• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BatteryStatus-Plugin, DeviceLock and Overclock

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان 1 ماه که رو299 هست و مشکلی هم نداشتم تا الان

خیلی برنامه باحالیه دمش گرم.. واقعا سرعت رو بالا برد اونم خیلی واسه این سی پی سو مزخرفه جمین...

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

خیلی برنامه باحالیه دمش گرم.. واقعا سرعت رو بالا برد اونم خیلی واسه این سی پی سو مزخرفه جمین...

کاملاً درسته واقعاً برنامه باحاليه​

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کم لطفی می فرمایید.
اتفاقاً سی پی یوی بسیار پدر مادر داریه که می تونی تا 50% اورکلاکش کنی و نسوزه. تگزاس اینسترومنتس ید طولانی تو ساخت مایکروچیپ داره و چیز بیخود بیرون نمی ده.
یکی دیگه از دلایلش هم اینه که شرکتهای سازنده پی دی ای بین این همه چیپ ساز رفتن سراغ TI OMAP 850.

اگه یه خرده از معماری کامپیوتر سر در بیارین متوجه می شین که واسه چی Jamin و K-jam و بقیه دستگاههای مبتنی بر TI OMAP 850 بهترین نسبت مصرف CPU به توان باتری (در نتیجه زمان استفاده طولانی تر با یک بار شارژ) رو دارن. (دقت کنین نسبت رو میگم، یعنی مثلاً با فرض مقدار مساوی توان باتری)

هرچند که ممکنه در پیک مصرف کمی کند عمل کنه (که اورکلاک جورشو می کشه) ولی قابلیتهای دیگه اش از هر نظر قابل توجهه. بویژه قابلیت اتصال با IrDA، Bluetooth و Wifi و توان مصرفی زمان بیکاری و مجموعه دستورات RISC اش (َARM926EJ-S)

این مشخصات فنی خودش
http://focus.ti.com/general/docs/wt...lateId=6123&navigationId=12000&contentId=4679

این مقایسه چند محصول معروف مبتنی بر سه پردازنده : OMAP850, Samsung SC32442, Intel XScale PXA
به قسمتهای مربوط بهCPU دقت کنید و با مطالب توی جدول ویکی مقایسه کنید.

http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=412&id2=491&id3=312&id4=

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
کم لطفی می فرمایید.
اتفاقاً سی پی یوی بسیار پدر مادر داریه که می تونی تا 50% اورکلاکش کنی و نسوزه. تگزاس اینسترومنتس ید طولانی تو ساخت مایکروچیپ داره و چیز بیخود بیرون نمی ده.
یکی دیگه از دلایلش هم اینه که شرکتهای سازنده پی دی ای بین این همه چیپ ساز رفتن سراغ TI OMAP 850.

اگه یه خرده از معماری کامپیوتر سر در بیارین متوجه می شین که واسه چی Jamin و K-jam و بقیه دستگاههای مبتنی بر TI OMAP 850 بهترین نسبت مصرف CPU به توان باتری (در نتیجه زمان استفاده طولانی تر با یک بار شارژ) رو دارن. (دقت کنین نسبت رو میگم، یعنی مثلاً با فرض مقدار مساوی توان باتری)

هرچند که ممکنه در پیک مصرف کمی کند عمل کنه (که اورکلاک جورشو می کشه) ولی قابلیتهای دیگه اش از هر نظر قابل توجهه. بویژه قابلیت اتصال با IrDA، Bluetooth و Wifi و توان مصرفی زمان بیکاری و مجموعه دستورات RISC اش (َARM926EJ-S)

این مشخصات فنی خودش
http://focus.ti.com/general/docs/wt...lateId=6123&navigationId=12000&contentId=4679

این مقایسه چند محصول معروف مبتنی بر سه پردازنده : OMAP850, Samsung SC32442, Intel XScale PXA
به قسمتهای مربوط بهCPU دقت کنید و با مطالب توی جدول ویکی مقایسه کنید.

http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=412&id2=491&id3=312&id4=

کاملاً موافقم​

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یه مشکل کوچولو تو آپگرید از ورژن قدیمی به جدید هست. به هیچ صراطی قدیمیش دست از سر کچل سیستم بر نمی داره. حتی از تو Today حذف نمیشه !!

Ken جان من موقع نصب کردن ورژن قبليشو پاک نميکنم ,اصلاً احتياج به اين کار نيست چون خودش موقع نصب ورژن جديد, ورژن قديمی رو پاک ميکنه
شما اين کارو انجام بده به احتمال زياد درست شه ;)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Ken جان من موقع نصب کردن ورژن قبليشو پاک نميکنم ,اصلاً احتياج به اين کار نيست چون خودش موقع نصب ورژن جديد, ورژن قديمی رو پاک ميکنه
شما اين کارو انجام بده به احتمال زياد درست شه ;)

جون شما منم اولش همین کارو کردم. بعد گیر داد نمیتونه بعضی از چیزا رو بنصبه و عوض نشد. حتی قدیمیش که توی لیست برنام ها برا حذف نمیومد رو با memaid مثلاً پاک کردم و از توی today هم ورداشتم ولی بعد از کلی تقلا توی start بعدی مثل شیر میاد بالا و کار خودشو میکنه!!!!!
مشکل من با ورژن قدیمی فقط نشون ندادن آمپر و چند تا گزینه دیگه مثل cpu scale هست، ولی اینکه اینجوری به سیستم چسبیده خیلی عجیبه.
جالبه که تو رجیستری هم چیزی پیدا نشد!

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
جون شما منم اولش همین کارو کردم. بعد گیر داد نمیتونه بعضی از چیزا رو بنصبه و عوض نشد. حتی قدیمیش که توی لیست برنام ها برا حذف نمیومد رو با memaid مثلاً پاک کردم و از توی today هم ورداشتم ولی بعد از کلی تقلا توی start بعدی مثل شیر میاد بالا و کار خودشو میکنه!!!!!
مشکل من با ورژن قدیمی فقط نشون ندادن آمپر و چند تا گزینه دیگه مثل cpu scale هست، ولی اینکه اینجوری به سیستم چسبیده خیلی عجیبه.

تو Safe Mode هم يه امتحان بکن شايد پاک شه،من تاحالا چند بار اين برنامه رو نصب کردم ولی تاحالا گير نداده بهم:f34r:
پيشنهاد ميکنم ورژن جديد اونو بريز چون خيلی چيزای جديد بهش اضافه شده در ضمن خيلی از اشکالت ورژن قبلی بر طرف شده پس يه خورده باهاش ور برو شايد پاک شد :happy:​

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7

اول خوب مطالعه کنید بعد اجرا کنید.

اول میری توی Today Settings وتیک برنامه رو بر میداری;)
دوم یه ریست میدی:wacko:
سوم بعد از اینکه گوشی اومد بالا میری به این آدرس رجیستری که این زیر مینویسم:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today\Items
به این آدرس که بری تو یه فولدر اسم برنامه رو میبینی بعد که واردش شدی یجا یه Key بنام DLL وجود داره آدرس اون DLL رو بنویس روی کاغذ یا هرچی و بعد دوباره بورو به آدرسی که بالا نوشتم و کلاً فولدر برنامه رو از اونجا پاک کن (این مرحله رو درست انجام ندی گوشیت بفناست)
حالا یه سافت ریست دیگه بده:blink:
اسم برنامه از توی Today Setting حذف شده:D:D
حالا به اون آدرسی که گفتم روی کاغذ بنویس بورو و اون فایل DLL رو که نوشته بودی پاک کن.
دوباره یه سافت ریست بده:hmm:
حالا که گوشی اجرا میشه به احتمال 95% میتونی برنامه رو نصب کنی;)
:happy::happy:
امیدوارم موفق باشی:):happy::p

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اول خوب مطالعه کنید بعد اجرا کنید.

اول میری توی Today Settings وتیک برنامه رو بر میداری;)
دوم یه ریست میدی:wacko:
سوم بعد از اینکه گوشی اومد بالا میری به این آدرس رجیستری که این زیر مینویسم:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today\Items
به این آدرس که بری تو یه فولدر اسم برنامه رو میبینی بعد که واردش شدی یجا یه Key بنام DLL وجود داره آدرس اون DLL رو بنویس روی کاغذ یا هرچی و بعد دوباره بورو به آدرسی که بالا نوشتم و کلاً فولدر برنامه رو از اونجا پاک کن (این مرحله رو درست انجام ندی گوشیت بفناست)
حالا یه سافت ریست دیگه بده:blink:
اسم برنامه از توی Today Setting حذف شده:D:D
حالا به اون آدرسی که گفتم روی کاغذ بنویس بورو و اون فایل DLL رو که نوشته بودی پاک کن.
دوباره یه سافت ریست بده:hmm:
حالا که گوشی اجرا میشه به احتمال 95% میتونی برنامه رو نصب کنی;)
:happy::happy:
امیدوارم موفق باشی:):happy::p

"ای ول! ای ول! داش مجیدو ای ول!":thumbsup:

فقط یه پوشه تو شاخه ویندوز ساخته بود که اونم باس پاک شه تا بساطمون جور شه.
مرسی. دمت گرم.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
"ای ول! ای ول! داش مجیدو ای ول!":thumbsup:

فقط یه پوشه تو شاخه ویندوز ساخته بود که اونم باس پاک شه تا بساطمون جور شه.
مرسی. دمت گرم.

خئاهش میکن قابل نداشت;):happy:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
BarreryStatus Version 1.04.203 beta4

فایل های ضمیمه

• BatteryStatus 1.04.203.cab
    130.8 KB · نمایش ها: 13

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این ورژن یه حالتی داره (CPUScaler) که به نسبت استفادتون از CPU مقدارش را افزایش و کاهش میده. ( بین 69 تا 312 )
البته شاید ورژن قبلیشم داشته باشه.

بالا