• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رامین جان شما مشکل ت به دلیل وجود باطری ذخیره در دستگاهی ست که ویندوز 5 شده ، چون دیگه مصرف نداره ، پس خالی شدنش هم بی تاثیره ولی بیخودی بهت ایراد می داده که نه باطری اصلی بلکه یدک خالی هست
باید برای شارژ ش با برق دستگاه رو شارژ می کردی
یا می ذاشتی یک بار دشارژ کامل شه و دوباره شارژ می کردی
موفق باشی

خیر قربان.. باتری یدک من همواره حتی وقتی باتری اصلی به 1% میرسید روی 100% بود.. فقط باتری اصلی بود که نمودارش مشکل داشت.. در مورد دشارژ کامل هم هزار بار اینکارو کردم ولی اون نوار باتری مشکلش حل نمیشد.. و اینکه این نکته رو در نظر داشته باش من بطور محسوس خیلی بیشتر از قبل دارم از باتریم کار میکشم.. و اینکه دیگه وقتی هنوز یکم از باتری مونده خودش اتوماتیک فون رو خاموش نمیکنه..
تصمیم دارم همین روزا هارد ریستش کنم، بعدش حتما کشف خواهم کرد این اتفاق مربوط به کدام دستکاری بوده.. نتیجش هرچی بود اینجا می نویسم که شما هم امتحان کنید و از یکم بیشتر شدن کارکرد باتری برای دیگران بنویسید.
موفق باشی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از semorana :
سه‌تا سوال داشتم

اول اينكه چجوري ميشه ميانبرهاي قسمت SIP رو عوض كرد؟ با SPB Shell اينكار رو ميشه كرد اما وقتي برنامش رو حذف ميكني برميگردونه به ميانبرهاي قبلي.
Screen001.jpg

دوم اينكه يه جايي خونده بودم كه با يه Script ميشه كاري كرد كه هر روز يه تم روي Today نشون داده بشه. كسي نميدونه چجوري يا با چه برنامه‌اي ميشه اينكار رو كرد؟

سوم اينكه ميشه كاري كرد اين برنامه ActiveSync اتوماتيك اجرا نشه؟ بعد از يه مدتي كه گوشي بهش وصله خودبخود اجرا ميشه.

سوال هارو در این ترد بنویسید لطفاً.

در مورد سوال اولتون، فایلی که اتچ می کنم رو آنزیپ کنید، و فایل SoftKeyApplet.cpl رو کپی کنید داخل شاخه ی windows دستگاهتون و یه سافت ریست انجام بدید، باید داخل کنترل پنل یه منوی جدید برای کنترل سافت کی ها به وحود بیاد. اگه به هر دلیلی این روش نتیجه نداد، می تونید از برنامه ی tweaks 2k استفاده کنید

در مورد سوال سومتون هم، توی اکتیو سینک پی دی ای، وارد add server source بشید و یه سرور الکی اونجا قرار بدید! :happy:

فایل های ضمیمه

• SoftKeyApplet.zip
    5.8 KB · نمایش ها: 15

_nima

Guest
لایک‌ها
0
من spbSHELL رو نصبش کردم ولی اصلا آب وهوای تهران (و نیز هیچ شهر دیگری) رو آپدیت نمیگنه. به اینترنت هم وصلش کردم ولی نمیشه. کسی تا حالا تونسته آپدیتش کنه؟

KKamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من spbSHELL رو نصبش کردم ولی اصلا آب وهوای تهران (و نیز هیچ شهر دیگری) رو آپدیت نمیگنه. به اینترنت هم وصلش کردم ولی نمیشه. کسی تا حالا تونسته آپدیتش کنه؟

من از Spb Weather استفاده میکنم که بدون هیچ تنظیمی و به محض وصل شدن به اینترنت Up to date میشه.
راستی کسی یه نرم افزار توپ مثل spb Shell برای Windows mobile 2003 سراغ نداره؟

مخصوصا اون قابلیتش که بشه پشت فرمون باهاش شماره گرفت :D

_nima

Guest
لایک‌ها
0
من از Spb Weather استفاده میکنم که بدون هیچ تنظیمی و به محض وصل شدن به اینترنت Up to date میشه.
راستی کسی یه نرم افزار توپ مثل spb Shell برای Windows mobile 2003 سراغ نداره؟

مخصوصا اون قابلیتش که بشه پشت فرمون باهاش شماره گرفت :D

من sbp shell رو دارم که تو خودش spbweather رو داره (یا یه چیزی تو همین مایه ها، چون diary, plus و time رو نصب کردم و اونها رو هم تو تب هاش نشون میده. اگر weather نصب کنم اطلاعات رو میتوونه از این تو تبهاش نشون بده؟)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
این دقیقا مشکلیه که من داشتم.. یعنی ppc فکر میکرد که شارژ شده ولی عاقلان دانند که.....! ولی الان دیگه اون نمودار هی بالا پایین نمیره، همیشه روی 0 هستش انگار که اصلا غیر فعاله و باتری هم تا دسته پر میشه! همونطوری که گفتم تقریبا 2برابر داره کار می کنه.. امیدوارم باتریم فقط خراب نشه(البته بعید میدونم بشه)
موفق باشید
دوست عزيز شما منظورتون از 2 برابر > چند ساعت هست و از چه برنامه هايي و به چه مقدار استفاده ميكنيد ؟

بعيد ميدونم 2 برابر معمول (براي شما شايد 2 برابر زمان مشكل دار كار ميده الان)... توضيح :happy:

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه...بنده با برنامه BatteryStatus.0.04 اورکلاک کردم... عدد اول رو روی 95 گزاشتم و عدد دوم رو روی 312 حالا گوشیم که اس 200 باشه... هنگ کرده... با سافت ریست هم درست نشد... میشه یکی به من کمک کنه؟؟؟ باید چی کار کنم؟؟؟ راهی داره بدون هارد ریست درست شه...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه...بنده با برنامه BatteryStatus.0.04 اورکلاک کردم... عدد اول رو روی 95 گزاشتم و عدد دوم رو روی 312 حالا گوشیم که اس 200 باشه... هنگ کرده... با سافت ریست هم درست نشد... میشه یکی به من کمک کنه؟؟؟ باید چی کار کنم؟؟؟ راهی داره بدون هارد ریست درست شه...

یعنی چی که هنگ کرده دوست عزیز :blush:

یعنی وقتی سافت ریست میگنی گوشی بالا نمیاد؟؟؟:rolleyes:

توضیح کامل بدید:)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
آره رفیق تا صفحه تودی میاد بالا اما تو همون حالت میمونه و هنگ میکنه...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آره رفیق تا صفحه تودی میاد بالا اما تو همون حالت میمونه و هنگ میکنه...

باطری رو در بیار چند ثانیه بودن اینکه باطری تو گوشی باشه دکمه پاور رو نگه دار و دوباره باطری رو بزار توش ببین درست میشه :)

خبرشو بده به من:)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
الان تو حالت سیف مود هستم... رو هالت استند بای این کار رو بکنم؟؟؟ یا خاموشش کنم؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
باطری رو در بیار چند ثانیه بودن اینکه باطری تو گوشی باشه دکمه پاور رو نگه دار و دوباره باطری رو بزار توش ببین درست میشه :)

خبرشو بده به من:)

رفیق چند بار این کار رو کردم.... با صبر و تحمل... درست شد... خیلی آقایی... نوکرتم...:p :blink: :D :blush:

آقایون کار ما تموم شد... کسی اونجا کاری نداره...:wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
رفیق چند بار این کار رو کردم.... با صبر و تحمل... درست شد... خیلی آقایی... نوکرتم...:p :blink: :D :blush:

آقایون کار ما تموم شد... کسی اونجا کاری نداره...:wacko:

شکر خدا:) یه چیز یادت باشه همیشه اونم اینکه هر وقت به مشگل عجیبی برخوردی حتما باطری رودر بیار و چند ثانیه دکمه پاور رو نگه دار باعث میشه برق تو خازنهای سی پی یو خالی بشه و....:)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام!2 تا سوال دارم:
1-میخوام cpu گوشیمو overclock کنم،به نظرتون تا چند ببرمش بالا؟؟فکر کنم آقا فرهاد یکبار یه عددی گفته بودن که بهترین performance واسه گوشی ایجاد میکرد.؟؟
2-راهی هست که برنامه هایی که تو رام گوشیمو unistall کنم؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام!2 تا سوال دارم:
1-میخوام cpu گوشیمو overclock کنم،به نظرتون تا چند ببرمش بالا؟؟فکر کنم آقا فرهاد یکبار یه عددی گفته بودن که بهترین performance واسه گوشی ایجاد میکرد.؟؟
2-راهی هست که برنامه هایی که تو رام گوشیمو unistall کنم؟؟

حامد جان در مورد سوال اول، محسن عزیز اینجا بهترین تنظیمات رو نوشته، فقط اون تیک Set on Soft Reset رو بردارید...سرعت cpu از 240 تا 260 بهترین حالته، و 247 باید کاملاً stable باشه؛
در مورد سوال دوم هم نه، نمی شه آن اینستالشون کرد، فقط می تونید شورت کارت هارو پاک کنید که دیگه به چشم نیان!
tooth.gif

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
حامد جان در مورد سوال اول، محسن عزیز اینجا بهترین تنظیمات رو نوشته، فقط اون تیک Set on Soft Reset رو بردارید...سرعت cpu از 240 تا 260 بهترین حالته، و 247 باید کاملاً stable باشه؛
در مورد سوال دوم هم نه، نمی شه آن اینستالشون کرد، فقط می تونید شورت کارت هارو پاک کنید که دیگه به چشم نیان!
tooth.gif
فقط يه نکته ی کوچيک رو اضافه کنم که ميشه برنامه های توی رام رو پاک کرد که ديگه کلّا نصب نشن... ولی اینکه بعد از نصب بشه Uninstall شون کرد، همون طور که فرهاد جان گفتن نميشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا