• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BatteryStatus-Plugin, DeviceLock and Overclock

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون اما الان هیچ چیزی برای من مهم تر از این نیست که گوشیم از هنگ در بیاد... البته تو سیف مود میره... اما نرمال مود اصلا....یکی به من بدبخت کمک کنه... یعنی هیچ راهی غیر از هاردریست نیست؟؟؟

شما هم گزينه مينيموم رو کم گذاشيد و هم گزينه ماکسيموم رو خيلی بالا گذاشتيد،و بزرگترين اشتباه شما اين بوده که احتمالاً تيک قسمت Set On Softreset رو زديد و به محض اينکه سافت ريست ميکنيد اين تنظيمات اعمال ميشه و ...
شما اگه بتونيد تو Safe Mode اين تنظيمات رو به حالت Default تغيير بديد به احتمال زياد درست ميشه :blush:​

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
تنظيمات من اين هستش،واقعاً برنامه خيلی خوبيه واسه CPU های 200MHz ،به نظر من که خيلی لازمه داشتنش ;)

4h8u25v.jpg

شما هم گزينه مينيموم رو کم گذاشيد و هم گزينه ماکسيموم رو خيلی بالا گذاشتيد،و بزرگترين اشتباه شما اين بوده که احتمالاً تيک قسمت Set On Softreset رو زديد و به محض اينکه سافت ريست ميکنيد اين تنظيمات اعمال ميشه و ...
شما اگه بتونيد تو Safe Mode اين تنظيمات رو به حالت Default تغيير بديد به احتمال زياد درست ميشه :blush:​

مرسی رفیق اما... برای نصبش یه فایل کب بود که نمیدونم کجا ریخته شده... تو شاخه ویندوز و پروگرام فایل هم به اسم خودش هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم... میشه راهنمایی کنید...

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مرسی رفیق اما... برای نصبش یه فایل کب بود که نمیدونم کجا ریخته شده... تو شاخه ویندوز و پروگرام فایل هم به اسم خودش هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم... میشه راهنمایی کنید...

اصلاً شما به اينکه کجا نصب شده کاری نداريد.
کاری که شما بايد انجام بديد اينه که تو SafeMode ميريد تو:
Settings----->Today----->Items Tab----->Click On BatteryStatus----->Options----->Go to Omap Tab and Set original cpu speed

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
اصلاً شما به اينکه کجا نصب شده کاری نداريد.
کاری که شما بايد انجام بديد اينه که تو SafeMode ميريد تو:
Settings----->Today----->Items Tab----->Click On BatteryStatus----->Options----->Go to Omap Tab and Set original cpu speed

دادا آقایی کردی... خوب چیزی یادم دادی... اما من جور دیگه درستش کردم... از اینکه یه چیزی یاد گرفتم ازت ممنونم...:rolleyes: ;) :blush:

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
تنظيمات من اين هستش،واقعاً برنامه خيلی خوبيه واسه CPU های 200MHz ،به نظر من که خيلی لازمه داشتنش ;)

4h8u25v.jpg

آقا شما از چه لینک دانلود کردی برای من اون تن ظیمات زیری رو نداره

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا عالی بود گوشی چه جون تازه ای گرفت

من گذاشتم رو 250

به نظرتون بالا تر برم نهایتا تا چند ؟

نسوزه cpu بی چاره شیم ..

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گذاشتم رو 312 گوشی هنگ کرده ....

ریست هم کردمش باز تا گوشی میا دبالا هنگ میکنه چه کنم

عجب غلطی کردم

jamin دار م...

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو بالاخره درست کردم با هزار مکافات...

حالا له نظر شما cpu رو رو چن دبزارم ؟ الان رو 260 هست و مشکلی نیست نهایتا تا چقدر؟

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حالا له نظر شما cpu رو رو چن دبزارم ؟ الان رو 260 هست و مشکلی نیست نهایتا تا چقدر؟
بستگی به استفاده تون داره، به نظر من اگه استفاره ی خاصی از گوشی نمیکنید یا در واقع برنامه ی سنگینی اجرا نمیکنید روی همون 195 بزارید چون در غیر اینصورت چیزی جز مصرف بیشتر باتری واستون انجام نمیده.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به استفاده تون داره، به نظر من اگه استفاره ی خاصی از گوشی نمیکنید یا در واقع برنامه ی سنگینی اجرا نمیکنید روی همون 195 بزارید چون در غیر اینصورت چیزی جز مصرف بیشتر باتری واستون انجام نمیده.

ممنون

یعنی چقدر کمتر میشه باطری ؟:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

فک می کنم بهتر باشه حول و حوش 220 اینا بزاریدش، وقتایی که می خواید بازی سنگینی بکنید یا فیلمی چیزی نگاه کنید ببرید همون حدود 250-260 ...

بعدم توی صفحه ی تنظیمات، تیک Set on Soft Reset رو بردارید ... وگرنه ممکنه دوباره دستگاهتون گیر کنه و هزار جور مکافات رو مجبور باشید به جون بخرید...
pinky.gif

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون

یعنی چقدر کمتر میشه باطری ؟:wacko:
دقیق نمیشه گفت چون اصولا مصرف باتری به یک عامل خاص بستگی نداره، ولی خب شما میتونید چند ساعت با حالت آورکلاک شده با PDAتون کار کنید و در یک زمان دیگه و در شرایط کاملا مساوی ولی بدون آور کردن CPU با PDAتون کار کنید. مقدار افزایش مصرف باتری میاد دستتون.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فک می کنم بهتر باشه حول و حوش 220 اینا بزاریدش، وقتایی که می خواید بازی سنگینی بکنید یا فیلمی چیزی نگاه کنید ببرید همون حدود 250-260 ...

بعدم توی صفحه ی تنظیمات، تیک Set on Soft Reset رو بردارید ... وگرنه ممکنه دوباره دستگاهتون گیر کنه و هزار جور مکافات رو مجبور باشید به جون بخرید...
pinky.gif

رو 312 هنگ میکرد دستگاه

ااما الان به مدت 12 ساعت هست رو 299 مشکلی نداشتم و واقعا سرعت بسیار تغییر کرده و عالی شده ..

در مورد باطری هم مصرف همونه من که تفاوتی احساس نکردم ...:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
رو 312 هنگ میکرد دستگاه

ااما الان به مدت 12 ساعت هست رو 299 مشکلی نداشتم و واقعا سرعت بسیار تغییر کرده و عالی شده ..

کم کم احساس می کنی :D

ولی جدی 299 خیلی زیاد نیست؟
mpr.gif

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رو 312 هنگ میکرد دستگاه

خیلی خوشحالم که مشکل شما هم حل شد.
auskosten.gif

در مورد باتری هم عرض کردم طول عمر شارژ Prophet عالیه.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکته ای که باید بش توجه کرد اینه که با اورکلاک فقط سقف کلاک بالا می ره نه مصرف سیستم که به برنامه ها و کاربر بستگی داره. (البته مصرف به خاطر کارکرد سریعتره اسیلاتور یه نمه زیاد میشه)
در واقع با این کار شما فقط زمان پاسخ سیستم رو کم می کنید. پس تعجب نداره که تغییر محسوسی تو عمر باتری دیده نشه.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
رو 312 هنگ میکرد دستگاه

اين کار ريسکش خيلی بالا هستش،حتی خود سايت سازندش هم تاکيد کرده بالاتر از 273 ممکنه خطرناک باشه،پس خيلی حواست باشه :wacko:​

بالا