حال اور نکردم
ولی به شدت روی اتم از اور کلاک استفاده می کنم ، و دلیلی نمی بینم که نکنم.اما مشکل اینجاست که شما باید اثر اورکلاک کردن رو با یک برنامه بسنجید
وگرنه من خنگ مدت ها با برنامه ایکس اسکیلار ، سی پی یو سامسونگ رو به خیال خودم اور کرده بودم ، در حالی که ابدا تاثیری نداشت!
پس باید ببینید آیا کار می کنه روش یا نه
دکتر جون در باره این میشه یه خورده توضیح بدی:D :blush:
چه جوریه؟؟؟
چه برنامه ای میخواد؟؟؟
سی پی یو تا چند جواب میده؟؟؟
در کل راندمان دستگاه چند در صد افزایش داره؟؟؟
مصرف باتری چه قدر بالا میره؟؟؟
ببخشید یه خورده سوال هام زیاد شد:blush: :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جون در باره این میشه یه خورده توضیح بدی:D :blush:
چه جوریه؟؟؟
چه برنامه ای میخواد؟؟؟
سی پی یو تا چند جواب میده؟؟؟
در کل راندمان دستگاه چند در صد افزایش داره؟؟؟
مصرف باتری چه قدر بالا میره؟؟؟
ببخشید یه خورده سوال هام زیاد شد:blush: :blush:

قربان برنامه ای که چند بار معرفی شده cpu xscalar البته در فروم نرم افزار
من نسخه ای که بهترین پاسخ رو با اتم داره رو به زودی آپ می کنم برای همه ، نسخه قدیمی یک کم با اتم مشکل داشت

اگر درست یادم باشه تا 624 ولی خیلی هنگش زیاد میشه ، با 512 عالی جواب می ده
اما مصرف من آندر کلاک بود ، که تا 218 پایین می اوردم ، به نظرم 10-20 در صد باطری بهتر می شد

خواهش

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
بر و بچ ممنون... اما بنده اورکلاک کردم... عدد اول رو روی 95 گزاشتم و عدد دوم رو روی 312 حالا گوشیم که اس 200 باشه... هنگ کرده... با سافت ریست هم درست نشد... میشه یکی به من کمک کنه؟؟؟ باید چی کار کنم؟؟؟:( :( :( :(

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بر و بچ ممنون... اما بنده اورکلاک کردم... عدد اول رو روی 95 گزاشتم و عدد دوم رو روی 312 حالا گوشیم که اس 200 باشه... هنگ کرده... با سافت ریست هم درست نشد... میشه یکی به من کمک کنه؟؟؟ باید چی کار کنم؟؟؟:( :( :( :(

تنظيمات من اين هستش،واقعاً برنامه خيلی خوبيه واسه CPU های 200MHz ،به نظر من که خيلی لازمه داشتنش ;)

4h8u25v.jpg

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
تنظيمات من اين هستش،واقعاً برنامه خيلی خوبيه واسه CPU های 200MHz ،به نظر من که خيلی لازمه داشتنش ;)

4h8u25v.jpg

بر و بچ ممنون... اما بنده اورکلاک کردم... عدد اول رو روی 95 گزاشتم و عدد دوم رو روی 312 حالا گوشیم که اس 200 باشه... هنگ کرده... با سافت ریست هم درست نشد... میشه یکی به من کمک کنه؟؟؟ باید چی کار کنم؟؟؟​

ممنون اما الان هیچ چیزی برای من مهم تر از این نیست که گوشیم از هنگ در بیاد... البته تو سیف مود میره... اما نرمال مود اصلا....یکی به من بدبخت کمک کنه... یعنی هیچ راهی غیر از هاردریست نیست؟؟؟​

بالا